Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Nevincim Yena cuma sahurdan önce bildirim yapıldığını, listenin de ona göre cumartesi falan hazırlandığını söylüyordu. ama teyit ettirmek lazım tabi başgana (Yena) :KK1:
tamam kuzum sorarız başgana...sevdim ben bunu...
Slm kızlarr misafiriniz geldi yeniden. Dünkü soruları yeni gördüm kusura bakmayın. Cevap vereyim tek tek. Umarım okursunuz.

Yaşım 30
30 kg yaklaşık 6 ayda verdim.
Sonra çok çok yavaş gitti zaten gram gram:)
arkasından diyetisyene gittim ve şaştı kaldı
kas kaybı nerdeyse yok dedi. 34 kilonun 27 si yağ dedi.
Her gün yaptığım 1 saat spor koşu bandında tempolu ama ciddi olarak tempolu yürüyüştü.
Koşar adım yani...

Başka ne sormuştunuz hatırlamaya çalışıyorum hmmmm
çalışıyormuydun diye sormuşsunuz. Evet çalışıyorum üstelik de 6,30 a kadar
yemeğimi iş yerime getirdim. Ara öğünleri içinde meyve getirdim yoğurt aldım marketten...
Bu arada eşim ş.dışında iş için görevdeydi eğitim için gitmişti eskişehirdeydi yaklaşık 4 ay.
Geldiğinde şok geçirmişti. Her hafta sonu gelmek istedi ama gelme dedim. Gelme çünkü sana bir
sürprizim var. Geldiğindeki tepkiyi burda anlatmayayım ayıp olurrr :KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:
Başka sorularınız varsa cevaplarımm :)
maşallah azmine hayran kaldım kısa sürede vermişsin hemde ne güzel yürüyüş ile vücut sıkılaşmış. darısı başımıza...
Günaydınlar,

yorgun uyandım ben bugün yaf,inşallah öğleden sonraya düzelirim. bi de susadım sanırım ton balığı yüzünden.

marketten yemeklik bi şeyler alıcam birazdan, hepinize kolay gelsin kuzular. umarım herkes çok iyidir.

deli kız doğum günün kutlu olsun :KK16: :KK16: :KK16:

inşallah bahtın da senin kadar güzel olur, çok güzel geçer bundan sonraki hayatın. Yeni yaşın aşk, evlilik getirir :KK16:

Nevincim eşine de çok üzüldüm, eltine de :KK43: kuzum hayat bu ara fazla zor eşinle sana ama eminim kardeşlerinize karşı bu desteğinizin mükafatını alacaksınız. Allah insanı kardeşiyle sınamasın, çok zor gerçekten. affetmekle de çok iyi yapmışsınız, cahillik etmişler, düşünememişler. insanoğlu öyle, bi şeyin doğru olduğunu düşündü mü önünü arkasını düşünmeyi bırakıyor.

İnşallah bu haftasonu dinlenebilirsiniz canım, valla çok üzülüyorum senin yorgunluğuna.
.
büyüklük bizde kalsın ne yapalım canımya ama inanırmısın dün akşam senin yaşadıkların geldi aklıma hem fedakarlık yapıp sonrada çok farklı şeyler yaşamak o yüzden herşeyi bekliyorum insanlardan tabii ihtiyacı olsun herzaman koşarız...içimizde insan sevgisi var...

bir gün dinleneceğim inşallah...
Ya ben zayıf olmak istiyorum herkes gibi böle her istediğimi giymek her istediğimi yemek istiyorum ama olacak ya bigün olacak yani bu sefer olacak ben bu sefer zayıflamadan bu işin peşini bırakmıcam ahanda sizlere sizlerin huzurunda söz veriyorum kızlar bu iş bitecek :118::118::118::118:
inşallah zapzayıf oluruz hepimiz..
gidip market alışverişimi yapayım geç olmadan. hoşçakalın canlar :KK16:

dikkat et ton balığı susattı tabiki tuzludur...açken gitmekte tehlikeli canın herşeyi çekiyor insanın...:KK53::KK54::KK54:

Mehtapcığım doğum günün kutlu olsun :KK71:
Rabbim inşallah çok daha zarif ve güzel doğum günleri nasip eder inşallah....Aminnnnnnnnnnn

Nevinciğim az da unutuyordum ... Alıntın uçmuş ama neyse... Çok geçmiş olsun sizlerede :KK71: Rabbim inşallah kuzucuğa tutunmayı nasip ederde annesiyle babası sağ sağlım kuçaklarına alırlar kuzucuklarını :KK34: Bütün dualarımız sizlerle :KK34:

Son düzenleme:
Selamlar kızlar
Bizim çenesi düşük kuş yüzünden doğru dürüst uyuyamadım çok gerildim valla ama yapacak bişey yok akşama misafir var işler beni bekler önce ben de eksiklerimi alıp geleyim marketten
Nevincim geçmiş olsun eşine ve eltine inşallah bebek düşmez canım

selam cücüşleriimmm :KK16::KK16::KK16:

nasılsınızz? benden iyilik , Ramazanın 3. gününüde yarıladık maşAllaaahh , yeme olayım gayet güzel gidiyor , tatlı kaçamaklarım haricindeee :KK17::KK17::KK17::KK17:

umarım herkes iyidir , görüldüğü üzere ben yine buralardayımm ,umutlarım yarına kaldı, ruh halim aldı başını gittiiiii , bekle Aynur bekleee mode is on :26::26::26::26:

çok özledim sizlerle sohbet etmeyi ama ancak bu kadar vakit bulabiliyorum maleseff :KK43:(

hepinizi kocaman öptümm , Allaha emanet oluunn :KK54::KK54::KK54::KK54:

MEHTAAAPPP doğum günün kutlu olsun kuzuummm , yeni yaşında herşey gönlünce olsunnnn , öperim seniii :KK54::KK16::KK16::KK16:

büyüklük bizde kalsın ne yapalım canımya ama inanırmısın dün akşam senin yaşadıkların geldi aklıma hem fedakarlık yapıp sonrada çok farklı şeyler yaşamak o yüzden herşeyi bekliyorum insanlardan tabii ihtiyacı olsun herzaman koşarız...içimizde insan sevgisi var...

dikkat et ton balığı susattı tabiki tuzludur...açken gitmekte tehlikeli canın herşeyi çekiyor insanın...:KK53::KK54::KK54:

inşallah siz o kadar kopmazsınız, üzmezler artık sizi...

canım tahmin ettim susatacağını ama evde maruldan baka sebze olmayınca ton balığıyla yiyelim dedim. daha sahurda yemem artık.

hep sebze meyve aldım, bi de süt yoğurt et. abur cubur yok, ramazan iyi geldi bana her anlamda. Allah huzurumuzu eksik etmesin.

selam cücüşleriimmm :KK16::KK16::KK16:

nasılsınızz? benden iyilik , Ramazanın 3. gününüde yarıladık maşAllaaahh , yeme olayım gayet güzel gidiyor , tatlı kaçamaklarım haricindeee :KK17::KK17::KK17::KK17:

umarım herkes iyidir , görüldüğü üzere ben yine buralardayımm ,umutlarım yarına kaldı, ruh halim aldı başını gittiiiii , bekle Aynur bekleee mode is on :26::26::26::26:

çok özledim sizlerle sohbet etmeyi ama ancak bu kadar vakit bulabiliyorum maleseff :KK43:(

hepinizi kocaman öptümm , Allaha emanet oluunn :KK54::KK54::KK54::KK54:

MEHTAAAPPP doğum günün kutlu olsun kuzuummm , yeni yaşında herşey gönlünce olsunnnn , öperim seniii :KK54::KK16::KK16::KK16:

Kuzum inşallah yarın gidebilirsiniz, her şeyin hayırlısı. Dikkat et kendine, haber edebilirsen et gitmeden :KK16: :KK16: :KK16:

menü süper sen bu haftada listeleri sallıycaksın kuzum:KK34::KK34:
Geçen haftanın artısını anca atabildim canım. Sallamasam da artı çıkmam inşallah listede :KK9:
maasallah ıftar oncesı spor yapmıssın ınsaallah bugun ben de ılk denemeyı yapacagım.

aman pes etme elızcıgım, elınden geldıgınce gucun elverdıgınce spor yap.
Çok şükür iftar sonrası da yaptım sporumu eve çook geç gelmiş olmama rağmen.
Bu kez kararlıyım inşallah :KK8::KK8:
menunu begendım elız. az yogurt ya da cacık da olursa harıka olur yogurt metabolızmayı calıstırır

ohhhhh maasallah sende de ----- ler olmus cok sevındım ramazan hepımıze yarayacak bence. ama tabıkı dısıplın ve sabır ıle oluyor.
Aaa evt ben kaç gündür yoğurt yemeyi unutuyordum.
Teşekkür ederim canım iyi hatırlattın :KK1:

ve gelelım bomba habereeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ben boyle desem herkes hamılesın dıye dusunuyor ama degıl. benım ıcın suaralar bomba haber sadece kılo ıle alakalı. :KK16:

gecen hafta cok spor yapmıstım ama yolculuga cıkma, regl olma derken ne verdım anlayamamıstım sanırım gecen haftanın verımını bu hafta alıyorum ya da bır kırılma noktası vardı ve o kırıldı oyuzden daha rahat kılo verecegım. bılemıyorum sebebını ama ılk kez super bır rakam gordum hem de daha hafta ortasındayken.

