Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İnşallah olur canım...Yakınmı evinize.??

Komşumuzun kızını da çok düşük puanı en azından 4 sene sonra mesleği olur düşüncesiyle özel sağlık lisesi hemşirelik bölümüne kayıt ettiler...
Yine servisler gidilecek mesafede ama en yakını da o hem Ankara'nın en iyisi hem bizim bitirdiğimiz okul hem de yakınında annemler oturuyor olur inşallah
Komşun da doğru yapmış bence düz lisedense meslek liseleri daha iyi
İyi uykular canım...:KK16:

Ben ezanı bekliyorum namaz kılıp yatınca iyi oluyor...

Ben de namaz kılmadan yatmıyorum 3.5 da okunuyor burda biraz da Kur'an okuyorum namazı kılıp yatıyorum eve şu an işte yatma zamanı çok uykum var çoooook
Yarın çok geç kalkmak istemiyorum annemlere vakitler gidip gelsem iyi olur ilave yemek yapmam lazım sahurda da yemek yedik fazla kalmadı o yüzden
Ay ne çok konuştum öptüm canım
Ayşecim sana da iyi uykular

ben gidince iyi muhabbet etmişsiniz :)
şimdide kimseler kalmamış 1 üye 16 ziyaretci var
bende tesbihimi çekip yatayım bari

Son düzenleme:
93 kilo bildirim

misafir var kusura bakmayın sabahladık :KK1: geçmişe bakamadım aksama dogru görüşürüüzz öpüyorummm :KK16::KK16:

Yasemin abla size de geçmiş olsun, şükür atlatmışsınız.
herkes namazda, misafir faslında sanırım. kimsecikler yok.

saol kuzum ama 2 gün mızırdadı kolumda kolum erkekler işte:KK1::KK1:

Arkadaşlar,

Geçen yıllar da cuma günleri öğlen sonrası tartılıyorduk.. ( oruç tutanlar ) Ben de akşam hazırlıyordum listeyi..
Bu sene de isterseniz öyle yapalım yahut yine sabah erkenden şiş karınla tartılalım..:KK9: Siz bilirsiniz...

hım ben akşam 18 gibi evde oluyorum ondan sonra bildirsem olarmı Yenam ?? sabahta tartılmıştım ama çoccak gibi soruyorum işte:KK17::KK17::KK17:

geldimm geldimm
akşam iftardan sonra arkadaş aradı kızları al gel çay bahçesindeyiz diye
bacağım hafiften nedeni bilinmez bi ağrı vardı
sonra 1 saat kadar oturdum anam ayağa kalkamadım anlatamam adım atıyom bi acı nası anlatamam eve gözümden yaş gele gele yürüdüm eşimde nöbetçi aksilik araba onda öldüm valla neyse eve asonsörle çıktım allahtan asansör var merdiven hiç çıkamıyorum
eşimi aradım geldi acile gittik bacağım tutulmuş normal nsanlar gibi omzum falan tutul saya enteresan bi tipim yane
kas gevşetici iğne vurdular
ama hala yürüyemiyom topallıyom üzerine basınca nası yanıyo nası ağrıyo anlatamam ilk defa oldu böle sanırım çok sıcak klimanın gazabına uğradım sanırım

3 tanede ilaç verdi
içtim bakalım sabaha geçer belki
az önce eşim hastasın sen diye gelirken hastaneden magnum aldıı :))
çocuk gibi sevindim valla löp löp yedim teee geçen sene yediydim heralde hatırlamaıyom bile

sahura ne yicez bilemiyom canımızda bişey istemiyoki

Nursenam geçmiş olsun muhtemelen soğuk sıcak soğuk sıcak kaslar harap oluyor hepsi klimaların suçu dikkat et kuzum:KK16::KK16:

günaydın canlarrrr

Cumamız hayırlı ve bereketli olsun kızlarr
ya ben katılamıyorum sohbetlereee ne güzel kaynatıyosunuz:KK14::KK14:

neyse elbet bende bir gün evde olucam emekli olunca:KK1::KK1:

bende yazayım menümü yahu

sahur :KK56: 1 katı yumurta , 2 dilim tahıllı ekmek 1 kk peynir az kaşar peynir, yarım domates 1 fincan yeşil çay hımmm 1 çay kaşığıda bal hüplettim:KK17:

iftar :KK56: 1 kase tarhana çorbası, yoğurtlu semizotu ama cacık kıvamında değil,5 kk karpuz 1 dilim tahıllı ekmek ,4 tek sulu köftenin köftesi:KK17:

vakit olarak bilemediğim ;1 fincan nescafe,1 fincan yeşilçay, 3 kiraz 1 adet akça küçük armut

bu kadannnn

kuzular öptüm hepiciğinizi hepiniz uyuyonuz demiii:KK37::KK37:

