- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.062
Yine servisler gidilecek mesafede ama en yakını da o hem Ankara'nın en iyisi hem bizim bitirdiğimiz okul hem de yakınında annemler oturuyor olur inşallahİnşallah olur canım...Yakınmı evinize.??
Komşumuzun kızını da çok düşük puanı en azından 4 sene sonra mesleği olur düşüncesiyle özel sağlık lisesi hemşirelik bölümüne kayıt ettiler...
İyi uykular canım...
Ben ezanı bekliyorum namaz kılıp yatınca iyi oluyor...
Yasemin abla size de geçmiş olsun, şükür atlatmışsınız.
herkes namazda, misafir faslında sanırım. kimsecikler yok.
Arkadaşlar,
Geçen yıllar da cuma günleri öğlen sonrası tartılıyorduk.. ( oruç tutanlar ) Ben de akşam hazırlıyordum listeyi..
Bu sene de isterseniz öyle yapalım yahut yine sabah erkenden şiş karınla tartılalım..Siz bilirsiniz...
geldimm geldimm
akşam iftardan sonra arkadaş aradı kızları al gel çay bahçesindeyiz diye
bacağım hafiften nedeni bilinmez bi ağrı vardı
sonra 1 saat kadar oturdum anam ayağa kalkamadım anlatamam adım atıyom bi acı nası anlatamam eve gözümden yaş gele gele yürüdüm eşimde nöbetçi aksilik araba onda öldüm valla neyse eve asonsörle çıktım allahtan asansör var merdiven hiç çıkamıyorum
eşimi aradım geldi acile gittik bacağım tutulmuş normal nsanlar gibi omzum falan tutul saya enteresan bi tipim yane
kas gevşetici iğne vurdular
ama hala yürüyemiyom topallıyom üzerine basınca nası yanıyo nası ağrıyo anlatamam ilk defa oldu böle sanırım çok sıcak klimanın gazabına uğradım sanırım
3 tanede ilaç verdi
içtim bakalım sabaha geçer belki
az önce eşim hastasın sen diye gelirken hastaneden magnum aldıı :))
çocuk gibi sevindim valla löp löp yedim teee geçen sene yediydim heralde hatırlamaıyom bile
sahura ne yicez bilemiyom canımızda bişey istemiyoki
ne güzel haber inşallah dahada aşşağılara inersin dünki arkadaş gibi boy boy resim koyarsın imrendim bende ne güzel insanın hedefine ulaşması
geçmiş osun canım ya çok zor bi durum mübarek günlerde allah yardım eder inşallah 3 aylık ta baya büyükmüş bebek ağır iş falanmı yaptıkii ilk haftalarda düşmesi çok oluyoda 3 ay lık mış benimde bi düşüğüm 3 aylıktı inşallah tutunur
allah sanada nasip eder inşallah biran önce yavrucuk
yawww siz ne kadan az yiyonuz arkadaş ben az yiyom diye sevinirken sizin menüleri görünce sus pus olup kedi gibi kenara kıvrılı veriyomm
mehtap doğum günün kutlu olsun
ama ama alıştım ben böyle daha iyi hissediyorum kendimi nerdeyse 20 gün olcak hiç ekmek yemedim
sanırım şimdi tkr alışamam ekmeğe yedimmi durduramıyorum ben kendimi çok ekmek yiyorum
inş bunca cabanın emeğinin karşılıgını alırsın cnm ki alıcaksındır da
Rabbim hakkına hayırlı olanı nasip etsin
sen en azından üstüne düşeni yapıyosun gerisi Rabbime kalmıs
Geçen haftanın artısını anca atabildim canım. Sallamasam da artı çıkmam inşallah listede
Çok şükür iftar sonrası da yaptım sporumu eve çook geç gelmiş olmama rağmen.
Bu kez kararlıyım inşallah
Aaa evt ben kaç gündür yoğurt yemeyi unutuyordum.
Teşekkür ederim canım iyi hatırlattın
İşte bu Filiz yaa. Bunu bekliyodum ben uzun zamandır :)
Bu kadar uzun süre irade göstermenin bir kırılma noktası olacaktı tabi ki
Çok sevindim adına çok
bugün geç gelmiş olmama rağmen yaptım ben canım.
İnşallah böyle devam eder bundan sonra da.
Anneciğine çok geçmiş olsun tekrar tekrar
Ben de istiyoruumm. Sonra gidip güzel kocamaaaann bir alışveriş yapmak istiyorum..
Babamın ocağına incir ağacı dikmek istiyorum
nevzamansız inşiallah bebek tutunur hayata. Rabbim yardımcınız olsun..
