- 24 Mart 2012
- 17.121
- 3.469
- 41
Kızlar ben ölüyorum susuzluktan hık diye gidicem şimdi ya
Hem çalışıp hem oruç tutmak baya zor oldu malesef ama ilk gün olduğu için bu kadar etkilendim bakalım yarın nasıl olacak
Geçmişi okudum ama fazla alıntı yapamadım kusura bakmayın hadi hepinizi öpüroyum
Kolun için geçmiş olsun canım
Maşallah çok güzel kilolar vermişsiniz hayran kaldım doğrusu darısı bizlerin başına inşallah ne kadar zamanda verdiniz peki??
Günde bir motif yapıyorum işte
Eminim bir gün bu emeğinin karşılığını alacaksın...
Çok sevindim canım.
Allah kabul etsin inşallah dualarını, ibadetlerini...
hahahha çok güldüm tavada börek olayına. bugün sahurda da bizim evde tavada börek var
Sadece bir dilim yiyeceğimm
Tek kelimeyle muhteşemsin.
Darısı hepimizin başına inşallah
burası da çok nemli değil allahtan.
o yüzden çok sıkıntı değil ama hava AŞIRI sıcaak!
Hoşgeldin torpilli kuzucum
Oruç iyi yaa. Dün feleğim şaştı sokaklarda ama bugün daha iyiyim çok şükür.
Susuzluk olmasa gözüm yemek falan görmüyo valla
_________
Ben de iftar öncesi sporumu yaptım geldim.
2 mil yürüdüm leslie ile. 35 dakika sürdü. Umarım daimi yapabilirim bunu
hoşbulduuummm .. ben yapmazsam kimse yapmıyor darmadagın yaşıyoruz sonra. bende sevmiyorum işte. dayanamıyorum darallar geliyor kalkıp yapıyorum. 1 haftadır diyorum yap yap diye ama yok yapmıyor annemde ses etmiyor şımartıp duruyor olan bana oluyor
tatlııııııııııı.. irmik helvası var bizdede. heyecanla onu yiyecegim anı bekliyorumnasıl canım istedi bugün anlatamam. iftardan sorda tıkanırda yiyemezsem çok üzülürüm birde akşam iftardan sonra ben zamanı anlamıyorum hiç. sahur çok erken geliyor acıkmıyorum zorla yemeye calıstım dün gece ya çok komikti. ama yiyemedim gene
ay çok yoruldum ama işlerim bitti. sadece salatanın sosu kaldı o kadar. sofrayı bile kurdum. bugün biraz abarttım galibaartacak o yemekler. az yaptım ama çeşit çok oldu. hem dinlenip hem geçmişe bakayım dedim ama bitiremedim.sonra devam ederim kalkayım artık
ay keşke benimde yer kalmasa ama nerdee ben çok yiyorum sanki
geçmiş olsun meyracım
Selamlar herkese bugün kalktığımda saat 12 yi geçiyordu kızlar benden de sonra kalktı dünün acısını çıkarttık:)
Benim de yarın misafirim olacak büyük ihtimal bugün dinleneyim kalan yemekler de yensin hem
Birazdan çıkayım marketi dolanayım azcık yarına bişeyler hazırlarım belki bugünden[/QUOTE]bende onbuçukta kalktım
hayırlısıyla gider döner inşallah.
bende köyden toplamıştım iki gündür bostana yapıyorum çokta iyi gidiyor
ben uydurdum gitti özel bir tarif değilnasıl oldu bilmiyorum biraz un koydum, biraz nişasta, biraz pirinç unu, bir bardak kadar şeker koydum aldığı kadar süt koyup kaynattım. akşama görücez bakalım neyse karpuz kestim zaten
ben cacık yapmadım dun. normal cıgden yedık tadı cok guzel oldu hem acayıp tokluk verıyor. bır hafta on gun yetecek kadar var. bu sekılde sahur ve ıftarlarda yemeyı dusunuyorum esım zzaten yesıllıgın her turunu oyle tek tek cıg yemeyı cok sever oyuzden ıllakı salatasını ya da cacıgını yapmaya gerek kalmayacak
yok kuzum kıyamam sana, çok sağol
evet unutma nerede olduğunu
inşallah canım, kilo almasak da kafi. benim son gelenler yerleşmeden gitse kafi ramazanda. yoksa uzun süredir kilo erenler sabit kalsa yeter.
uzmanlar 1 hafta-10 güne organların duruma alışıp metabolizmanın yavaşladığını söylüyor. o yüzden bugünlerde verebiliriz hızlıca ama yavaşlayacaktır birkaç güne.