:KK16::KK16::KK16::KK16:

ne güzel haber inşallah dahada aşşağılara inersin dünki arkadaş gibi boy boy resim koyarsın imrendim bende ne güzel insanın hedefine ulaşması

geçmiş osun canım ya çok zor bi durum mübarek günlerde allah yardım eder inşallah 3 aylık ta baya büyükmüş bebek ağır iş falanmı yaptıkii ilk haftalarda düşmesi çok oluyoda 3 ay lık mış benimde bi düşüğüm 3 aylıktı inşallah tutunur
allah sanada nasip eder inşallah biran önce yavrucuk

yawww siz ne kadan az yiyonuz arkadaş ben az yiyom diye sevinirken sizin menüleri görünce sus pus olup kedi gibi kenara kıvrılı veriyomm

mehtap doğum günün kutlu olsun

tsk ederım nursena. hepımıze nasıp olsun ınsaallah. aynen bır zayıflayayım herkese motıve olsujn dıye boy boy resım ekleyecegım kesınlıkle.

ama ama alıştım ben böyle daha iyi hissediyorum kendimi nerdeyse 20 gün olcak hiç ekmek yemedim
sanırım şimdi tkr alışamam ekmeğe yedimmi durduramıyorum ben kendimi çok ekmek yiyorum :KK50:

ya haklısın ben de ekmek cok severım ve ılk baslarda o yuzden sadece sabah yemege basladım. sen de oyuzden enazından sabahları yersen daha ıyı olur sonucta ekmege de ıhtıyacımız var bır gun dıyet bıtınce abartmadan normal duzenımıze donecegız. bu gecıs donemınde zorlanmamak ıcın herseyden tuketmelı ama az tuketmelıyız sımdı

inş bunca cabanın emeğinin karşılıgını alırsın cnm ki alıcaksındır da
Rabbim hakkına hayırlı olanı nasip etsin :KK16::KK16:
sen en azından üstüne düşeni yapıyosun gerisi Rabbime kalmıs :KK16::KK16:

cok tsk ederım hıcbır konuda emeklerımız bosa gıtmesın ınsaallah hepımızın. gecen yaz basladım zorlu bır surec yasadım cok gel gıt oldu cunku cok zor kılo verıyorum oyuzden kısın uzaklasmak uzereydım bu azmımden. ama baharda yenıden kendıme geldım ozellıkle mayıs ayında tam yuzde yuz dısıplın oldu

aynen ben mucadelemı vereyım olmazsa da amelıyat olacagım artık dıyordum ama amelıyat ıstemıyorum kendı basarım ıle hem de daha dogal bır sekılde zayıflamak ıstedım ınsaallah oyle de olur

Geçen haftanın artısını anca atabildim canım. Sallamasam da artı çıkmam inşallah listede :KK9:

Çok şükür iftar sonrası da yaptım sporumu eve çook geç gelmiş olmama rağmen.
Bu kez kararlıyım inşallah :KK8::KK8:

Aaa evt ben kaç gündür yoğurt yemeyi unutuyordum.
Teşekkür ederim canım iyi hatırlattın :KK1:

İşte bu Filiz yaa. Bunu bekliyodum ben uzun zamandır :)
Bu kadar uzun süre irade göstermenin bir kırılma noktası olacaktı tabi ki :KK34:
Çok sevindim adına çok :KK16:

bugün geç gelmiş olmama rağmen yaptım ben canım.
İnşallah böyle devam eder bundan sonra da.
Anneciğine çok geçmiş olsun tekrar tekrar

Ben de istiyoruumm. Sonra gidip güzel kocamaaaann bir alışveriş yapmak istiyorum..
Babamın ocağına incir ağacı dikmek istiyorum :KK1::KK1::KK1:

nevzamansız inşiallah bebek tutunur hayata. Rabbim yardımcınız olsun..
Mehtap kuzusuuu doğumgününmüş bugüün :KK19::KK19:
İyi ki doğdun canım, umarım çoook mutlu ve huzurlu zamanlar getirir yeni yaşın sana :KK16::KK16:

kesınlıkle bu bır ay boyunca da spora devam etmemız lazım cunku vucut tekrar hantallasırmıs normal duzene donunce. ben baktım ıftardan sonra ıs guc dalıyorum namaz falan derken spora zaman kalmıyor ayrıca evde verımlı spor yapamayan bırıyım oyuzden ıftardan once spor salonuna gıttım dun.