Mehtap kuzusuuu doğumgününmüş bugüün
İyi ki doğdun canım, umarım çoook mutlu ve huzurlu zamanlar getirir yeni yaşın sana
selam cücüşleriimmm
nasılsınızz? benden iyilik , Ramazanın 3. gününüde yarıladık maşAllaaahh , yeme olayım gayet güzel gidiyor , tatlı kaçamaklarım haricindeee
umarım herkes iyidir , görüldüğü üzere ben yine buralardayımm ,umutlarım yarına kaldı, ruh halim aldı başını gittiiiii , bekle Aynur bekleee mode is on :26::26::26::26:
çok özledim sizlerle sohbet etmeyi ama ancak bu kadar vakit bulabiliyorum maleseff(
hepinizi kocaman öptümm , Allaha emanet oluunn
MEHTAAAPPP doğum günün kutlu olsun kuzuummm , yeni yaşında herşey gönlünce olsunnnn , öperim seniii
cnmmm inanki çok sevindimm inşallah daha da gitcek bu kilolar cnm benım çok sevindim cidden
cnm üzüldüm eltine inşallah bebişi annesine sımsıkı tutunur bu durumu yani düşüğü yaşamış biri olarak çokk zor cidden
insan neye ugradıgını şaşırıyo ama Rabbim büyük hayırlısı olsun onlar için inşallah sağlıcakla kavuşur bebişine
Menümüde paylaşayım sizlerle
İftar
1Lt su (okadar susadımki anlatamam yani kafaya diktim ve bitti)
4 kaşık et sote
1 dilim ekmek
yarım kase semizotlu cacık
sahur
1 yumurtalı 2 kaşık menemen
1 dilim ekmek
yarım kase semizotlu cacık
yine 1 lt su içtim
Valla azmı çokmu bilimiyorum ama benim sudan dolayı zaten karnım şişiyo yiyemiyorum malesef
Slm kızlarr misafiriniz geldi yeniden. Dünkü soruları yeni gördüm kusura bakmayın. Cevap vereyim tek tek. Umarım okursunuz.
Yaşım 30
30 kg yaklaşık 6 ayda verdim.
Sonra çok çok yavaş gitti zaten gram gram:)
arkasından diyetisyene gittim ve şaştı kaldı
kas kaybı nerdeyse yok dedi. 34 kilonun 27 si yağ dedi.
Her gün yaptığım 1 saat spor koşu bandında tempolu ama ciddi olarak tempolu yürüyüştü.
Koşar adım yani...
Başka ne sormuştunuz hatırlamaya çalışıyorum hmmmm
çalışıyormuydun diye sormuşsunuz. Evet çalışıyorum üstelik de 6,30 a kadar
yemeğimi iş yerime getirdim. Ara öğünleri içinde meyve getirdim yoğurt aldım marketten...
Bu arada eşim ş.dışında iş için görevdeydi eğitim için gitmişti eskişehirdeydi yaklaşık 4 ay.
Geldiğinde şok geçirmişti. Her hafta sonu gelmek istedi ama gelme dedim. Gelme çünkü sana bir
sürprizim var. Geldiğindeki tepkiyi burda anlatmayayım ayıp olurrr
Başka sorularınız varsa cevaplarımm :)
selam sevgili kk milleti canlarım:)
dün akşam eşimin işi vardı, yemekten sonra dışarı çıktı, o dışardayken bende nette değişik değişik resimlere baktım, hatta bazılarını kopyaladım, kopyaladıklarımın bazılarınıda sizinle paylaşmak istiyorum, sizinle paylaşacaklarımın bazıları çok tatlı çünküüü:)))
Eki Görüntüle 753100
Eki Görüntüle 753131
Eki Görüntüle 753102
Eki Görüntüle 753103
Eki Görüntüle 753108
AMAAAA HEPSİNDEN ZİYADE BENİM FAVORİİİİİİM BU KEDİİİİİİDDDD
Eki Görüntüle 753104
neyse canlar ben kaçıyım, evde bugün yapacağım işlerim var çünkü, ancak yetişir, gelirim yine bi ara, geçmişe daha tam bakamadım onada bakarım hem.
herkesleri öptüm
görüşürüz.
duş için sıhhatler olsun inşaallah narin kelebeğim benim:)
güzel oldu canım yemek, eşimde beğendi:)
tekrar tarif için çok teşekkür ederim......
yalnız ben senden sadece 2şeyi farklı yaptım ve birde yarım ölçü olarak yaptım 2kişi olduğumuz için, ilki kıyma kullandım hani daha kolay pişsin düşüncesiyle, diğeri ise senin kadar az koymadım ben yağı çünkü eşim az yağlı sevmez, koyduğum yağ miktarı ise sadece harcında olmak üzere 2yemek kaşığı dolusu tereyağı, ama yinede bu yağa rağmen bile çok hafifti, diyet açısındanda gerçekten pişmanlık yaşamadım yiyebildim rahatca:)))))
ay birde ne oldu esracım biliyonmu:))))
ikindim markete gidip geldim, sonra midem ağrıdı hafiften, az uzanayım dedimkii bi baktımki uyuyup kalmışım
ezana 1,5saat var ve ben hala yemeği yapmadım:18::18:
hemen nasıl fırladım, bu yemek nasıl yetişicek dedim, başladım yemeği yapmaya......
nasıl yaptım onu bende bilmiyom ama bi telaş, sıkıntı, yetiştirememe korkusuyla gerildim yemek bitene kadar inan....
