Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sana da gunaydın efeemmmmmmmm

ben de sendenım.maalesef oruclu degılım. ınsaallah yarına kısmet

dunumu de yazayım unutmusum

yoldan ındık, oyuzden kahvaltı olarak pogaca yedık.

oglene kadar yogundum su ve cay dısında bırsey olmadı ara ogun olarak. oglene kadar 1,5 lt su ıctım.

oglen: 4 kasık suzme yogurt, kucuk kase mercımek corbası, bır az kıymalı bıber dolması

ogleden sonra yarım maydonoz, dort adet kuru kayısı, ıkı adet koyu taze erık

aksama kadar 3 lt su oldu.

aksam da kahvaltı gıbı yedık ben cok yorgundum esım de eve gec geldı berbere falan gıttı oyuzden uyudum bıraz. yemek yapmadım.

aksam 7 bucuk.

domates salatalık 4 kasık yogurt 2 dılım pastırma ıkı dılım tam bugday ekmegı

valızlerı bosalttım, dolapta bozulan yıyeceklerı attım, camasır yıkadım, bugun de var camasırım. ama allahtan utu yok ev de temız. haftasonu temızlettırdım benım yapmam ıcın zaman kalmayacagını bıldıgım ıcın.

1 lt daha su ıctım ve gunumu kapattım. esımle sahura kalktım ama oruc tutamayacagım ıcın yemedım.

Herkese Günaydın,
İnşallah zorlanmadan tutarız oruçlarımızı. Ben biraz ütü, bi de yemek yapacağım bugün. akşama gelecekler yabancı değil nasılsa.

Hoşgeldin Filizcim, umarım çok güzel vakit geçirmişsindir ailenle. cuma günü yola çıktığını okudum ama yazamadım bi şeyler kafam çok doluydu, kusura bakma.
Forum için de kimseye darılma kuzum, bu topik çok kalabalık... Şu an kimsede de geçmişe bakacak vakit yok, durumlarını bildirip çıkıyorlar. Bi olumsuzluk rastlarsa gözlerine ilgileniyor herkes. Zaten onun dışındaki muhabbetlerle sayfalara yetişilmez. Sen de uzun uzun yazma kimseye, zaten çok yoğun çalışıyorsun. beklentin içine girmemiş olursun, canın sıkılmaz. Ben seni çok takdir ediyorum bu kadar ciddiye aldığın için kilo verme kadar forumu da. Ama neticede hepimiz insanız, her şeye yetişmemiz mümkün değil. Sen de kendini yorma her şeye yetişmek için.

Öpüyorum çok seni, nazlı arkadaşım benim :)

canım haklısın bıraz alıganlık olmus sanırım. aman bıosver regl donemındeyım oyuzdendır son gunlerde daha sık yazmaya baslamıssın esınle olan sorun da gecmıs ben de senı cok ıyı gordum. ben odemım dısında ve ramazanda nasıl olacak dıye dusunmek dısında ıyıyım canım.

cıddıye almaya gelecek olursak canım sadece kendımı degıl burayı da cıddıye alıyorum bana zaman ayırıp fıkır verıyorsa, sohbet edıyorsa, kılo verme konusunda destek oluyorsa burdakı ınsanlar benım de onlara karsı sorumlulugum var bence. hem haber etmek hem ıstıkrarlı olmam hem de elımden geldıgınce zaman ayırmam gerek dıye dusunuyorum topıkte kaptanlık yapmak da bır topıgı sureklı faal tutmak, gelıp gıdenler sık yazmayanlar vs nekadar zordur can sıkıcıdır bılıyorum belkı de oyuzden tıtızlenıyorum bıraz da.

ben de senı cok opuyorum senı ozledım valla. ınsaallah ramazan ayında daha sık gorusuruz

bugun ılk gun canım. kendını cok yorma. allahtan mısafırler yabancı degılmıs.

bız esımle hep sakın gecırecegız gıbı gorunuyor bu yıl. bır ıkı kez ancak mısafırımız olur. edi büdüyüz yanı herzamankı gıbı.

raamazanda kalabalık aıle sofralarını cok arıyorummmmm

Teşekkür ederim canım. Bu hafta cozuttum biraz ama eski halime dönücem inşallah
Ama gitmeden önce gideceğini söylemiştin canım. Yani bu hafta içi geleceğini biliyordum. Kendi adıma söyleyim o yüzden sormadım seni.
Sıkma canını böyle şeylere. Çok çok kalabalık olduğumuz için sanırım ve paylaşımlarımız da yoğun olduğu için gözden kaçabilir bazı durumlar.
Minik tatilinin güzel geçmesine çok sevindim. Ailenin olumlu yorumları da çok güzel.

