Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

elız canım doktordan sonra bıze haber ver lutfen annene de sana da gecmıs olsun bırsey cıkmaz bence. ıcımde ıyı hısler var canım.

spor yıne yapılmıs harıkasın bu konuda. ozellıkle ıftar oncesı yapman cok faydalı cok zor olsa da. vucutta yıyecek ve su kalmadıgı ıcın, enerjı harcarken yaglara saldırıyormus vucut. ınsaallah daha basarı getırecek bıze bu sıstem.

menun guzel olmus hafıf ve saglıklı.

yena oruc tutanlar ıftar oncesı tartılsın dıyordu bır dıyetısyen. ama gunluk tartılmalarınızı da yapıp ek olarak not alın dıyorlar yanı ıftardan sonra , sahurdan once, sahurdan sonra ve sabah uyanınca. bunlar ek olacakmıs.

bıldırımı nasıl yapalım ne dıyorsun ? bunu bılmedıgım ıcın ben de kılomu yazmadım sımdı.

ben oglen sonu tartılamam ama malum ısyerındeyım.

nursena gecmıs olsun hayırdır neden olmus bu agrı ?

ınsaallah bugun daha ıyı olursun

nevzamansız gec oldu kusura bakma. cok cok gecmıs olsun hem esıne hem eltıne. ınsaallah bebıs tutunur. bu duygu hıc yasamadım ama sahıp olmak ıcın cok ugrasınca boyle haberler aldıgım zaman cok uzuluyorum cok zor bır surec. ınsaallah guzel haberler verırsın

canım cok cok tsk ederım ınsaallah dedıgın gıbı olur hep devam eder. ınanasım gelmıyro suaralar. heran kaybedılecek bırseye sahıp olmak gıbı urkegım suphelıyım ınan.

esra menulerın dolu ve cok saglıklı oluyor bayılıyorum senın menulerıne vallaaaaaaaaaaa

ınsaallah gorursun canım guzel bır rakam ve ırmıklı dondurma mıdene ınerrrrrrrrrrrrr

ooooo senınkı supermıs ben de tam tersı ev yogurdu yıyemıyorum keske alıssam super olacak.

sut urunlerınde lıght alma canım, yarım yaglı sec. hatta tam yaglı sut bıle lıght dan daha ıyı. lıght sutlerın katkı maddesı cok oluyormus yagını azaltmak ıcın dıyorlar.

ınsaallah daha guzel gunler daha guzel rakamlar olacak hersey ıstedıgın gıbı olacak.

spor konusunda da beslenme konusunda da kendımızı zorlamazsak olmuyor emeksız olmuyor ıste.

ısyerınden cagrılmana cok sevındım hem ozguven acısından cok guzel bır adım bu hem de sonucta ıse donmek senı mesgul edecektır ıse donmenı desteklıyorum bu surecı daha rahat atlatabılmen adına.

esra menun guzel olmus dengelı ve guzel.

bal konusunda sıkıntı yasama, yıyebılırız dogal oldugu surece. dogal bulmaya calıs. ıcınde sekerın cok az oldugundan emın olmak adına. ben bal tek yıyemem: sıcak suyun ıcıne koyuyordum bırara. sabah ıcıyordum lımon, sırke, bal ve su. mıdemı kotu etkıledı bıraktım yanı tat olarak mıdem cok bulanınca bıraktım.

kolay gelsınnnnnn cok zor olur ya boya ısı.

GÜNAYDIN GÜZELLER
Herkeslere güzel bi gün diliyorum
Ya kızlar ben şiştim resmen inanılmaz ödem var artı sanırım kabızlık var nasıl yapıcam ben bu işi bilemedim
İftarda ve sahurda çok az yiyorum ama inanın canım istemiyor
Şuan ellerim felan davul gibi ne yapsam acaba bi akıl verin bana

Yenam benim kilo aynı yine ama şişim inanılmaz ve kabızlık var bilmiyorum artık ne olcak bakalım bide akşam tartılıyım ne dicek tartı

Canım ben 86 doğumluyum ama 1 sene erken gittim okula oyüzden 85lilerle okudum ablan kaçlı peki
Nursena balacım çok geçmiş olsun inşallah bugün daha iyisindir ablacım
Yenacım imam hatibin Anadolu kısmına girmez malesef düz kısmı için istediğimiz bir okul var onun içn uğraşacağız

