Günaydınlar,
yorgun uyandım ben bugün yaf,inşallah öğleden sonraya düzelirim. bi de susadım sanırım ton balığı yüzünden.
marketten yemeklik bi şeyler alıcam birazdan, hepinize kolay gelsin kuzular. umarım herkes çok iyidir.
deli kız doğum günün kutlu olsun
inşallah bahtın da senin kadar güzel olur, çok güzel geçer bundan sonraki hayatın. Yeni yaşın aşk, evlilik getirir
valla aklımdan çıkarmaya çalışıyorum kod adı; d i h sını dünden beri
her şeyden eccük yemişin, efferim sana
Yasemin abla bi an önce edin, bende işe yaramamaya başladı bile. zamanla daha da zorlanırız herhalde kabızlık konusunda. yağı az şeyler yeyince ve bu kadar uzun süre aç kalınca kabızlık kaçınılmaz. spor yapıyorum, eşimle ikimiz (daha çoğunu ben) 5 litrelik suyu bitiryoruz iftardan sahura, meyve ve lifli şeyler yiyorum yine de bana mısın demiyor. umarım sizler yaşamazsınız.
Filizcim çok sevindim, inşallah artık alacaksın emeklerinin karşılığını. 101,6 doğrudur çünkü benim de normal zamanda sabah açlığımla akşam tokluğum 1 kg farkediyor. belki birazı su kaybıdır ama olsun, fazla su atılmadan kilo verilmiyor zaten.
canım spor hocan haklı olabilir yürüyüş ve kilo verme konusunda. metabolizman yavaş yavaş ya tempolu yürüyüş fayda etmiyor olabilir. sen kendini çok zorlamadan, kırık ayağına zarar vermeden limitlerini zorla. metabolizması hızlı olan her şekilde kilo veriyor ama yavaş olana yürüyüş bile yaramıyor işte.
çok teşekkür ederim yüreklendirici sözlerin için de
Nevincim eşine de çok üzüldüm, eltine de
kuzum hayat bu ara fazla zor eşinle sana ama eminim kardeşlerinize karşı bu desteğinizin mükafatını alacaksınız. Allah insanı kardeşiyle sınamasın, çok zor gerçekten. affetmekle de çok iyi yapmışsınız, cahillik etmişler, düşünememişler. insanoğlu öyle, bi şeyin doğru olduğunu düşündü mü önünü arkasını düşünmeyi bırakıyor.
İnşallah bu haftasonu dinlenebilirsiniz canım, valla çok üzülüyorum senin yorgunluğuna.
Kuzummm menün az ama sağlıklı, harikasın
belki ekmeği 1 dilim arttırır ve meyve eklersen kabızlık da yaşamazsın. öpüyorum çok seni
he ya, bunlar çok az yiyor
ben de az yediğimi düşünüp buraya gelince bozuluyorum. ama çok azaltmamak lazım, ramazan sonu aynı hızla gelmemesi için kiloların.