Canım kusura bakma geç oldu ama annene ve sana çok geçmiş olsun inşallah bi sorun çıkmaz
Ayrıca sen hangi blokta oturuyon kuzum
Canım farkındayım ama inan davul gibi şişiyorum ve yiyecek yerim kalmıyo bide erken kalktıgımdan dolayı uyumak istiyorum hemen ama bugün yemeye çalışıcam bakalım
İnşallah canım inşallah ağzından bal damlıyo valla inşallah hepimiz incecik olucaz ve istediğimiz ne varsa yapıcaz Allahın izniyle
Sende cicilerini güle güle kullan canım
Sağol canım inşallah çıkmaz bir şey.
Altındağ'da 12. bloktayım canım. Türkan azminin tam karşısı
Ben de ilk ve ortayı orda okudum canım.Ah ah ben orta okulu orda okudum
Elizim keki yapmış bile eline sağlık canım
Eminecim ben de örtüyorum üstünü ama bugün örttüğüm halde susmadı cadı uykusuz kaldım onun yüzünden
Elizcim gecmis olsun hem annene hem sana ihmal etmemek lazım geçenlerde eşiminde koltuk altı sorunluydu şükür atlattık.nasılsınızzzz kızlar umarım herkesler iyidir
slm...
daha önceki msjıma iyi dilekleri ile beni mutlu eden NİLCEEE ve CECO34 çok tşk ederm...
evet arkadaşlar daha iyi bir moralle yazıyorum şimdi...Razaman bir geldi pir geldi...hem daha hafif besleniyor insan hem de sıcak olduğu için yemek yeme isteği azalıyor ki bu çok büyük avantaj oldu benim için inş sizler için de öyle olur....
sabah tartı 96.5 ti ve inanın yeniden gaza geldim:) inş ramazan sonrası şöle güzelce kilolar veririz...
yemek yapıyorum bir yandan ..yayla çorbası,et sote, piyaz yeter dimi:)
ufaklık uyuyor uyansın silip süpürme işlerine devam:)
tek dezavantajım meyveli soda tüketmek inş onuda azaltırım:)
herkese kolay gelsin...iyi iftarlar....
selam sevgili kk milleti canlarım:)
dün akşam eşimin işi vardı, yemekten sonra dışarı çıktı, o dışardayken bende nette değişik değişik resimlere baktım, hatta bazılarını kopyaladım, kopyaladıklarımın bazılarınıda sizinle paylaşmak istiyorum, sizinle paylaşacaklarımın bazıları çok tatlı çünküüü:)))
Eki Görüntüle 753100
Eki Görüntüle 753131
Eki Görüntüle 753102
Eki Görüntüle 753103
Eki Görüntüle 753108
AMAAAA HEPSİNDEN ZİYADE BENİM FAVORİİİİİİM BU KEDİİİİİİDDDD
Eki Görüntüle 753104
neyse canlar ben kaçıyım, evde bugün yapacağım işlerim var çünkü, ancak yetişir, gelirim yine bi ara, geçmişe daha tam bakamadım onada bakarım hem.
herkesleri öptüm
görüşürüz.
Bu arada unutmadan ;
Tüm geçmiş olsun dilekleri için çok çok teşekkür ederim
Benim baş ağrısı tansiyondan ileri gelmiş yine büyük 8 küçük 5 diAllahtan küçük kuzu bir ara uyududa ben uyumasamda biraz uzanıp dinlendim geçti
Yemeğimide kendim yapabildim şükür
ve aleykümselam cecoş geçmiş olsun canımSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
İftardan sonra bir rehavet çöktü ki anlatamamfazlada yemedim ama yinede mayıştım
Eşim iftardan sonra ille film izleyelim diye tutturdu ama film sarmayınca iyi sen kafana göre takıl bari ben izlerim dedi
Küçük cimcime şükür iftardan evvel yemeğe başladı ve bizlede yedigünün acısını çıkardı herhalde
Büyük kızım bugün Ortopedi doktoruna gitti anannesiyle :26:
Doktor röntgen çekip bakmış kırık varmı diye ama birşey görememiş ağrısınında devamlı olduğunu söyleyince ayrıntılı bir film daha istemiş :26: Kas yırtılmasından şüphelenmişayın 16sında çekilecekmiş yeni film.
Umarım öyle birşey çıkmaz çünkü o zamanda ameliyat olma durumu olabilirmişoff o güne kadar ben nasıl bekliyeceğim yaaaaa
Eğer doktor ameliyat dersede tekrar buraya geldiğinde gösterip ona göre tedavi yapılacak :26: İnşallah gerek kalmaz
bakıyorum bakıyorum ben o resimlerde hiç kuzu göremedim bendemi bir sorun var :44:Oyyyy hepsi birbirinden güzel ama bende kuzuya ve kediye bayıldım
ve aleykümselam cecoş geçmiş olsun canım
banuu senin kızın kol ağrısı piskolojik olabilirmi acaba:44:
bakıyorum bakıyorum ben o resimlerde hiç kuzu göremedim bendemi bir sorun var :44:
bende menümü yazayım
sahur
1 parça pide, 1 çatal ucu kaymak, 1 kk peynir, 1 haşlanmış yumurta, domates , salatalık, iki bardak çay.( şekersiz )
iftar
1 tabak çorba, 3 kaşık taze fasulye, 3 kaşık pilav, 3 köfte , hemen peşinden 1 fincan türk kahvesi.
teravihten sonra iki kaşık sütlü tatlı, üzerine 1 kaşık dondurma
biraz sonra 1 bardak kefir içmeyi düşünüyorum.
şu ana kada 2 litre su içtim.
ve aleykümselam cecoş geçmiş olsun canım
banuu senin kızın kol ağrısı piskolojik olabilirmi acaba:44:
bakıyorum bakıyorum ben o resimlerde hiç kuzu göremedim bendemi bir sorun var :44:
estağfirullah canım siz kuzu dedikce ben baktım kuzu göremedim üç tane oğlak var ordacahilliğimize ver ablacım, üç tane küçükbaş bebesi var fotolarda, biz kolayca kuzu dedik ama belki başka bi şeydir adları
estağfirullah canım siz kuzu dedikce ben baktım kuzu göremedim üç tane oğlak var ordabelki ben görememişimdir dedim