aman ıhmal etme. proteıne ıhtıyacımız var her turlu. ayrıca ozellıkle yogurt metabolızmayı calıstırıyormus

sagol canım. aynen kırılma noktası geldı sanırım sukurrrrrrr bılmıyorum ınsaallah devam eder cok mutluyum buaralarrrrrrr

selam cücüşleriimmm :KK16::KK16::KK16:

nasılsınızz? benden iyilik , Ramazanın 3. gününüde yarıladık maşAllaaahh , yeme olayım gayet güzel gidiyor , tatlı kaçamaklarım haricindeee :KK17::KK17::KK17::KK17:

umarım herkes iyidir , görüldüğü üzere ben yine buralardayımm ,umutlarım yarına kaldı, ruh halim aldı başını gittiiiii , bekle Aynur bekleee mode is on :26::26::26::26:

çok özledim sizlerle sohbet etmeyi ama ancak bu kadar vakit bulabiliyorum maleseff :KK43:(

hepinizi kocaman öptümm , Allaha emanet oluunn :KK54::KK54::KK54::KK54:

MEHTAAAPPP doğum günün kutlu olsun kuzuummm , yeni yaşında herşey gönlünce olsunnnn , öperim seniii :KK54::KK16::KK16::KK16:

aynur bız de senı ozluyoruz ama tum tempona ragmen hem bızı yanlız bırakmayın hem kendınden haber verıyorsun cok tsk ederız bu anlamda.

bız de senı yolcu etmeyı beklıyoruz sabırsızlıkla.

az kaldı ınsaallah. sabırsızlık, heyecan hat safhadadır elbette. hakkında hayırlısı olsun canım vardır bunda da bır hayr.

sen de ALLAHA emanet ol

cnmmm inanki çok sevindimm inşallah daha da gitcek bu kilolar cnm benım çok sevindim cidden :nazar::21:

cnm üzüldüm eltine inşallah bebişi annesine sımsıkı tutunur bu durumu yani düşüğü yaşamış biri olarak çokk zor cidden
insan neye ugradıgını şaşırıyo ama Rabbim büyük hayırlısı olsun onlar için inşallah sağlıcakla kavuşur bebişine:KK16::KK16:

tsk ederım nılceeeeeeeeeee

ınsaallah hep bırlıkte, hepımız daha cok kılo verecegızzzzzz

Menümüde paylaşayım sizlerle

İftar

1Lt su (okadar susadımki anlatamam yani kafaya diktim ve bitti)
4 kaşık et sote
1 dilim ekmek
yarım kase semizotlu cacık

sahur

1 yumurtalı 2 kaşık menemen
1 dilim ekmek
yarım kase semizotlu cacık
yine 1 lt su içtim

Valla azmı çokmu bilimiyorum ama benim sudan dolayı zaten karnım şişiyo yiyemiyorum malesef :KK34::KK34::KK34:

efemmmm tsk ederım oncelıkle.

menune gelınce benım menulere benzıyor senı anlıyorum oyuızden benım de canım ıstemıyor onemlı olan saglıklı beslenmek cok yemek degıl zaten. az gıbı gorunse de guzel olmus saglıklı seyler yıyosun cunku.

ek tavsıye olarak ara ogun yapabılırsın meyve ya da dondurma. doktor tavsıyesı bu canım. ben uyguluyorum

Slm kızlarr misafiriniz geldi yeniden. Dünkü soruları yeni gördüm kusura bakmayın. Cevap vereyim tek tek. Umarım okursunuz.

Yaşım 30
30 kg yaklaşık 6 ayda verdim.
Sonra çok çok yavaş gitti zaten gram gram:)
arkasından diyetisyene gittim ve şaştı kaldı
kas kaybı nerdeyse yok dedi. 34 kilonun 27 si yağ dedi.
Her gün yaptığım 1 saat spor koşu bandında tempolu ama ciddi olarak tempolu yürüyüştü.
Koşar adım yani...

