Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar allah ibadet lerinizi kabul etsin.
hastalarımıza şifalar versin..
çamaşır asmaya geldim gidiyorum .
akşama annemin iftara misafiri var.of kızdım ama sonra üzüldüm kadın alışkın ya ağzından çıkıveriyor iftara gelin diye.iş başa düştü neyse ben çıkıyorum ama 1 dakika tartılıp geleyim şimdi yazayım gerçi davul gibi şişim aslında eminim 2 kilo ödemim var bakalım ne çıkacak tartıda

Sağol canım inşallah çıkmaz bir şey.
Altındağ'da 12. bloktayım canım. Türkan azminin tam karşısı

kilom aynı 110.500 ama çok ödemliyim patlamak üzereyim.neyse haftaya inşallah

Elizim keki yapmış bile eline sağlık canım
Eminecim ben de örtüyorum üstünü ama bugün örttüğüm halde susmadı cadı uykusuz kaldım onun yüzünden

Ah ah ben orta okulu orda okudum
Ben de ilk ve ortayı orda okudum canım.
Hatta biz buraya geldiğimiz ilk sene açıldı burdaki okul. Burda başladım burda bitirdim. 96ydı yıl
Sen kaç doğumlusun? Ablamın sınıf arkadaşı çıkma ihtimalin var şu anda
Elizim keki yapmış bile eline sağlık canım
Eminecim ben de örtüyorum üstünü ama bugün örttüğüm halde susmadı cadı uykusuz kaldım onun yüzünden

Sağol ablacımm Yaptım babam da yedi hatta bir dilim. Yağını ve şekerini biraz az koymuştum güzel güzel hafif olmuş bir dilim daha yiyim dedi de annem izin vermedi daha sonra yersin diye

İftar öncesi leslie iki mil yaptım 30 dakika
İftar menüm
bir kase mercimek çorbası
bir kase cacık
2 yemek kaşığı zeytinyağlı fasulye
salata ve 2 kk kadar pidenin sadece kızarmış üst tarafı

Şimdi de size merhaba diyip teravihe kaçıcam. Görüşürüz güzellikler

Son düzenleme:
Elizcim gecmis olsun hem annene hem sana ihmal etmemek lazım geçenlerde eşiminde koltuk altı sorunluydu şükür atlattık.nasılsınızzzz kızlar umarım herkesler iyidir

Elizcim gecmis olsun hem annene hem sana ihmal etmemek lazım geçenlerde eşiminde koltuk altı sorunluydu şükür atlattık.nasılsınızzzz kızlar umarım herkesler iyidir

Yasemin abla size de geçmiş olsun, şükür atlatmışsınız.
herkes namazda, misafir faslında sanırım. kimsecikler yok.

bugünün menüsünü yazayım. bu arada yarın güzel bi şey görürsem tartıda akşama dondurmalı irmik helvası yapacağım

sahur
2 dilim kepekli ekmekle tost
yarım porsiyon ton balıklı salata
yarım bardak muzu süt

iftar
1 tane hurma
1 tane kuru kayısı
1 kase semiz otlu cacık
1 kepçe etli bamya
4 kaşık sebzeli bulgur pilavı
1 kibrit kutusu kadar pide

ara
3 tane kayısı
yeşil çay

ara öğünü erken yaptım bugün. şimdi yeşil çay içiyorum. başım ağrıyo, geçerse yürürüm yine yarım saat. umarım geçer

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

İftardan sonra bir rehavet çöktü ki anlatamam fazlada yemedim ama yinede mayıştım
Eşim iftardan sonra ille film izleyelim diye tutturdu ama film sarmayınca iyi sen kafana göre takıl bari ben izlerim dedi
Küçük cimcime şükür iftardan evvel yemeğe başladı ve bizlede yedi günün acısını çıkardı herhalde

Büyük kızım bugün Ortopedi doktoruna gitti anannesiyle :26:
Doktor röntgen çekip bakmış kırık varmı diye ama birşey görememiş ağrısınında devamlı olduğunu söyleyince ayrıntılı bir film daha istemiş :26: Kas yırtılmasından şüphelenmiş ayın 16sında çekilecekmiş yeni film.
Umarım öyle birşey çıkmaz çünkü o zamanda ameliyat olma durumu olabilirmiş off o güne kadar ben nasıl bekliyeceğim yaaaaa

