Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

annene de sana da geçmiş olsun canım, inşallah önemli bi şey değildir.
afiyet olsun şimdiden, of acıktım :84:

slmm elizz nasılsın cnm denkleşemedik bi türlü
annen için geçmiş olsun cnm senin içinde bişey çıkmaz umarım dr dan gelince yaz mutlaka merak ederim ben
hımm üzümlü kek pekde güzel olur içine az biraz tarçın 1 ufak havuç rendesi çok yakışır ben genelde öyle yaparım
şimdiden ellerine sağlık cnm

keşke bende oruç tutabilsem yaa okadr özeniyorumki içim gidiyo valla
eşim ne güzel hevesli hevesli oturuyo sofranın başına ama been tutamıyorum yaa
seneye inş Rabbim nasip eder

keşke bende oruç tutabilsem yaa okadr özeniyorumki içim gidiyo valla
eşim ne güzel hevesli hevesli oturuyo sofranın başına ama been tutamıyorum yaa
seneye inş Rabbim nasip eder

inşallah canım, seneye kısmet olur. ben geçen sene tutamadım bazı sıkıntılar nedeniyle, bu sene çok mutluyum, şükrediyorum sürekli. sen de seneye tutabilirsin inşallah.

Teşekkür ederim canım inşallah :)
Oyy kıyamam sana been de ben de susadım yaa

Selam canımm iyiyim çok şükür kendimi çok hafiflemiş hissediyorum sen nasılsın?
İnşallah çıkmaz bakalım, haber veririm mutlaka çok sağol canım
Ben tarçın yiyemiyorum canım o yüzden diğerleri de yemesin banane uyumaktan sanırım vazgeçtim. biraz burda durup, keki yapıp sonra da sporumu yaparım saat 3 olmuş zaten.

inşallah canım, seneye kısmet olur. ben geçen sene tutamadım bazı sıkıntılar nedeniyle, bu sene çok mutluyum, şükrediyorum sürekli. sen de seneye tutabilirsin inşallah.

Amiin inş cnm geçen sene hamileydim son zamanlarıydı hemde tutamadım bu sene emzirme derken 2 yıldır tutamamış oluyorum
seneye ermeyi nasip ederse Rabbim tutcam mutlaka insan o coşkuyu yaşamak istiyo cidden ne mutlu sizlere

meyraaa hoşgeldin cnm bende didim bu kız nirde kaldı

İnşallah seneye hiçbir sorun olmaz da tutarsın canım orucunu.
Gerçekten güzel hissediyor insan...

slm...
daha önceki msjıma iyi dilekleri ile beni mutlu eden NİLCEEE ve CECO34 çok tşk ederm...

evet arkadaşlar daha iyi bir moralle yazıyorum şimdi...Razaman bir geldi pir geldi...hem daha hafif besleniyor insan hem de sıcak olduğu için yemek yeme isteği azalıyor ki bu çok büyük avantaj oldu benim için inş sizler için de öyle olur....

sabah tartı 96.5 ti ve inanın yeniden gaza geldim:) inş ramazan sonrası şöle güzelce kilolar veririz...

yemek yapıyorum bir yandan ..yayla çorbası,et sote, piyaz yeter dimi:)

ufaklık uyuyor uyansın silip süpürme işlerine devam:)
tek dezavantajım meyveli soda tüketmek inş onuda azaltırım:)
herkese kolay gelsin...iyi iftarlar....

bende iyiyim cnm nolsun aynı tantana bebek ev koca üçlüsü arasında takılmaca
tmm cnm iyi hbrlerini bekliyoruz
bende tarçına bayılırım kuzumm ama sen sevmiyosan diğerleride yemesin tabi üzüm neylerine yetmiyo
hee burda takıl tabi napcan uyuyupda aa bak biz uyuyomuyuz eferim sana

a.s cnm nedemek herzaman bekleriz
ne güzel bak tartıda senden yana çıkmış maşallahh diyeyim dvm ı gelicek elbet sen böyle azmettikce
bence menün güzel afiyetler olsun şimdiden senin ufaklık nekadarlıkdı cnm daha önce sorup sormadıgımı hatırlayamıyorum :44:
soda içinde bence sade soda al içine limon sık öyle iç daha iyi olur cnm