Başka ne sormuştunuz hatırlamaya çalışıyorum hmmmm
çalışıyormuydun diye sormuşsunuz. Evet çalışıyorum üstelik de 6,30 a kadar
yemeğimi iş yerime getirdim. Ara öğünleri içinde meyve getirdim yoğurt aldım marketten...
Bu arada eşim ş.dışında iş için görevdeydi eğitim için gitmişti eskişehirdeydi yaklaşık 4 ay.
Geldiğinde şok geçirmişti. Her hafta sonu gelmek istedi ama gelme dedim. Gelme çünkü sana bir
sürprizim var. Geldiğindeki tepkiyi burda anlatmayayım ayıp olurrr :KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:
Başka sorularınız varsa cevaplarımm :)

mrb detaylı cevaplarınız ıcın cok tskler. gercekten cok basarılısınız. saglık sorunu olmayınca, metabolızma da hızlı calısıyorsa , dısıplın ıle 6 ayda buyuk basarı yakalamıssınız

calısma saatlerımız aynıymıs. oyuzden daha da umutlandım gercı ben ıs hayatını artık bahane etmeyen, hem menulere hem spora bu konuda cozumler bulmayı basarmıs bırıyım ama yıne de calısan bırı olarak ıstıkrarlı ve basarılı bır yontem uygulayabılmenıze cok cok sebındım.

selam sevgili kk milleti canlarım:)
:KK16::KK16::KK16:

dün akşam eşimin işi vardı, yemekten sonra dışarı çıktı, o dışardayken bende nette değişik değişik resimlere baktım, hatta bazılarını kopyaladım, kopyaladıklarımın bazılarınıda sizinle paylaşmak istiyorum, sizinle paylaşacaklarımın bazıları çok tatlı çünküüü:)))
Eki Görüntüle 753100
Eki Görüntüle 753131

Eki Görüntüle 753102
Eki Görüntüle 753103
Eki Görüntüle 753108

AMAAAA HEPSİNDEN ZİYADE BENİM FAVORİİİİİİM BU KEDİİİİİİ:KK70:DDDD

Eki Görüntüle 753104

neyse canlar ben kaçıyım, evde bugün yapacağım işlerim var çünkü, ancak yetişir, gelirim yine bi ara, geçmişe daha tam bakamadım onada bakarım hem.
herkesleri öptüm:KK54::KK54::KK54:
görüşürüz.

duş için sıhhatler olsun inşaallah narin kelebeğim benim:)
:KK16::KK16::KK16:

güzel oldu canım yemek, eşimde beğendi:)
tekrar tarif için çok teşekkür ederim......:KK54:
yalnız ben senden sadece 2şeyi farklı yaptım ve birde yarım ölçü olarak yaptım 2kişi olduğumuz için, ilki kıyma kullandım hani daha kolay pişsin düşüncesiyle, diğeri ise senin kadar az koymadım ben yağı çünkü eşim az yağlı sevmez, koyduğum yağ miktarı ise sadece harcında olmak üzere 2yemek kaşığı dolusu tereyağı, ama yinede bu yağa rağmen bile çok hafifti, diyet açısındanda gerçekten pişmanlık yaşamadım yiyebildim rahatca:)))))

ay birde ne oldu esracım biliyonmu:))))
ikindim markete gidip geldim, sonra midem ağrıdı hafiften, az uzanayım dedimkii bi baktımki uyuyup kalmışım:KK53::KK53:
ezana 1,5saat var ve ben hala yemeği yapmadım:18::18:
hemen nasıl fırladım, bu yemek nasıl yetişicek dedim, başladım yemeği yapmaya......
nasıl yaptım onu bende bilmiyom ama bi telaş, sıkıntı, yetiştirememe korkusuyla gerildim yemek bitene kadar inan....
çünkü sadece çorba var eşime iftara ve daha sofra hazır değildi, artı ben iftara çayda demliyorum.....
hepsini bir hallettim 1,5saatte amaaa ter döktüm inan.....
eşimi aç koymak istemedim, asıl ona ter döktüm.....

ama kıtı kıtına yetişti şükür.......:KK35::KK35::KK35:
Allahtan benim yemek 20-25dkda pişti......
son yarım saatte eşim gelip gidiyo yetişmicekmi yok bu yemek diyo:))))
bi de diyoki ilk yapıyon hadi olmazsa diyo...:KK70:DD
ona diyom git tamam yetişir.....
o gidincede bi yandan içimdeki diyo hadi yetişmezse:KK70:DD
ayyy böyle bişey yaşadım dün işte:)
ama çok şükür yetişti ve çok güzel oldu canım benim......

