Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Menümüde paylaşayım sizlerle

İftar

1Lt su (okadar susadımki anlatamam yani kafaya diktim ve bitti)
4 kaşık et sote
1 dilim ekmek
yarım kase semizotlu cacık

sahur

1 yumurtalı 2 kaşık menemen
1 dilim ekmek
yarım kase semizotlu cacık
yine 1 lt su içtim

Valla azmı çokmu bilimiyorum ama benim sudan dolayı zaten karnım şişiyo yiyemiyorum malesef

ne güzel haber inşallah dahada aşşağılara inersin dünki arkadaş gibi boy boy resim koyarsın imrendim bende ne güzel insanın hedefine ulaşması
geçmiş osun canım ya çok zor bi durum mübarek günlerde allah yardım eder inşallah 3 aylık ta baya büyükmüş bebek ağır iş falanmı yaptıkii ilk haftalarda düşmesi çok oluyoda 3 ay lık mış benimde bi düşüğüm 3 aylıktı inşallah tutunur
allah sanada nasip eder inşallah biran önce yavrucuk

yawww siz ne kadan az yiyonuz arkadaş ben az yiyom diye sevinirken sizin menüleri görünce sus pus olup kedi gibi kenara kıvrılı veriyomm

mehtap doğum günün kutlu olsun

Günaydınlar,

yorgun uyandım ben bugün yaf,inşallah öğleden sonraya düzelirim. bi de susadım sanırım ton balığı yüzünden.

marketten yemeklik bi şeyler alıcam birazdan, hepinize kolay gelsin kuzular. umarım herkes çok iyidir.

deli kız doğum günün kutlu olsun

inşallah bahtın da senin kadar güzel olur, çok güzel geçer bundan sonraki hayatın. Yeni yaşın aşk, evlilik getirir

valla aklımdan çıkarmaya çalışıyorum kod adı; d i h sını dünden beri
her şeyden eccük yemişin, efferim sana

Yasemin abla bi an önce edin, bende işe yaramamaya başladı bile. zamanla daha da zorlanırız herhalde kabızlık konusunda. yağı az şeyler yeyince ve bu kadar uzun süre aç kalınca kabızlık kaçınılmaz. spor yapıyorum, eşimle ikimiz (daha çoğunu ben) 5 litrelik suyu bitiryoruz iftardan sahura, meyve ve lifli şeyler yiyorum yine de bana mısın demiyor. umarım sizler yaşamazsınız.

Filizcim çok sevindim, inşallah artık alacaksın emeklerinin karşılığını. 101,6 doğrudur çünkü benim de normal zamanda sabah açlığımla akşam tokluğum 1 kg farkediyor. belki birazı su kaybıdır ama olsun, fazla su atılmadan kilo verilmiyor zaten.

canım spor hocan haklı olabilir yürüyüş ve kilo verme konusunda. metabolizman yavaş yavaş ya tempolu yürüyüş fayda etmiyor olabilir. sen kendini çok zorlamadan, kırık ayağına zarar vermeden limitlerini zorla. metabolizması hızlı olan her şekilde kilo veriyor ama yavaş olana yürüyüş bile yaramıyor işte.

çok teşekkür ederim yüreklendirici sözlerin için de

Nevincim eşine de çok üzüldüm, eltine de kuzum hayat bu ara fazla zor eşinle sana ama eminim kardeşlerinize karşı bu desteğinizin mükafatını alacaksınız. Allah insanı kardeşiyle sınamasın, çok zor gerçekten. affetmekle de çok iyi yapmışsınız, cahillik etmişler, düşünememişler. insanoğlu öyle, bi şeyin doğru olduğunu düşündü mü önünü arkasını düşünmeyi bırakıyor.

İnşallah bu haftasonu dinlenebilirsiniz canım, valla çok üzülüyorum senin yorgunluğuna.

Kuzummm menün az ama sağlıklı, harikasın
belki ekmeği 1 dilim arttırır ve meyve eklersen kabızlık da yaşamazsın. öpüyorum çok seni

yawww siz ne kadan az yiyonuz arkadaş ben az yiyom diye sevinirken sizin menüleri görünce sus pus olup kedi gibi kenara kıvrılı veriyomm

he ya, bunlar çok az yiyor
ben de az yediğimi düşünüp buraya gelince bozuluyorum. ama çok azaltmamak lazım, ramazan sonu aynı hızla gelmemesi için kiloların.

günaydınlar
hayırlı ramazanlar hepimize inşallah
nasılsınız bıraz bakındım gayet ıyısınız anladıgm kadarıyla masallahh

