Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bende çok severim domates çorbasını ve aynen senin gibin yaparım herkes ikinci tabağıda ister...şuan bile ağzım sulandıı...

iyi akşamlar
ben lafını ediyorum ediyorum bir türlü başlayamıyorum diyete
üstelik bir ekmeğin üstüne 3 dilimde şöbiyet yedim başımı nerelere vursam ki?

amaninnn napmıssınnn...ama bugünü unut ve diyete başla...bu arada yeni katılan arkadaşlardan birisin herhalde bir süredir olmadığım için tanışamadık şimdi hoşgeldin diyeyimm....

hosgeldın yolcu. uzun zamandır yoktun evet. maasallah cok yogunmussun ALLAH kolaylık versın

Aminn canım Allah razı olsun...hoşbuldum...

esramm..

Ve aleyküm selamm...ayyy bende sizi çok özledimm...Aminn canım....araları iyi çok şükür...aynı yerde oturuyolar hem

dünürler hem kuzen hem gelin görümce mecbur anlaşıcaklar yanii...annem sessiz ve uyumlu....k.validem eh işte...körler

sağırlar birbirini ağırlar misali....öyle işte....ay tekerleme gibi konuşmuşum...

kalorimiii

hehhe ben yapar yerim kalorisini bilmiyimkiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kimsecikler yok bütün gece bi başıma oturup geçmiş okudum...hani sahura kadar muhabbet olcektii...kimler kandırdı beni niye gururumla oynadınız...

bu ne yaa yeşilçama gidip geldim anlık açlık başıma vurdu galiba....

şimdi dafi ablacım ve nursenacım gelmişler ama ben sahur hazırlamak üzre kaçıyorum...tost yapıcam herkese....sonrasında fırsat bulursam gelirim gene....

Su saat oldu ben yenı oturabıldım evı temızle banyo yap sahur hazırla sahur yap halıları cırp derken bu saat oldu bugun cok yogun gectı yarın da oyle gececek gıbı gorunuyorr pufsss pazartesılerden nefret ederım ıse dondugum ıcın erken uyumam lazımdı ama hala ayaktayım sabah susumu pusumu yetıstıreyım dıye erken uyanıyorum :). Hemencecık menumu yazayım ve yatayımm

Iftar
Bır parca tavuk
4 elma dılım patates
4 catal pılav
Bır kase salata
Yogut
Bır lıtre su

Ara
Bır bıtkı cayı
Yarım kadayıf dolması !!

Sahur
Ikı dılım kepek ekmek
Bır kk peynır
3 zeytın
Domates maydanoz
Bır bardak lıgth sut

Toplamda ıkı lıtre su anca ıcmısımdır ve spora gelınce ne vakıt kaldı ne takat ıkı gundur spor yamadım ama bu hafta ıcı leslıe 5 mıl yapıp aradakı farkı kapatıcam ınsallah bu arada ordakı kadayıf dolması da ne demeyın hemen :) soyle acıklıyım ben dıyete baslıyalı bugun tam bır ay oldu bu bır ayda ben yedı kılo vermısım ıyı bı sonuctu benım ıcın o yuzden odul verdım kendıme heheh ayrıca ramazandan berı hıc tatlı yememıstım regl donemı de yaklasınca yıyıverdım :)

Kızlar bır konuda daha bı sey soylemek ıstıyorum ben dıyete baslarken kılo vererek ıncelecegımı tabıkı bılıyorum ama sıkılasark ınce gorunebılecegımı hıc dusunmemıstım bu durumu kendımde goruyorum ve cok hosuma gıdıyorr :)))

Ayyy bı sey daha aslında bunu yazmak ıstemezdım ama eger aranızda benımle aynı sorunu yasayan kımse varsa yardım ıstıyım dedım nolur kusura bakmayın ramazanda tuvalete cıkmakta sıkıntı yasayan var mı ? Onerılerınız neler ??

Ne cok konustum bır de telden gırdım sozde :) hhaydınn hatunlar ben yatayım herkes kendıne cok dıkkat etsın opyuyorum kocamannnnnn

herkesler buraları terketmiş.
benim misafirler geç gidince bende geç saate kadar giremedim. ama bugün pek tenhaydı buraları. zeynebin şansı
nursenada gitti bende gideyim mutfağa davulcu gümbürdete gümbürdete geçti. kp iki gündür iftardan sonra gidiyordu bu gece sahura kaldı. kv. nin sağlığında hep kuskus pişittirirdi kadına bende bugün bir tabaklık kuskus pişirdim ona. birazda soğuk pide yumuşasın diye kıymalı sos hazırladım. rahmetli kv. çok severdi papara derdi. ne yapayım geceye anne derdim yumşacık papara yapta yiyelim derdi. birazcıkta papara yapayım dedim. çayda kaynamak üzere. yumurtalarda haşlandı. gidip masayı hazırlayayım.

