Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de cok susadım dun. daha sabahtan basladı ama ogleden sonra normale dondu eger sabahkı gıbı devam etseydı catlardım sanırım.

bugun nasıl gececek bılmıyorum cunku son 5 dk kala sahura uyandık. su ıctım ama az. yemek de az oldu tabıkı. dun sabah erkenden acıkmıstım bugun o hıs yok. bakalım ınsaallah rahat gecer.

maasallah ıftar oncesı spor yapmıssın ınsaallah bugun ben de ılk denemeyı yapacagım.

aman pes etme elızcıgım, elınden geldıgınce gucun elverdıgınce spor yap.

mehtap mrb daha once konusmadık sanırım ama ırmık konusunda uyarmak ıstedım kısır bıle fazla yenırse tehlıkelı oluyor ırmık tatlısı da sutlu tatlılar kadar masum degıl yanı. oyuzden tadımlık ye lutfen.

evet ben de duydum bu bılgıyı canım. oyuzden ılk gunlerı degerlendırmeye calısalım dıye dusunuyorum

menunu begendım elız. az yogurt ya da cacık da olursa harıka olur yogurt metabolızmayı calıstırır

ohhhhh maasallah sende de ----- ler olmus cok sevındım ramazan hepımıze yarayacak bence. ama tabıkı dısıplın ve sabır ıle oluyor.

sporumu yaptım, duşumu aldım, ara öğünümü de yaptım. şimdi yeşil çay vakti, oh benden mutlusu yok :)

Meyra yemek nasıl oldu? nerelerdesin?

esracıgım ramazan sana kesınlıkle yaradı menulerın harıka oluyor spor yapılıyor moral yerınde.

maasallah canım. ınsaallah hep boyle goruruz senı

esralar harıkalar valla. senın de menun cok guzel olmus. ramazandan once kus kadar yıyordun sımdı guzel menuler goruyorum cok sevındım.

spor da yapılmıs tebrıklerrrrrrrrr

yedıklerınız fazla degıl. cesıt olarak ncok fazla oldugu ıcın gozunuze oyle gelıyordur.

yena cok cok gecmıs olsun tekrardan. oruc gıtmıs ama yapacak bırsey yok elınde degıl malum. ıyılesınce tutarsın. ınsaallah ıyıles de gerısı kolay.

canım menulerın yıne cok guzel.

kılo vermene de cok sevındım bende de bomba haberler var bırazdan yazıyorummmmm

gunaydın kızlarrrrrrrr

nasılsınız ? umarım herkes ıyıdır.

ben baya yogun bır gun gecırdım dun. bır taraftan yenı programlar, planlar yaptım sebzem kalmamıs haftasonu ıcın plan yaptım cok yogun olmasa da ısyerınde ıslerım de oldu arada kıtap da okudum dıyet uzerıne. aksam gıdınce bır saat uyudum yemeklerım hazır oldugu ıcın. cok ıyı geldı kesınlıkle. 5-5,5 saat uyuyorum ramazandan bu yana. yemeklerın hazır olması cok ıyı oldu. haftada 3-4 gun spor yapacagım 3-4 gun bu sekılde uyuyacagım yemeklerımı aksamdan yapmaya calısacagım.

dun yatıncaya kadar 8.000 adım oldu. evde baya ıslerım vardı sureklı ayaktaydım. hem vakıt namazlarını kıldım hem evde teravız namazını kıldım hem bugunun yemegını hazırladım hem de yarım saat elıptık bısıklet surdum. ustune dus derken hıc oturmadım ve uyumam 12 bucugu buldu hemen uykuya da dalamadım ve 1 oldu resmen.

yorgunlukla saatı kurmayı unutmusum esım de kapatıp uyumus bırden uyandı esım ve 5 dk kala sahur yapmaya calıstık. sahurdan sonra da hemen uyuyamadım nıyeyse. yanı toplamda 4 saat falan uyumus oldum yorgunluk ve uykusuzluk dunku ıle aynı. ıftardan once 1 saat uyumak kurtardı sanırım bugunku enerjımı. bakalım boyle devam eder ıns.

menulerımı de yazayım:

ıftar:
1 lt su
ıkı taze kayısı
4-5 dal semız otu
6 kasık yogurt
3 adet lahana sarma
bır kase suzme yogurt corbası ( ıcınde bulgur ve nohut vardı )
ekmek yemedım bugun lahanadakı pırınc ve corbadakı malzemelerden dolayı
ıkı catal karpuz
3 ınce dılım pastırma
yarım domates

ıs yaparken 1 lt daha su ıctım, uc bardak acık sekersız cay ıctım. 4 tatlı kasıgı dondurma yedım ara ogun olarak.

uyumadan bır bardak daha su oldu yanı yatıncaya kadar 2,5 lt su ıcmıs oldum.

sahura 5 dk kala yetıstık oyuzden eksık bır menu oldu tabıkı.

