öle kafaadan yaparım 2 kaşık unu az çeviririm teflonda un kokusu gelmesin diye
soğuyunca 4-5 domates rendelerim unu syula cıvıtır içine katarım karıştıra karıştıra pişiririm koyulaşır kaynayınca çok koyu olursa az kaynar su katarım altını kapatırım minik kız domates cekirdeği ağzına geldimi yemez diye rondoyu bi dönderirim
sonra yumurta sarısı1 tane limon suyu yarım nescafe fincanı süt çırpıp üzeriine dökerimm
en son ikram aşaması kızlarım öle seviyo minik küpler halinde bayat ekmeklar doğrar yğda çıtırlaşana kadar kavururum kaşar rendelerim
yerken kaselere çorba üzeri ekmek ve kaşarla servis yaparım
iftar saatii olmadı şimdi bu tarif ama neysee
semizotu yoğurtlu olmadı benim normal salata oldu
deniz börülcesi vardı dolapta kötü olmasın diye bikaç biber kızarttım üzerine koyup yoğurtlucam
iyi akşamlar
ben lafını ediyorum ediyorum bir türlü başlayamıyorum diyete
üstelik bir ekmeğin üstüne 3 dilimde şöbiyet yedimbaşımı nerelere vursam ki?
hosgeldın yolcu. uzun zamandır yoktun evet. maasallah cok yogunmussun ALLAH kolaylık versın
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Bazen bende kahkayı basıyorumda eşim hemen diyor yahu çok merak ediyorum ne buluyorsunuz saatlerce yazacak diye bende diyorum ne olsun be şekerim sizleri ve analarınızı çekiştiriyoruz
Valla ben Anamla KVyi bir arada düşünemiyorumzaten bizimkiler 5 senedir konuşmuyor benim KVyle bir tek KP öldüğünde baş sağlığı için aradı annem. Şimdi emeklide olsa bir araya gelmezler zaten ben bile bir araya gelmek istemiyorum anam ne yapsın onu
Rabbim ağzınızın tadını bozmasın canım
Bu arada çok özlettin kendiniseni gördüğüme çok ama çok sevindim canım
allahımm allahımm o nasıl bir çorbadır heleki son vuruş kaşar ve ekmek koptuğum andır ama asıl merak ettiğim bacım bunu kalorisi nedir :44::44: evet çok severim bayılırım ama kalorisi fazlaysa yimemm yiyememmm
kizlar kayinpeder vefat etti 
herkesler buraları terketmiş.
benim misafirler geç gidince bende geç saate kadar giremedim. ama bugün pek tenhaydı buraları. zeynebin şansı
nursenada gittibende gideyim mutfağa davulcu gümbürdete gümbürdete geçti. kp iki gündür iftardan sonra gidiyordu bu gece sahura kaldı. kv. nin sağlığında hep kuskus pişittirirdi kadına bende bugün bir tabaklık kuskus pişirdim ona. birazda soğuk pide yumuşasın diye kıymalı sos hazırladım. rahmetli kv. çok severdi papara derdi. ne yapayım geceye anne derdim yumşacık papara yapta yiyelim derdi. birazcıkta papara yapayım dedim. çayda kaynamak üzere. yumurtalarda haşlandı. gidip masayı hazırlayayım.
Bizim burdan pek gümbürtülü geçerdi ama bu gece geçmedi şikayetmi oldu acaba neden bilmiyorum...
bugune gelecek olursam
bugun spor yapmadım evde yıne ıslerım vardı onları yaptım. bolca cevız kırdım hatta kırırken elımı kabugu ıle baya bır kestırdım koyden gelen peynırı de guzelce tuzladım kaplara boldum mutfagı ve oturma odasını supurdum ve baya bır utu yaptım kıtap okudum tv ızledım boyle gectı gunum.
zaten 1 de uyandım.
menum:
ac karnına 1.5 lt su
ıkı adet kuru hurma
bır kucuk kase mercımek corbası. kendım yaptım ıcıne patates ve un koymadım ınsulın dırencını bunlar yukselttıgı ıcın. ılk kez denedım ama tadı cok da guzel olmus
bır bardak bol lımonlu maden suyu
6 adet uzum
3 adet cıg kofte bol marul ıle
yemek tabagı kadar salata
balık ızgara yaptırdı esım balıkcıda ama zorla yedım resmen avcum kadar balıgı.
