Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

CECO ben oruç tutmuyorum canım malum iki bebe emziriyorumyani benim ki ramazan kaçamağı değil
YOLCU hoş bulduk ben eskilerdenim ama 14 ay gibi uzun bir süredir yoktum
NİCCEE (di galiba)anladığım kadarıyla seninde bebeğin var kaç aylık emziriyormusun?
ben bu diyet işine nasıl başlıycam bilemiyorum sizleri düzenli takip edebilsem hırslanacağımda fırsat bulamıyorum ki
bu arada NURSENA cım daha önce bebeklerine tek mi bakıyorsun diye sormuştun ama ben cevap verememiştim
tek başıma bakıyorum sağolsun akşamları en büyük yardımcım eşim beraber bakıyoruz diyim
ikiz çok zor ama çok çok güzel keyifli birşey mevlam dileyen herkese nasip etsin ikiz hiç korkulacak bişey değilmiş çok güzel bir duygu

peki canım. :) sağol. sıkılıyorum ben de . sizlerin sistemlerini falan okuyorum. baya iradeli görüyorum sizi. benim ilk zamanlarım gibi. hoş zamanlar ama daha sonra gülümseyeceksiniz. soranlara da " aman çok bişey yapmadım ya nasıl gitti anlamıyorum vallahi " diyeceksiniz. :)))

günaydın fıstık hatunlarrrrrr

bugün sabah sabah size işyerimden yazıyorumm çünkü güzel haberim varrrr

ben bu sabah tartıldım dokuzları gördüm ayyyyyyyy çok mutlu oldummm darısı herkesin başına

Canım ne güzel söledin öle ağzın bal yesin ne diyim inşallah bigün bizde öle deriz inşallah çok sağol

Canım çok sevindim tebrik ediyorum inşallah devamıda gelicek hadi kolay gelsin

Canım ne güzel söledin öle ağzın bal yesin ne diyim inşallah bigün bizde öle deriz inşallah çok sağol

Canım çok sevindim tebrik ediyorum inşallah devamıda gelicek hadi kolay gelsin

inşallah inşallahhh teşekkür ediyorum ayrıca en kısa sürede senden de sekizleri bekliyorummm

günayydınnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dün sahura kadar eşimle bi filme takıldık onu izledikk büyük kızda bende oruç tutucam dedi oda bizle orurdu sabah 5 te yattık saat yedide eşim işe giderken küçük uyandı süt içtii geri bi uyumuşuz sabah saaat 12 de uyandımmm şimdi onlara patates kızarttum yiyolar ohh miisssssssss

akşama dışarı gidicez yemeğe inşallah eşimin bi işi çıkmazsa
işte öle

canım yaa çok istiyodunn allah sana şükürki 2 tane melek gönderdii
allah kuluna taşıyamayacağı yük vermezmiş
çok güzel yorucu oluyodur ama annelik çok güzel bi duygu allah herkeze nasip etsim
topikteki bebek isteyen tüm arkadaşlarımızada inşallah hayırlı haberler alırız da bayrama kadar da çifte bayram yaparız

gunayıdınlar kızlarr

nasılsınızz dun yan komsumun babası vefat ettı 8-9 senedır gözleri görmüyordu seker hastasıydı alzaymır dı ölmeden yarım saat önce seslerını duydum ve sonra dısaıya cıktım bırde baktım vefat etmış cok uzuldum Allah rahmet eylesin hala onun üzüntüsü var gece uyuyamadım basım agrıyo bıraz yürüyüp cocuklarla bırlıkta uyuyacagım ınş
hoşcakalın

melek cim yazıların cok motıve edıcı sık sık gel lütfennn
güç alıyorum şahsen ben

hoşcakalınnn

gunaydınnnnnn

ılk ıs gunun hayrlı olsun basarılar kolaylıklar dılıyorum

kıloya gelınce harıkasın tam gaz devam.

