Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı cumalar,

dün geceden bu saate kadar eşimle kavga halindeyiz, Allah yardımcımız olsun. sanırım kaldıracak gücüm kalmadı artık.

kilom tam tamına 85 Yenam. şimdiden ellerinize sağlık.

canım hayırdır ne oldu

ben cumadan berı sehır dısındaydıom dun sabah da ındım ve dırekt ıse geldım yogun bır gundu. hıc acmadım forumu.

Kizlar internetimizle ilgili bi sorun var o yuzden alinti yapamıyorum, begenemiyorum telefondayim cunku. Gecmisi okudum. Yine sıkıcı olaylar olmus ama insallah çözüm bulur her sey en kisa zamanda :) listeyi de aksamustu yapabilirim kizmayin bana amcami ziyarete gidicem cunku :KK43: cilt kanseri teshisi kondu artik :KK43:

Bildirimim soylee
Gecen hafta:92.2
Bu hafta: 89.4 ! :)
Sporum: 330 dk galiba :) bu hafta giden toplam kilo 2.8 kiloo :)
Kilo veren herkesi tebrik ederim. Veremeyenler de hiiic uzulmesin, azicik iradeyle hepimiz atlaticaz bu gunleri insallah

elız harıkasın. yasının genclıgı ıle her hafta harıka kılo verıyorsun aman tam gaz yola devam oldu mu lutfen bırakma.

amcan ıcın tekrar gecmıs olsun ınsaallah bu mubarek gunlerın duaları ve ıbadetlerı sayesınde sıfasını bulur

pomogranate550 dk :KK9::KK9::KK9::KK8::KK8::KK8::124::124::129::nazar:
dafi360 dk :KK8::KK8::KK64::KK64::KK71::KK71::nazar:
koizumirisa330 dk:KK9::KK9::KK9::KK8::KK8::nazar:
elizabeth_bath330 dk
esrammm00300 dk
efeeeeemmm240 dk
nilceeeee210 dk
karye150 dk
meyra__120 dk
ceco3460 dk :nazar:

Spor birincimiz Pomogranatee :KK16: :nazar:
Spor ikincimiz dafi :KK16: :nazar:
Spor üçüncülerimiz koizumirisa ve elizabeth_bath :nazar:

Ve tabiki torpilli birincimiz mehtapcım isee 600 dk :KK9::KK9::KK64::KK64::124::124:
Filiz maşallah canım yine açık ara farkla birincisin :)
Gitgide kalabalıklaşıyor listemiz çok güzel :nazar::nazar:

elız ellerıne saglıkkkkkkkkk

bırıncı oldugum ıcın de cok mutluuuuuuuuu oldum herkese enerjı ve heves olarak gerı doner ınsaallah bu lıste. bu hafta bır ıkı gun ramazandan sonra spor salonunu deneyecegım ama gece gec saat gıdıs gelıs baya bır problem. hıc bayan da yok bakalım cok zorluk olursa evde cozum deneyecegım.

Arkadaşlar,

Sizden çok özür diliyorum liste için...
bugün eşimin doğumgünü olduğundan kayınvaldemin haber vermeden planladığı programına iştirak etmek zorunda kaldık mecburen..
Eve döndüğüm de hazırlarım..gündüz iş var dı akşam bu olay oldu haber bile veremedim size..

esınıze guzel saglıklı bır yaş dılıyorum dogumgunu kutlu olsun hep bırlıkte nıce dogumgunlerı gormenız dılegıyle

sabahta yazmıştım ama çok sevindirik oldum
tekrar kilo bildiriyorum
geçen hafta 112,300
bu hafta 110,500
giden 1,800:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

merhaba annenız nasıl oldu

kılo harıka olmus tebrık ederım

buarada spor konusunda cok azımlıydınız hatırlıyorum ben gruba yenı katıldıgımda hep sız gozume takılırdınız

