- 13 Temmuz 2011
- 1.331
- 8
Sağol canım teşekkür ederim.Elizcim gecmis olsun hem annene hem sana ihmal etmemek lazım geçenlerde eşiminde koltuk altı sorunluydu şükür atlattık.nasılsınızzzz kızlar umarım herkesler iyidir
İnşallah ciddi bir şeyi çıkmaz kızının. Sen içini ferah tut.Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
İftardan sonra bir rehavet çöktü ki anlatamamfazlada yemedim ama yinede mayıştım
Eşim iftardan sonra ille film izleyelim diye tutturdu ama film sarmayınca iyi sen kafana göre takıl bari ben izlerim dedi
Küçük cimcime şükür iftardan evvel yemeğe başladı ve bizlede yedigünün acısını çıkardı herhalde
Büyük kızım bugün Ortopedi doktoruna gitti anannesiyle :26:
Doktor röntgen çekip bakmış kırık varmı diye ama birşey görememiş ağrısınında devamlı olduğunu söyleyince ayrıntılı bir film daha istemiş :26: Kas yırtılmasından şüphelenmişayın 16sında çekilecekmiş yeni film.
Umarım öyle birşey çıkmaz çünkü o zamanda ameliyat olma durumu olabilirmişoff o güne kadar ben nasıl bekliyeceğim yaaaaa
Eğer doktor ameliyat dersede tekrar buraya geldiğinde gösterip ona göre tedavi yapılacak :26: İnşallah gerek kalmaz
çok çok geçmiş olsun. sabaha bir şeycik kalmaz inşallahesra dafi teşekkürederim ama basamıyom hala sol ayağıma bastımmı tam oynak yer sanki sinir sıkışıyomuş gibi hoplatıyo beni geçmezse ortapediye gidicem iğnenin faydası olur belki
Sağol canım teşekkür ederim.
Size de çook geçmiş olsun.
İnşallah ciddi bir şeyi çıkmaz kızının. Sen içini ferah tut.
çok çok geçmiş olsun. sabaha bir şeycik kalmaz inşallah
Canım benim hayırlısı olsun hakkında. İnşallah tatsızlık çıkmadan, istediğin gibi sonuçlanır bu durum.
Bekliyorum fotoğrflarıı
Sağol canım tarifin için
Unutur muyum hiç yaa kek sözümü :) Neli istersen öyle yaparım
Canım kusura bakma geç oldu ama annene ve sana çok geçmiş olsun inşallah bi sorun çıkmaz
Ayrıca sen hangi blokta oturuyon kuzum
Canım farkındayım ama inan davul gibi şişiyorum ve yiyecek yerim kalmıyo bide erken kalktıgımdan dolayı uyumak istiyorum hemen ama bugün yemeye çalışıcam bakalım
İnşallah canım inşallah ağzından bal damlıyo valla inşallah hepimiz incecik olucaz ve istediğimiz ne varsa yapıcaz Allahın izniyle
Sende cicilerini güle güle kullan canım
geldimm geldimm
akşam iftardan sonra arkadaş aradı kızları al gel çay bahçesindeyiz diye
bacağım hafiften nedeni bilinmez bi ağrı vardı
sonra 1 saat kadar oturdum anam ayağa kalkamadım anlatamam adım atıyom bi acı nası anlatamam eve gözümden yaş gele gele yürüdüm eşimde nöbetçi aksilik araba onda öldüm valla neyse eve asonsörle çıktım allahtan asansör var merdiven hiç çıkamıyorum
eşimi aradım geldi acile gittik bacağım tutulmuş normal nsanlar gibi omzum falan tutul saya enteresan bi tipim yane