senın metabolızma bana kıyaslanmaz ama yıne de cok ımrendım gaza geldım ben de haftasonu dınlendım oyuzden spora tam gaz devam ederım ve ıkılı rakamları gorurum dıye dusunuyorum ınsaallah hadı hayırlısı

sızın resımlerınız, yazdıklarınız, bıze gosterdıgınız ılgı tam tersı hepsı bıze cok ıyı gelıyor ne rahatsızlıgı herzaman beklerız jubılesını yapmıs bırı olarak, halen koşanları ızlemek ve tezahurat yapmak. bunları beklerız elbette cok da sevınırızzzzz

ALLAH kurtarmıs derler boyle durumlar ıcın ama tabıkı ölum ölumdur ıste. ne olursa olsun uzuyor ınsanı. ALLAH rahmet eglesın.

aaaaa bebegı olmuyormuydu bu arkadasın. hem zayıfladı hem de anne mı olduuuuuuuu

ınsaallah bıze de nasıp olsunnnnnnn

ınsaallah bu kez rahat atlatırsın

rahat gecerrrrrrr umarım bu donem.

bu hafta ben de rahatım. gecen haftadan bır suru yemegım var. ısten sonra spora gıderım, yemegı ısıtır yerız aksam yenıden yemek yapmam ve bu sekılde daha erken uyuyabılırım

selamun aleyküm kızlaaarr
bugün misafir çağırmadım kalkıp kalkıp tekrar yatıyorum. keşke sahur bulaşıklarını bıraksaymışım sabaha bana iş çıkardı belki kp. gelir yine ocağa yemek koydum. çorbam var bugün akşam bir salata bir cacık tamam. çamaşır birikti biraz. beyazları attım yıkanıyor.
aslında temizliğe başlasam iyi olucak ama daha bayrama kadar kirlenir akşam mutfağın halısı mecburiyetten yıkandı çıktı aradan bayrama hemen üstünden geçerim tamam.gelen misafirin çocuğu midesini üşütmüş herhalde akşam iki kere istifra etti heryer battı. iyikide ikisindede mutfağa koşturdu çocuk. mutfağın halısını yıkayınca halloldu.yavrum nasılda kötü olmuş midesi sofrada çiğnediğini geri çıkarttı içi almıyormuş demekki.

Bizim burdan pek gümbürtülü geçerdi ama bu gece geçmedi şikayetmi oldu acaba neden bilmiyorum...

ay bizimde odanın içinde çalıyor sanki

ay akşam bende çocuklara alvin ve sincapları açmıştım. misafirler gidince eşimde açmış bir film ben pek beğenmedim.kp. de yatmak istedi kapattık. oda ayrı bir vaka adam salondan başka yerde ne oturuyor ne yatıyor. iki boş oda var illaki salonda yatacak. biz oturma odasında otururken o gidip salona oturuyor yanına gitmesek küsüyor evde başka yerde durmuyor

inşallah inşallahhh teşekkür ediyorum ayrıca en kısa sürede senden de sekizleri bekliyorummm

Kuzum ben 8'li rakamları gördüm çok oluyo çizelgemi üşengeçlikten değiştirmediğim için hala 9lu rakamlarda görünüyorum kilom 88,1 canım darısı sizlere inşallah

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Anam sabahtan beri ancak fırsat bulup gelebildim
Küçük cimcime sabahtan beri oyun istiyor doğru dürüst yemekte yemiyor ben yemiyorum diye onla çebelleşiyorum bir yandan Birazdan beyaz çamaşırlarım biter onları asarım dedim o aradada bir mola verdim
Of yaa yıka kurut iyide birde bunun ütüsü var neyse onlarıda oturduğum yerde yaparım artık aralardada size bakarım
Akşamlık ne yemek yapacağıma da bir türlü karar veremedim :26: salata çorba ayran kesinde ne yiyeceğiz en önemli soru cevaplanmadı
Neyse daha çok var nasılsa Allah büyük

anammmmmmmm ben nasıl unuttum senin kuzuları
O zaman ye gitsin tabi yinede abarmadan
Peki şu anda kilo durumları nasıl gidiyor :44: İnşallah çok fazla almamışsındır