1 gun oruc tuttum dun öglen yedım ragl sebebıyle cok uzuldumm hızlı hızlı hatım yapmaya calısıyordum neyse kısmetse 10 gün sonra devam ederım artıkk regl olnuca iştahım azalıyor ve ben yenıden başlıyorum bu gun yuruyuş yapacagım inşallah

mehtap cım doğum gunun kutlu olsun cnmmm

benım kızımında 15 temmuz dogum gunu 4 yasına gırecek

yena nasılsın cnm gecmıs olsun dıkkat et

menüler gayet güzel masallah hepinizeee

Son düzenleme:
saol canım gerçekten zor bir durum...

bende uykusuzluktan fena oluyorum ama çok şükür ki ramazanda erken gelip birazda olsa erken çıkıcam..baya düzenlemeler yaptık biz o açıdan...

[/QUOTE]
geçmiş osun canım ya çok zor bi durum mübarek günlerde allah yardım eder inşallah 3 aylık ta baya büyükmüş bebek ağır iş falanmı yaptıkii ilk haftalarda düşmesi çok oluyoda 3 ay lık mış benimde bi düşüğüm 3 aylıktı inşallah tutunur
allah sanada nasip eder inşallah biran önce yavrucuk
[/QUOTE]
Nursenacım aslında bişey yapmadı ama genetik olmasından şüpheleniyorlar...ne bileyim bu haftasına kadar iyiydi şimdi başladı..ben gördüm ödüm koptu yani baya bir ped dolmuştu 3 saat içinde...inşallah canım tutunur..

vallahi inanınkı bu sürede biz başkalarına koşturmaktan kendi sıkıntımızı unuttuk benim kalbime pırpırda gelmedi demekki kendimi dinlememem lazımmış...

bende çok yiyorum sankim ama benim kiloma göre normaldir...ben yemek yiyemiyorum meyveyi çok yiyorum..gazlı içececkte tüketmediğimden soğuk meyve iyi gidiyor...

sahi bildirimi bu akşammı yapıyorduk acaba??

Nursena ablacım valla bişeyler yemek istiyorum ama hem sudan karnım çok şişiyo hemde tek başına olunca insanın canı istemiyo oyüzden az yiyorum ben bence sende çok yemiyosundur sana öle geliyodur

Slm kızlarr misafiriniz geldi yeniden. Dünkü soruları yeni gördüm kusura bakmayın. Cevap vereyim tek tek. Umarım okursunuz.

Yaşım 30
30 kg yaklaşık 6 ayda verdim.
Sonra çok çok yavaş gitti zaten gram gram:)
arkasından diyetisyene gittim ve şaştı kaldı
kas kaybı nerdeyse yok dedi. 34 kilonun 27 si yağ dedi.
Her gün yaptığım 1 saat spor koşu bandında tempolu ama ciddi olarak tempolu yürüyüştü.
Koşar adım yani...

Başka ne sormuştunuz hatırlamaya çalışıyorum hmmmm
çalışıyormuydun diye sormuşsunuz. Evet çalışıyorum üstelik de 6,30 a kadar
yemeğimi iş yerime getirdim. Ara öğünleri içinde meyve getirdim yoğurt aldım marketten...
Bu arada eşim ş.dışında iş için görevdeydi eğitim için gitmişti eskişehirdeydi yaklaşık 4 ay.
Geldiğinde şok geçirmişti. Her hafta sonu gelmek istedi ama gelme dedim. Gelme çünkü sana bir
sürprizim var. Geldiğindeki tepkiyi burda anlatmayayım ayıp olurrr
Başka sorularınız varsa cevaplarımm :)

Ay ne güzel ya, ne mutlu olmuştur eşin
41 kere maşallah sana, ışık oldun önümde. inşallah biz de peşinden geliriz :))

bu arada bel-basen ölçücü başı olarak bel-basen ölçünü sorsam ayıp mı etmiş olurum

İftar sonrası da spor yapamadım vallahi bugün. Teravihe git, teravih sonrası hadi bahçede arkadaşlarınla çay iç derken gitti spor

teravihten çıkınca saat 11,30 oluyor eve evimiz caminin dibinde ama içeri girmemiz ve yatmamız 12 oluyor canım bizimde spor yok maalesef..
kendi evimde olsam sahura kadar yaparım sporumu ama annemdeyim ya olmuyor

teşekkürler canım. Inşallah verirsiniz merak etmeyin.
Yok canım neden ayıp olsun. Ama inanki bilmiyorum.
Bu akşam ölçeyim eve gidince yazarım olur mu

gece 12 de yatyoruz teravih sonrası saat 3 te kalkıyorum 4 e 10 kala okunuyor ezan bulaşıkları yıkayıp abdest ve namaz sonrası 4.30 gibi yatıyorum sabah 9.30 kalkıyorum .bu hafta izinliyim haftaya çalışacağım bakalım nasıl olacak allahım sabrını veriri inşallah

teravihten çıkınca saat 11,30 oluyor eve evimiz caminin dibinde ama içeri girmemiz ve yatmamız 12 oluyor canım bizimde spor yok maalesef..
kendi evimde olsam sahura kadar yaparım sporumu ama annemdeyim ya olmuyor

teravih baya hareket olur ama sana, hazmı kolaylaştırır.

