selamun aleyküm herkese merhaba...
uykusuzum çok kızlar dün gece nerdeyse sahura kadar uyumadım.eltimin hamile olduğunu söylemiştim bize söylememişlerdi hani...
pazartesi kaynım bir bağlantı için bize geldi abisi evde yokken baya fırçaladım abini neden üzdün diye...akrabalık böyle olmaz yabancı gibisiniz filan.. akşamına gelip özür dilediler..onlarda kendilerince haklı kabul ettik neyse bu arada hamilelik 3 ay olmasına 1 hafta kalmış ama eltimin adet düzensizliği vardı hemen anlamadım diye yemin etti...kapattık gitti..
malesef kızın lekelenmesi oldu...dün akşam iftara yakın baya olmuş kanaması eşimle kardeşi apartopar götürdüler geri geldi ben yanındaydım gece 11 gibi baktım eşofmanı bile kan olmuş..içim acıdıya inşallah düşmez kızlar bu gece hastanedeydi... ablasının 4 düşük üstüne gebeliği var genetikmi diye test yapıldı ona bakılacak...kendide umudu kesmiş gibi ama kalbi atıyormuş bebeğin inşallah tutunur..henüz hamile kalmadım ama zor bir durumdur bebeğini kaybetmek korkusu..sabah hastaneye uğradık işe geldim mecbur...öğleden sonra gidicem yanına...çok uykusuzm canımda sıkıldı...
yemek konusuna gelince babyler
iftar
1 hurma+suuu
1 kase mercimek çorba
1 dilim tam buğday ekmek
1 dilim kavun+1 kase üzüm
çok az güllaç yaptım eski sütü değerlendireyim diye 3 dilimlik kadar yarım dilim yedim...
tek başıma kalınca böyle acayip oldu eşiminde bu esnada migreni tuttu serum takıldı enemmmm ne geceydi...
sahur
2 adet tam buğdaylı tost
1 haşlanmış yumurta
salatalık
çay
+biraz üzüm yedim...
uykusuzluktan fazla suda içemedim...
Yenacım iyileşmişsin evet kendin etmişsin canım...
Meyracım sanada geçmiş olsun kuzum benimde belim ağrıyor çok bu sıra...
Mehtapçım doğum günün kutlu olsun...