Canım harikasınnnnn
İnşallah bir daha asla o 3lü haneleri görmeyiz hiç birimiz

Canım hepinizin başı sağ olsun
Rabbim geride kalanlara sabırlar versin Rahmetlininde mekanı cennet olsun ....Aminnnnnnnnnnnnn
Umarım seninde baş ağrın geçmiştir

hoşbuldum canım...

aa öylemii..olsun ozaman tekrardan hoşgeldinn....

ben artık yedileri görmek istiyommm...nasıl olcaksa artık...aylardır 85 i bile göremedim...ama pes etmek yokk...

Kuzum ben 8'li rakamları gördüm çok oluyo çizelgemi üşengeçlikten değiştirmediğim için hala 9lu rakamlarda görünüyorum kilom 88,1 canım darısı sizlere inşallah

senide çok çok tebrik ediyorum canım bir kilo kalmış aramızda ama sen beni sollarsın...afferim sanaa....

maşallah kuzucuklarına cnm kız erkek ? benimki yaşına doğr gidiyor ağustos 6 da yaşına gircek cnm
emziriyorum ben çok şükür seninkiler nekadarlık ?
diyet değilde sende benim gibi yarıya indirerek başlayabilirsin yani tabaklarını azaltabilirsin
baya fark oluyo hemde emzirdiğimiz için vitaminimizi almıs oluyoruz

süpppeerr kuzum çok sevindiiim darısı benim başıma inşallahhhh

Filizim senin için o kadar güzel ki sen o kadar mantıklı konuşuyorsun ki hayran kalıyorum bazen diyorum kim edebiyat okuyor :) keşke yanında yan komşun falan olsaymışım allaahhh artık sen bana kapıyı açmazdınnn

o kadar çok şey öğrendim ki senden her konuna herşey için çok teşekkür ederim senin yaptıklarını okuyorum aklıma yazıyorum ve mutlaka uyguluyorum tabi diğer kızlarıda takipteyimm al mesela pirinç pilavı artık nadir yerim ben de :) bu hafta hiç spor yapamasada kim tutar bugünden sonra benii iyi ki varsın filizcimmm iyi ki varsınızzz yaaa

etçil biri olaraktan memnuniyetlee tüketirim yaa filizim ben sahurda yumurta yiyorum ya iftarda et yiyince bişey olurmu ??

sen bize gel bacımm ev pırıl pırıl oldu ayyy kız gibi oldu yaaaa darısı başına yoruluyosun ama değiyor yani

in ce li yo rummm in ce li yo ruzzzz çok güzel yaa kyafetlerim falan fark ediyorum lakin çevremden kimse zayfladığımı söylemiyor ailemden başkaa daha yolum varr onlar incecik hallerimi görecekler inşallahh

kabızlık mevzusunda kayısı çiğ mi olsun canım ben yoğurt yiyorum o daçok iyi geliyomuş ama artık salatalık ta yerimm sıvışeyler tüketmek önemli değil mi ??

tşk ederim filizimmm darısı başına inşallah ben bu cuma senden de dokuzları bekliyorum haberin olaaaa bu hafta sen de çok iyiydin ayrıcaaa

en kısa sürede yedileri bekliyorum o zaman :))))

amin aminnnn inşallah balımmmm gitsin de gelmesinlerrrr :)))))

sen yedileri bırak altıları bile görürsün bu azimleee hıhh :))))

evett evett darısı senin de başına ben senden de kısa sürede bekliyorum dokuzları

kızlar kısa kısa yazdım işyerinden ancakk bu kadar oldu akşam görüşürüp uzun uzun konuşuruzz

inşallahh cnmcım bu hafta epey bi kaçırdım ama bugun iyi gidiyorum akşama ya yürüyüş ya da dans edicem
durmaak yook aynen tam gaz dvm esracım

ve aleykümselam cecoş iyiki hatırlattın benimkileride çıkartayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…