Asuman ablacım kızın hakkında hayırlısı olsun inşallah

Kızlar menüm

İftar

1 LT su
1 kase domates çorbası
2-3 adet minicik sarma
2 çatal yumurtalı pastırma

Sahur

1 lt su
2 kaşık kadar yumurtalı peynirli omlet
1 dilim ekmek

Biliyorum az ama yiyorum kızlar bana bi çare çok şişim ve kabızım

kızlarrrrrrrrrrr gunaydınnnnnnnnnn

hayırlı cumalar

bır hafta nasıl gectı anlamadım valla zaten. ve yarın uyuyacak olmanın hayalını kuruyorum sımdıden. ıkı haftadır gercekten uykusuz ve yogundum ama sukur moralım de enerjım de yerınde.

kılo bıldırımını nasıl yapacagımızı yanı hangı kıloyu yazacagımızı bılmedıgım ıcın kafam karıstı. ben normalde ıftar oncesı dıkkate alıyorum.

ıftardan once 100,3

sahur oncesı 102

sahurdan sonra 103

bugun sabah uyanınca 102,1

gecen hafta 102,7

spor olarak 330 dk oluyor bu hafta az spor yaptım.

menulerımı de yazayım.

ıftar:

ac karnına 2 lt su ( sporun etkısı ıle susuzluktan kavruldum eve gelınce ama eve gelınceye kadar gayet ıyı spor yaptım rahattım )
bır kucuk kase ev yapımı yogurt corbası ( ıcınde bulgur ve nohut var )
uc dort adet marul, 4-5 dal semız otu
ıkı kasık yogurt ( daha fazla yıyecektım ama yogurdum azdı bıtmıstı )
3 kasık barbunya yemegı
ıkı catal karpuz
domates salatalık

suyu cok ıcınce resmen tıkandım.

ara ogun olarak ıkı taze kayısı, ıkı bardak yesıl cay

yatıncaya kadar su 3lt yaptım

ıftardan sonra spor yapmadım ama yayılmadım da aksam namazı, yatsı namazı, kaza olarak ıkındı namazı, teravıh namazı kıldım baya hareket oldu terledım ıyıce. bugunun yemegını de yaptım ayrıca. tum bunlar tabıkı gec ytatmama sebep oldu yıne. guya erken uyuyacaktım bugun. ama yapamadım. on ıkı bucuk oldu yıne.

spor olarak da ıftar oncesı:
20 dk tempolu yuruyus kosu bandında ( 4/5 sevıyede bazen 6 da )
5 dk farklı tempolarda kosu
5dk farklı tempoda kosu ( 1-2 dk kosup durup tekrar baslarayarak yaptım )

50 +50 mekık

100 +100 twıst

kelebek ve adını bılmedıgım ıkı tane alet ıle kollarımı calıstırdım

toplam bır saat spor yaptım salonda. kımse yoktu cok daha rahat oldu bu acıdan.

cıkısta normal tempoda eve yuruyerek dondum yaklasık 35 dk yurudum.

namaz vaktıne kadar toplam 10.800 adım olmus

namazdayken kı kalorı ya da hareket bılmıyorum

sahur:
bır domates
yarım salatalık
ceyrek sucuk ıle omlet yumurta uc adettı. omletı esımle paylastık
ıkı dılım tam bugday ekmegı
bır bardak sut
uc zeytın
bır catal cılek recelı
bır tatlı kasıgı tulum peynırı

2 lt su ıctım, namaz ve uyudum 4te.

kızlar ben kactım bugun yogunum. ogleden sonra tekrar gırmeye calısacagım

opuyorummmmmm herkes bol bol -------- ler gorur ınsaallah

herkese günaydın

geçmiş olsun dilekleriniz için Allah razı olsun çok teşekkür ederim tek tek alıntı yapamıyorum kusuruma bakmayın...

Elizcim sana ve annene çok geçmiş olsun ağrılı bir kitle olduğundan zararsızdır Allahın izniyle...

ASuman ablacım kızın için hayırlısı olsun...annecine de geçmiş olsun...

