Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ay geçen gün bende aynı hatayı yaptım kızın bir yastığıyla diğer hazırlarla yıkanır nasılsa dedim ama dalgalı dalgalı çıktı
Neyse artık beyaz bir kılıf diker değiştiririm olmadı bir astar daha takarım dolgu yastıkmış haberim yok

yenaaa ismin var cismin yok
asuda gelmedi
nursenada görünmüyor

Asu'nun içine aşçılık kaçmış bu aralar )

nursena sanırım yastıkları dolduramadı hala

geldimm geldimm
akşam iftardan sonra arkadaş aradı kızları al gel çay bahçesindeyiz diye
bacağım hafiften nedeni bilinmez bi ağrı vardı
sonra 1 saat kadar oturdum anam ayağa kalkamadım anlatamam adım atıyom bi acı nası anlatamam eve gözümden yaş gele gele yürüdüm eşimde nöbetçi aksilik araba onda öldüm valla neyse eve asonsörle çıktım allahtan asansör var merdiven hiç çıkamıyorum
eşimi aradım geldi acile gittik bacağım tutulmuş normal nsanlar gibi omzum falan tutul saya enteresan bi tipim yane
kas gevşetici iğne vurdular
ama hala yürüyemiyom topallıyom üzerine basınca nası yanıyo nası ağrıyo anlatamam ilk defa oldu böle sanırım çok sıcak klimanın gazabına uğradım sanırım

3 tanede ilaç verdi
içtim bakalım sabaha geçer belki

dafi yastıklarımın kılıfı beyaz ve lekelenmişti artık ince çiçekli yastık kılıflarım var onlara doldurcam için kılıfıyla attım senin dediğin gibi kiri kılıfa çıktı zaten atacam için kılıfları sorun deil
normalde çuvala koyup atıyom makineye

sade 30 derecede yumuşatıcı döküp yıkadım sıktırmadım
oklavayla çırptım tele astım sanırım bu sıcakta yarın akşama kurur basarımm
tek tek yapaıcam valla oruçken zor oluyo yün işi

işte böle

menüm 3 kaşık pilav 4 kaşık barbunya
1 kase soğuk çorba
1 tulumba
yarım dlm güllaç

az önce eşim hastasın sen diye gelirken hastaneden magnum aldıı :))
çocuk gibi sevindim valla löp löp yedim teee geçen sene yediydim heralde hatırlamaıyom bile

sahura ne yicez bilemiyom canımızda bişey istemiyoki

geçmiş olsun Nursena, neden olmuş ki acaba? belki oruç, terleme kandaki mineral dengesi bozulmuştur. istersen soda iç bi tane, belki iyi gelir.

ay canım geçmiş olsun. eşinde ağlama diye sana dondurma almış ama. çabucak geçer inşallah

geçmiş olsun Nursena, neden olmuş ki acaba? belki oruç, terleme kandaki mineral dengesi bozulmuştur. istersen soda iç bi tane, belki iyi gelir.

esra dafi teşekkürederim ama basamıyom hala sol ayağıma bastımmı tam oynak yer sanki sinir sıkışıyomuş gibi hoplatıyo beni geçmezse ortapediye gidicem iğnenin faydası olur belki

Nursenacığım çok geçmiş olsun inşallah yarın biraz daha iyi olursun Aminnnnnn
Bir kaç güne kadar birşeyciğin kalmaz umarım

Nursenacığım çok geçmiş olsun inşallah yarın biraz daha iyi olursun Aminnnnnn
Bir kaç güne kadar birşeyciğin kalmaz umarım

saol ceco ya ilk defa böle oldum oyyy gençlik gidiyo elden yaş otuzbeşşş tökezlemeye başlıyoz yavaştan:))))))))))))

ceyranda falanda kaldı sanırım

esra dafi teşekkürederim ama basamıyom hala sol ayağıma bastımmı tam oynak yer sanki sinir sıkışıyomuş gibi hoplatıyo beni geçmezse ortapediye gidicem iğnenin faydası olur belki
nursena zeytin yağla masaj yapın biraz faydası olur belki. benim ayağım çok ağrıdığında buz uyguluyorum iyi geliyor. seninkine sıcakmı daha iyi gelir acaba

Neyse bana müsaade benim gözler başladı kaykılmaya sahurumuda yapıp yatayım bari

Herkese hayırlı geceler
Rabbim cümlemizin tuttuğu oruçları ve duaları kabul eder inşallah....aminnnnnnnnnnn

nursena zeytin yağla masaj yapın biraz faydası olur belki. benim ayağım çok ağrıdığında buz uyguluyorum iyi geliyor. seninkine sıcakmı daha iyi gelir acaba
sabah onuda deneyeyim dafii sıcak havlu koyayım bakalım tutulma dedi dr saol ayvalıktan kantoron yağı almıştım iyi gelir sanırım
Asuman abla sbs açıklanmış diyorlar
hadi hayırlısı

esra özka nasıl haberin varmı

sabah onuda deneyeyim dafii sıcak havlu koyayım bakalım tutulma dedi dr saol ayvalıktan kantoron yağı almıştım iyi gelir sanırım

hadi hayırlısı

esra özka nasıl haberin varmı

Bugün konuştuk, iyiymiş. işler çok yoğunmuş bi de tatile gideceklermiş bayramda. spor yapıyorum, dikkat etmeye de yeni başladım diyordu. uğrar inşallah bi ara :)

İyi geceler canlarım
Misafirim 1.5 u geçiyordu gitti yeni evli bir çiftti muhabbet ettik epeyce teravihden sonra
Nursena geçmiş olsun canım yaş gittikçe neler görecez daha bakalım
Esracım açıklandı canım SBS beklediğimiz gibi iyi değil yani napalım Allah can sağlığı versin
Ben sahuru hazırlayım eşim 3 de gidiyor camiye ancak olur uğrarım tekrar inşallah
Hayırlı sahurlar herkese

Ablacım hayırlısı olsun inşallah, belki böylesi daha iyidir. öpüyorum çok seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…