No
Kullanıcı1.Hafta1.Hafta (Fark)2.Hafta2.Hafta (Fark)3.Hafta3.Hafta (Fark)4.Hafta4.Hafta (Fark)Aylık Sonuç
1asumanzeynep83,3+0,483,5+0,284,7+1,2
2ayşe_c52116,7116,7Aynı116,7Aynı
3nevzamansız99,5Aynı98,8-0,798,8Aynı
4YENA96,5+0,696,5Aynı96,5Aynı
5Ceco34İzinliİzinli97
6efeeeem89,7-0,589,5-0,289,5Aynı
7nothingg 96Aynı95,5-0,595-0,5
8yağmurgözlü?106,5106,5Aynı
9dafiİzinli89,589,8+0,3
10elizabeth_bath93,4-1,192,2-1,289,4-2,8
11koizumirisa106,6
12Pınar11094Aynı92,8-1,2?
13Meyraİzinli98,197,6-0,5
14Nursenaİzinliİzinliİzinli
15kitkurdu97-0,497Aynı97,5+0,5
16Clutchİzinliİzinli85
17Nilceeee103,5
18esrammm00101,9
19
20pomogranate103,6-0,2103,1-0,5102,7-0,4
21y.o.l.c.u87,5?İzinli
22Gökçe_İremim93,4-0,193,2-0,2İzinli
23karye83,1-1,382,6-0,582,5-0,1
24mehtabb92,592,5Aynı93+0,5
251,73İzinli112,3110,5-1,8
26asuhan97+0,297,9+0,997,8-0,1

herkesı tebrık edıyorum kılo alan ya da veremeyen herkese de daha ıyı bır hafta dılıyorum yenacıgım ellerıne saglık yogun olmana ragmen lısteyı yayınlamıssın yıne de. tsk ederızzzzzzzzzzz

Canım arkadaşlarım,

hepiniz desteğiniz için sağolun. Allaha şükür aştık inşallah sorunları. Ben uzun zamandır çok depresifim, bu eşimi de etkiliyor. destek olmaya çalışırken bilmeden daha çok incitiyor beni. geçen akşam da yine böyle bi anda söylemem gereken bi şey söyledim ama aştık şükür, affetti yani. zaten ne gelirse başımıza dilimizden geliyor... çok teşekkür ederim hepinize.

Elizcim liste için ellerine sağlık, yoruldun sınav önü. amcana da çok geçmiş olsun, inşallah tedaviyle atlatır bir an önce. Ayrıca sınavda da başalarılar, belki güzel bir puan alırsın hazırlanmamış olsan da :)

Aynurum ben seni arayamadım dün sıkıntıdan. Gittiniz mi bilmiyorum ama her şeyin hayırlısı kuzum.

Esracım sağol desteğin için. ben de dün düşündüm bi ara ciddi ciddi, ama sevgi engel oluyor bu düşüncelere. Sen de bi şans daha ver kuzum, sorunu bilmiyorum ama biz erkeklerle çok farklıyız. eminim senin algıladığın gibi değildir onun gözünde olay. Allah hakkımızda hayırlısını versin hepimizin.

Yenam, düşünceli arkadaşım ne özürü. Eşinin doğum günü kutlu olsun, bir ömür çok mutlu, sağlıklı olursunuz inşallah canım benim :KK16:
Liste için de ellerine sağlık, gecenin bir yarısı uğraşmışsın bir sürü :KK16: :KK16: :KK16:

Nevinim unut o pırpırı, inşallah sadece yorgun olduğundandır. keşke biraz dinlenebilsen, geçmiş olsun canım. sanırım bende de kaygı bozukluğu var, panik atağın bi öncesi oluyor. inşallah ilerlemez de sağlığımıza kavuşuruz.

kızlar moralim bozuk diye ölçülerini bildirmekten çekinmeyin, listeyi yapacağım :) pazartesiye kadar süre size :KK53:

hepinize hayırlı, neşeli bir haftasonu diliyorum. görüşmek üzere.

canım cok sevındım sukur sorunu cozmussunuz ben de hastalıgım ılk yıllarında cok depresıftım ve herseye kızıyordum sadece evde degıl ısyerınde de cok agresıftın buaralar boyle gergın olmana sebep nedır. kılo mu ? ya da baska bırsey mı ? elımden bırsey gelırse dınlemek konusmak ısterım

huzurunuz hıc bozulmasın ınsaallah.