Oyy öp o meleği benim yerime

artık kendime çok güveniyorum dün işten aradılar illa gel başla yeni kızı zaten çıkarıyoruz gel artık seni de seviyoruz hem zam da var yoğurt konusunda şöyle bir avantajım var hazır yoğurt yiyemiyorum babam köylülerden süt alıyor annem de mayalıyor en doğal yoğurt oluyor işte ben onu çok seviyorum aiilecek hazır yoğurt tüketmiyoruz ama sütümü light içtiğim için hazır alıyorum ben diyet işini çözdüm şükür sayenizde güzel gidiyor eksiliyorum eksildikçe ben daha da gaza geliyorum spor da ben de çok zorlanıyorum mosmor oluyorum leslie 3 mil de 45 dk sürüyor ama dayan diyorum kendime her hareket bir eksi sen de bugün dikkatlice yap spronu kendini yorma herşeye çare varda oruçluyken susuzluğa çare yok onun için yavaştan yavaştan yap terledikçe susucaksın çünkü

inşallah güzel günler hepimizi bekliyor incecik güzel günler kendinden emin günler rahat rahat ucuza alışveriş yapabildiğimiz günler yüzünde fiziğinde güzel diyenleri duyabildiğimiz günler kabinlerde ter içinde kalmadığımız günler... tüm güzel günler biizim olacak inşallahh desteğin anlayışın ve tabiki samimetin için minnettarım sana filizimmm

maasallah bak ne guzel. evde tatlı var ama sen yemıyorsun sabredıyorsun tebrık ederım hep boyle azımlı ve kararlı olmanı dılerım

tşkler canım evet kendime hakim oluyorum şükür annemler sürekli hamur işi yapıyorlar heleki sahura biz de çok meşhurdur kete yapıyolar daha tadına bile baktığım yok bugün anneme güllaç yaptırıcam bir dilim yerim akşam ödül olsun hem sütlü yaa hafif de olur

esralar harıkalar valla. senın de menun cok guzel olmus. ramazandan once kus kadar yıyordun sımdı guzel menuler goruyorum cok sevındım.

spor da yapılmıs tebrıklerrrrrrrrr

tşkler canım sanırım tartım da menülerimi artık beğeniyor ayyy ramazan çok güzel yaa kilo alıcam zannediyordum ki veriyorum sanırım demek ki kilo vermek için yemek lazımmışş

Kuzum hayırlısıyla yarın gidersiniz inşallah böle beklemek çok zor gelir insana
Baş ağrısından ölüceğim yaaaaaaaaaaaa
Kafamı oynatmayınca iyide oynattığım an felaket bir ağrı giriyor

Az uyuyabilsem belki kendime gelirim ama küçük kuzu resmen cin gibi
Geçmiş olsun banu abla inşallah şimdi daha iyisindir
Egedeniz ablacım yeni işiniz inşallah hayırlı olur sizin için

Eliz kuzum sen öle bahsettikçe sitemde eski anılarım aklıma geliyo ne güzel yıllarım geçti orda bizde gece yarılarına kadar dışarda dururduk valla ah ah ne ağlamıştım o evimiz satılırken

selam sevgili kk milleti canlarım:)

dün akşam eşimin işi vardı, yemekten sonra dışarı çıktı, o dışardayken bende nette değişik değişik resimlere baktım, hatta bazılarını kopyaladım, kopyaladıklarımın bazılarınıda sizinle paylaşmak istiyorum, sizinle paylaşacaklarımın bazıları çok tatlı çünküüü:)))

AMAAAA HEPSİNDEN ZİYADE BENİM FAVORİİİİİİM BU KEDİİİİİİDDDD

neyse canlar ben kaçıyım, evde bugün yapacağım işlerim var çünkü, ancak yetişir, gelirim yine bi ara, geçmişe daha tam bakamadım onada bakarım hem.
herkesleri öptüm
görüşürüz.

sporumu yaptım, duşumu aldım, ara öğünümü de yaptım. şimdi yeşil çay vakti, oh benden mutlusu yok :)

Meyra yemek nasıl oldu? nerelerdesin?

duş için sıhhatler olsun inşaallah narin kelebeğim benim:)

güzel oldu canım yemek, eşimde beğendi:)
tekrar tarif için çok teşekkür ederim......
yalnız ben senden sadece 2şeyi farklı yaptım ve birde yarım ölçü olarak yaptım 2kişi olduğumuz için, ilki kıyma kullandım hani daha kolay pişsin düşüncesiyle, diğeri ise senin kadar az koymadım ben yağı çünkü eşim az yağlı sevmez, koyduğum yağ miktarı ise sadece harcında olmak üzere 2yemek kaşığı dolusu tereyağı, ama yinede bu yağa rağmen bile çok hafifti, diyet açısındanda gerçekten pişmanlık yaşamadım yiyebildim rahatca:)))))

ay birde ne oldu esracım biliyonmu:))))
ikindim markete gidip geldim, sonra midem ağrıdı hafiften, az uzanayım dedimkii bi baktımki uyuyup kalmışım
ezana 1,5saat var ve ben hala yemeği yapmadım:18::18:
hemen nasıl fırladım, bu yemek nasıl yetişicek dedim, başladım yemeği yapmaya......
nasıl yaptım onu bende bilmiyom ama bi telaş, sıkıntı, yetiştirememe korkusuyla gerildim yemek bitene kadar inan....
çünkü sadece çorba var eşime iftara ve daha sofra hazır değildi, artı ben iftara çayda demliyorum.....
hepsini bir hallettim 1,5saatte amaaa ter döktüm inan.....
eşimi aç koymak istemedim, asıl ona ter döktüm.....

