selam sevgili kk milleti canlarım:)
dün akşam eşimin işi vardı, yemekten sonra dışarı çıktı, o dışardayken bende nette değişik değişik resimlere baktım, hatta bazılarını kopyaladım, kopyaladıklarımın bazılarınıda sizinle paylaşmak istiyorum, sizinle paylaşacaklarımın bazıları çok tatlı çünküüü:)))
Eki Görüntüle 753100 Eki Görüntüle 753131 Eki Görüntüle 753102 Eki Görüntüle 753103 Eki Görüntüle 753108 AMAAAA HEPSİNDEN ZİYADE BENİM FAVORİİİİİİM BU KEDİİİİİİ
DDDD
Eki Görüntüle 753104 neyse canlar ben kaçıyım, evde bugün yapacağım işlerim var çünkü, ancak yetişir, gelirim yine bi ara, geçmişe daha tam bakamadım onada bakarım hem.
herkesleri öptüm
görüşürüz.
duş için sıhhatler olsun inşaallah narin kelebeğim benim:)
güzel oldu canım yemek, eşimde beğendi:)
tekrar tarif için çok teşekkür ederim......
yalnız ben senden sadece 2şeyi farklı yaptım ve birde yarım ölçü olarak yaptım 2kişi olduğumuz için, ilki kıyma kullandım hani daha kolay pişsin düşüncesiyle, diğeri ise senin kadar az koymadım ben yağı çünkü eşim az yağlı sevmez, koyduğum yağ miktarı ise sadece harcında olmak üzere 2yemek kaşığı dolusu tereyağı, ama yinede bu yağa rağmen bile çok hafifti, diyet açısındanda gerçekten pişmanlık yaşamadım yiyebildim rahatca:)))))
ay birde ne oldu esracım biliyonmu:))))
ikindim markete gidip geldim, sonra midem ağrıdı hafiften, az uzanayım dedimkii bi baktımki uyuyup kalmışım
ezana 1,5saat var ve ben hala yemeği yapmadım:18::18:
hemen nasıl fırladım, bu yemek nasıl yetişicek dedim, başladım yemeği yapmaya......
nasıl yaptım onu bende bilmiyom ama bi telaş, sıkıntı, yetiştirememe korkusuyla gerildim yemek bitene kadar inan....
çünkü sadece çorba var eşime iftara ve daha sofra hazır değildi, artı ben iftara çayda demliyorum.....
hepsini bir hallettim 1,5saatte amaaa ter döktüm inan.....
eşimi aç koymak istemedim, asıl ona ter döktüm.....
ama kıtı kıtına yetişti şükür.......
Allahtan benim yemek 20-25dkda pişti......
son yarım saatte eşim gelip gidiyo yetişmicekmi yok bu yemek diyo:))))
bi de diyoki ilk yapıyon hadi olmazsa diyo...
DD
ona diyom git tamam yetişir.....
o gidincede bi yandan içimdeki diyo hadi yetişmezse
DD
ayyy böyle bişey yaşadım dün işte:)
ama çok şükür yetişti ve çok güzel oldu canım benim......
eneeeee aynı destan yazmışım ben şimdi sana
DD
hadi kolay gelsin sana o zaman dermişim destan için
dafi ablacığım kurbağalar kaçtımı diyince rahmetli babacığım geldi aklıma:)
hani balık yiyince insan bi yanar, içi su ister ya:)
o zamanlarda rahmetli babam derdiki; hadi bi su ver bakalım, balıklar yüzecek su istiyorlar derdi:)
rabbim tüm geçmişlerimize rahmet etsin inşaallah, AMİN.
eskiye nazaran daha iyi olmuşsundur diye düşünmüştüm bende
((((((
tekrar geçmiş olsun yenam........