Menümü paylaşayım istedim bugün de ben.
İftar: 1 kase mercimek çorbası
2 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye
2 yemek kaşığı pilav ve 2 yemek kaşığı kadar haşlanmış tavuk göğsü
Salata
1 tane de hurma
Şimdi yeşilçayımı içiyorum. Teravihe gidip gelip sporumu yapıcam inşallah.
Ramazan girmeden önceki haftasonundan kalan epeeeey bir artım vardı. Bugün iftar öncesi baktım çoğu gitmiş 300 gramcık bişi kalmışCumaya kadar o da gider, üstüne de gider inşallah
sporumu yaptım, duşumu aldım, ara öğünümü de yaptım. şimdi yeşil çay vakti, oh benden mutlusu yok :)
Meyra yemek nasıl oldu? nerelerdesin?
sahur
bir bardak yarım yağlı süt
iki dilim kepek ekmek
bir haşlama yumurta
yarım kk peynir
domates salatalık
akşam
bir kase yayla çorbası
bir tabak mantarlı tavuk sote ( sebzeli aynı zamanda ben yaptım)
4-5 kaşık yoğurt
bir kase salata
yarım litre su
ara
bir amut
iki üç kiraz
12 de
bitki çaylarımı içtim
toplam 1 saat sporumu yaptımmmohh valla suyum da yatana kadar iki buçuk lt olur ben spor yapınca morarıyorum valla annem diyo ki yine morardın leslie ablamız saolsun
ben geldiiimm
misafirler gitti. bende buraya damladım
kızlar ben galiba biraz fazla yiyorum kiloda hiç oynama yok.
menümü paylaşayım
sahurda
1 parça pide, 1 haşlanmış yumurta, 1 çatal ucu kaymak, 1 küçük parça peynir, 2 kaşık cacık,domates, salatalık, iki bardak şekersiz çay.
iftarda
1 hurma, 1 kase mercimek çorbası,2 kaşık izmir köfte,yarım kaşık mantar, yarım kaşık taze fasulye, yarım tabak çullama,1 kaşık pilav,2 kaşık bostana,küçük kase cacık, 1 parça karpuz.
yarım saat sonra 1 fincan türk kahvesi
teravihten sonra yarım kase tatlı , üzerinde 1 kaşık dondurma.
şimdi 1 fincan yeşil çay içicem
sorma Esracım çok etkiledi beni...Halsizlik,yorgunluk hadsafhada...
Bugün çıkarınca oruçta gitti maalesef ;(
bilemiyorum ki daficim salgın olabilir...Havalar çok ısınınca oluyor böyle...
Benim soğuk sudan olabilir...OĞlanı yüzmeye götürüyorum 12:00-13:00 seansına oruçtan bir gün önce gittiğimiz de kahvaltı etmeden çıktık evden eve gelinceye kadar sürekli soğuk su içtim aç karnına, aynı günün akşamı başladı ...
eşim duymasın sanırım kendim ettim kendim buldum...
ben de bugünkü menümü paylaşayım;
sahur
2 dilim kepekli ekmekle tost
domates salatalık
yarım bardak muzlu süt
2 porsiyon karışık meyve
iftar
1 tane hurma, 1 tane kuru kayısı
1 kase cacık
1 kase salata
3 kaşık etli patlıcan
4 kaşık zeytinyağlı barbunya
1 dilim pide
ara (saat 12ye doğru)
2 tane kayısı
yeşil çay
suyumu içerim bol bol. 11 gibi de yarım saat yürüyeceğim yine koşu bandında.
bu arada ben de tartıldm iftardan önce. geçen cuma 85dim, bugün 83.7 çıktım. çok sevindim
Bende dün çok susadım hatta son zamanları artık ölecek sandım ama çok şükür geçti inşallah bi daha öle olmazben de cok susadım dun. daha sabahtan basladı ama ogleden sonra normale dondu eger sabahkı gıbı devam etseydı catlardım sanırım.
bugun nasıl gececek bılmıyorum cunku son 5 dk kala sahura uyandık. su ıctım ama az. yemek de az oldu tabıkı. dun sabah erkenden acıkmıstım bugun o hıs yok. bakalım ınsaallah rahat gecer.