ama kıtı kıtına yetişti şükür.......
Allahtan benim yemek 20-25dkda pişti......
son yarım saatte eşim gelip gidiyo yetişmicekmi yok bu yemek diyo:))))
bi de diyoki ilk yapıyon hadi olmazsa diyo...DD
ona diyom git tamam yetişir.....
o gidincede bi yandan içimdeki diyo hadi yetişmezseDD
ayyy böyle bişey yaşadım dün işte:)
ama çok şükür yetişti ve çok güzel oldu canım benim......

eneeeee aynı destan yazmışım ben şimdi sanaDD
hadi kolay gelsin sana o zaman dermişim destan için

yenaa nasıl oldun
kurbağalar kaçtımııı
cecoşta gelmedi
nursenada yok

dafi ablacığım kurbağalar kaçtımı diyince rahmetli babacığım geldi aklıma:)
hani balık yiyince insan bi yanar, içi su ister ya:)
o zamanlarda rahmetli babam derdiki; hadi bi su ver bakalım, balıklar yüzecek su istiyorlar derdi:)
rabbim tüm geçmişlerimize rahmet etsin inşaallah, AMİN.

Kurbağalar kaçtı daficim..Bugün 2 kez istifra edince gitti onlar ses mes yok artık )

Bu arada yediklerin bence normal...Yarım kaşık bir kaşık diye sıralamışsın...

eskiye nazaran daha iyi olmuşsundur diye düşünmüştüm bende((((((
tekrar geçmiş olsun yenam........

selamun aleyküm kızlaarr
bugün benim tatil günüm gibi
uyanıp uyanıp tekrar yattım birde kalktım.sonrada tembellik ediyorum.

mehtaaaapp bugün doğum gününmüü
Allah sağlıklı uzun ömürler versin

ay sağol canım bende kendimi kandırmaya çalışıyorum diyordum ama sizde desteklemiş oldunuz yinede biraz azaltsam iyi olacak

semizotu her nasıl tüketilirse tüketilsin çok sağlıklı özellikle doğal olanı. ben hazır satılanlardan bir kere aldım tadını hiç beğenmedim

yedıklerınız fazla degıl. cesıt olarak ncok fazla oldugu ıcın gozunuze oyle gelıyordur.
inşallah öyledir tartıda hiç oynama yok ama bakalım bayrama kadar ne olacak. ramazan öncesi oldukca çozutmuştum

oy iyi yüreklim beniimm senin yüreğin güzel gücensende affediyorsun eşinede geçmiş olsun canım. inşallah bebişte tutunur

aynuruuumm o beklemeleri bilirim insanın ömründen ömür gider ama herşeyin hayırlısı canım inşallah hayırlısıyla gidersiniz. bu sene eltimlerde hava alanına kadar gidip üç gün bekleyip geri gelmişlerdi. sonrası çok rahat geçti. eğer geri dönmeseler belkide daha zahmetli olucaktı o şirketle gidenler perişan olmuşlar orda. eltimler 1 ay sonra gittiler ama çok rahattılar.

Baş ağrısından ölüceğim yaaaaaaaaaaaa
Kafamı oynatmayınca iyide oynattığım an felaket bir ağrı giriyor

Az uyuyabilsem belki kendime gelirim ama küçük kuzu resmen cin gibi
cecoşum geçmişolsun

egedeniz hayırlı olsun şirketiniz

annenede sanada geçmiş olsun canım. inşallah basit birşeydir.

slm ben geldimmm aneemm bi ev işidir gidiyo bitiremedim gitii kızlar bunaldııı bende küçük havuzu banyoya şişirdim onlar orada oynarken bende evi sildim süpürdüm bulaşıkları dizdim yıkadım akşama barbunya ile kaç gündür canım istiyo soğuk ayran çorbası yaptım ben onla doyarım barbunya pilavda kocama istek üzerine yapıldı

yün yastıklarım var tek tek yıkayım dedim birini yıkadım çırptım astım balkona kurusun yarına kadar ter kokuyo bi kış yatıyoz her yaz yıkamasam rahat edemiyom oruçken zaman dolduruyum dedim ama ter kan içinde kaldım neyse kızlar uyuyo şimdi az da ben uzanam barii görüşürüz iftardan sonra inşallah

Son düzenleme:

çok sevindim canım hem sevmenize hem yetişmesine yemeğin. afiyet olsun

ben de fotoğraflardaki kuzuya bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…