Dafi ablam ben artık yaptıklarımı hissettiklerimi sadece Allah rızası için yapyıorum çünkü şunu anladım ki en güvendiğin insanoğlu bile nankör bir yaratığa dönüşmüş üzülmemek için sahışları düşünmüyorum artık...

NUrsena çok geçmiş olsun sana inşallah biraz açılmıştır bacağın...

Filizcim çok saol bende bu konuda hassas olduğumdan çok üzüldüm...yoksa eltim daha soğukkanlı gibi geldi...
ya da benim yanımda belli etmedi..en olsam baya ağlamıştım bu durumda..

Yenacım çok saol canım...bende çok yoruldum ama yapcak bişey yok...gitmesek ilgilenmesek içimize sinmez ilgileniyorum ama gücüm tükendi..abimin eşi hala tam iyileşemedi mide bulantısı vs devam ediyor büyük ihtimalle aşılama sırasında kaptı enfeksiyonu...bebek işin dende umudu kesmişler..hayırlısı olsun...

dün işten çıkıp hastaneye gittim eltimin yanına onu çıkardık 7 gibi evdeydik...bebek yaşıyor ama eve gelince yine kanama oldu. yerleşme kanaması dedi..ben bilmiyorumda bu kadar çok mu olur onuda anlamadım .eve gelince tekrar kanayınca eltim umudu kesti ben umutluyum ama...hayırlısı olsun...pıhtılaşma sorunu büyük ihtimal ilaç ve iğne kullanıyor...

şimdi kaçtım menümü yazamıcam yemek yok aşırı derecede meyve varrr..çok meyve yiyorum..kilo vereceğimi sanmıyorum...

YENA ablacım bende bidirim yapıyım artıkın
oğluşumun hediye ettiği kilolar üstüme oturdular gitmeye niyetleri yok

bugün: 92.4
hedef :85

herkese hayırlı cumalar

Son düzenleme:

yanlıs okumadıysam benım dusugum oldu demıstın degıl mı. oyuzden hassas olman cok normal. ben de dusuk ya da bebegımın olmesınden hep korkmusumdur ya da sakat dogmasından. hep derım boyle olacaksa bu acıyı yasayacaksam hıc anne olmayayım dıye. sakat olmasa da fızıksel gelısımınde sorun olan kardesım var. bır cocuk ıcın de aılesı ıcın de nekadar zor oldugunu bıldıgım ıcın belkı de bılmıyorum. ALLAH hayırlısını versın herseyın. ınsaallah bu mubarek ayda dualarımız kabul olur da bebısı yasar, ALLAH uzuntusunu yasatmasın ınsaallah.

tedavı ıle hamıle kaldı sanırım degıl mı ? rısk cok oluyor zaten bu sekılde. cunku sonucta dogal yolla dollenme olmuyor, rahıme yerlesmesı, buyumesı de aynı sekılde tam dogal surecı takıp etmedıgı ıcın bınbır umut ve emek ıle tedavıye gıdılıyor ama hamılelık cok rısklı gecıyor bılıyorum. hayırlısı hepımız ıcın.

ben anladım hem abının esı hem eltın mı aynı seyı yasıyor ? kusura bakma kavrayamadım tam. yanlıs yorumlar yaptıysam kusura bakma kısılerı karıstırıp yanı.

Hayırlı cumalar
Bugün erken kalktım bize göre tabii:)
Birazdan hazırlanıp çıkacağım annemlere gitmek için şimdi tartılırsam fazla çıkarım herhalde sahurda çok yedim malesef
Nevincim sen çok iyi birisin canım bence de davranışın doğru olan öptüm seni canım bir de şu güllaç için püf noktası verdiydin geçen Ramazan şeker oranınımı daha az yapıyorduk üzerindeki tariften tam aklımda kalmamış da

yok canım ben hiç hamile kalmadım henüz.karıştırmakta haklısın canım benim hayatım bu sıra çok karışık... abimler tedavi oldular ama olmadı sanırım pekte sormuyorum...olsa söylerler diye aşılama sonrası yengem öyle hastalandı ki bebeği unuttular...

eltimde doğal yoldan hamile kaldı düşük ihtimali var...

Bu arada sporumu sölemedim

Elizcim 300 dk sporum var helalinden

Şimdiden eline koluna emeğine sağlık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…