inşallah çok önemli birşey değildir.kırık hava koşulları değiştikce ağrı yapar derler ama havalarda sıcak :44:Valla bilmiyorum ki ablacığım aslında geçen sene alçısı cıktığında da ağrım devam ediyor demişti hatta bir gece çok ağlayınca doktora götürdük acilden ama kadın doktor bir dövmediği kalmıştı bizi yok efendim çocuk ilgi çekmek için yapıyor olabilir kırık olsa duramaz diyip film bile çekmeden eve göndermişti.
Sonra bir ara daha götürdük o zamanda gittiğimiz doktor makine bozuk demişti hatta kırık kolun bir kaç ay daha ağrı yapabileceğini söylemişti. Benim cadıda metanetli aslında kolay kolay doktora gideyim demez ama herhalde birazda yordu kolunu en son iki üç gün evvel ağlayınca çok acıyor diye hemen annemler randevu almışlar
Hani ilk kez olsa sırf bizden uzak diye yaptı diyeceğim ama o uzun zamandır bileğim devamlı ağrıyor diyordu. Eşimde sağ olsun kırık ağrır abartmayın falan diye sakinleştirmeye çalıştı ama şimdi oda kendine kızıyor cocuk ağrıyor dediğinde niye özele götürmedim devlette ancak bukadar bakıyorlar diye
İnşallah piskolojiktirde biz yanılıyoruzdurDoktor bir bileklik yazmış ona yarın onu alacakmış ve bir sonraki filme kadar onu takacakmış
biraz dikkat etmeye çalıştım ama yinede pirinç yerine bulgur pilavı olsaydı iyiydi. birde tatlı yerine meyve olsa dahada iyi olurdu ama çok yapmışım tatlıyı dolapta bekleyip duruyorlarsüpermiş bugünkü menün, karbonhidrat alımını kısıtlamışsın
selamun aleyküm herkese merhaba...
uykusuzum çok kızlar dün gece nerdeyse sahura kadar uyumadım.eltimin hamile olduğunu söylemiştim bize söylememişlerdi hani...
pazartesi kaynım bir bağlantı için bize geldi abisi evde yokken baya fırçaladım abini neden üzdün diye...akrabalık böyle olmaz yabancı gibisiniz filan.. akşamına gelip özür dilediler..onlarda kendilerince haklı kabul ettik neyse bu arada hamilelik 3 ay olmasına 1 hafta kalmış ama eltimin adet düzensizliği vardı hemen anlamadım diye yemin etti...kapattık gitti..
malesef kızın lekelenmesi oldu...dün akşam iftara yakın baya olmuş kanaması eşimle kardeşi apartopar götürdüler geri geldi ben yanındaydım gece 11 gibi baktım eşofmanı bile kan olmuş..içim acıdıya inşallah düşmez kızlar bu gece hastanedeydi... ablasının 4 düşük üstüne gebeliği var genetikmi diye test yapıldı ona bakılacak...kendide umudu kesmiş gibi ama kalbi atıyormuş bebeğin inşallah tutunur..henüz hamile kalmadım ama zor bir durumdur bebeğini kaybetmek korkusu..sabah hastaneye uğradık işe geldim mecbur...öğleden sonra gidicem yanına...çok uykusuzm canımda sıkıldı...
yemek konusuna gelince babyler
iftar
1 hurma+suuu
1 kase mercimek çorba
1 dilim tam buğday ekmek
1 dilim kavun+1 kase üzüm
çok az güllaç yaptım eski sütü değerlendireyim diye 3 dilimlik kadar yarım dilim yedim...
tek başıma kalınca böyle acayip oldu eşiminde bu esnada migreni tuttu serum takıldı enemmmm ne geceydi...
sahur
2 adet tam buğdaylı tost
1 haşlanmış yumurta
salatalık
çay
+biraz üzüm yedim...
uykusuzluktan fazla suda içemedim...
Yenacım iyileşmişsin evet kendin etmişsin canım...
Meyracım sanada geçmiş olsun kuzum benimde belim ağrıyor çok bu sıra...
Mehtapçım doğum günün kutlu olsun...
cızelgemı de degıstırmenın nesesı ıle ayrılıyorum fırsat olursa yınee gelırım
her gun cızelge degıstırırı oldum ya ıkı gundurrrrrrrrrr
yawww siz ne kadan az yiyonuz arkadaş ben az yiyom diye sevinirken sizin menüleri görünce sus pus olup kedi gibi kenara kıvrılı veriyomm
mehtap doğum günün kutlu olsun
günaydınlar
hayırlı ramazanlar hepimize inşallah
nasılsınız bıraz bakındım gayet ıyısınız anladıgm kadarıyla masallahh
1 gun oruc tuttum dun öglen yedım ragl sebebıyle cok uzuldumm hızlı hızlı hatım yapmaya calısıyordum neyse kısmetse 10 gün sonra devam ederım artıkk regl olnuca iştahım azalıyor ve ben yenıden başlıyorum bu gun yuruyuş yapacagım inşallah
mehtap cım doğum gunun kutlu olsun cnmmm
benım kızımında 15 temmuz dogum gunu 4 yasına gırecek
yena nasılsın cnm gecmıs olsun dıkkat et
menüler gayet güzel masallah hepinizeee
Baş ağrısından ölüceğim yaaaaaaaaaaaa
Kafamı oynatmayınca iyide oynattığım an felaket bir ağrı giriyor
Az uyuyabilsem belki kendime gelirim ama küçük kuzu resmen cin gibi
merhaba güzeller.. bi görünüp bi kayboldum.
oğluş gelince laptopu ele geçirdi.. benim elim boş olduğunda o bir oyuna başlamış oluyor ve bırakmıyor..
bari sabahları gireyim nete bende...
geçmişe bakma fırsatım da olmadı..
ama cecoşum başının ağrıdığını okudum.. geçmiş olsun.. biraz dinlenince geçer umarım...
mehtabın doğum günüymüş, kutlu olsun..
bizd bir şirket kurmaya çalışıyoruz bu aralar.. o yüzden günlerim dolu geçiyor..iş ve ev işleri dışında onunla uğraşıyorum.. hayırlı olur inşallah..
akşama da iftara davetliyiz.. düzeni bozmadan bu haftayı tamamlamak istiyorum..