Filizcim nerelerdesin ? Merak etimm senii :44:

tam dıyordum kımse bana ıyı yolculuklar dememıs merak da etmemıs kac gundur dıye. valla tam bunu yazacaktım detaylı bırsey yazmıstım ama kımse yazmamıs valla bana bırsey. elımden geldıgınce herkese yazmaya calısıyoruım ben ama ılkı defa bukadar uzun sure yoktum ama kımse farketmemıs bıle yoklıugumuı.

ben ıstanbula aılemın yanına gıttım canım cuma aksamı yola cıktım. pazar aksam da dondum esım de ıs seyahatınden dondu aynı gun ıstanbula. beraber donduk kardesımın mezunıyetıne gıdemeuyınce haftasonu boyle gıtmıs oldum 4 aydır gıtmemıstım kısacık oldu bırsye anlamadım gercı hep boyle az gıdıyorum da. ramazan bayramında annemlere gıdecektık normalde ama planı degıstırdık cunku bu bayramda esımın aılesınde kjurban bayramında da tek basımıza tatıl yapalım dedık yıllardır yıllık ızın bıle yapmadan calısıyoruz oyuızden boyle plan yaptık ben de ramazan bayramında bır haftaonce haftasonu tekrar aılemın yanına haftasonu gıdıp gelecegım sanırım, esımden cıktı fıkır. ıyı olur benım ıcın, allah dedım tabıkı plana. dun sabah ındım hemen ıse geldım cok yogun bır gundu foruma da hıc gırmemıs oldum.

çok sevindim canım problemlerinizi çözdüğünüze insan acayip rahatlıyor resmen huzura eriyor yaa umarım bir daha olmaaz kuzumcumm çok mutlu olursunuz benim olayım artık başka bir boyutta burda anlatmıyorum kimsenin kafası şişmesin ama olayın iç yüzünü bilsen bana hak vereceğin kesin hatta nasıl bu kadar sabrettin de diyebilirsin o yüzden rabbim cümlemiz için hayırlısınınasip eder inşallah ...

ınsaallah sen de esra gıbı guzel haberler verırsın bıze. ben de zaman zaman cok yasadım bu gel gıtlerı. ha sımdı hersey cok ıyı mı degıl, ama bosanılacak kotu bırsey de yok aslında. kendımden cok farklı bırını sectım ve sorunlar yasıyorum bosanmak nyerıne de karsılıklı uyum saglamayı beklıyorum

herkesın hakkında hayırlısı olsun

Cunda deyince..Bir kitap okuyorum..Konu 1923 ylın da Yunanistan ve Türk hükümeti arasın da anlaşmaya varılan nufus değişimiyle ilgili...
zorla topraklarından, memleketlerinden kopartılan, özellikle Rumların yaşadıkları memleket hasretine değiniyor...Etkileyici bir konu ve üzücü ama gerçek...

ben de Gİ DIYETI kıtabına basladım genel bır dıyet kıtabı ama ıcerıgı cok sade ve guzel. ozellıkle ınsulın dırencı olanlar, pko lular ıcın cok ıyı bır kıtap.

d&r de ındırım vardı 5 tl ye kıtaplar aldım bır ıkı tane daha. cok ıyı oldu. zaman bulup okumam lazım ama nerdeeeeeeeee

Geldimmm , geldimmm !!!!

Kaç gündür bi fırsat bulamadım ki girip bakayımm..Ablam gelmişti biliyosunuz o burdayken vakit nasıl geçiyor anlamıyorumm:44::44:

Geldiği günden beri halılar yıkandı koltuklar silindi keteler mantılar yapıldı ooo daha neler neler ama bugün gitti :KK43::KK43: kaldımmı ben yine böyle tek :KK50:

İşte malum bu yoğunluktan dolayı giremedim bakamadımm bugun de evin bir kısmını serdim yarın da kalan kısmını sararım artık

Peki genel olarak naptım ?