Eğer doktor ameliyat dersede tekrar buraya geldiğinde gösterip ona göre tedavi yapılacak :26: İnşallah gerek kalmaz

Heh şöyle bu motivasyonu kaybetmiyoruz ve çok güzel beslenmeye devam ediyoruz
Bak ne güzel 96.5 u gördün İnşallah bayramdan sonrada daha fazla motive olur sporumuzuda dilediğimiz gibi devreye sokup çok daha güzel kilolar vereceğiz

Çok çok güzel kilolar vereceğine adım gibi eminim

Oyyyy hepsi birbirinden güzel ama bende kuzuya ve kediye bayıldım

Bu arada unutmadan ;

Tüm geçmiş olsun dilekleri için çok çok teşekkür ederim
Benim baş ağrısı tansiyondan ileri gelmiş yine büyük 8 küçük 5 di Allahtan küçük kuzu bir ara uyududa ben uyumasamda biraz uzanıp dinlendim geçti
Yemeğimide kendim yapabildim şükür

Banucum hem sana hem kızına geçmiş olsun. inşallah kızının ağrıları da geçer kendiliğinden.

ve aleykümselam cecoş geçmiş olsun canım
banuu senin kızın kol ağrısı piskolojik olabilirmi acaba:44:

Oyyyy hepsi birbirinden güzel ama bende kuzuya ve kediye bayıldım
bakıyorum bakıyorum ben o resimlerde hiç kuzu göremedim bendemi bir sorun var :44:

bakıyorum bakıyorum ben o resimlerde hiç kuzu göremedim bendemi bir sorun var :44:

cahilliğimize ver ablacım, üç tane küçükbaş bebesi var fotolarda, biz kolayca kuzu dedik ama belki başka bi şeydir adları

bende menümü yazayım

sahur
1 parça pide, 1 çatal ucu kaymak, 1 kk peynir, 1 haşlanmış yumurta, domates , salatalık, iki bardak çay.( şekersiz )

iftar
1 tabak çorba, 3 kaşık taze fasulye, 3 kaşık pilav, 3 köfte , hemen peşinden 1 fincan türk kahvesi.

teravihten sonra iki kaşık sütlü tatlı, üzerine 1 kaşık dondurma
biraz sonra 1 bardak kefir içmeyi düşünüyorum.
şu ana kada 2 litre su içtim.

süpermiş bugünkü menün, karbonhidrat alımını kısıtlamışsın

Valla bilmiyorum ki ablacığım aslında geçen sene alçısı cıktığında da ağrım devam ediyor demişti hatta bir gece çok ağlayınca doktora götürdük acilden ama kadın doktor bir dövmediği kalmıştı bizi yok efendim çocuk ilgi çekmek için yapıyor olabilir kırık olsa duramaz diyip film bile çekmeden eve göndermişti.
Sonra bir ara daha götürdük o zamanda gittiğimiz doktor makine bozuk demişti hatta kırık kolun bir kaç ay daha ağrı yapabileceğini söylemişti. Benim cadıda metanetli aslında kolay kolay doktora gideyim demez ama herhalde birazda yordu kolunu en son iki üç gün evvel ağlayınca çok acıyor diye hemen annemler randevu almışlar
Hani ilk kez olsa sırf bizden uzak diye yaptı diyeceğim ama o uzun zamandır bileğim devamlı ağrıyor diyordu. Eşimde sağ olsun kırık ağrır abartmayın falan diye sakinleştirmeye çalıştı ama şimdi oda kendine kızıyor cocuk ağrıyor dediğinde niye özele götürmedim devlette ancak bukadar bakıyorlar diye

İnşallah piskolojiktirde biz yanılıyoruzdur Doktor bir bileklik yazmış ona yarın onu alacakmış ve bir sonraki filme kadar onu takacakmış

cahilliğimize ver ablacım, üç tane küçükbaş bebesi var fotolarda, biz kolayca kuzu dedik ama belki başka bi şeydir adları
estağfirullah canım siz kuzu dedikce ben baktım kuzu göremedim üç tane oğlak var orda belki ben görememişimdir dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…