Az önce hastaneye gittik geldik annemin kulağı için. Temizlediler de daha rahat duyabiliyor şimdi çok şükür.
Benim de sağ koltuk altımda bir kitle var. dün sahurdan sonra hissettim.
Birkaç gündür kolum ağrıyordu ama ben spordandır falan sanmıştım. Yarın saat 11e randevu aldım ben de.
Gidicem bakalım yarın ne dicek doktor.
Biraz uyuyup sonra üzümlü kek yapıcam. Malum her akşam oturuyoruz, kızlar yiyip içiyo, bugün de benim yaptığımı yesinler
Kendime de bir dilim hakkı verdim, hadi bana hayırlı olsun
Yenam nasılsın
cahilliğimize ver ablacım, üç tane küçükbaş bebesi var fotolarda, biz kolayca kuzu dedik ama belki başka bi şeydir adları
estağfirullah canım siz kuzu dedikce ben baktım kuzu göremedim üç tane oğlak var ordabelki ben görememişimdir dedim
İYiyim esram, sen nasılın...
Burdan iyi görünüyorsun. çok seviniyorum seni böyle görünce...
ahahaha koptum yaaa...Allah sizi ne etsin..Zayıf etsin.)
ben yazıncaya kadar cisminde gelmişNevinciğim, nasıl yoğun hareketli günler yaşıyorsun böyle...Allah başka keder vermesin canım...
Çok geçmiş olsun eşine ve eltine..İnşallah tutunur bebek...
Abinin eşi nasıl gaz sancısı düzeldimi.??
Çok sevindim filizcim senin adına...
Ben de hayretle okuyorum mönüleri.
gulmacım sen nasılsın neden gelmiyorsun artık...
Çok geçmiş olsun banu..
Baş ağrısı günüydü bugün sanırım...ben de kıvrandım resmen iftara kadar ağrıdan...
Hayırlı olsun şirketiniz...
Medical şirketmi.??
Geçmiş olsun ikinizede..
İYiyim esram, sen nasılın...
Burdan iyi görünüyorsun. çok seviniyorum seni böyle görünce...
ahahaha koptum yaaa...Allah sizi ne etsin..Zayıf etsin.)
yenaaa ismin var cismin yok
asuda gelmedi
nursenada görünmüyor
Arkadaşlar,
Geçen yıllar da cuma günleri öğlen sonrası tartılıyorduk.. ( oruç tutanlar ) Ben de akşam hazırlıyordum listeyi..
Bu sene de isterseniz öyle yapalım yahut yine sabah erkenden şiş karınla tartılalım..Siz bilirsiniz...
kesinlikle ikinci şık dermişim
öğleden sonra olsun, öğleden sonra olsun yey
yastıkları boşaltıpmı yıkadı acaba :44:Asu'nun içine aşçılık kaçmış bu aralar)
nursena sanırım yastıkları dolduramadı hala
yastıkları boşaltıpmı yıkadı acaba :44:
ben geçen sene öylece atmıştım makinayasonrada kurutmaya attım kuruttum bir çıkarttım anaaamm astarları dalgalı dalgalı olmuş için kiri astara çıkmış sonra astarları tekrar yıkadım çıkmadı
ay eşimde şimdi camiden gelince çıkartmış dolaptanerik istermisiniz kızlar.??
Bugün oğluma meyve hazırlarken eriklerde nasıl aklım kaldı
İftar da yemek arası yedim 1 tane.Şimdide yiyom... Ohh sulu sulu
Hamur işi olmadığından özendirmem yanlış değildir umarım..
ay eşimde şimdi camiden gelince çıkartmış dolaptanbanada koymuş bir tabağa getirdi soğuk değil ılık suyla iyice yıkadım dedi sağol istemem dedim . kefir içicem. ay kalkıp içeyim bari
erik istermisiniz kızlar.??
Bugün oğluma meyve hazırlarken eriklerde nasıl aklım kaldı
İftar da yemek arası yedim 1 tane.Şimdide yiyom... Ohh sulu sulu
Hamur işi olmadığından özendirmem yanlış değildir umarım..
Tamam oy birliğiyle kabul edildi...Tok karnına tartılıyoruz..
ben erik hiç sevmem, ne tatlısını ne ekşisini. dolapta bir aydır tatlanmayı bekleyen anjelikler var, onları atayım barı ben de aklıma gelmişken
amaa.. amaaa....
Hoşafını da sevmezmisin.? Öyle dene hem bağırsak hareketliliği sağlar..
denedim birazını, bir sürü şeker koymama rağmen bana mısın demedi, bi de şekerli ya hoşaf içmek pek istemiyorum :)
Tamam o zaman esracım at)