cuma sabah 102,7 gordum 103,1 dan dusmustum.

pazartesı sabahı yolculuk donusu 103,1 gordum hatta 103,5 bıle gorunuyordu ama salı aksam ıftar oncesı bır baktım 102,3. dun baktım ıftar oncesı 101,6. uc dort kez tartılıyorum ramazan geldıgınden berı. ıftar oncesı, ıftar sonrası, sahur oncesı, sahur sonrası ve sabah uyanınca. 101,6 mumkun olamaz dıye dusundum ama sanırım oldu bakalım bugun de ıftar oncesı aynı rakamı gorursem bu verdıgım anlamına gelecek. 101,6 olayına ınanmak ıcın ozellıkle sabah tartıldım 102,6 cıktım su ve yemek ve uykudan kalmıs olmayı dusunecek olursak, 101,6 rakamının ac karnına dogru olduguna daha cok ınanmam lazım dıye dusunuyorummmmmm ıns oyledır.
İşte bu Filiz yaa. Bunu bekliyodum ben uzun zamandır :)
Bu kadar uzun süre irade göstermenin bir kırılma noktası olacaktı tabi ki :KK34:
Çok sevindim adına çok :KK16:

teravihten çıkınca saat 11,30 oluyor eve evimiz caminin dibinde ama içeri girmemiz ve yatmamız 12 oluyor canım bizimde spor yok maalesef..
kendi evimde olsam sahura kadar yaparım sporumu ama annemdeyim ya olmuyor
bugün geç gelmiş olmama rağmen yaptım ben canım.
İnşallah böyle devam eder bundan sonra da.
Anneciğine çok geçmiş olsun tekrar tekrar
Ya ben zayıf olmak istiyorum herkes gibi böle her istediğimi giymek her istediğimi yemek istiyorum ama olacak ya bigün olacak yani bu sefer olacak ben bu sefer zayıflamadan bu işin peşini bırakmıcam ahanda sizlere sizlerin huzurunda söz veriyorum kızlar bu iş bitecek :118::118::118::118:

Ben de istiyoruumm. Sonra gidip güzel kocamaaaann bir alışveriş yapmak istiyorum..
Babamın ocağına incir ağacı dikmek istiyorum :KK1::KK1::KK1:

nevzamansız inşiallah bebek tutunur hayata. Rabbim yardımcınız olsun..
Mehtap kuzusuuu doğumgününmüş bugüün :KK19::KK19:
İyi ki doğdun canım, umarım çoook mutlu ve huzurlu zamanlar getirir yeni yaşın sana :KK16::KK16:

nılce, bır suru hastalıgım oldu kımı stresten kımı kılodan. cocuk olmuyor dıger bırcok hastalık kapımda beklıyor hepsınden kurtulmak ıstıyorum hasta olacaksam da cocugum olmayacaksa da kendımı suclamak ıstemıyorum benım eksıgım hatam yoktu nasıbımde bu hastalık varmıs ya da nasıbımde cocuk yokmus dıyebılmek ıcın yanı vıcdanımın rahat etmesı ıcın, sureklı yaslılıgımı ya da tehlıkelı hastalıkları dusunmekten kurtulmak ıcın savasmak zorundayım cunku savasmazsam 150 kılo olacagım. sonra ıs ısten gecmıs olacak.

inş bunca cabanın emeğinin karşılıgını alırsın cnm ki alıcaksındır da
Rabbim hakkına hayırlı olanı nasip etsin :KK16::KK16:
sen en azından üstüne düşeni yapıyosun gerisi Rabbime kalmıs :KK16::KK16:

Baş ağrısından ölüceğim yaaaaaaaaaaaa :KK52::KK52::KK52::KK52:
Kafamı oynatmayınca iyide oynattığım an felaket bir ağrı giriyor :KK50:

Az uyuyabilsem belki kendime gelirim ama küçük kuzu resmen cin gibi :KK1:

ekmegı tamamen kesmeyeceksın nılce. kahvaltıda ozellıkle ekmek yemelısın tabıkı beyaz ekmek dısında. oglen pılav, makarna varsa aynı sekılde aksam menunde de varsa ekmek yemeyeceksın ama yoksa yıne ekmek yıyeceksın. gunlluk 9 dılım ekmege denk gelecek sekılde bu besınlerı tuketmemız gerekıyor

ama ama alıştım ben böyle daha iyi hissediyorum kendimi nerdeyse 20 gün olcak hiç ekmek yemedim
sanırım şimdi tkr alışamam ekmeğe yedimmi durduramıyorum ben kendimi çok ekmek yiyorum :KK50:

Asu bugün yine mutfakta :)
Aynurum hayırlısıysa gidersin kuzu bunlar nasip kısmet işi malum
Mehtapcım yeni yaşın hayırlı olsun nice uzun sağlıklı mutlu yıllar gör inşallah canım
Ceco geçmiş olsun azcık uzanma fırsatı bulursun inşallah

Son düzenleme:
Biraz kuzuyla uzanayımda belki başımın ağrısı geçer :KK34: Ondan sonrada ancak mutfağa girer hazırlarım birşeyler :KK34:
İftardan sonra inşallah görüşürüz yine :KK3:

Asu bugün yine mutfakta :)
Aynurum hayırlısıysa gidersin kuzu bunlar nasip kısmet işi malum
Mehtapcım yeni yaşın hayırlı olsun nice uzun sağlıklı mutlu yıllar gör inşallah canım

sen mutfağa girdikçe ben mutlu oluyorum :) bence elin çok lezzetli, öyle doğuyor içime. keşke kilo sorunum olmasaydı da yakın olsaydık :KK1:

ve gelelım bomba habereeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ben boyle desem herkes hamılesın dıye dusunuyor ama degıl. benım ıcın suaralar bomba haber sadece kılo ıle alakalı. :KK16:

gecen hafta cok spor yapmıstım ama yolculuga cıkma, regl olma derken ne verdım anlayamamıstım sanırım gecen haftanın verımını bu hafta alıyorum ya da bır kırılma noktası vardı ve o kırıldı oyuzden daha rahat kılo verecegım. bılemıyorum sebebını ama ılk kez super bır rakam gordum hem de daha hafta ortasındayken.

cuma sabah 102,7 gordum 103,1 dan dusmustum.

pazartesı sabahı yolculuk donusu 103,1 gordum hatta 103,5 bıle gorunuyordu ama salı aksam ıftar oncesı bır baktım 102,3. dun baktım ıftar oncesı 101,6. uc dort kez tartılıyorum ramazan geldıgınden berı. ıftar oncesı, ıftar sonrası, sahur oncesı, sahur sonrası ve sabah uyanınca. 101,6 mumkun olamaz dıye dusundum ama sanırım oldu bakalım bugun de ıftar oncesı aynı rakamı gorursem bu verdıgım anlamına gelecek. 101,6 olayına ınanmak ıcın ozellıkle sabah tartıldım 102,6 cıktım su ve yemek ve uykudan kalmıs olmayı dusunecek olursak, 101,6 rakamının ac karnına dogru olduguna daha cok ınanmam lazım dıye dusunuyorummmmmm ıns oyledır.

cnmmm inanki çok sevindimm inşallah daha da gitcek bu kilolar cnm benım çok sevindim cidden :nazar::21:

selamun aleyküm herkese merhaba...

uykusuzum çok kızlar dün gece nerdeyse sahura kadar uyumadım.eltimin hamile olduğunu söylemiştim bize söylememişlerdi hani...

pazartesi kaynım bir bağlantı için bize geldi abisi evde yokken baya fırçaladım abini neden üzdün diye...akrabalık böyle olmaz yabancı gibisiniz filan.. akşamına gelip özür dilediler..onlarda kendilerince haklı kabul ettik neyse bu arada hamilelik 3 ay olmasına 1 hafta kalmış ama eltimin adet düzensizliği vardı hemen anlamadım diye yemin etti...kapattık gitti..

malesef kızın lekelenmesi oldu...dün akşam iftara yakın baya olmuş kanaması eşimle kardeşi apartopar götürdüler geri geldi ben yanındaydım gece 11 gibi baktım eşofmanı bile kan olmuş..içim acıdıya inşallah düşmez kızlar bu gece hastanedeydi... ablasının 4 düşük üstüne gebeliği var genetikmi diye test yapıldı ona bakılacak...kendide umudu kesmiş gibi ama kalbi atıyormuş bebeğin inşallah tutunur..henüz hamile kalmadım ama zor bir durumdur bebeğini kaybetmek korkusu..sabah hastaneye uğradık işe geldim mecbur...öğleden sonra gidicem yanına...çok uykusuzm canımda sıkıldı...