mıdem kuculmustu uzun zamandır. ama ramazanda ıyıce kuculdu balıgı cok zorla yedım
ara: acık sekersız cay, lımonlu maden suyu
belkı bır nektarın yerım ve on ıkıye gelırken uyurum
filizimmm yaaa eline üzüldümm üff acımıştır şimdi sar falan bişeyler yap çabucak geçer inşallahhdikkat et ama ...
maşallah ne hamaratsın sen öyle hem iş hem ev herşeye yetişiyosun bir de yemek var ütüsü sporu diyeti kocası... yok yok helal sana
menün gayet başarılı balık candır hele palamut ben çok severim
filizcimm canım aslında seni merak etmiştim ben de ama hafta sonu olduğunu hatırlayınca inzivada olursun diye tahmin ettim
evet dün menüme dikkat ettim sebze ağırlıklı oldu keza güzel de oldu içme sindi
boyaya gelince mis miss oturamadıksa da yarından itibaren oturacağız inşallah şükür bitti saol filizimm
ha bir de canım ben sana arkadaşlık isteği göndermiştim görmedin mi ?
Su saat oldu ben yenı oturabıldım evı temızle banyo yap sahur hazırla sahur yap halıları cırp derken bu saat oldu bugun cok yogun gectı yarın da oyle gececek gıbı gorunuyorr pufsss pazartesılerden nefret ederım ıse dondugum ıcın erken uyumam lazımdı ama hala ayaktayımsabah susumu pusumu yetıstıreyım dıye erken uyanıyorum :). Hemencecık menumu yazayım ve yatayımm
Iftar
Bır parca tavuk
4 elma dılım patates
4 catal pılav
Bır kase salata
Yogut
Bır lıtre su
Ara
Bır bıtkı cayı
Yarım kadayıf dolması !!
Sahur
Ikı dılım kepek ekmek
Bır kk peynır
3 zeytın
Domates maydanoz
Bır bardak lıgth sut
Toplamda ıkı lıtre su anca ıcmısımdır ve spora gelınce ne vakıt kaldı ne takat ıkı gundur spor yamadım ama bu hafta ıcı leslıe 5 mıl yapıp aradakı farkı kapatıcam ınsallah bu arada ordakı kadayıf dolması da ne demeyın hemen :) soyle acıklıyım ben dıyete baslıyalı bugun tam bır ay oldu bu bır ayda ben yedı kılo vermısım ıyı bı sonuctu benım ıcın o yuzden odul verdım kendıme heheh ayrıca ramazandan berı hıc tatlı yememıstım regl donemı de yaklasınca yıyıverdım :)
Kızlar bır konuda daha bı sey soylemek ıstıyorum ben dıyete baslarken kılo vererek ıncelecegımı tabıkı bılıyorum ama sıkılasark ınce gorunebılecegımı hıc dusunmemıstım bu durumu kendımde goruyorum ve cok hosuma gıdıyorr :)))
Ayyy bı sey daha aslında bunu yazmak ıstemezdım ama eger aranızda benımle aynı sorunu yasayan kımse varsa yardım ıstıyım dedım nolur kusura bakmayınramazanda tuvalete cıkmakta sıkıntı yasayan var mı ? Onerılerınız neler ??
Ne cok konustum bır de telden gırdım sozde :) hhaydınn hatunlar ben yatayım herkes kendıne cok dıkkat etsın opyuyorum kocamannnnnn
günaydınnn güzellerrrr
hepimiz pazartesi sendromundan kaçınalım
nasılsınız hanımlarr umarım herkescikler iyidirrrr.