kas gevşetici iğne vurdular
ama hala yürüyemiyom topallıyom üzerine basınca nası yanıyo nası ağrıyo anlatamam ilk defa oldu böle sanırım çok sıcak klimanın gazabına uğradım sanırım
3 tanede ilaç verdi
içtim bakalım sabaha geçer belki
dafi yastıklarımın kılıfı beyaz ve lekelenmişti artık ince çiçekli yastık kılıflarım var onlara doldurcam için kılıfıyla attım senin dediğin gibi kiri kılıfa çıktı zaten atacam için kılıfları sorun deil
normalde çuvala koyup atıyom makineye
sade 30 derecede yumuşatıcı döküp yıkadım sıktırmadım
oklavayla çırptım tele astım sanırım bu sıcakta yarın akşama kurur basarımm
tek tek yapaıcam valla oruçken zor oluyo yün işi
işte böle
menüm 3 kaşık pilav 4 kaşık barbunya
1 kase soğuk çorba
1 tulumba
yarım dlm güllaç
az önce eşim hastasın sen diye gelirken hastaneden magnum aldıı :))
çocuk gibi sevindim valla löp löp yedim teee geçen sene yediydim heralde hatırlamaıyom bile
sahura ne yicez bilemiyom canımızda bişey istemiyoki
kızlarrrrrr herkese merhabaaaaa
burda ezan okunmak üzere olduğundan bi yandan sütümü içiyorum öte yandan size yazıyorumm...
hemen menümü vereyimm
sahur
bir bardak çay
iki dilim ekmek
bir haşlanmış yumurta
ekmeklerin küçük olanının üstüne AZ ama gerçekten az bal sürdüm ( acaba bi sıkıntı olur mu ?)
domates ve maydonoz
yatmadan bir bardak light süt
akşam
bir kase yayla çorbası ( annem saolsun koca bir tencere yapmış üç kişi için üç gündür içiyoz yinede bitmedi)
bir posiyon tavuk eti (fırında)
dört beş elma dilim patates
bir kase cacık
bir litre su
ara
bir bardak çay
yarım dilim güllaç
aslında güllacı baya bir dilim yiyecektim ama gündüz annem güllaç yaparken aman anne ligth sütle yap aman anne azcık şeker diyip diyip durdum ve güllaç akşam felaket olmuştu yiyemedikneyse bi dahakine inşallahh spora gelince gündüz 15 dk falan yaptım akşam tam yapmaya hazırlanıyordum ki amcam geldi neyse otur muhabbet falan derken 1 de gitti ben kendimi spora attım bugün çok kötü oldum kan ter içinde kaldım başım falan da döndü ama tamamladım sporumu 45 dk yaptım ordanda hatta bi on dk daha ekledim sonra işte sahuru yaptım hızlı hızlı su içiyom o da iki buçuk litreoldu
yarın evi boyucazz ayyy zor ve yorucu olsada ilk kez boya yapıcam tabi usta boyacı amcam rulosunu bana emanet ederse
esraaaa menün yine çok güzeldi afiyet olsun ama yaramasın inşallahhhh
Biz de sahurumuzu yaptık valla ben bildiğiniz çok yiyorum sizin menüleri görünce utanıyorum resmen
İftarda bol suyumu da içiyorum ama hiç tıkanmıyorum yemeğimi de yiyorum bir de üstüne çay bile içiyorum acaba benim içime kaçan ne tür bür yaratık
Abdestimi alayım da cüzümü okuyum en iyisi öptüm herkesleri
boşver ablacım, sağlığın yerinde ki yiyorsun :)
Allah kabul etsin.
