Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah çok önemli birşey değildir.kırık hava koşulları değiştikce ağrı yapar derler ama havalarda sıcak :44:

süpermiş bugünkü menün, karbonhidrat alımını kısıtlamışsın
biraz dikkat etmeye çalıştım ama yinede pirinç yerine bulgur pilavı olsaydı iyiydi. birde tatlı yerine meyve olsa dahada iyi olurdu ama çok yapmışım tatlıyı dolapta bekleyip duruyorlar minik kuplara birer kepce dökmüştüm üzerinde dondurma boşluğu bıraktım en fazla iki çorba kaşığıdır. 1 kaşıkta dondurma koyuyorum

Nevinciğim, nasıl yoğun hareketli günler yaşıyorsun böyle...Allah başka keder vermesin canım...
Çok geçmiş olsun eşine ve eltine..İnşallah tutunur bebek...

Abinin eşi nasıl gaz sancısı düzeldimi.??

cızelgemı de degıstırmenın nesesı ıle ayrılıyorum fırsat olursa yınee gelırım

her gun cızelge degıstırırı oldum ya ıkı gundurrrrrrrrrr

Çok sevindim filizcim senin adına...

yawww siz ne kadan az yiyonuz arkadaş ben az yiyom diye sevinirken sizin menüleri görünce sus pus olup kedi gibi kenara kıvrılı veriyomm

mehtap doğum günün kutlu olsun

Ben de hayretle okuyorum mönüleri.

gulmacım sen nasılsın neden gelmiyorsun artık...

Baş ağrısından ölüceğim yaaaaaaaaaaaa
Kafamı oynatmayınca iyide oynattığım an felaket bir ağrı giriyor

Az uyuyabilsem belki kendime gelirim ama küçük kuzu resmen cin gibi

Çok geçmiş olsun banu..
Baş ağrısı günüydü bugün sanırım...ben de kıvrandım resmen iftara kadar ağrıdan...

Hayırlı olsun şirketiniz...
Medical şirketmi.??

Geçmiş olsun ikinizede..

Yenam nasılsın

İYiyim esram, sen nasılın...
Burdan iyi görünüyorsun. çok seviniyorum seni böyle görünce...

cahilliğimize ver ablacım, üç tane küçükbaş bebesi var fotolarda, biz kolayca kuzu dedik ama belki başka bi şeydir adları

estağfirullah canım siz kuzu dedikce ben baktım kuzu göremedim üç tane oğlak var orda belki ben görememişimdir dedim

ahahaha koptum yaaa...Allah sizi ne etsin..Zayıf etsin. )

Son düzenleme:
yenaaa ismin var cismin yok
asuda gelmedi
nursenada görünmüyor

ben yazıncaya kadar cisminde gelmiş
duanada amiiin diyorum

Arkadaşlar,

Geçen yıllar da cuma günleri öğlen sonrası tartılıyorduk.. ( oruç tutanlar ) Ben de akşam hazırlıyordum listeyi..
Bu sene de isterseniz öyle yapalım yahut yine sabah erkenden şiş karınla tartılalım.. Siz bilirsiniz...

--------

Mehtapçığım doğum günün kutlu olsun canım...
Herşeyin en iyisine ,en güzeline layıksın..Dilerim yeni yaşın da tüm isteklerin gerçekleşir...

kesinlikle ikinci şık dermişim

öğleden sonra olsun, öğleden sonra olsun yey

erik istermisiniz kızlar.??
Bugün oğluma meyve hazırlarken eriklerde nasıl aklım kaldı

İftar da yemek arası yedim 1 tane. Şimdide yiyom... Ohh sulu sulu

Hamur işi olmadığından özendirmem yanlış değildir umarım..

Asu'nun içine aşçılık kaçmış bu aralar )

nursena sanırım yastıkları dolduramadı hala
yastıkları boşaltıpmı yıkadı acaba :44:
ben geçen sene öylece atmıştım makinaya sonrada kurutmaya attım kuruttum bir çıkarttım anaaamm astarları dalgalı dalgalı olmuş için kiri astara çıkmış sonra astarları tekrar yıkadım çıkmadı

İşten kaçtın ama daha fazla işe bulandın ))

ay eşimde şimdi camiden gelince çıkartmış dolaptan banada koymuş bir tabağa getirdi soğuk değil ılık suyla iyice yıkadım dedi sağol istemem dedim . kefir içicem. ay kalkıp içeyim bari

ay eşimde şimdi camiden gelince çıkartmış dolaptan banada koymuş bir tabağa getirdi soğuk değil ılık suyla iyice yıkadım dedi sağol istemem dedim . kefir içicem. ay kalkıp içeyim bari

Benim eşim de camiiden bir torba salatalıkla geldi )

Ordan biri dağıtmış. sanırım fazla mahsül. baktım da pek güzel değiller nerdeyse benim kadar olmuşlar )

Allah kabul etsin dağıtanın artık cacıkta ,salatada kullanırım...

ben erik hiç sevmem, ne tatlısını ne ekşisini. dolapta bir aydır tatlanmayı bekleyen anjelikler var, onları atayım barı ben de aklıma gelmişken

Tamam oy birliğiyle kabul edildi...Tok karnına tartılıyoruz..

amaa.. amaaa....

ben erik hiç sevmem, ne tatlısını ne ekşisini. dolapta bir aydır tatlanmayı bekleyen anjelikler var, onları atayım barı ben de aklıma gelmişken

amaa.. amaaa....

Hoşafını da sevmezmisin.? Öyle dene hem bağırsak hareketliliği sağlar..

Benim biraz işim var sonra gelirim tekrar güzeller...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…