Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

CECO ben oruç tutmuyorum canım malum iki bebe emziriyorum:KK1:yani benim ki ramazan kaçamağı değil
YOLCU hoş bulduk ben eskilerdenim ama 14 ay gibi uzun bir süredir yoktum
NİCCEE (di galiba)anladığım kadarıyla seninde bebeğin var kaç aylık emziriyormusun?
ben bu diyet işine nasıl başlıycam bilemiyorum sizleri düzenli takip edebilsem hırslanacağımda fırsat bulamıyorum ki
bu arada NURSENA cım daha önce bebeklerine tek mi bakıyorsun diye sormuştun ama ben cevap verememiştim
tek başıma bakıyorum sağolsun akşamları en büyük yardımcım eşim beraber bakıyoruz diyim
ikiz çok zor ama çok çok güzel keyifli birşey mevlam dileyen herkese nasip etsin ikiz hiç korkulacak bişey değilmiş çok güzel bir duygu

KIZLAR GÜNAYDIN:KK3::KK3::KK3:
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve bol eksili bi hafta diliyorum ben dün biraz dinlendim ama tam anlamıyla degil tabi sonuçta benim bi sıpam var neyse hepinizi öpüyorum :KK54::KK54::KK54::KK16::KK16:

Canım hoşgeldin çok sevindim seni gördüğüme :KK16::KK16:

Canım badana zordur ama bitince o temizlikte oturmak ayrı bi zevktir bence güle güle kirletin kuzum

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun başınız sağolsun canım :KK34::KK34:

Ne demek rahatsızlık tam tersine bütün yaptıklarını paylaşman bizim için büyük şans :KK16::KK16:

peki canım. :) sağol. sıkılıyorum ben de . sizlerin sistemlerini falan okuyorum. baya iradeli görüyorum sizi. benim ilk zamanlarım gibi. hoş zamanlar ama daha sonra gülümseyeceksiniz. soranlara da " aman çok bişey yapmadım ya nasıl gitti anlamıyorum vallahi " diyeceksiniz. :)))

günaydın fıstık hatunlarrrrrr

bugün sabah sabah size işyerimden yazıyorumm çünkü güzel haberim varrrr :KK52::KK52:

ben bu sabah tartıldım dokuzları gördüm ayyyyyyyy çok mutlu oldummm darısı herkesin başına :KK52::KK52::KK52:

peki canım. :) sağol. sıkılıyorum ben de . sizlerin sistemlerini falan okuyorum. baya iradeli görüyorum sizi. benim ilk zamanlarım gibi. hoş zamanlar ama daha sonra gülümseyeceksiniz. soranlara da " aman çok bişey yapmadım ya nasıl gitti anlamıyorum vallahi " diyeceksiniz. :)))
Canım ne güzel söledin öle ağzın bal yesin ne diyim inşallah bigün bizde öle deriz inşallah çok sağol :KK16::KK16:

bugün sabah sabah size işyerimden yazıyorumm çünkü güzel haberim varrrr :KK52::KK52:

ben bu sabah tartıldım dokuzları gördüm ayyyyyyyy çok mutlu oldummm darısı herkesin başına :KK52::KK52::KK52:

Canım çok sevindim tebrik ediyorum inşallah devamıda gelicek hadi kolay gelsin :KK9::KK9::KK9::KK16::KK16:

Canım ne güzel söledin öle ağzın bal yesin ne diyim inşallah bigün bizde öle deriz inşallah çok sağol :KK16::KK16:

Canım çok sevindim tebrik ediyorum inşallah devamıda gelicek hadi kolay gelsin :KK9::KK9::KK9::KK16::KK16:

inşallah inşallahhh teşekkür ediyorum ayrıca en kısa sürede senden de sekizleri bekliyorummm :KK16::KK16::KK16:

günayydınnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dün sahura kadar eşimle bi filme takıldık onu izledikk büyük kızda bende oruç tutucam dedi oda bizle orurdu sabah 5 te yattık saat yedide eşim işe giderken küçük uyandı süt içtii geri bi uyumuşuz sabah saaat 12 de uyandımmm şimdi onlara patates kızarttum yiyolar ohh miisssssssss