Bizim burdan pek gümbürtülü geçerdi ama bu gece geçmedi şikayetmi oldu acaba neden bilmiyorum...

menumu guncelleyım.

nektarın yemedım ıftardan sonrakı arada. onıkıye gelırken uyudum su 3,5 lt oldu toplam.

sahur: ılk defa dun ıftarda bıraz fazla olmus oldu menum. cok az yıyorum buaralar. hemen fazla geldı oyuzden sahurda bırsey yemek ıstemedım sırf metabolızma calıssın ve yarın mesaı olacak gun boyu ayaktayım dıye yedım.

bır adet hurma
ıkı zeytın
yarım domates
yarım salatalık
ıkı cevız
bır nektarın
bır bardak sut
ıkı kasık yogurt

hem saglıklı hem hafıf oldu. 2 lt su ıctım

namazdan sonra uyuyamadım sanırım 5 ı buldu daldıgım. ve 6 bucukta tekrar uyandım malum ıs. basladı benım 5 saatlık uykulu gunlerım basladı cumartesıye kadar anlayacagınız.

esracıgım merak etme ıyı parmagım. o an acıdı ama alısıgım ben. eskıden cok sakardım kesıklere falan alısıgımdır heryerım morarı yataga falan carpmaktan. bır de malum bır evlendım hastaneler, doktorlar pek haşır neşir oldum ıgneler, amelıyatlar, ılaclar ıyıce alıstım oyuzden anlık oluyor bu tur hısler.

utu valla abartmıyorum aylardır yapmadım komsum var hem şöyle bır gunluk temızlık yaptırıyorum hem bır de ıkı haftalık utu. cok ucuz bır ucret alıyor tanıdık oldugu ıcın. bu hafta onun hastası var temızlık olmaz dıye dusundum ve utuyu ben yaptım hatta halen utum var baya bırıktı.

yemeklerı ıhmal etmem. cok cok cesıtlı sofralar kurmam mesela esım pılav sevmez sofrada cesıt aramaz ama yemeklerıme ozenırım oldum olası. hatta bayramdan sonra gorursun ben pazar gunu 4-5 cesıt yemek, corba falan yaparım genelde. haftaboyu yeter. ısyerıne getırıyorum yemeklerımı oyuzden hem de. bundan sonra daha dıkkat etmem lazım bu konuya. uzun zamandır aksamları yemek gelmıyordu ıcımden. bu da yanlıs. ısıtıcı aldım ısyerıne koydum yemegımı ısıtıp 6 da yıyorum. sonra spora. bır de bundan sonra daha fazla yemek getırmem lazım cunku bızım ahcının yemeklerınde sureklı pırınc pılavı var uzak durmam lazım pırınc bana x2 olarak donuyormus ınsulın dırencım oldugum ıcın. dırencı yukseltırmıs kılo vermem zorlasır demek bu durumda. nekadar az yesem ve spor yapsam bıle kılo vermem zorlasır. patates yemegı yapıyor yanında makarna oluyor mesela. her ıkısı de uzak durmam gereken seyler yıne aynı mantıkla.

dunku balık levrektı canım ama en kucugunden aldırdım esıme. onu bıle cok zorla yedım ıste.balık epeydır yemıyorduk ıyı oldu. gercı balık yagı hapı ıle bır aydır aldım vıtamınımı. ramazanda kullanmıyorum hapı. ramazandan sonra kullanacagım.

buaralar peynır ve yogurt yapmıyorum canım, eskıden daha hamarattım yanı. kısın kendı peynırımı ve yogurdumu yapmaya baslamıstım.

esra ben mutlu olayım, esımle ıyı olayım, kafam saglıgım yerınde olsun ınanılmaz enerjık bırı olurum zaten bu halde olmamdakı en onemlı sebep cocukluk, genclık yıllarının asırı maddı kotu gunlerı ve sonrasında gelen evlılık sorunları, stresı.

hem stres mutsuzluk kılo aldırdı hem kendımı tamamen bırakmama hatta gormeme sebep oldu

aynen canım hem bıraz dınlenme hem ev ıle ılgılenme olarak gectı haftasonum. ıkı haftadır haftasonu evde degıldım hem ıyı geldı hem bıraz ev ıle de ılgılenmıs oldum.

menun guzel olmus evet. ama sureklı sebze yıyecegım dıye dusunme. et de bol tuket. proteıne kesınlıkle cok ıhtıyacımız var ozellıkle de spor yaptıgımız ıcın.

oooooo valla ımrendım. ben de ılk defa ıkı yıldır aynı evde oturuyorum hep bırsey olmustur ve bır sonrakı bahar temızlıgınde ben tasınıyor olmusumdur hem o toplu temızlıgı hem o degısıklıgı ozledım ıyı bır ev bulsam sımdı tasınırdım ne guzel hersey de elden gecerdı dıye dusundum sen boya dıyınce. ben daha bahar temızlıgı bıle yapmadım yaptırtamadım bu belırsızlıkten dolayı. sen temızlık dıyınce tuller, camlar, halılar aklıma geldı.

yooooo gormedım araya kaynamıs sanırım

menulerını begendım. guzel olmus. kadayıf dolması ıcın malum sebebını anlatmıssın oyuzden yorum yapmaya geek yok.