Sağol kuzum valla yetiyo bana çok bile geliyo inşallah biraz kilo veririm bakalım ne yapcaz yarın tartı ne dicek

Canım maşallah çok güzel kilo vermişsin ve çokta uzun bi süre degil yani bende şuan bi 20 kilo vermem lazım inşallah veririm hedefime ulaşırım

Son düzenleme:
teşekkürler canım. Inşallah verirsiniz merak etmeyin.
Yok canım neden ayıp olsun. Ama inanki bilmiyorum.
Bu akşam ölçeyim eve gidince yazarım olur mu

ehehe süper olur, ama unutma tamam mı

şaka bi yana harikasın. inşallah bundan sonra da kilo derdin olmaz, hep sağlıklı geçer hayatın

Ya ben zayıf olmak istiyorum herkes gibi böle her istediğimi giymek her istediğimi yemek istiyorum ama olacak ya bigün olacak yani bu sefer olacak ben bu sefer zayıflamadan bu işin peşini bırakmıcam ahanda sizlere sizlerin huzurunda söz veriyorum kızlar bu iş bitecek :118::118::118::118:

Ehehe süper olur, ama unutma tamam mı

şaka bi yana harikasın. Inşallah bundan sonra da kilo derdin olmaz, hep sağlıklı geçer hayatın

ok unutmam :)
inşallah canım önemli olan sağlık.kilolar bi şekilde verilir istedikten sonra.

Tabiki verirsin inşallah. Zaten çizelgene baktım da baya bi vermişsin sen de

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Ay dün gece tam işlerim bitti şimdi güzel güzel bir iki saat kızlarla sohbet ederim diye düşünürken pat diye elektrikler gitti
Kaldım zifiri karanlıkta üstelik ben pek korkağımdır normalde eşime başlarım hemen seslenmeye de bu sefer Rabbim nasıl bir cesaret verdiyse korkmadım ama sinir oldum tabi
Ufak bir iki tane gece lambası gibi birşeyler vardı onları yakıp biraz yapılacak işleri hallettim baktım elektriklerde gelmiyor sahur tabağımıda hazırlayıp balkonda bir güzel sahurumu yaptım ( orası evin içine nazaran biraz daha aydınlıktı )

Sabahta uykumu almış gibi ( az daha uyusaydım iyidide yatarak oruç tutmak istemiyorum ) telefon sesine uyandım.
Öğlene doğru biraz kendime geleyimde bugün biraz silip süpüreyim diyorum Sonuçta herşeyi de kocadan beklememek lazım

İki gündür minicik bir parça pide hariç hiç ekmek yemiyorum çokta iyi hissediyorum kendimi hiç açlıkda hissetmiyorum şükür
Sorma eşim oruç tuttuğu senelerde barut gibiydi sofrada bir eksik olsa iplikçi kadının totoşu gibi tır tır tır konuşurdu
Şimdi bir kaç senedir oruç tutamadığından ( böbreklerinden dolayı ) adam tam bir melek oluyor ben tutamıyorum bari oruçlu olan sana hizmet ederek az sevap kazanayım diyor bende tadını çıkartıyorum ama tabi iyicede salmamam lazımki bu Ramazanın birde Bayramı var alışganlık haline gelirse kötü olur diye fazla alıştırmıyorum kendimi

Canım normal zamanda olsa çok az derdim bende ama insan sahurda dünyayıda yese acıkabiliyor iftardada sadece 1 kase çorba yese tıkanıyor o yüzden bari Ramazanda böyle az gitmeye çalışalımki artı görmeyelim bari
Hee senin menüyü görünce benimki bile bana fazla geldi ama çok dikkat edeceğim bayrama kadar inşallah....Aminnnnnnn

Süpermiş yaaa
Gerçekten helal olsun ve azmin daim olurda kalan bir kaç kilocukta bir kaç aya kalmaz gider
Eşinin tepkisine bayıldım ne güzel yaa Allah azınızın tadını hiç bozmasın Aminnnnnnn
Darısı bizlerin başına inşallah....Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ne güzel çalışıpta bukadar yorgunluk arasında süper kilolar verdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…