akşama dışarı gidicez yemeğe inşallah eşimin bi işi çıkmazsa
işte öle

CECO ben oruç tutmuyorum canım malum iki bebe emziriyorum:KK1:yani benim ki ramazan kaçamağı değil
NİCCEE (di galiba)anladığım kadarıyla seninde bebeğin var kaç aylık emziriyormusun?
ben bu diyet işine nasıl başlıycam bilemiyorum sizleri düzenli takip edebilsem hırslanacağımda fırsat bulamıyorum ki
bu arada NURSENA cım daha önce bebeklerine tek mi bakıyorsun diye sormuştun ama ben cevap verememiştim
tek başıma bakıyorum sağolsun akşamları en büyük yardımcım eşim beraber bakıyoruz diyim
ikiz çok zor ama çok çok güzel keyifli birşey mevlam dileyen herkese nasip etsin ikiz hiç korkulacak bişey değilmiş çok güzel bir duygu
canım yaa çok istiyodunn allah sana şükürki 2 tane melek gönderdii
allah kuluna taşıyamayacağı yük vermezmiş
çok güzel yorucu oluyodur ama annelik çok güzel bi duygu allah herkeze nasip etsim
topikteki bebek isteyen tüm arkadaşlarımızada inşallah hayırlı haberler alırız da bayrama kadar da çifte bayram yaparız

gunayıdınlar kızlarr

nasılsınızz dun yan komsumun babası vefat ettı 8-9 senedır gözleri görmüyordu seker hastasıydı alzaymır dı ölmeden yarım saat önce seslerını duydum ve sonra dısaıya cıktım bırde baktım vefat etmış cok uzuldum Allah rahmet eylesin hala onun üzüntüsü var gece uyuyamadım basım agrıyo bıraz yürüyüp cocuklarla bırlıkta uyuyacagım ınş
hoşcakalın

melek cim yazıların cok motıve edıcı sık sık gel lütfennn
güç alıyorum şahsen ben

hoşcakalınnn

gunaydınnnnnn

ılk ıs gunun hayrlı olsun basarılar kolaylıklar dılıyorum

kıloya gelınce harıkasın tam gaz devam.

senın metabolızma bana kıyaslanmaz ama yıne de cok ımrendım gaza geldım ben de haftasonu dınlendım oyuzden spora tam gaz devam ederım ve ıkılı rakamları gorurum dıye dusunuyorum ınsaallah hadı hayırlısı

meyra teşekkürederim. yazdıklarını ve mesajını gördüm. motivasyonunu artırdığıma sevindim.
ne zaman istersen hep buralardayım. yeşilçaya gelince evet içtim. günde iki fincan. ama hani şu liptonun 5 i bir arada çayları varya bim 'de satılan. işte ben onlardan içtim canım.

günaydın kızlar bu arada.
böyle zaman zaman giriyorum ama umarım rahatsızyık vermiyorum.

sızın resımlerınız, yazdıklarınız, bıze gosterdıgınız ılgı tam tersı hepsı bıze cok ıyı gelıyor ne rahatsızlıgı herzaman beklerız jubılesını yapmıs bırı olarak, halen koşanları ızlemek ve tezahurat yapmak. bunları beklerız elbette cok da sevınırızzzzz

gunayıdınlar kızlarr

nasılsınızz dun yan komsumun babası vefat ettı 8-9 senedır gözleri görmüyordu seker hastasıydı alzaymır dı ölmeden yarım saat önce seslerını duydum ve sonra dısaıya cıktım bırde baktım vefat etmış cok uzuldum Allah rahmet eylesin hala onun üzüntüsü var gece uyuyamadım basım agrıyo bıraz yürüyüp cocuklarla bırlıkta uyuyacagım ınş
hoşcakalın

güç alıyorum şahsen ben

hoşcakalınnn

ALLAH kurtarmıs derler boyle durumlar ıcın ama tabıkı ölum ölumdur ıste. ne olursa olsun uzuyor ınsanı. ALLAH rahmet eglesın.

günayydınnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dün sahura kadar eşimle bi filme takıldık onu izledikk büyük kızda bende oruç tutucam dedi oda bizle orurdu sabah 5 te yattık saat yedide eşim işe giderken küçük uyandı süt içtii geri bi uyumuşuz sabah saaat 12 de uyandımmm şimdi onlara patates kızarttum yiyolar ohh miisssssssss

işte öle

canım yaa çok istiyodunn allah sana şükürki 2 tane melek gönderdii
allah kuluna taşıyamayacağı yük vermezmiş
çok güzel yorucu oluyodur ama annelik çok güzel bi duygu allah herkeze nasip etsim
topikteki bebek isteyen tüm arkadaşlarımızada inşallah hayırlı haberler alırız da bayrama kadar da çifte bayram yaparız

aaaaa bebegı olmuyormuydu bu arkadasın. hem zayıfladı hem de anne mı olduuuuuuuu

:KK16:

ınsaallah bıze de nasıp olsunnnnnnn

herkese günaydın...çalışanlara da hayırlı işler...

ben regl oldum malesef hemde 3 gün önce tam alıştım derken olmadı ama neyse Kadir gecesini kurtardımya ona şükrediyorum.:KK34:

Herkesler ütü telaşına girmiş ben onları cumadan halletmiştim dün saadece çamaşır yıkat as..başka bişi yapmadım iftara da baba evine gittik hatta bugünün yemeğini de peşimize aldık..akşama telaşım yok...karnım ağrıyor keyfim yok geçen ayki gibi acillere taşınmam inşallah...

BUrcu 8181 başınız saolsun kayınpederine Allah amelince rahmet eylesin...

görüşmek üzre kızlar...

ınsaallah bu kez rahat atlatırsın

rahat gecerrrrrrr umarım bu donem.

bu hafta ben de rahatım. gecen haftadan bır suru yemegım var. ısten sonra spora gıderım, yemegı ısıtır yerız aksam yenıden yemek yapmam ve bu sekılde daha erken uyuyabılırım

selamun aleyküm kızlaaarr
bugün misafir çağırmadım kalkıp kalkıp tekrar yatıyorum. keşke sahur bulaşıklarını bıraksaymışım sabaha bana iş çıkardı :KK1: belki kp. gelir yine ocağa yemek koydum. çorbam var bugün akşam bir salata bir cacık tamam. çamaşır birikti biraz. beyazları attım yıkanıyor.
aslında temizliğe başlasam iyi olucak ama daha bayrama kadar kirlenir :KK1:akşam mutfağın halısı mecburiyetten yıkandı çıktı aradan bayrama hemen üstünden geçerim tamam.gelen misafirin çocuğu midesini üşütmüş herhalde akşam iki kere istifra etti heryer battı. iyikide ikisindede mutfağa koşturdu çocuk. mutfağın halısını yıkayınca halloldu.yavrum nasılda kötü olmuş midesi sofrada çiğnediğini geri çıkarttı içi almıyormuş demekki.

Bizim burdan pek gümbürtülü geçerdi ama bu gece geçmedi şikayetmi oldu acaba neden bilmiyorum...

ay bizimde odanın içinde çalıyor sanki :KK1:

işte öle
ay akşam bende çocuklara alvin ve sincapları açmıştım. misafirler gidince eşimde açmış bir film ben pek beğenmedim.kp. de yatmak istedi kapattık. oda ayrı bir vaka adam salondan başka yerde ne oturuyor ne yatıyor. iki boş oda var illaki salonda yatacak. biz oturma odasında otururken o gidip salona oturuyor :KK1: yanına gitmesek küsüyor :KK1:evde başka yerde durmuyor :KK19:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3:

Anam sabahtan beri ancak fırsat bulup gelebildim :KK1:
Küçük cimcime sabahtan beri oyun istiyor doğru dürüst yemekte yemiyor ben yemiyorum diye :KK53: onla çebelleşiyorum bir yandan :KK34: Birazdan beyaz çamaşırlarım biter onları asarım dedim o aradada bir mola verdim :KK34:
Of yaa yıka kurut iyide birde bunun ütüsü var :KK1: neyse onlarıda oturduğum yerde yaparım artık :KK34: aralardada size bakarım :KK1:
Akşamlık ne yemek yapacağıma da bir türlü karar veremedim :26: salata çorba ayran kesinde ne yiyeceğiz :KK1: en önemli soru cevaplanmadı :KK1:
Neyse daha çok var nasılsa Allah büyük :KK34:

anammmmmmmm ben nasıl unuttum senin kuzuları :KK1:
O zaman ye gitsin :KK1: tabi yinede abarmadan :KK34:
Peki şu anda kilo durumları nasıl gidiyor :44: İnşallah çok fazla almamışsındır :KK34:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: Canım harikasınnnnn :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
İnşallah bir daha asla o 3lü haneleri görmeyiz hiç birimiz :KK34:

gunayıdınlar kızlarr

hoşcakalın

güç alıyorum şahsen ben

hoşcakalınnn

Canım hepinizin başı sağ olsun :KK71:
Rabbim geride kalanlara sabırlar versin Rahmetlininde mekanı cennet olsun ....Aminnnnnnnnnnnnn
Umarım seninde baş ağrın geçmiştir :KK34:

KIZLAR GÜNAYDIN:KK3::KK3::KK3:
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve bol eksili bi hafta diliyorum ben dün biraz dinlendim ama tam anlamıyla degil tabi sonuçta benim bi sıpam var neyse hepinizi öpüyorum :KK54::KK54::KK54::KK16::KK16:

Canım hoşgeldin çok sevindim seni gördüğüme :KK16::KK16:

Canım badana zordur ama bitince o temizlikte oturmak ayrı bi zevktir bence güle güle kirletin kuzum

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun başınız sağolsun canım :KK34::KK34:

Ne demek rahatsızlık tam tersine bütün yaptıklarını paylaşman bizim için büyük şans :KK16::KK16:

hoşbuldum canım...:KK54:

aa öylemii..:KK53:olsun ozaman tekrardan hoşgeldinn....:KK34:

:nazar::nazar::KK9::KK9::KK9:ben artık yedileri görmek istiyommm...nasıl olcaksa artık...aylardır 85 i bile göremedim...ama pes etmek yokk...:KK20:

Kuzum ben 8'li rakamları gördüm çok oluyo çizelgemi üşengeçlikten değiştirmediğim için hala 9lu rakamlarda görünüyorum kilom 88,1 canım darısı sizlere inşallah :KK16::KK16:

:KK9::KK9:senide çok çok tebrik ediyorum canım bir kilo kalmış aramızda ama sen beni sollarsın...afferim sanaa....:KK9::KK9::KK54:

maşallah kuzucuklarına cnm kız erkek ? benimki yaşına doğr gidiyor ağustos 6 da yaşına gircek cnm
emziriyorum ben çok şükür :KK16::nazar: seninkiler nekadarlık ?
diyet değilde sende benim gibi yarıya indirerek başlayabilirsin yani tabaklarını azaltabilirsin
baya fark oluyo hemde emzirdiğimiz için vitaminimizi almıs oluyoruz :KK34:

süpppeerr kuzum çok sevindiiim darısı benim başıma inşallahhhh :KK16::KK16:

esracıgım merak etme ıyı parmagım. o an acıdı ama alısıgım ben. eskıden cok sakardım kesıklere falan alısıgımdır heryerım morarı yataga falan carpmaktan. bır de malum bır evlendım hastaneler, doktorlar pek haşır neşir oldum ıgneler, amelıyatlar, ılaclar ıyıce alıstım oyuzden anlık oluyor bu tur hısler.

utu valla abartmıyorum aylardır yapmadım komsum var hem şöyle bır gunluk temızlık yaptırıyorum hem bır de ıkı haftalık utu. cok ucuz bır ucret alıyor tanıdık oldugu ıcın. bu hafta onun hastası var temızlık olmaz dıye dusundum ve utuyu ben yaptım hatta halen utum var baya bırıktı.