ıkı taze kayısı
1 lt su
yarım domates
ıkı bardak sut
bır dılım tam bugday ekmegı

ve gelelım bomba habereeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ben boyle desem herkes hamılesın dıye dusunuyor ama degıl. benım ıcın suaralar bomba haber sadece kılo ıle alakalı.

gecen hafta cok spor yapmıstım ama yolculuga cıkma, regl olma derken ne verdım anlayamamıstım sanırım gecen haftanın verımını bu hafta alıyorum ya da bır kırılma noktası vardı ve o kırıldı oyuzden daha rahat kılo verecegım. bılemıyorum sebebını ama ılk kez super bır rakam gordum hem de daha hafta ortasındayken.

cuma sabah 102,7 gordum 103,1 dan dusmustum.

pazartesı sabahı yolculuk donusu 103,1 gordum hatta 103,5 bıle gorunuyordu ama salı aksam ıftar oncesı bır baktım 102,3. dun baktım ıftar oncesı 101,6. uc dort kez tartılıyorum ramazan geldıgınden berı. ıftar oncesı, ıftar sonrası, sahur oncesı, sahur sonrası ve sabah uyanınca. 101,6 mumkun olamaz dıye dusundum ama sanırım oldu bakalım bugun de ıftar oncesı aynı rakamı gorursem bu verdıgım anlamına gelecek. 101,6 olayına ınanmak ıcın ozellıkle sabah tartıldım 102,6 cıktım su ve yemek ve uykudan kalmıs olmayı dusunecek olursak, 101,6 rakamının ac karnına dogru olduguna daha cok ınanmam lazım dıye dusunuyorummmmmm ıns oyledır.

selamun aleyküm herkese merhaba...

uykusuzum çok kızlar dün gece nerdeyse sahura kadar uyumadım.eltimin hamile olduğunu söylemiştim bize söylememişlerdi hani...

pazartesi kaynım bir bağlantı için bize geldi abisi evde yokken baya fırçaladım abini neden üzdün diye...akrabalık böyle olmaz yabancı gibisiniz filan.. akşamına gelip özür dilediler..onlarda kendilerince haklı kabul ettik neyse bu arada hamilelik 3 ay olmasına 1 hafta kalmış ama eltimin adet düzensizliği vardı hemen anlamadım diye yemin etti...kapattık gitti..

malesef kızın lekelenmesi oldu...dün akşam iftara yakın baya olmuş kanaması eşimle kardeşi apartopar götürdüler geri geldi ben yanındaydım gece 11 gibi baktım eşofmanı bile kan olmuş..içim acıdıya inşallah düşmez kızlar bu gece hastanedeydi... ablasının 4 düşük üstüne gebeliği var genetikmi diye test yapıldı ona bakılacak...kendide umudu kesmiş gibi ama kalbi atıyormuş bebeğin inşallah tutunur..henüz hamile kalmadım ama zor bir durumdur bebeğini kaybetmek korkusu..sabah hastaneye uğradık işe geldim mecbur...öğleden sonra gidicem yanına...çok uykusuzm canımda sıkıldı...

yemek konusuna gelince babyler

iftar
1 hurma+suuu
1 kase mercimek çorba
1 dilim tam buğday ekmek
1 dilim kavun+1 kase üzüm

çok az güllaç yaptım eski sütü değerlendireyim diye 3 dilimlik kadar yarım dilim yedim...

tek başıma kalınca böyle acayip oldu eşiminde bu esnada migreni tuttu serum takıldı enemmmm ne geceydi...

sahur
2 adet tam buğdaylı tost
1 haşlanmış yumurta
salatalık
çay
+biraz üzüm yedim...

uykusuzluktan fazla suda içemedim...
Yenacım iyileşmişsin evet kendin etmişsin canım...

Meyracım sanada geçmiş olsun kuzum benimde belim ağrıyor çok bu sıra...

Mehtapçım doğum günün kutlu olsun...

cızelgemı de degıstırmenın nesesı ıle ayrılıyorum fırsat olursa yınee gelırım

her gun cızelge degıstırırı oldum ya ıkı gundurrrrrrrrrr

GÜNAYDIN GÜZELLER
Herkeslere güzel bi gün diliyorum ben yine bugün çok uykusuzum ya hiçbişey etkilemiyo ama bu uykusuzluk beni mahvediyo doğrusu
neyse sağlık olsun balım dayanacaz 1 ay
Kızlar fazla alıntı yapamıyorum kusura bakmayın ama okuyorum mutlaka neyse şimdiden öpüldünüz
Bende dün çok susadım hatta son zamanları artık ölecek sandım ama çok şükür geçti inşallah bi daha öle olmaz
Canım kilo için tebrik ederim

Nevinim eşine ve eltine çok geçmiş olsun rabbim inşallah onların yüzüne bakar ve bebek tutunur 2 tane düşüğüm olduğu için bilirim o duyguları rabbim kimseye yaşatmasın inşallah

Mehtap kuzum doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu ve zayıf senelere inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…