Hayırlı günler hayırlı hafta başlangıçları olsun hepimize
benim için uykusuz günler demek hafta içi ama napalımm bunada şükürr
sevgiyle kalın çalışanlara iyi çalışmalarr
canım tüm desteklerin için çok teşekkürler.....
gerçekten bana moral oldu, güç oldu bu çabamda.....
sende fıstık gibi olmuşsun iyice:)))
sende inşaallah bu şekilde kilonu korumaya devam edersin hep.....
koccaman öpüyorum seni:)
birde yeşil çay içtinmi bu süre zarfında?? içtin ise günde ne kadar içtin???
hayırlısı olsun tatlım....
olmazsa önce fotokopi olur, sonra kitap şeklinde olur.....
olsunda, dimi:)
yalnız bence sizin orada pahalı olabilir bence bu basım işi....
ve bizim burada da aksine daha uygun olabilir....
nede olsa burası sanayi bölgesi.....
eşin falan sanayinin matba bölümüne falan gidip bi görüşse bi ara burada bi kaç yerle, bence oldukça uyguna olur 1kitap yani....
hani 1kitap nihayetinde diye düşünüyorum canım, aklında olsun bunlar.
kocaman öpüyorum seniiii.....
sağol canım, sanada çok geçmiş olsun, ramazan dolayısıylada daha çok yoruluyorsun ya ondan ağrıyordur belki belin canım.....
kendine iyi bak canım.....
eltininde bebeği düşmez inşaallah((
bende üzüldüm gerçekten, kolay değil yani.....
Allaha emanet olasın, öpüyorum kocaman
geçmiş olsun tatlım, kuzunada çok geçmiş olsun cecoşum......
canım sanada annenede çok geçmiş olsun, inşaallah önemli bişeyde değildir seninki canım, öpüyorum
teşekkürler canım:)
geçmiş olsun canım benim......
hiçte şakadan anlamıyom bende:))))))
tamam yenam
kızın için; hakkında hayırlısı olsun inşaallah ablacım.....
anneciğinde geçen hafta biraz rahatsızlanmış; çok geçmiş olsun ablacım.....
geçmiş olsun canım.....
estağfirullah canım benim.....
evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun o zaman canım:)
daha nice yıllara inşaallah....
rahatladığına çok sevindim canım........
yer gök dua ile, bol bol dua et canım......
bu arada senin burç neydi??
Canım hoşgeldin çok sevindim seni gördüğümeben geldimmm.....
Canım badana zordur ama bitince o temizlikte oturmak ayrı bi zevktir bence güle güle kirletin kuzumkızlarrr yaaa daha yeni oturdum desem inanırmısınız?
uyumadan sizlere yazayım dedim
iftardan hemen sonra amcam geldi hadi evi boyalım dedi ben de kek gibi tamam amca dedim neyse başladık aman Allah ım bu da ne ?
Her taraf döküldü boya toz pislik üstelik temizliği yeni bitirip evi sarmıştık şimdi evin halini görseniz acırsınız ayy filizcim komşun ne kadar haklıymış hiç te öyle göründüğü gibi kolay değil yaaa ev gitti bitti resmen salon cocuk odası antre ve banyo boyandı mutfak yarında kaldı saat bir buçukta boya bitti biz de annemle başladık ben çocuk odasını yaptım annem banyoyu artık salonda yarına kaldı üstelik yarın iş var üfffffff ama tek tesellim duvarlar şahane oldu amcam usta boyacıdır eski rengi çakıl taşından kum bejine çevirdik çok tatlı bi renk böyle vanilyaya benziyor ayyy evin yüzü gözü açıldı çok güze oldu çooooook
Meyracımm koç burcu en çok anlaştığım burçlardannben de burçlara meraklıyım ama bu ara burca bakacak vakit mi var ben de
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun başınız sağolsun canımkizlar kayinpeder vefat etti 
Ne demek rahatsızlık tam tersine bütün yaptıklarını paylaşman bizim için büyük şansmeyra teşekkürederim. yazdıklarını ve mesajını gördüm. motivasyonunu artırdığıma sevindim.
ne zaman istersen hep buralardayım. yeşilçaya gelince evet içtim. günde iki fincan. ama hani şu liptonun 5 i bir arada çayları varya bim 'de satılan. işte ben onlardan içtim canım.
günaydın kızlar bu arada.
böyle zaman zaman giriyorum ama umarım rahatsızyık vermiyorum.