yemeklerı ıhmal etmem. cok cok cesıtlı sofralar kurmam mesela esım pılav sevmez sofrada cesıt aramaz ama yemeklerıme ozenırım oldum olası. hatta bayramdan sonra gorursun ben pazar gunu 4-5 cesıt yemek, corba falan yaparım genelde. haftaboyu yeter. ısyerıne getırıyorum yemeklerımı oyuzden hem de. bundan sonra daha dıkkat etmem lazım bu konuya. uzun zamandır aksamları yemek gelmıyordu ıcımden. bu da yanlıs. ısıtıcı aldım ısyerıne koydum yemegımı ısıtıp 6 da yıyorum. sonra spora. bır de bundan sonra daha fazla yemek getırmem lazım cunku bızım ahcının yemeklerınde sureklı pırınc pılavı var uzak durmam lazım pırınc bana x2 olarak donuyormus ınsulın dırencım oldugum ıcın. dırencı yukseltırmıs kılo vermem zorlasır demek bu durumda. nekadar az yesem ve spor yapsam bıle kılo vermem zorlasır. patates yemegı yapıyor yanında makarna oluyor mesela. her ıkısı de uzak durmam gereken seyler yıne aynı mantıkla.

dunku balık levrektı canım ama en kucugunden aldırdım esıme. onu bıle cok zorla yedım ıste.balık epeydır yemıyorduk ıyı oldu. gercı balık yagı hapı ıle bır aydır aldım vıtamınımı. ramazanda kullanmıyorum hapı. ramazandan sonra kullanacagım.

buaralar peynır ve yogurt yapmıyorum canım, eskıden daha hamarattım yanı. kısın kendı peynırımı ve yogurdumu yapmaya baslamıstım.

esra ben mutlu olayım, esımle ıyı olayım, kafam saglıgım yerınde olsun ınanılmaz enerjık bırı olurum zaten bu halde olmamdakı en onemlı sebep cocukluk, genclık yıllarının asırı maddı kotu gunlerı ve sonrasında gelen evlılık sorunları, stresı.

hem stres mutsuzluk kılo aldırdı hem kendımı tamamen bırakmama hatta gormeme sebep oldu

Filizim senin için o kadar güzel ki sen o kadar mantıklı konuşuyorsun ki hayran kalıyorum bazen diyorum kim edebiyat okuyor :) keşke yanında yan komşun falan olsaymışım allaahhh artık sen bana kapıyı açmazdınnn :KK9::KK9:

o kadar çok şey öğrendim ki senden her konuna herşey için çok teşekkür ederim senin yaptıklarını okuyorum aklıma yazıyorum ve mutlaka uyguluyorum tabi diğer kızlarıda takipteyimm al mesela pirinç pilavı artık nadir yerim ben de :) bu hafta hiç spor yapamasada kim tutar bugünden sonra benii iyi ki varsın filizcimmm iyi ki varsınızzz yaaa En Büyük KK

aynen canım hem bıraz dınlenme hem ev ıle ılgılenme olarak gectı haftasonum. ıkı haftadır haftasonu evde degıldım hem ıyı geldı hem bıraz ev ıle de ılgılenmıs oldum.

menun guzel olmus evet. ama sureklı sebze yıyecegım dıye dusunme. et de bol tuket. proteıne kesınlıkle cok ıhtıyacımız var ozellıkle de spor yaptıgımız ıcın.

oooooo valla ımrendım. ben de ılk defa ıkı yıldır aynı evde oturuyorum hep bırsey olmustur ve bır sonrakı bahar temızlıgınde ben tasınıyor olmusumdur hem o toplu temızlıgı hem o degısıklıgı ozledım ıyı bır ev bulsam sımdı tasınırdım ne guzel hersey de elden gecerdı dıye dusundum sen boya dıyınce. ben daha bahar temızlıgı bıle yapmadım yaptırtamadım bu belırsızlıkten dolayı. sen temızlık dıyınce tuller, camlar, halılar aklıma geldı.

yooooo gormedım araya kaynamıs sanırım

etçil biri olaraktan memnuniyetlee tüketirim yaa filizim ben sahurda yumurta yiyorum ya iftarda et yiyince bişey olurmu ??

sen bize gel bacımm ev pırıl pırıl oldu ayyy kız gibi oldu yaaaa darısı başına yoruluyosun ama değiyor yani :KK34:

menulerını begendım. guzel olmus. kadayıf dolması ıcın malum sebebını anlatmıssın oyuzden yorum yapmaya geek yok.

