- 15 Haziran 2011
- 2.000
- 78
tamam kuzum sorarız başgana...sevdim ben bunu...Nevincim Yena cuma sahurdan önce bildirim yapıldığını, listenin de ona göre cumartesi falan hazırlandığını söylüyordu. ama teyit ettirmek lazım tabi başgana (Yena)
maşallah azmine hayran kaldım kısa sürede vermişsin hemde ne güzel yürüyüş ile vücut sıkılaşmış. darısı başımıza...Slm kızlarr misafiriniz geldi yeniden. Dünkü soruları yeni gördüm kusura bakmayın. Cevap vereyim tek tek. Umarım okursunuz.
Yaşım 30
30 kg yaklaşık 6 ayda verdim.
Sonra çok çok yavaş gitti zaten gram gram:)
arkasından diyetisyene gittim ve şaştı kaldı
kas kaybı nerdeyse yok dedi. 34 kilonun 27 si yağ dedi.
Her gün yaptığım 1 saat spor koşu bandında tempolu ama ciddi olarak tempolu yürüyüştü.
Koşar adım yani...
Başka ne sormuştunuz hatırlamaya çalışıyorum hmmmm
çalışıyormuydun diye sormuşsunuz. Evet çalışıyorum üstelik de 6,30 a kadar
yemeğimi iş yerime getirdim. Ara öğünleri içinde meyve getirdim yoğurt aldım marketten...
Bu arada eşim ş.dışında iş için görevdeydi eğitim için gitmişti eskişehirdeydi yaklaşık 4 ay.
Geldiğinde şok geçirmişti. Her hafta sonu gelmek istedi ama gelme dedim. Gelme çünkü sana bir
sürprizim var. Geldiğindeki tepkiyi burda anlatmayayım ayıp olurrr
Başka sorularınız varsa cevaplarımm :)
büyüklük bizde kalsın ne yapalım canımya ama inanırmısın dün akşam senin yaşadıkların geldi aklıma hem fedakarlık yapıp sonrada çok farklı şeyler yaşamak o yüzden herşeyi bekliyorum insanlardan tabii ihtiyacı olsun herzaman koşarız...içimizde insan sevgisi var...Günaydınlar,
yorgun uyandım ben bugün yaf,inşallah öğleden sonraya düzelirim. bi de susadım sanırım ton balığı yüzünden.
marketten yemeklik bi şeyler alıcam birazdan, hepinize kolay gelsin kuzular. umarım herkes çok iyidir.
deli kız doğum günün kutlu olsun
inşallah bahtın da senin kadar güzel olur, çok güzel geçer bundan sonraki hayatın. Yeni yaşın aşk, evlilik getirir
Nevincim eşine de çok üzüldüm, eltine dekuzum hayat bu ara fazla zor eşinle sana ama eminim kardeşlerinize karşı bu desteğinizin mükafatını alacaksınız. Allah insanı kardeşiyle sınamasın, çok zor gerçekten. affetmekle de çok iyi yapmışsınız, cahillik etmişler, düşünememişler. insanoğlu öyle, bi şeyin doğru olduğunu düşündü mü önünü arkasını düşünmeyi bırakıyor.
İnşallah bu haftasonu dinlenebilirsiniz canım, valla çok üzülüyorum senin yorgunluğuna.
.
bir gün dinleneceğim inşallah...
inşallah zapzayıf oluruz hepimiz..Ya ben zayıf olmak istiyorum herkes gibi böle her istediğimi giymek her istediğimi yemek istiyorum ama olacak ya bigün olacak yani bu sefer olacak ben bu sefer zayıflamadan bu işin peşini bırakmıcam ahanda sizlere sizlerin huzurunda söz veriyorum kızlar bu iş bitecek :118::118::118::118:
gidip market alışverişimi yapayım geç olmadan. hoşçakalın canlar
dikkat et ton balığı susattı tabiki tuzludur...açken gitmekte tehlikeli canın herşeyi çekiyor insanın...