Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyiz iyiz şükürrr sen de iyisin umarım bitanemm gerçi geçmişi okudumm gayet iyisinn

az uyumuyor musun ? ben de uykuyu çok seviyorum ama işe giderken az uyuyorum kitap okumak konusu her ne olursa olsun insana faydası o kadar çok oluyor diksiyon konuşma anlatma anlama düşünme ifade yeteneği hepsi için tek çözüm kitap bir de diyet kitabı okuyorsun iyice motive oluyor bu arada okuduğun faydalı bilgilere tabilim haberin olaaa

Allah kabul etsin canımın içi ne güzel namazlarını aksatmıyorsun hem spronu da yapıyorsun ev de bisikletin var sanırım iyi oluyor onlar yaa ben de almak istiyordum ama bir türlü nasip olmadı sağlık olsun artık sahura bes dk kala uyanmıssınız ama önemli olan zaten uyanmanız yoksa gidecekti oruç şükür ki uyanıp niyetinizi getirmişsiniz arada böyle vakar oluyor hele ki çalışanlar için

Enerjin hep yüksek kalsın hep pozitif olsun inşallah hayır hep öylede ben yine söylemek istedim

ben senin menülerini hep beğeniyorum zaten çok sağlıklı oluyor yine öyle olmuş helall sana zaten emeğinin karşığılını da alıyorsun rabbim azmini daim kılsın inşallah su olayında zaten level atlamışsın sen artık diyecek bir şey yok o değildi sen çayı seviyorsun herhalde benim hiç aram yok sahur eksik olmuş ama süt sanırım seni bugün ayakta tutar bundan önce hiç süt içmezdim şimdi ise sahurda süt içiyorum acayip tok tutuyor çok faydalı

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ne kadar sevindim anlatamam gerçekten bak dokuzlara az kaldık inşallah sen bu azimle altıları bile görürsünn çünkü sen geç kilo veriyorsun biliyorum ama yinede hiç pes etmiyorsun çok da azimlisin hem bizlerede örnek oluyorsun aynen devammm kuzuuu aynenn devammmmmmmmm

tebriklerrrrr

elizz keke bulaştı meyra geçmişe daldı
Ayy evet nasıl da bildin. Keki yaptım attım fırına iyi olur inşallah tadı da
Eliz kuzum sen öle bahsettikçe sitemde eski anılarım aklıma geliyo ne güzel yıllarım geçti orda bizde gece yarılarına kadar dışarda dururduk valla ah ah ne ağlamıştım o evimiz satılırken

Biz de öyleyiz canım şimdi gerçekten çok güzel. Sakin, karışan konuşan yok çok şükür...
Şimdi biz de taşınsak ben de üzülürdüm sanırım.
Bu yüzden çok seviyorum sitemizi.

ayy üzüldüm bacım eltine çocuk bu dünyadaki en kıymetli şeydir ben anne değilim ama o duyguları tahmin edebilyorum inşallah güzel haberler alırsın aranızın düzelmesine sevindim ama bu haberede çok üzüldüm rabbiim mübarek günde inşallah bebeğini ona bağışlar ...eşine de çok geçciş olsun.. menünde iyi görünüyor canımm gülaç candır

aslında menün gayet güzel ama ara öğünde bişeyler yemen lazım meyve meselaa hem ramazanda sindirim sistemi için çok faydalı oluyor onun haricinde ben sevdim menünün bu arada spor nasıl gidiyor yapıyormusun

tabiki de olacak sen kaç kilo vermiş hatunsun çoğu gitmiş azı kalmış zaten incecik olacaksın manken yahu mankennn ama az sabır daha azmini asla kaybetme bize sizler örnek oluyorsunuz sizlere bakınca inancımız artıyor o yüzden canım ben inanıyorumm sen varya incecik olacaksın incecikkk

Şimdilik çıktım mutfaktan geldim yanınıza pilavım ve salatam kaldı sadece salata malzemelerini de hazırladım
Gün boyu sadece yemek yaptığım halde yoruluyorum salonu büyük kızım süpürdü sağolsun tozları da alacak
Ben ev işine fırsat bulamıyorum benim yastıklar da var yıkanacak ama Bayram sonu yaparım herhalde
Elizcim annene de sana da geçmiş olsun bişeycik çıkma inşallah güzel kız
Egedeniz şirketiniz hayırlı olsun inşallah
Esracım yemek işinde idare eder boyuttayım aç kalmıyoruz işte :)