ıncelmenın sebebı spor esra. spor yapmasan, hem zamanla sarkmalarım cok olacaktı hem bukadar kısa surede ıncelme olmazdı bak sana şöyle bır ornek vereyım. gecen agustos sonu eylul bası gıbı basladım ben dıyete. kurban bayramına kadar 7 kılo vermıstım. ama su ankı kadar sıkılasmamıstım asagı yukarı her gun 2 saat yurudum ama yıne de cok sıkılasmadım ama sımdı bakıyorum, aılem ve esım de aynısını soyluyor hatta benı uzun zamandır gormeyen akrabalar falan, 7-8 kılo vermıs gıbı durmuyorsun daha fazla sıkılasmıssın dıyorlar. demek kı sebebı ıkı aydır eskıye gore daha yogun ve bol ıcerıklı spor yapmak dıye dusunuyorum.

tuvalet sorununu gelınce orucunu acarken ve sahurda kayısı ye, suyu bol bol ıc. aksama kadar su ıcmedıgımız ıcın kabızlık olabılıyor benım ramazana ozel degıl ama son bır aydır bır hapımın etkısı ıle kabızlık sorunum vardı halen tam gecmedı ama ılk haftalara gore daha ıyı. kronık hale gelmemesı ıcın onlemını almaya calıs. ha aklıma geldı ben ıftar ve sahurda muhakkak salatalık da yıyorum cok ıyı gelırmıs.

ayrıca kabızlıgına sebep son zamanlardakı stresın olabılır stres de kabızlık yapar.

in ce li yo rummm in ce li yo ruzzzz çok güzel yaa kyafetlerim falan fark ediyorum lakin çevremden kimse zayfladığımı söylemiyor ailemden başkaa daha yolum varr onlar incecik hallerimi görecekler inşallahh :21:

kabızlık mevzusunda kayısı çiğ mi olsun canım ben yoğurt yiyorum o daçok iyi geliyomuş ama artık salatalık ta yerimm sıvışeyler tüketmek önemli değil mi ??

gunaydınnnnnn

ılk ıs gunun hayrlı olsun basarılar kolaylıklar dılıyorum

kıloya gelınce harıkasın tam gaz devam.

senın metabolızma bana kıyaslanmaz ama yıne de cok ımrendım gaza geldım ben de haftasonu dınlendım oyuzden spora tam gaz devam ederım ve ıkılı rakamları gorurum dıye dusunuyorum ınsaallah hadı hayırlısı

tşk ederim filizimmm darısı başına inşallah ben bu cuma senden de dokuzları bekliyorum haberin olaaaa :KK52::KK52: bu hafta sen de çok iyiydin ayrıcaaa

Kuzum ben 8'li rakamları gördüm çok oluyo çizelgemi üşengeçlikten değiştirmediğim için hala 9lu rakamlarda görünüyorum kilom 88,1 canım darısı sizlere inşallah :KK16::KK16:

en kısa sürede yedileri bekliyorum o zaman :))))

Küçük cimcime sabahtan beri oyun istiyor doğru dürüst yemekte yemiyor ben yemiyorum diye :KK53: onla çebelleşiyorum bir yandan :KK34: Birazdan beyaz çamaşırlarım biter onları asarım dedim o aradada bir mola verdim :KK34:
Of yaa yıka kurut iyide birde bunun ütüsü var :KK1: neyse onlarıda oturduğum yerde yaparım artık :KK34: aralardada size bakarım :KK1:
Akşamlık ne yemek yapacağıma da bir türlü karar veremedim :26: salata çorba ayran kesinde ne yiyeceğiz :KK1: en önemli soru cevaplanmadı :KK1:

Peki şu anda kilo durumları nasıl gidiyor :44: İnşallah çok fazla almamışsındır :KK34:

Rabbim geride kalanlara sabırlar versin Rahmetlininde mekanı cennet olsun ....Aminnnnnnnnnnnnn

amin aminnnn inşallah balımmmm gitsin de gelmesinlerrrr :)))))

hoşbuldum canım...:KK54:

aa öylemii..:KK53:olsun ozaman tekrardan hoşgeldinn....:KK34:

:nazar::nazar::KK9::KK9::KK9:ben artık yedileri görmek istiyommm...nasıl olcaksa artık...aylardır 85 i bile göremedim...ama pes etmek yokk...:KK20:

:KK9::KK9:senide çok çok tebrik ediyorum canım bir kilo kalmış aramızda ama sen beni sollarsın...afferim sanaa....:KK9::KK9::KK54:

sen yedileri bırak altıları bile görürsün bu azimleee hıhh :))))

maşallah kuzucuklarına cnm kız erkek ? benimki yaşına doğr gidiyor ağustos 6 da yaşına gircek cnm
emziriyorum ben çok şükür :KK16::nazar: seninkiler nekadarlık ?
diyet değilde sende benim gibi yarıya indirerek başlayabilirsin yani tabaklarını azaltabilirsin
baya fark oluyo hemde emzirdiğimiz için vitaminimizi almıs oluyoruz :KK34:

süpppeerr kuzum çok sevindiiim darısı benim başıma inşallahhhh :KK16::KK16:

evett evett darısı senin de başına ben senden de kısa sürede bekliyorum dokuzları :KK54:

kızlar kısa kısa yazdım işyerinden ancakk bu kadar oldu akşam görüşürüp uzun uzun konuşuruzz :KK54::KK54:

Filizim senin için o kadar güzel ki sen o kadar mantıklı konuşuyorsun ki hayran kalıyorum bazen diyorum kim edebiyat okuyor :) keşke yanında yan komşun falan olsaymışım allaahhh artık sen bana kapıyı açmazdınnn :KK9::KK9:

o kadar çok şey öğrendim ki senden her konuna herşey için çok teşekkür ederim senin yaptıklarını okuyorum aklıma yazıyorum ve mutlaka uyguluyorum tabi diğer kızlarıda takipteyimm al mesela pirinç pilavı artık nadir yerim ben de :) bu hafta hiç spor yapamasada kim tutar bugünden sonra benii iyi ki varsın filizcimmm iyi ki varsınızzz yaaa En Büyük KK

etçil biri olaraktan memnuniyetlee tüketirim yaa filizim ben sahurda yumurta yiyorum ya iftarda et yiyince bişey olurmu ??

sen bize gel bacımm ev pırıl pırıl oldu ayyy kız gibi oldu yaaaa darısı başına yoruluyosun ama değiyor yani :KK34:

in ce li yo rummm in ce li yo ruzzzz çok güzel yaa kyafetlerim falan fark ediyorum lakin çevremden kimse zayfladığımı söylemiyor ailemden başkaa daha yolum varr onlar incecik hallerimi görecekler inşallahh :21:

kabızlık mevzusunda kayısı çiğ mi olsun canım ben yoğurt yiyorum o daçok iyi geliyomuş ama artık salatalık ta yerimm sıvışeyler tüketmek önemli değil mi ??

tşk ederim filizimmm darısı başına inşallah ben bu cuma senden de dokuzları bekliyorum haberin olaaaa :KK52::KK52: bu hafta sen de çok iyiydin ayrıcaaa

en kısa sürede yedileri bekliyorum o zaman :))))

amin aminnnn inşallah balımmmm gitsin de gelmesinlerrrr :)))))

sen yedileri bırak altıları bile görürsün bu azimleee hıhh :))))

evett evett darısı senin de başına ben senden de kısa sürede bekliyorum dokuzları :KK54:

kızlar kısa kısa yazdım işyerinden ancakk bu kadar oldu akşam görüşürüp uzun uzun konuşuruzz :KK54::KK54:

inşallahh cnmcım bu hafta epey bi kaçırdım ama bugun iyi gidiyorum akşama ya yürüyüş ya da dans edicem
durmaak yook aynen tam gaz dvm esracım :KK8::KK8::KK16:

ve aleykümselam cecoş iyiki hatırlattın benimkileride çıkartayım

X