- 22 Mayıs 2012
- 6.024
- 90
Benim biraz işim var sonra gelirim tekrar güzeller...
görüşürüz canım, ben buralardayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim biraz işim var sonra gelirim tekrar güzeller...
at deyince içim sızladı yav :) biraz daha dursun, belki eşim alır yer
kırmızı erikse kurutabilirsinat deyince içim sızladı yav :) biraz daha dursun, belki eşim alır yer
yastıkları boşaltıpmı yıkadı acaba :44:
ben geçen sene öylece atmıştım makinaya sonrada kurutmaya attım kuruttum bir çıkarttım anaaamm astarları dalgalı dalgalı olmuş için kiri astara çıkmış sonra astarları tekrar yıkadım çıkmadı
kırmızı erikse kurutabilirsin
yenaaa ismin var cismin yok
asuda gelmedi
nursenada görünmüyor
Asu'nun içine aşçılık kaçmış bu aralar )
nursena sanırım yastıkları dolduramadı hala
yastıkları boşaltıpmı yıkadı acaba :44:
ben geçen sene öylece atmıştım makinaya sonrada kurutmaya attım kuruttum bir çıkarttım anaaamm astarları dalgalı dalgalı olmuş için kiri astara çıkmış sonra astarları tekrar yıkadım çıkmadı
geldimm geldimm
akşam iftardan sonra arkadaş aradı kızları al gel çay bahçesindeyiz diye
bacağım hafiften nedeni bilinmez bi ağrı vardı
sonra 1 saat kadar oturdum anam ayağa kalkamadım anlatamam adım atıyom bi acı nası anlatamam eve gözümden yaş gele gele yürüdüm eşimde nöbetçi aksilik araba onda öldüm valla neyse eve asonsörle çıktım allahtan asansör var merdiven hiç çıkamıyorum
eşimi aradım geldi acile gittik bacağım tutulmuş normal nsanlar gibi omzum falan tutul saya enteresan bi tipim yane
kas gevşetici iğne vurdular
ama hala yürüyemiyom topallıyom üzerine basınca nası yanıyo nası ağrıyo anlatamam ilk defa oldu böle sanırım çok sıcak klimanın gazabına uğradım sanırım
3 tanede ilaç verdi
içtim bakalım sabaha geçer belki
dafi yastıklarımın kılıfı beyaz ve lekelenmişti artık ince çiçekli yastık kılıflarım var onlara doldurcam için kılıfıyla attım senin dediğin gibi kiri kılıfa çıktı zaten atacam için kılıfları sorun deil
normalde çuvala koyup atıyom makineye
sade 30 derecede yumuşatıcı döküp yıkadım sıktırmadım
oklavayla çırptım tele astım sanırım bu sıcakta yarın akşama kurur basarımm
tek tek yapaıcam valla oruçken zor oluyo yün işi
işte böle
menüm 3 kaşık pilav 4 kaşık barbunya
1 kase soğuk çorba
1 tulumba
yarım dlm güllaç
az önce eşim hastasın sen diye gelirken hastaneden magnum aldıı :))
çocuk gibi sevindim valla löp löp yedim teee geçen sene yediydim heralde hatırlamaıyom bile
sahura ne yicez bilemiyom canımızda bişey istemiyoki
ay canım geçmiş olsun. eşinde ağlama diye sana dondurma almış ama. çabucak geçer inşallahgeldimm geldimm
akşam iftardan sonra arkadaş aradı kızları al gel çay bahçesindeyiz diye
bacağım hafiften nedeni bilinmez bi ağrı vardı
sonra 1 saat kadar oturdum anam ayağa kalkamadım anlatamam adım atıyom bi acı nası anlatamam eve gözümden yaş gele gele yürüdüm eşimde nöbetçi aksilik araba onda öldüm valla neyse eve asonsörle çıktım allahtan asansör var merdiven hiç çıkamıyorum
eşimi aradım geldi acile gittik bacağım tutulmuş normal nsanlar gibi omzum falan tutul saya enteresan bi tipim yane
kas gevşetici iğne vurdular
ama hala yürüyemiyom topallıyom üzerine basınca nası yanıyo nası ağrıyo anlatamam ilk defa oldu böle sanırım çok sıcak klimanın gazabına uğradım sanırım
3 tanede ilaç verdi
içtim bakalım sabaha geçer belki
dafi yastıklarımın kılıfı beyaz ve lekelenmişti artık ince çiçekli yastık kılıflarım var onlara doldurcam için kılıfıyla attım senin dediğin gibi kiri kılıfa çıktı zaten atacam için kılıfları sorun deil
normalde çuvala koyup atıyom makineye
sade 30 derecede yumuşatıcı döküp yıkadım sıktırmadım
oklavayla çırptım tele astım sanırım bu sıcakta yarın akşama kurur basarımm
tek tek yapaıcam valla oruçken zor oluyo yün işi
işte böle
menüm 3 kaşık pilav 4 kaşık barbunya
1 kase soğuk çorba
1 tulumba
yarım dlm güllaç
az önce eşim hastasın sen diye gelirken hastaneden magnum aldıı :))
çocuk gibi sevindim valla löp löp yedim teee geçen sene yediydim heralde hatırlamaıyom bile
sahura ne yicez bilemiyom canımızda bişey istemiyoki
geçmiş olsun Nursena, neden olmuş ki acaba? belki oruç, terleme kandaki mineral dengesi bozulmuştur. istersen soda iç bi tane, belki iyi gelir.
esra dafi teşekkürederim ama basamıyom hala sol ayağıma bastımmı tam oynak yer sanki sinir sıkışıyomuş gibi hoplatıyo beni geçmezse ortapediye gidicem iğnenin faydası olur belki
Nursenacığım çok geçmiş olsun inşallah yarın biraz daha iyi olursun Aminnnnnn
Bir kaç güne kadar birşeyciğin kalmaz umarım
nursena zeytin yağla masaj yapın biraz faydası olur belki. benim ayağım çok ağrıdığında buz uyguluyorum iyi geliyor. seninkine sıcakmı daha iyi gelir acabaesra dafi teşekkürederim ama basamıyom hala sol ayağıma bastımmı tam oynak yer sanki sinir sıkışıyomuş gibi hoplatıyo beni geçmezse ortapediye gidicem iğnenin faydası olur belki
sabah onuda deneyeyim dafii sıcak havlu koyayım bakalım tutulma dedi dr saol ayvalıktan kantoron yağı almıştım iyi gelir sanırımnursena zeytin yağla masaj yapın biraz faydası olur belki. benim ayağım çok ağrıdığında buz uyguluyorum iyi geliyor. seninkine sıcakmı daha iyi gelir acaba
hadi hayırlısıAsuman abla sbs açıklanmış diyorlar
sabah onuda deneyeyim dafii sıcak havlu koyayım bakalım tutulma dedi dr saol ayvalıktan kantoron yağı almıştım iyi gelir sanırım
hadi hayırlısı
esra özka nasıl haberin varmı
İyi geceler canlarım
Misafirim 1.5 u geçiyordu gitti yeni evli bir çiftti muhabbet ettik epeyce teravihden sonra
Nursena geçmiş olsun canım yaş gittikçe neler görecez daha bakalım
Esracım açıklandı canım SBS beklediğimiz gibi iyi değil yani napalım Allah can sağlığı versin
Ben sahuru hazırlayım eşim 3 de gidiyor camiye ancak olur uğrarım tekrar inşallah
Hayırlı sahurlar herkese