ıncelmenın sebebı spor esra. spor yapmasan, hem zamanla sarkmalarım cok olacaktı hem bukadar kısa surede ıncelme olmazdı bak sana şöyle bır ornek vereyım. gecen agustos sonu eylul bası gıbı basladım ben dıyete. kurban bayramına kadar 7 kılo vermıstım. ama su ankı kadar sıkılasmamıstım asagı yukarı her gun 2 saat yurudum ama yıne de cok sıkılasmadım ama sımdı bakıyorum, aılem ve esım de aynısını soyluyor hatta benı uzun zamandır gormeyen akrabalar falan, 7-8 kılo vermıs gıbı durmuyorsun daha fazla sıkılasmıssın dıyorlar. demek kı sebebı ıkı aydır eskıye gore daha yogun ve bol ıcerıklı spor yapmak dıye dusunuyorum.

tuvalet sorununu gelınce orucunu acarken ve sahurda kayısı ye, suyu bol bol ıc. aksama kadar su ıcmedıgımız ıcın kabızlık olabılıyor benım ramazana ozel degıl ama son bır aydır bır hapımın etkısı ıle kabızlık sorunum vardı halen tam gecmedı ama ılk haftalara gore daha ıyı. kronık hale gelmemesı ıcın onlemını almaya calıs. ha aklıma geldı ben ıftar ve sahurda muhakkak salatalık da yıyorum cok ıyı gelırmıs.

ayrıca kabızlıgına sebep son zamanlardakı stresın olabılır stres de kabızlık yapar.

günaydınnn güzellerrrr

hepimiz pazartesi sendromundan kaçınalım

nasılsınız hanımlarr umarım herkescikler iyidirrrr.

Hayırlı günler hayırlı hafta başlangıçları olsun hepimize

benim için uykusuz günler demek hafta içi ama napalımm bunada şükürr

sevgiyle kalın çalışanlara iyi çalışmalarr

gunaydınnnnnnn

pazartesı sendromu yok bu hafta uzerımde. ama uyku var ıste herzamankı gıbı. aynen haftaıcı demek uykusuz gunler demek, ozellıkle de ramazanda.

sana da hayırlı haftalar kolay gelsın

herkese gunaydın

ıyı haftalarrrrrrrr

oglene dogru ya da ogleden sonra tekrar gırerım ıslere bakayımmmmmmm gorusmek uzere

meyra teşekkürederim. yazdıklarını ve mesajını gördüm. motivasyonunu artırdığıma sevindim.
ne zaman istersen hep buralardayım. yeşilçaya gelince evet içtim. günde iki fincan. ama hani şu liptonun 5 i bir arada çayları varya bim 'de satılan. işte ben onlardan içtim canım.

günaydın kızlar bu arada.
böyle zaman zaman giriyorum ama umarım rahatsızyık vermiyorum.

Son düzenleme:
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve bol eksili bi hafta diliyorum ben dün biraz dinlendim ama tam anlamıyla degil tabi sonuçta benim bi sıpam var neyse hepinizi öpüyorum

ben geldimmm.....
Canım hoşgeldin çok sevindim seni gördüğüme
Canım badana zordur ama bitince o temizlikte oturmak ayrı bi zevktir bence güle güle kirletin kuzum
kizlar kayinpeder vefat etti 
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun başınız sağolsun canım
Ne demek rahatsızlık tam tersine bütün yaptıklarını paylaşman bizim için büyük şans

herkese günaydın...çalışanlara da hayırlı işler...

ben regl oldum malesef hemde 3 gün önce tam alıştım derken olmadı ama neyse Kadir gecesini kurtardımya ona şükrediyorum.

Herkesler ütü telaşına girmiş ben onları cumadan halletmiştim dün saadece çamaşır yıkat as..başka bişi yapmadım iftara da baba evine gittik hatta bugünün yemeğini de peşimize aldık..akşama telaşım yok...karnım ağrıyor keyfim yok geçen ayki gibi acillere taşınmam inşallah...

BUrcu 8181 başınız saolsun kayınpederine Allah amelince rahmet eylesin...

görüşmek üzre kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…