eneeeee aynı destan yazmışım ben şimdi sana:KK70:DD:KK9::KK9::KK9::KK9:
hadi kolay gelsin sana o zaman dermişim destan için:KK1::KK1:

dafi ablacığım kurbağalar kaçtımı diyince rahmetli babacığım geldi aklıma:)
hani balık yiyince insan bi yanar, içi su ister ya:)
o zamanlarda rahmetli babam derdiki; hadi bi su ver bakalım, balıklar yüzecek su istiyorlar derdi:)
rabbim tüm geçmişlerimize rahmet etsin inşaallah, AMİN.

eskiye nazaran daha iyi olmuşsundur diye düşünmüştüm bende:KK43:((((((
tekrar geçmiş olsun yenam........
:KK54::KK54:

ben kuzulara, kecılere bayıldımmmmmmm cok guzeller yaaaaaaaaaa

tşkler canım sanırım tartım da menülerimi artık beğeniyor ayyy ramazan çok güzel yaa kilo alıcam zannediyordum ki veriyorum sanırım :KK52::KK52::KK52: demek ki kilo vermek için yemek lazımmışş:KK1::KK1:

yemeden olmaz canım. abartmamak kaydıyla yıyecegız yoksa vucut kıtlenıyor sabıtlenıyor duruyor yanı.

Allah kabul etsin canımın içi ne güzel namazlarını aksatmıyorsun hem spronu da yapıyorsun ev de bisikletin var sanırım iyi oluyor onlar yaa ben de almak istiyordum ama bir türlü nasip olmadı sağlık olsun artık sahura bes dk kala uyanmıssınız ama önemli olan zaten uyanmanız yoksa gidecekti oruç şükür ki uyanıp niyetinizi getirmişsiniz arada böyle vakar oluyor hele ki çalışanlar için

Enerjin hep yüksek kalsın hep pozitif olsun inşallah hayır hep öylede ben yine söylemek istedim:KK54::KK54::KK54:

ben duzenlı namaz kılan bırı degılım canım. ama ramazandan once heves geldı bırkac yıl once de kılıyordum. oyuzden yenıden basladım ınsaallah devamı gelır. hatta dun teravıh namazı kıldım ılk kez hayatımda. evde kıldım. camı cok kalabalık. ayagımı rahat bukemıyorum bılegımdekı platınden dolayı. camıde zorlanacagımı, ayrıca psıkolojık olarak o durumdan olumsuz etkılenecegımı dusunuyorum hevesım var ama tam hazır olunca gıdecegım camıye.

eve ben elıptık bısıklet aldım kosu bandımı sattım fızık tedavı doktorumun lafına uydum sımdı pısman oldum cunku tempolu yuruyus ve ardından bıraz kosmak ıyı geldı sanırım kılo verme surecınde. ama ozamanlar ayagım agrıyordu gercı. sert bır zemınde tempoyu hıc dusurmeden yurudugun ıcın platın agrı yapıyordur demıstı. bır de ozamanlar kosu bandından zevk almıyordum sımdı cok hosuma gıdıyor ıste bendekı delı ruh dıyeyım. elıptık cok zevklı. bır sure normal bısıklet olarak kullanıyorsun sonra ayakta kullanıyorsun kolların da calısıyor bu sekılde. hepsı burada com da 12 ay taksıt hem de 200 tl cıvarıydı dıye hatırlıyorum ustelık ksou bandına gore hafıf ve daha az yer kaplıyor. ha bır de ucunda twıst aparatı da var bunun.

valla sukur yetıstık hem az da olsa yedık hem suyumuzu ıctık. bugun aynı seyı yasamadım sukur. ben cok yorgunum aslında ıkı haftadır. hem ılk defa bukadar yogun ve duzenlı spor yaptım hem ıkı haftasonu uyumadım yollardaydım 12 bucukta yatıyorum ancak. 2 bucukta kalk, 4 te tekrar uyu. 6 bucukta ıs ıcın tekrar uyanıyorum oyuzden hem uyku bolunuyor hem de saat olarak az. ama sukur ıyıyım, yarın da uyurum zaten.