çünkü sadece çorba var eşime iftara ve daha sofra hazır değildi, artı ben iftara çayda demliyorum.....
hepsini bir hallettim 1,5saatte amaaa ter döktüm inan.....
eşimi aç koymak istemedim, asıl ona ter döktüm.....
ama kıtı kıtına yetişti şükür.......
Allahtan benim yemek 20-25dkda pişti......
son yarım saatte eşim gelip gidiyo yetişmicekmi yok bu yemek diyo:))))
bi de diyoki ilk yapıyon hadi olmazsa diyo...DD
ona diyom git tamam yetişir.....
o gidincede bi yandan içimdeki diyo hadi yetişmezseDD
ayyy böyle bişey yaşadım dün işte:)
ama çok şükür yetişti ve çok güzel oldu canım benim......
eneeeee aynı destan yazmışım ben şimdi sanaDD
hadi kolay gelsin sana o zaman dermişim destan için
dafi ablacığım kurbağalar kaçtımı diyince rahmetli babacığım geldi aklıma:)
hani balık yiyince insan bi yanar, içi su ister ya:)
o zamanlarda rahmetli babam derdiki; hadi bi su ver bakalım, balıklar yüzecek su istiyorlar derdi:)
rabbim tüm geçmişlerimize rahmet etsin inşaallah, AMİN.
eskiye nazaran daha iyi olmuşsundur diye düşünmüştüm bende((((((
tekrar geçmiş olsun yenam........
tşkler canım sanırım tartım da menülerimi artık beğeniyor ayyy ramazan çok güzel yaa kilo alıcam zannediyordum ki veriyorum sanırımdemek ki kilo vermek için yemek lazımmışş
Allah kabul etsin canımın içi ne güzel namazlarını aksatmıyorsun hem spronu da yapıyorsun ev de bisikletin var sanırım iyi oluyor onlar yaa ben de almak istiyordum ama bir türlü nasip olmadı sağlık olsun artık sahura bes dk kala uyanmıssınız ama önemli olan zaten uyanmanız yoksa gidecekti oruç şükür ki uyanıp niyetinizi getirmişsiniz arada böyle vakar oluyor hele ki çalışanlar için
Enerjin hep yüksek kalsın hep pozitif olsun inşallah hayır hep öylede ben yine söylemek istedim
ben senin menülerini hep beğeniyorum zaten çok sağlıklı oluyor yine öyle olmuş helall sana zaten emeğinin karşığılını da alıyorsun rabbim azmini daim kılsın inşallah su olayında zaten level atlamışsın sen artık diyecek bir şey yoko değildi sen çayı seviyorsun herhalde benim hiç aram yok sahur eksik olmuş ama süt sanırım seni bugün ayakta tutar bundan önce hiç süt içmezdim şimdi ise sahurda süt içiyorum acayip tok tutuyor çok faydalı
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ne kadar sevindim anlatamam gerçekten bak dokuzlara az kaldık inşallah sen bu azimle altıları bile görürsünnçünkü sen geç kilo veriyorsun biliyorum ama yinede hiç pes etmiyorsun çok da azimlisin hem bizlerede örnek oluyorsun aynen devammm kuzuuu aynenn devammmmmmmmm
tebriklerrrrr
iyiz iyiz şükürrrsen de iyisin umarım bitanemm gerçi geçmişi okudumm gayet iyisinn
az uyumuyor musun ? ben de uykuyu çok seviyorum ama işe giderken az uyuyorum kitap okumak konusu her ne olursa olsun insana faydası o kadar çok oluyor diksiyon konuşma anlatma anlama düşünme ifade yeteneği hepsi için tek çözüm kitap bir de diyet kitabı okuyorsun iyice motive oluyor bu arada okuduğun faydalı bilgilere tabilim haberin olaaa
Herkese slmmmm
kızlar bu ramazan aslında güzel geçiyor böyle beklemiyordum ben diyet yaparak da ramazan geçiyormuş hem de eksilerek
herneyse işte bugün sabahtan yoktum dışarı çıktım şu malum dilekçeyi verdim üstüne bir de 180 lira para verdim şuraya bak yaa hem boşanıyorum hem de para veriyorumm neyseee bitsin de bunu gören eski eşim aradı tabi cevap vermedimm en azından artık resmi süreç başladı şükür orda biraz kötü oldum gözlerim falan doldu ama hemen toparladım sonra annemide aldım çıktım alışverişe ben alışveriş yapmayı pek severim iyi de geliyor motive olyorum eksiklerim falan vardı onları aldım size resimlerini koyayım bakalım beyenecek misniz ?
yarın tartı günü herkeste güzel gelişmeler var diye tahmin ediyorumm yarın ola hayrolaaa
mehtabcımmm nice nicee mutlu senelere kuzummm rabbim ailenle ve sevdiklerinle huzurlu sağlıklı mutlu yıllar nasip etsin inşallahh