Canım kilo için tebrik ederimve gelelım bomba habereeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ben boyle desem herkes hamılesın dıye dusunuyor ama degıl. benım ıcın suaralar bomba haber sadece kılo ıle alakalı.
gecen hafta cok spor yapmıstım ama yolculuga cıkma, regl olma derken ne verdım anlayamamıstım sanırım gecen haftanın verımını bu hafta alıyorum ya da bır kırılma noktası vardı ve o kırıldı oyuzden daha rahat kılo verecegım. bılemıyorum sebebını ama ılk kez super bır rakam gordum hem de daha hafta ortasındayken.
cuma sabah 102,7 gordum 103,1 dan dusmustum.
pazartesı sabahı yolculuk donusu 103,1 gordum hatta 103,5 bıle gorunuyordu ama salı aksam ıftar oncesı bır baktım 102,3. dun baktım ıftar oncesı 101,6. uc dort kez tartılıyorum ramazan geldıgınden berı. ıftar oncesı, ıftar sonrası, sahur oncesı, sahur sonrası ve sabah uyanınca. 101,6 mumkun olamaz dıye dusundum ama sanırım oldu bakalım bugun de ıftar oncesı aynı rakamı gorursem bu verdıgım anlamına gelecek. 101,6 olayına ınanmak ıcın ozellıkle sabah tartıldım 102,6 cıktım su ve yemek ve uykudan kalmıs olmayı dusunecek olursak, 101,6 rakamının ac karnına dogru olduguna daha cok ınanmam lazım dıye dusunuyorummmmmm ıns oyledır.
selamun aleyküm herkese merhaba...
uykusuzum çok kızlar dün gece nerdeyse sahura kadar uyumadım.eltimin hamile olduğunu söylemiştim bize söylememişlerdi hani...
pazartesi kaynım bir bağlantı için bize geldi abisi evde yokken baya fırçaladım abini neden üzdün diye...akrabalık böyle olmaz yabancı gibisiniz filan.. akşamına gelip özür dilediler..onlarda kendilerince haklı kabul ettik neyse bu arada hamilelik 3 ay olmasına 1 hafta kalmış ama eltimin adet düzensizliği vardı hemen anlamadım diye yemin etti...kapattık gitti..
malesef kızın lekelenmesi oldu...dün akşam iftara yakın baya olmuş kanaması eşimle kardeşi apartopar götürdüler geri geldi ben yanındaydım gece 11 gibi baktım eşofmanı bile kan olmuş..içim acıdıya inşallah düşmez kızlar bu gece hastanedeydi... ablasının 4 düşük üstüne gebeliği var genetikmi diye test yapıldı ona bakılacak...kendide umudu kesmiş gibi ama kalbi atıyormuş bebeğin inşallah tutunur..henüz hamile kalmadım ama zor bir durumdur bebeğini kaybetmek korkusu..sabah hastaneye uğradık işe geldim mecbur...öğleden sonra gidicem yanına...çok uykusuzm canımda sıkıldı...
yemek konusuna gelince babyler
iftar
1 hurma+suuu
1 kase mercimek çorba
1 dilim tam buğday ekmek
1 dilim kavun+1 kase üzüm
çok az güllaç yaptım eski sütü değerlendireyim diye 3 dilimlik kadar yarım dilim yedim...
tek başıma kalınca böyle acayip oldu eşiminde bu esnada migreni tuttu serum takıldı enemmmm ne geceydi...
sahur
2 adet tam buğdaylı tost
1 haşlanmış yumurta
salatalık
çay
+biraz üzüm yedim...
uykusuzluktan fazla suda içemedim...
Yenacım iyileşmişsin evet kendin etmişsin canım...
Meyracım sanada geçmiş olsun kuzum benimde belim ağrıyor çok bu sıra...
Mehtapçım doğum günün kutlu olsun...