ben de kaçaym, hepinize hayırlı günler
geldimm geldimm
akşam iftardan sonra arkadaş aradı kızları al gel çay bahçesindeyiz diye
bacağım hafiften nedeni bilinmez bi ağrı vardı
sonra 1 saat kadar oturdum anam ayağa kalkamadım anlatamam adım atıyom bi acı nası anlatamam eve gözümden yaş gele gele yürüdüm eşimde nöbetçi aksilik araba onda öldüm valla neyse eve asonsörle çıktım allahtan asansör var merdiven hiç çıkamıyorum
eşimi aradım geldi acile gittik bacağım tutulmuş normal nsanlar gibi omzum falan tutul saya enteresan bi tipim yane
kas gevşetici iğne vurdular
ama hala yürüyemiyom topallıyom üzerine basınca nası yanıyo nası ağrıyo anlatamam ilk defa oldu böle sanırım çok sıcak klimanın gazabına uğradım sanırım
3 tanede ilaç verdi
içtim bakalım sabaha geçer belki
dafi yastıklarımın kılıfı beyaz ve lekelenmişti artık ince çiçekli yastık kılıflarım var onlara doldurcam için kılıfıyla attım senin dediğin gibi kiri kılıfa çıktı zaten atacam için kılıfları sorun deil
normalde çuvala koyup atıyom makineye
sade 30 derecede yumuşatıcı döküp yıkadım sıktırmadım
oklavayla çırptım tele astım sanırım bu sıcakta yarın akşama kurur basarımm
tek tek yapaıcam valla oruçken zor oluyo yün işi
işte böle
menüm 3 kaşık pilav 4 kaşık barbunya
1 kase soğuk çorba
1 tulumba
yarım dlm güllaç
az önce eşim hastasın sen diye gelirken hastaneden magnum aldıı :))
çocuk gibi sevindim valla löp löp yedim teee geçen sene yediydim heralde hatırlamaıyom bile
sahura ne yicez bilemiyom canımızda bişey istemiyoki
İyi geceler canlarım
Misafirim 1.5 u geçiyordu gitti yeni evli bir çiftti muhabbet ettik epeyce teravihden sonra
Nursena geçmiş olsun canım yaş gittikçe neler görecez daha bakalım
Esracım açıklandı canım SBS beklediğimiz gibi iyi değil yani napalım Allah can sağlığı versin
Ben sahuru hazırlayım eşim 3 de gidiyor camiye ancak olur uğrarım tekrar inşallah
Hayırlı sahurlar herkese
Biz de sahurumuzu yaptık valla ben bildiğiniz çok yiyorum sizin menüleri görünce utanıyorum resmen
İftarda bol suyumu da içiyorum ama hiç tıkanmıyorum yemeğimi de yiyorum bir de üstüne çay bile içiyorum acaba benim içime kaçan ne tür bür yaratık
Abdestimi alayım da cüzümü okuyum en iyisi öptüm herkesleri
selam millet.....
ohoooo ben geçmişi okuyup sohbete gelene kadar atı alan üsküdarı geçti..........
bu gece bende uyumadım kızlar sizin gibi
şuan geçmişi bitirmiş bulunuyorum şükür amaaa......
alıntılarıma sonra cevap yazarım artık
bende gideyimde artık sahur sofrasını hazırlayım..... ancak olur.
yalnız aklıma takılan bişey varda? onu sorup öyle gidiyim;
yenam, kızlar; şimdi ramazanda biz tok tartılcaz ya, nasıl yani tok tartılcaz???
mesela ben aç tartılsam olmazmı birde???
bu arada rgl oldm akşam
neyse ben kaçtım, sevgiler, saygılar..........
Yenacım imam hatibin Anadolu kısmına girmez malesef düz kısmı için istediğimiz bir okul var onun içn uğraşacağız
Öptüm seni yenacım sabah görüşürüz inşallah
Ben yarın anneme gitmek istiyorum geçen hafta biraz rahatsızlanmıştı gidemedim gidip göreyim de rahatlayım bi hem bize de bugün erik geldi birisinin bahçesinden ondan da götüreyim biraz
Selamun aleykum
Nasilsiniz arkadaslar, ben idare ediyorum
P.tesi regl oldum bugun abdestlendim yrn ilk orucuma niyetlendim
Iftarda da sahurdada isyerindeyim malesef
18:30 -03:00 calisiyorum.
Yenacin yrn oglen ancak yapabilirim bildirim uyandigimda