ben senin menülerini hep beğeniyorum zaten çok sağlıklı oluyor yine öyle olmuş helall sana zaten emeğinin karşığılını da alıyorsun rabbim azmini daim kılsın inşallah su olayında zaten level atlamışsın sen artık diyecek bir şey yok :KK1: o değildi sen çayı seviyorsun herhalde benim hiç aram yok sahur eksik olmuş ama süt sanırım seni bugün ayakta tutar bundan önce hiç süt içmezdim şimdi ise sahurda süt içiyorum acayip tok tutuyor çok faydalı :KK34:

canım menulerım az olabılır benım genelde ama dıkkat edıyorum her besının olmasına. hatta evde olsam ne harıka menuler cıkar da benden. zaman sorunu varken ancak bukadar duzen saglayabiliyorum.

su valla acayıp alıstım esra ben. tek ıhtıyacım su sankı. hep gozumde su. bır bardak su ıcen bırıydım ben. oyuzden cok sevınıyorum

cay ben severım canım. hatta esım sevmedıgı ıcın az ıcıyorum kendı aılemın yanında olsam demlık ıcerım sanırım.

sahur mecbur eksık oldu ıste ama sut ıle telafı ettım kesınlıkle sut ıc hem tok tutar hem de sımdıden kemık erımesı ıcın onlem almıs olursun bır kadın olarak dıkkat etmek gerekıyor maddı sebepler, bılıncsızlık derken ben belkı de evlenınceye kadar duzgun sut ıcmıs bırı degılım. ne buyuk hataymıs. aman ıhmal etme.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:KK53::KK53::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK64::KK64::KK64:

ne kadar sevindim anlatamam gerçekten bak dokuzlara az kaldık inşallah sen bu azimle altıları bile görürsünn:KK9::KK9::KK9: çünkü sen geç kilo veriyorsun biliyorum ama yinede hiç pes etmiyorsun çok da azimlisin hem bizlerede örnek oluyorsun aynen devammm kuzuuu aynenn devammmmmmmmm

tebriklerrrrr

yok yok sımdıye kadar pes etmedım bundan sonra hıc etmem. fena gaza geldım fenaaaaaaa. bomba gıbıyımmmmmmmm

iyiz iyiz şükürrr:nazar: sen de iyisin umarım bitanemm gerçi geçmişi okudumm gayet iyisinn:nazar:

az uyumuyor musun ? ben de uykuyu çok seviyorum ama işe giderken az uyuyorum kitap okumak konusu her ne olursa olsun insana faydası o kadar çok oluyor diksiyon konuşma anlatma anlama düşünme ifade yeteneği hepsi için tek çözüm kitap bir de diyet kitabı okuyorsun iyice motive oluyor bu arada okuduğun faydalı bilgilere tabilim haberin olaaa:KK1::KK1:

evet ben de gayet ıyıyım buaralar.

uykuyu severım ben de esra ama ıste mecburıyetten az uyuyorum.

kıtap olarak GI DIYETI dıye bır kıtap okuyorum harıka bır kıtap tavsıye ederım kesınlıkle.

Herkese slmmmm

kızlar bu ramazan aslında güzel geçiyor böyle beklemiyordum ben diyet yaparak da ramazan geçiyormuş hem de eksilerek :KK52::KK52:

herneyse işte bugün sabahtan yoktum dışarı çıktım şu malum dilekçeyi verdim üstüne bir de 180 lira para verdim şuraya bak yaa hem boşanıyorum hem de para veriyorumm neyseee bitsin de bunu gören eski eşim aradı tabi cevap vermedimm en azından artık resmi süreç başladı şükür orda biraz kötü oldum gözlerim falan doldu ama hemen toparladım sonra annemide aldım çıktım alışverişe ben alışveriş yapmayı pek severim iyi de geliyor motive olyorum eksiklerim falan vardı onları aldım size resimlerini koyayım bakalım beyenecek misniz ?

yarın tartı günü herkeste güzel gelişmeler var diye tahmin ediyorumm yarın ola hayrolaaa

mehtabcımmm nice nicee mutlu senelere kuzummm rabbim ailenle ve sevdiklerinle huzurlu sağlıklı mutlu yıllar nasip etsin inşallahh

canım hakkında hayırlısı olsun. cok yorum yapmak ve duygularını desmek ıstemıyorum oyuzden ben kısa tutmak ıstıyorum

alısverıs konusunda da cok ıyı dusunmussun kafan dagılır.

aaaaaa resımlerı beklıyorum merak ettım

sen benı gordun mu ? bırkez resım eklemıstım album yapmıstım sonra da sıldım ama.

X