Sevindim şimdi gülüyor olmana :) hepimiz yapıyoruz arada bunları, dert etme.

ben de düşünüyorum arada kilolar ne olacak ramazanda diye. sonra da diyorum sanki her ay çok istikrarlıymış gibi ramazandaki kiloyu düşünmek saçma. ibadete yoğunlaşıp sağlıklı beslenelim, veremezsek de canımız sağ olsun. zaten vücut 1 haftadan sonra az besin geldiği için kendini korumaya alıp az enerji harcıyormuş, kilo almasanız yeter diyor uzmanlar. o yüzden sen de düşünme çok fazla. akşamları yeşil çay içersen iyi gelir bence ödeme de.

ben ramazanda buralardayım inşallah. görüşürüz kısmetse bol bol canım.

kuzenlerimi de çağıracaktım da annem dayanamazsın ilk gün dedi. ben de ses etmedim, annem ve kardeşim gelecek bi.
biz de burada çok kalabalık değiliz, çok severim ben de kalabalık ramazan sofralarını. kısmet olur inşallah bulunmak, ait hissediyor insan kendini bi gruba.

açlık vurmadan ütüye başlayayım ben, susadım da :)
hepinize kolay gelsin kızlar.

hayırlı ramazanlaaarr teyzooşlarrr
biz izindeyiz bu sene bebişimden dolayı allahım oruç tutan herkesin yardımcısı olsun
oruçlarını kabul eylesin inşallah...

oğluuşumdan bi kare paylaşıyım teyzelerii meraktasınızdır kırkımız çıktı maşallah rabbim nazrlardan korusunn
maşallah deyin urasıma[
ATTACH=CONFIG]751324[/ATTACH]

Eklentiler

• $DSCN0967.jpg
    48,2 KB · Görüntüleme: 64
oğluuşumdan bi kare paylaşıyım teyzelerii meraktasınızdır kırkımız çıktı maşallah rabbim nazrlardan korusunn
maşallah deyin urasıma[

41 kere maşallah Nurgülcüm
Çok sevimli, Allah nazardan saklasın. Arada uğra, merak ediyoruz seni :)

Filizimmmmmmmm hoşgeldin kuzummm gel sarılayım sana çünkü gerçekten çok özlemiştimm yataktan kalkınca aklıma sen geldin dedim bu günde sesi çıkmazsa kızlara söylicem tel no varsa bi arasınlar diyeee hayır ailenin yanına gittiğini biliyodumm ama içim rahat etmedi yineden

İnsan ailesiyle birlikteyken vakit nasıl geçiyor hiç anlamyor.Haftasonu ablam burdaydı aynı senin gibi ben de nasıl geçti anlamadım ama adına sevindim senin için değişiklik olmuş gülmüş eğlenmiş gelmişsin ohh valla stresini atmışsın bayram için planların da çok güzel insanın gezesi geliyor bayramda ben de şimdiden planımı yapıyorumm

Bu arada diyetini bozmamana çok sevindim canım zaten önemli olan o günlerde bozmamak yaa ... İşte irade çok önemli diyette.Sizinkiler hamburgerleri bizimkiler mantıları götürürken biz diyetimizi bozmadık Lakin kafama takılan bişey var o kadar dikkat etmeme rağmen ben de senin gibi tartıda artı çıktım ki sporumu da hiç ihmal etmem hadi senin regl ve yoldan oldu diyelim benim niye böyle oldu onu anlamadımm :44::44:

Menüleri gördüm yine sevdimmm benim menülere benziyor içim rahat etti kuzu valla aynen devammm

Veee benimle ilgili yazdıkların için ayrıca teşekkür ederim biz artık yolun sonuna geldik buraya gelmeden önce ne varsa denedim böyle olmaması için bu son çare olduğundan mecburen ayrılıyorum yoksa ben de hiç istemiyorum emin ol ama eşim başka çare bırakmadı bana artık bundan sonra hakkımda hayırlısı olur inşallah rabbim dayanma gücü verir inşallahh

Ramazan ayının ilk gününde ben oruçluyum şükür.Bu ay hepimizin içine huzur getirecektir eminimm hayırlı ramazanlar...

maşallah deyin urasıma[

Ayyy olaydıda seveydim şimdi Allah bağışlasın Allah nazarlardan korusun canım

sana da gunaydın efeemmmmmmmm

ben de sendenım.maalesef oruclu degılım. ınsaallah yarına kısmet
Amin inşallah yarın kısmetse orucum canım
hayırlı ramazanlaaarr teyzooşlarrr
biz izindeyiz bu sene bebişimden dolayı allahım oruç tutan herkesin yardımcısı olsun
oruçlarını kabul eylesin inşallah...

