Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydın kızlarrrrrrrr

nasılsınız ? umarım herkes ıyıdır.

ben baya yogun bır gun gecırdım dun. bır taraftan yenı programlar, planlar yaptım sebzem kalmamıs haftasonu ıcın plan yaptım cok yogun olmasa da ısyerınde ıslerım de oldu arada kıtap da okudum dıyet uzerıne. aksam gıdınce bır saat uyudum yemeklerım hazır oldugu ıcın. cok ıyı geldı kesınlıkle. 5-5,5 saat uyuyorum ramazandan bu yana. yemeklerın hazır olması cok ıyı oldu. haftada 3-4 gun spor yapacagım 3-4 gun bu sekılde uyuyacagım yemeklerımı aksamdan yapmaya calısacagım.

iyiz iyiz şükürrr:nazar: sen de iyisin umarım bitanemm gerçi geçmişi okudumm gayet iyisinn:nazar:

az uyumuyor musun ? ben de uykuyu çok seviyorum ama işe giderken az uyuyorum kitap okumak konusu her ne olursa olsun insana faydası o kadar çok oluyor diksiyon konuşma anlatma anlama düşünme ifade yeteneği hepsi için tek çözüm kitap bir de diyet kitabı okuyorsun iyice motive oluyor bu arada okuduğun faydalı bilgilere tabilim haberin olaaa:KK1::KK1:

dun yatıncaya kadar 8.000 adım oldu. evde baya ıslerım vardı sureklı ayaktaydım. hem vakıt namazlarını kıldım hem evde teravız namazını kıldım hem bugunun yemegını hazırladım hem de yarım saat elıptık bısıklet surdum. ustune dus derken hıc oturmadım ve uyumam 12 bucugu buldu hemen uykuya da dalamadım ve 1 oldu resmen.

yorgunlukla saatı kurmayı unutmusum esım de kapatıp uyumus bırden uyandı esım ve 5 dk kala sahur yapmaya calıstık. sahurdan sonra da hemen uyuyamadım nıyeyse. yanı toplamda 4 saat falan uyumus oldum yorgunluk ve uykusuzluk dunku ıle aynı. ıftardan once 1 saat uyumak kurtardı sanırım bugunku enerjımı. bakalım boyle devam eder ıns.

Allah kabul etsin canımın içi ne güzel namazlarını aksatmıyorsun hem spronu da yapıyorsun ev de bisikletin var sanırım iyi oluyor onlar yaa ben de almak istiyordum ama bir türlü nasip olmadı sağlık olsun artık sahura bes dk kala uyanmıssınız ama önemli olan zaten uyanmanız yoksa gidecekti oruç şükür ki uyanıp niyetinizi getirmişsiniz arada böyle vakar oluyor hele ki çalışanlar için

Enerjin hep yüksek kalsın hep pozitif olsun inşallah hayır hep öylede ben yine söylemek istedim:KK54::KK54::KK54:

menulerımı de yazayım:

ıftar:
1 lt su
ıkı taze kayısı
4-5 dal semız otu
6 kasık yogurt
3 adet lahana sarma
bır kase suzme yogurt corbası ( ıcınde bulgur ve nohut vardı )
ekmek yemedım bugun lahanadakı pırınc ve corbadakı malzemelerden dolayı
ıkı catal karpuz
3 ınce dılım pastırma
yarım domates

ıs yaparken 1 lt daha su ıctım, uc bardak acık sekersız cay ıctım. 4 tatlı kasıgı dondurma yedım ara ogun olarak.

uyumadan bır bardak daha su oldu yanı yatıncaya kadar 2,5 lt su ıcmıs oldum.

sahura 5 dk kala yetıstık oyuzden eksık bır menu oldu tabıkı.

ıkı taze kayısı
1 lt su
yarım domates
ıkı bardak sut
bır dılım tam bugday ekmegı

ben senin menülerini hep beğeniyorum zaten çok sağlıklı oluyor yine öyle olmuş helall sana zaten emeğinin karşığılını da alıyorsun rabbim azmini daim kılsın inşallah su olayında zaten level atlamışsın sen artık diyecek bir şey yok :KK1: o değildi sen çayı seviyorsun herhalde benim hiç aram yok sahur eksik olmuş ama süt sanırım seni bugün ayakta tutar bundan önce hiç süt içmezdim şimdi ise sahurda süt içiyorum acayip tok tutuyor çok faydalı :KK34:

ve gelelım bomba habereeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ben boyle desem herkes hamılesın dıye dusunuyor ama degıl. benım ıcın suaralar bomba haber sadece kılo ıle alakalı. :KK16:

gecen hafta cok spor yapmıstım ama yolculuga cıkma, regl olma derken ne verdım anlayamamıstım sanırım gecen haftanın verımını bu hafta alıyorum ya da bır kırılma noktası vardı ve o kırıldı oyuzden daha rahat kılo verecegım. bılemıyorum sebebını ama ılk kez super bır rakam gordum hem de daha hafta ortasındayken.