yemek konusuna gelince babyler:KK34:

iftar
1 hurma+suuu
1 kase mercimek çorba
1 dilim tam buğday ekmek
1 dilim kavun+1 kase üzüm

çok az güllaç yaptım eski sütü değerlendireyim diye 3 dilimlik kadar yarım dilim yedim...

tek başıma kalınca böyle acayip oldu eşiminde bu esnada migreni tuttu serum takıldı enemmmm ne geceydi...

sahur
2 adet tam buğdaylı tost
1 haşlanmış yumurta
salatalık
çay
+biraz üzüm yedim...

uykusuzluktan fazla suda içemedim...
Yenacım iyileşmişsin evet kendin etmişsin canım...

Meyracım sanada geçmiş olsun kuzum benimde belim ağrıyor çok bu sıra...

Mehtapçım doğum günün kutlu olsun...

cnm üzüldüm eltine inşallah bebişi annesine sımsıkı tutunur bu durumu yani düşüğü yaşamış biri olarak çokk zor cidden
insan neye ugradıgını şaşırıyo ama Rabbim büyük hayırlısı olsun onlar için inşallah sağlıcakla kavuşur bebişine:KK16::KK16:

merhaba güzeller.. bi görünüp bi kayboldum.
oğluş gelince laptopu ele geçirdi.. benim elim boş olduğunda o bir oyuna başlamış oluyor ve bırakmıyor..
bari sabahları gireyim nete bende...
geçmişe bakma fırsatım da olmadı..
ama cecoşum başının ağrıdığını okudum.. geçmiş olsun.. biraz dinlenince geçer umarım...
mehtabın doğum günüymüş, kutlu olsun..
bizd bir şirket kurmaya çalışıyoruz bu aralar.. o yüzden günlerim dolu geçiyor..iş ve ev işleri dışında onunla uğraşıyorum.. hayırlı olur inşallah..
akşama da iftara davetliyiz.. düzeni bozmadan bu haftayı tamamlamak istiyorum..

Mehtapp doğum gunun kutlu olsun nice güzel yıllara inşallahh :KK16::KK16::KK19::KK19::KK19::KK24::KK24:

cecoo geçmiş olsun cnm baş ağrısı beter bişeydir ara ara çekerimm hemencecik geçer inş :KK16::KK16:

sonunda geçmişi bitirdim yahu ohh rahatladım :KK9:

$1002383_605937022773393_1323654148_n.jpg

merhaba güzeller.. bi görünüp bi kayboldum.
oğluş gelince laptopu ele geçirdi.. benim elim boş olduğunda o bir oyuna başlamış oluyor ve bırakmıyor..
bari sabahları gireyim nete bende...
geçmişe bakma fırsatım da olmadı..
ama cecoşum başının ağrıdığını okudum.. geçmiş olsun.. biraz dinlenince geçer umarım...
mehtabın doğum günüymüş, kutlu olsun..
bizd bir şirket kurmaya çalışıyoruz bu aralar.. o yüzden günlerim dolu geçiyor..iş ve ev işleri dışında onunla uğraşıyorum.. hayırlı olur inşallah..
akşama da iftara davetliyiz.. düzeni bozmadan bu haftayı tamamlamak istiyorum..

hoşgeldin :KK3::KK3: yeni işiniz hayırlı olsun :KK16:
bu iftar davetleri sıkıntı yaratmaz inş kimseye gidip de yememek zor olur sanırsam :KK56:

Az önce hastaneye gittik geldik annemin kulağı için. Temizlediler de daha rahat duyabiliyor şimdi çok şükür.
Benim de sağ koltuk altımda bir kitle var. dün sahurdan sonra hissettim.
Birkaç gündür kolum ağrıyordu ama ben spordandır falan sanmıştım. Yarın saat 11e randevu aldım ben de.
Gidicem bakalım yarın ne dicek doktor.
Biraz uyuyup sonra üzümlü kek yapıcam. Malum her akşam oturuyoruz, kızlar yiyip içiyo, bugün de benim yaptığımı yesinler :KK9::KK9:
Kendime de bir dilim hakkı verdim, hadi bana hayırlı olsun :KK56::KK56:

X