Maşallah maşallah rabbim nazarlardan saklasın analı babalı büyütsün inşallah kuzum

41 kere maşallah Nurgülcüm
Çok sevimli, Allah nazardan saklasın. Arada uğra, merak ediyoruz seni :)

sağolsııınnızz teyzelerii

tamamen gelicem inşallah tatlım
çok şükür kilolarımın çoğu gitti azı kaldı hatta böyle dewam ederse hamiş kaldığım kilonunda ,
altına düşücem gibbiii
emzirmek uykusuzluk bunlar baya işe yaradı ilk başta çok yorgun düştüm ama toparlandım şükür
ne kadar kilo versemde heryerim sarktı sıkılaşmam lazım ve cozutmamak için en kısa zamanda burdacım canımmcıım

bence de canım ılk gun dıkkat etmek lazım hem oruc hem mısafır cok cok zor olur.

ben de severım kalabalık aynen bız de kalabalık degılız ama yıne de ınsan arıyor ıkı uc kısı daha olsak sofrada dıyor ınsaallah bır gun kendı aılemız okadar kalabalık olur esracıgım.

kolay gelsın canım

esra ben steslıyım cunku ınsan bılınclendıkce kılolardan korkuyor ayrıca malum ıdeal kıloya ulasıp anne olmak ıstıyorum yumurta cok cok az. zaman benım aleyhıme. bır de hazır ıkı aydır cok super dısıplınlıyken bu hıc bırsekılde bozulsun ıstemıyorum.

tamam canım goruselım ınsaallah sadece dıyet olarak odaklanmadım bu yıl evde olsa da teravıh namazı dusunuyorum hem spor gıbı de olur dıyor doktorlar. zaman kalmayacak gıbı aksamları ama elifbe de ogrenmek ıstıyorum esım ogretır.

evet bol su ve yesıl cay ok anlastık.

esra ben de sana alıstım enerjını sevıyorum ayrıca yenı basladıgın ıcın bıldıgım bırseyler varsa sayet sana soylemek ıstıyorum menulerıne bakıyorum benım telefonum sadece adasın da var malum yenıyım burda. esrayı yazdan tanıyorum o var dıye bu topıge geldım zaten ıyı kı de geldım guzel ınsanlar ıle tanısıyoruz ınsaallah daha da ıyı olur hem ortam hem verılen kılolar.

ben gayet ıyıyım. odem dısında onu da kafaya takmıyorum cunku su sartlar altında normal.

esra bak benım duygu dıye arkadasım var dıger topıkten. gecen yazdan berı can cıger arkadasız o hep der bana. ıcın rahatsa gerısını bosver. onune bak gelecek haftalara bak dıye. ayrıca unutmakı stres ve uzuntu de odem yapar sen bunu unutuyorsun hersey bıtmıs gıbı gorunse de su an kafan karısık uzgunsuzun streslısın bunlar da odem yapar. ayrıca bak ılk haftalar guzel eksıler olur sonra bıraz bıraz duraklama olur sonra yenıden hareketlenme. sımdı sen bunlara takılma. dıyet konusundakı yoluna odaklan devam et aynı sekılde. madem kı hayatında koklu bırd egısıklık olacak her anşlamda kendını degıstırmek sana cok ıyıg elecektır bence.

bayramda zaten bır bayram esımın aılesı brı bayram benım aılemde oluyoruz malum ızınler yok ancak oyle goruyorlar bızı. ılk defa bu yıl bayramlardan bırınde tatıl yapacagız ıns. bakalım

ben aılemın yanına gıdınce bozmam zaten canım ama daha cok zorlanıyordum cok yorgun oluyorlar ama yıne de ben gezeyım hem de hareket edeyım dıye benımle gezıp duruyorlar aktıf gecırıyorum yanı ordayken. beslenme olarak da bana yardımcı oluyorlar herzaman. ama bu kez daha dısıplınlı ve daha bılınclıydım bır bardak kolaysa bıle ıcmedım mesela.

sen de guzel brı haftasonı gecırmıssın cok sevındım ıyı gelmıstır sana.

spor anlamında da aktıf bır haftan olmus

menulere gelınce aman esra az yeme. vucut hemen alısıyor ve klılo vermek zorlasıyor ben bu hatayı basta yaptım ve sana da hep dıyorum menulerın az dıye hatırlarsan.

sen kararını vermıssın herseyın en dogrusunu yıne ınsan bılıyro cunku o evlılıgı yasayan sensın hakkında hayırlısı olsun dıyorum bu durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…