cuma sabah 102,7 gordum 103,1 dan dusmustum.

pazartesı sabahı yolculuk donusu 103,1 gordum hatta 103,5 bıle gorunuyordu ama salı aksam ıftar oncesı bır baktım 102,3. dun baktım ıftar oncesı 101,6. uc dort kez tartılıyorum ramazan geldıgınden berı. ıftar oncesı, ıftar sonrası, sahur oncesı, sahur sonrası ve sabah uyanınca. 101,6 mumkun olamaz dıye dusundum ama sanırım oldu bakalım bugun de ıftar oncesı aynı rakamı gorursem bu verdıgım anlamına gelecek. 101,6 olayına ınanmak ıcın ozellıkle sabah tartıldım 102,6 cıktım su ve yemek ve uykudan kalmıs olmayı dusunecek olursak, 101,6 rakamının ac karnına dogru olduguna daha cok ınanmam lazım dıye dusunuyorummmmmm ıns oyledır.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:KK53::KK53::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK64::KK64::KK64:

ne kadar sevindim anlatamam gerçekten bak dokuzlara az kaldık inşallah sen bu azimle altıları bile görürsünn:KK9::KK9::KK9: çünkü sen geç kilo veriyorsun biliyorum ama yinede hiç pes etmiyorsun çok da azimlisin hem bizlerede örnek oluyorsun aynen devammm kuzuuu aynenn devammmmmmmmm

tebriklerrrrr

elizz keke bulaştı meyra geçmişe daldı :KK9:
Ayy evet nasıl da bildin. Keki yaptım attım fırına iyi olur inşallah tadı da:KK9:
Eliz kuzum sen öle bahsettikçe sitemde eski anılarım aklıma geliyo ne güzel yıllarım geçti orda bizde gece yarılarına kadar dışarda dururduk valla ah ah ne ağlamıştım o evimiz satılırken :KK34::KK34::KK16::KK16:

Biz de öyleyiz canım şimdi gerçekten çok güzel. Sakin, karışan konuşan yok çok şükür...
Şimdi biz de taşınsak ben de üzülürdüm sanırım.
Bu yüzden çok seviyorum sitemizi.

selamun aleyküm herkese merhaba...

uykusuzum çok kızlar dün gece nerdeyse sahura kadar uyumadım.eltimin hamile olduğunu söylemiştim bize söylememişlerdi hani...

pazartesi kaynım bir bağlantı için bize geldi abisi evde yokken baya fırçaladım abini neden üzdün diye...akrabalık böyle olmaz yabancı gibisiniz filan.. akşamına gelip özür dilediler..onlarda kendilerince haklı kabul ettik neyse bu arada hamilelik 3 ay olmasına 1 hafta kalmış ama eltimin adet düzensizliği vardı hemen anlamadım diye yemin etti...kapattık gitti..

malesef kızın lekelenmesi oldu...dün akşam iftara yakın baya olmuş kanaması eşimle kardeşi apartopar götürdüler geri geldi ben yanındaydım gece 11 gibi baktım eşofmanı bile kan olmuş..içim acıdıya inşallah düşmez kızlar bu gece hastanedeydi... ablasının 4 düşük üstüne gebeliği var genetikmi diye test yapıldı ona bakılacak...kendide umudu kesmiş gibi ama kalbi atıyormuş bebeğin inşallah tutunur..henüz hamile kalmadım ama zor bir durumdur bebeğini kaybetmek korkusu..sabah hastaneye uğradık işe geldim mecbur...öğleden sonra gidicem yanına...çok uykusuzm canımda sıkıldı...

yemek konusuna gelince babyler:KK34:

iftar
1 hurma+suuu
1 kase mercimek çorba
1 dilim tam buğday ekmek
1 dilim kavun+1 kase üzüm

çok az güllaç yaptım eski sütü değerlendireyim diye 3 dilimlik kadar yarım dilim yedim...

tek başıma kalınca böyle acayip oldu eşiminde bu esnada migreni tuttu serum takıldı enemmmm ne geceydi...

sahur
2 adet tam buğdaylı tost
1 haşlanmış yumurta
salatalık
çay
+biraz üzüm yedim...

uykusuzluktan fazla suda içemedim...
Yenacım iyileşmişsin evet kendin etmişsin canım...