Baş ağrısından ölüceğim yaaaaaaaaaaaa
Kafamı oynatmayınca iyide oynattığım an felaket bir ağrı giriyor

Az uyuyabilsem belki kendime gelirim ama küçük kuzu resmen cin gibi

kuzumm çok geçmiş olsun bir duş alıp az kestirsen hafileyecektir eminim sürekli başağrısı çektiğim için iyi bilirim oruç olmasan bir de limonata yap iç dicektimartık geçmezse iftara yaparsın çok iyi geliyor

annene de sana da çok geçmiş olsun canım aman o kitleyi ihmal etme yarın mutlaka git inşallah güzel haberler verirsin mutlaka bize yazz merak ederiz bilirsinn

kek için de şimdiden hem kolay gelsin hem de afiyet olsun

Ellerine sağlık ablacım
Çok teşekkür ederim, inşallah çıkmaz bir şey.
Limonatanın tarifini alabilir miyim acabaa??
annene de sana da çok geçmiş olsun canım aman o kitleyi ihmal etme yarın mutlaka git inşallah güzel haberler verirsin mutlaka bize yazz merak ederiz bilirsinn

kek için de şimdiden hem kolay gelsin hem de afiyet olsun

Yarın gidicem inşallah aldım canım randevumu. Hayırlısı olsun bakalım :)
Keki de pişirdim valla annem iyi olmuş gibi görünüyor dedi ama olmuştur inşallah.
Bir gün sizlere de yaparım buluşabilirsek

Herkese slmmmm

kızlar bu ramazan aslında güzel geçiyor böyle beklemiyordum ben diyet yaparak da ramazan geçiyormuş hem de eksilerek

herneyse işte bugün sabahtan yoktum dışarı çıktım şu malum dilekçeyi verdim üstüne bir de 180 lira para verdim şuraya bak yaa hem boşanıyorum hem de para veriyorumm neyseee bitsin de bunu gören eski eşim aradı tabi cevap vermedimm en azından artık resmi süreç başladı şükür orda biraz kötü oldum gözlerim falan doldu ama hemen toparladım sonra annemide aldım çıktım alışverişe ben alışveriş yapmayı pek severim iyi de geliyor motive olyorum eksiklerim falan vardı onları aldım size resimlerini koyayım bakalım beyenecek misniz ?

yarın tartı günü herkeste güzel gelişmeler var diye tahmin ediyorumm yarın ola hayrolaaa

mehtabcımmm nice nicee mutlu senelere kuzummm rabbim ailenle ve sevdiklerinle huzurlu sağlıklı mutlu yıllar nasip etsin inşallahh

limonu alıyosun canım elinle yada sıkacakla sık içinide al biraz kaşıkla böyle taneleri olsun yarım bardak doldur böyle içine şeker ekle ve üstünü suyla doldur iyice karıştır dik kafaya gerçekten baş ağrısına iyi geliyor benim ve anneminde migreni var biz hep bunu yapıyoruzz umarım sana da faydalı gelir

bu arada kek sözün var unutma seni bulurum o kekin de yerim ama bir dilimmm

Canım benim hayırlısı olsun hakkında. İnşallah tatsızlık çıkmadan, istediğin gibi sonuçlanır bu durum.
Bekliyorum fotoğrflarıı

Sağol canım tarifin için
Unutur muyum hiç yaa kek sözümü :) Neli istersen öyle yaparım

teravih baya hareket olur ama sana, hazmı kolaylaştırır.

evet baya iyi oluyor hele birde ter attırıuyor gündüz susuzluktanmıdır çok terlemiyorum ama iftarda nerdeyse 4 bardak su ile açıyorum önce masadan kalkana kadar toplan 10 bardak oluyordur her halde

benim kuşta sabah çok ses çıkarıyor üzerini örtüveriyorum o zxamana kesiyor sesini

Canım kusura bakma geç oldu ama annene ve sana çok geçmiş olsun inşallah bi sorun çıkmaz
Ayrıca sen hangi blokta oturuyon kuzum
Canım farkındayım ama inan davul gibi şişiyorum ve yiyecek yerim kalmıyo bide erken kalktıgımdan dolayı uyumak istiyorum hemen ama bugün yemeye çalışıcam bakalım
İnşallah canım inşallah ağzından bal damlıyo valla inşallah hepimiz incecik olucaz ve istediğimiz ne varsa yapıcaz Allahın izniyle
Sende cicilerini güle güle kullan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…