Meyracım sanada geçmiş olsun kuzum benimde belim ağrıyor çok bu sıra...

Mehtapçım doğum günün kutlu olsun...

ayy üzüldüm bacım eltine çocuk bu dünyadaki en kıymetli şeydir ben anne değilim ama o duyguları tahmin edebilyorum inşallah güzel haberler alırsın aranızın düzelmesine sevindim ama bu haberede çok üzüldüm rabbiim mübarek günde inşallah bebeğini ona bağışlar ...eşine de çok geçciş olsun.. menünde iyi görünüyor canımm gülaç candır:KK1::KK1::KK1::KK1:

Menümüde paylaşayım sizlerle

İftar

1Lt su (okadar susadımki anlatamam yani kafaya diktim ve bitti)
4 kaşık et sote
1 dilim ekmek
yarım kase semizotlu cacık

sahur

1 yumurtalı 2 kaşık menemen
1 dilim ekmek
yarım kase semizotlu cacık
yine 1 lt su içtim

Valla azmı çokmu bilimiyorum ama benim sudan dolayı zaten karnım şişiyo yiyemiyorum malesef :KK34::KK34::KK34:

aslında menün gayet güzel ama ara öğünde bişeyler yemen lazım meyve meselaa hem ramazanda sindirim sistemi için çok faydalı oluyor onun haricinde ben sevdim menünün bu arada spor nasıl gidiyor yapıyormusun

Ya ben zayıf olmak istiyorum herkes gibi böle her istediğimi giymek her istediğimi yemek istiyorum ama olacak ya bigün olacak yani bu sefer olacak ben bu sefer zayıflamadan bu işin peşini bırakmıcam ahanda sizlere sizlerin huzurunda söz veriyorum kızlar bu iş bitecek :118::118::118::118:

tabiki de olacak sen kaç kilo vermiş hatunsun çoğu gitmiş azı kalmış zaten incecik olacaksın manken yahu mankennn ama az sabır daha azmini asla kaybetme bize sizler örnek oluyorsunuz sizlere bakınca inancımız artıyor o yüzden canım ben inanıyorumm sen varya incecik olacaksın incecikkk:21::21::21:

Şimdilik çıktım mutfaktan geldim yanınıza pilavım ve salatam kaldı sadece salata malzemelerini de hazırladım
Gün boyu sadece yemek yaptığım halde yoruluyorum salonu büyük kızım süpürdü sağolsun tozları da alacak
Ben ev işine fırsat bulamıyorum benim yastıklar da var yıkanacak ama Bayram sonu yaparım herhalde
Elizcim annene de sana da geçmiş olsun bişeycik çıkma inşallah güzel kız
Egedeniz şirketiniz hayırlı olsun inşallah
Esracım yemek işinde idare eder boyuttayım aç kalmıyoruz işte :)

Baş ağrısından ölüceğim yaaaaaaaaaaaa :KK52::KK52::KK52::KK52:
Kafamı oynatmayınca iyide oynattığım an felaket bir ağrı giriyor :KK50:

Az uyuyabilsem belki kendime gelirim ama küçük kuzu resmen cin gibi :KK1:

kuzumm çok geçmiş olsun bir duş alıp az kestirsen hafileyecektir eminim sürekli başağrısı çektiğim için iyi bilirim oruç olmasan bir de limonata yap iç dicektimartık geçmezse iftara yaparsın çok iyi geliyor:KK34:

Az önce hastaneye gittik geldik annemin kulağı için. Temizlediler de daha rahat duyabiliyor şimdi çok şükür.
Benim de sağ koltuk altımda bir kitle var. dün sahurdan sonra hissettim.
Birkaç gündür kolum ağrıyordu ama ben spordandır falan sanmıştım. Yarın saat 11e randevu aldım ben de.
Gidicem bakalım yarın ne dicek doktor.
Biraz uyuyup sonra üzümlü kek yapıcam. Malum her akşam oturuyoruz, kızlar yiyip içiyo, bugün de benim yaptığımı yesinler :KK9::KK9:
Kendime de bir dilim hakkı verdim, hadi bana hayırlı olsun :KK56::KK56:

annene de sana da çok geçmiş olsun canım aman o kitleyi ihmal etme yarın mutlaka git inşallah güzel haberler verirsin mutlaka bize yazz merak ederiz bilirsinn

kek için de şimdiden hem kolay gelsin hem de afiyet olsun :KK34:

Şimdilik çıktım mutfaktan geldim yanınıza pilavım ve salatam kaldı sadece salata malzemelerini de hazırladım
Gün boyu sadece yemek yaptığım halde yoruluyorum salonu büyük kızım süpürdü sağolsun tozları da alacak
Ben ev işine fırsat bulamıyorum benim yastıklar da var yıkanacak ama Bayram sonu yaparım herhalde
Elizcim annene de sana da geçmiş olsun bişeycik çıkma inşallah güzel kız
Egedeniz şirketiniz hayırlı olsun inşallah
Esracım yemek işinde idare eder boyuttayım aç kalmıyoruz işte :)
Ellerine sağlık ablacım :KK16:
Çok teşekkür ederim, inşallah çıkmaz bir şey.
kuzumm çok geçmiş olsun bir duş alıp az kestirsen hafileyecektir eminim sürekli başağrısı çektiğim için iyi bilirim oruç olmasan bir de limonata yap iç dicektimartık geçmezse iftara yaparsın çok iyi geliyor:KK34:
Limonatanın tarifini alabilir miyim acabaa?? :KK56::KK56::KK1::KK1:
annene de sana da çok geçmiş olsun canım aman o kitleyi ihmal etme yarın mutlaka git inşallah güzel haberler verirsin mutlaka bize yazz merak ederiz bilirsinn

kek için de şimdiden hem kolay gelsin hem de afiyet olsun :KK34:

Yarın gidicem inşallah aldım canım randevumu. Hayırlısı olsun bakalım :)
Keki de pişirdim valla annem iyi olmuş gibi görünüyor dedi ama olmuştur inşallah.
Bir gün sizlere de yaparım buluşabilirsek :KK16:

Herkese slmmmm

kızlar bu ramazan aslında güzel geçiyor böyle beklemiyordum ben diyet yaparak da ramazan geçiyormuş hem de eksilerek :KK52::KK52:

herneyse işte bugün sabahtan yoktum dışarı çıktım şu malum dilekçeyi verdim üstüne bir de 180 lira para verdim şuraya bak yaa hem boşanıyorum hem de para veriyorumm neyseee bitsin de bunu gören eski eşim aradı tabi cevap vermedimm en azından artık resmi süreç başladı şükür orda biraz kötü oldum gözlerim falan doldu ama hemen toparladım sonra annemide aldım çıktım alışverişe ben alışveriş yapmayı pek severim iyi de geliyor motive olyorum eksiklerim falan vardı onları aldım size resimlerini koyayım bakalım beyenecek misniz ?

yarın tartı günü herkeste güzel gelişmeler var diye tahmin ediyorumm yarın ola hayrolaaa

mehtabcımmm nice nicee mutlu senelere kuzummm rabbim ailenle ve sevdiklerinle huzurlu sağlıklı mutlu yıllar nasip etsin inşallahh

Ellerine sağlık ablacım :KK16:
Çok teşekkür ederim, inşallah çıkmaz bir şey.

Limonatanın tarifini alabilir miyim acabaa?? :KK56::KK56::KK1::KK1:

Yarın gidicem inşallah aldım canım randevumu. Hayırlısı olsun bakalım :)
Keki de pişirdim valla annem iyi olmuş gibi görünüyor dedi ama olmuştur inşallah.
Bir gün sizlere de yaparım buluşabilirsek :KK16:

limonu alıyosun canım elinle yada sıkacakla sık içinide al biraz kaşıkla böyle taneleri olsun yarım bardak doldur böyle içine şeker ekle ve üstünü suyla doldur iyice karıştır dik kafaya gerçekten baş ağrısına iyi geliyor benim ve anneminde migreni var biz hep bunu yapıyoruzz umarım sana da faydalı gelir

bu arada kek sözün var unutma seni bulurum o kekin de yerim ama bir dilimmm:KK1::KK1:

Herkese slmmmm

kızlar bu ramazan aslında güzel geçiyor böyle beklemiyordum ben diyet yaparak da ramazan geçiyormuş hem de eksilerek :KK52::KK52:

herneyse işte bugün sabahtan yoktum dışarı çıktım şu malum dilekçeyi verdim üstüne bir de 180 lira para verdim şuraya bak yaa hem boşanıyorum hem de para veriyorumm neyseee bitsin de bunu gören eski eşim aradı tabi cevap vermedimm en azından artık resmi süreç başladı şükür orda biraz kötü oldum gözlerim falan doldu ama hemen toparladım sonra annemide aldım çıktım alışverişe ben alışveriş yapmayı pek severim iyi de geliyor motive olyorum eksiklerim falan vardı onları aldım size resimlerini koyayım bakalım beyenecek misniz ?

yarın tartı günü herkeste güzel gelişmeler var diye tahmin ediyorumm yarın ola hayrolaaa

mehtabcımmm nice nicee mutlu senelere kuzummm rabbim ailenle ve sevdiklerinle huzurlu sağlıklı mutlu yıllar nasip etsin inşallahh

Canım benim hayırlısı olsun hakkında. İnşallah tatsızlık çıkmadan, istediğin gibi sonuçlanır bu durum.
Bekliyorum fotoğrflarıı :KK16:

limonu alıyosun canım elinle yada sıkacakla sık içinide al biraz kaşıkla böyle taneleri olsun yarım bardak doldur böyle içine şeker ekle ve üstünü suyla doldur iyice karıştır dik kafaya gerçekten baş ağrısına iyi geliyor benim ve anneminde migreni var biz hep bunu yapıyoruzz umarım sana da faydalı gelir

bu arada kek sözün var unutma seni bulurum o kekin de yerim ama bir dilimmm:KK1::KK1:

Sağol canım tarifin için :KK16:
Unutur muyum hiç yaa kek sözümü :) Neli istersen öyle yaparım :KK16:

teravih baya hareket olur ama sana, hazmı kolaylaştırır.

evet baya iyi oluyor hele birde ter attırıuyor gündüz susuzluktanmıdır çok terlemiyorum ama iftarda nerdeyse 4 bardak su ile açıyorum önce masadan kalkana kadar toplan 10 bardak oluyordur her halde

Selamlar kızlar
Bizim çenesi düşük kuş yüzünden doğru dürüst uyuyamadım çok gerildim valla ama yapacak bişey yok akşama misafir var işler beni bekler önce ben de eksiklerimi alıp geleyim marketten
Nevincim geçmiş olsun eşine ve eltine inşallah bebek düşmez canım

benim kuşta sabah çok ses çıkarıyor üzerini örtüveriyorum o zxamana kesiyor sesini

Ayy evet nasıl da bildin. Keki yaptım attım fırına iyi olur inşallah tadı da:KK9:

Biz de öyleyiz canım şimdi gerçekten çok güzel. Sakin, karışan konuşan yok çok şükür...
Şimdi biz de taşınsak ben de üzülürdüm sanırım.
Bu yüzden çok seviyorum sitemizi.
Canım kusura bakma geç oldu ama annene ve sana çok geçmiş olsun inşallah bi sorun çıkmaz :KK34::KK34:
Ayrıca sen hangi blokta oturuyon kuzum:KK16::KK16:
aslında menün gayet güzel ama ara öğünde bişeyler yemen lazım meyve meselaa hem ramazanda sindirim sistemi için çok faydalı oluyor onun haricinde ben sevdim menünün bu arada spor nasıl gidiyor yapıyormusun
Canım farkındayım ama inan davul gibi şişiyorum ve yiyecek yerim kalmıyo bide erken kalktıgımdan dolayı uyumak istiyorum hemen ama bugün yemeye çalışıcam bakalım :KK16::KK16:
tabiki de olacak sen kaç kilo vermiş hatunsun çoğu gitmiş azı kalmış zaten incecik olacaksın manken yahu mankennn ama az sabır daha azmini asla kaybetme bize sizler örnek oluyorsunuz sizlere bakınca inancımız artıyor o yüzden canım ben inanıyorumm sen varya incecik olacaksın incecikkk:21::21::21:
İnşallah canım inşallah ağzından bal damlıyo valla inşallah hepimiz incecik olucaz ve istediğimiz ne varsa yapıcaz Allahın izniyle :KK34::KK34:
Sende cicilerini güle güle kullan canım :KK16::KK16:

X