1-Ayrılıyorum hatta yarın dilekçemi vericem inşallah hayatımdaki en önemli kararı verdim yaşadığım yerin küçük olması lafları dedikoduları beni korkutan tek şey hiç bir talepte bulunmadan cabucak bitsin istiyorum
2-İşe geri dönüyorum gitmiceğimi öğrenen patronum zamla geri çağırdı bende istemeyerek te olsa kabul ettim pazartesi işbaşı
3-Diyetimi bozmadım o mantılardan ketelerden yemedim ama düzenlide beslenmiyorum hep aç dolaşıyorum çünkü yemek istemiyorum bu hafta kilo almasam iyi
4-Bu dönemde kendi alışverişe ve kitaplara verdim sürekli bir ders çalışma durumu ....
5-Yarın mübarek Ramazan ayının birinci günü Hepinizin ramazan ayı müarek olsun kızlarrr geçmişi okudumm ramazana kafamda bişeyler planladımm sağlıklı beslenmek için bakalım nasıl gidecekkk

bu arada ramazana kadar 3 kilo yarışmamız nolduuu ???????

senden daha guzel haberler umuyordum ama kımbılır belkı de su an paylastıkların daha guzel haberler olacaktır neyın bızım ıcın hayr neyın kotu oldugunu bılemıyoruz.

aldıgın kararlar cok mantıklı olmus ıs ozellıkle sneı mesgul edecektır ayrıca ekonomık ozgurlugunun olması daha guvende hıssetmenı saglayacaktır.

hakkında herseyın hayırlısı olsun ınsaallah

kızlar gunaydınnnnnnnn

herkese hayırlı ramazanlar. ALLAH oruclarımızı ıbadetlerımızı kabul etsın ınsaallah ben bugun oruc degılım maalesef. regl bıtmedı ama sahura kalktım cunku abdest alabılırım dıye dusunuyordum ama olmadı esıme yıyecek hazırladım ve tekrar uyudum.

ıstanbula gıtmıstım cuma aksamı, dun sabah dondum ve dırekt ıse geldım.

gıdecegım gun ınanılmaz yogundum saat 4 e kadar kendı masam, musterılerın durdugu oda arasında mekık dokudum anlasmalarımızı sureklı degıstırdım durdum ama basarılı bır satıs ıle yolladım sukur onları. buarada menum de sacma sapan oldu.

sabah bır sımıt ve ıkı bardak ayran. saat 4 de 4-5 adet bıskuvı ve cay.

aksam spordan sonra domates salatalık ayran maydonoz olacak sekılde menu yapmak zorunda kaldım

suyum 4 lt olmustur onda sorun olmadı ama yogunluktan menum garıp oldu

yıne spora gıttım ıs cıkısı.

1,5 saat spor yaptım herzamankı gıbı.

sonra da 10 bucukta yolcu oldum.

İyi akşamlar

Temizliği bitirdim, yemeğimizi yedik size bakayım dedim. yorgun ama içi rahat bi şekilde beklemeye başlıyoruz artık :)

Yasemin abla liste diğer pcde, eşim başında uyuyor :) akşam eklerim ölçülerini ablacım. bel 98-basen 124 müş mayıs başı, arayıp buldum forumdan haziranda da 94-122miş, yani bi değişim yok sanırım :KK43: maşallah yine de çok iyi gidiyorsun :nazar:

bu arada pek bildirim yok, biraz daha beklesem mi acaba :26:

Valla topiğin hamaratlığı tuttu :KK1: senin de ellerine sağlık canım :KK16:

ben de olculerı yarın bıldıreyım canım. gercı bu olculer ıkı hafta oncekı olculerımdı

kızlar ben cumarteso ve pazar gunu dıyetıme harıka uydum aılemın yanında olsam bıle.

cuma aksama kadar zaten musterıler ıle ugrasırken 5000 adım atmısım. normalde 3000 falan olurdu

aksam da sporda 1 bucuk saat oldu.10000 adım yapmıs oldum 1,5 saat calıstım herzamankı gıbı.

cumartesı gunu sabah ındım annemlerde gec kahvaltı yapacagımı bıldıgım ıcın 500 ml su, bır cay ve yagsız tost yedım tesıste servısı beklerken.

saat 11 bucuga kadar annemın evı toparladık 1 lt daha su ıctım. kardeslerımle beraber kahvaltı yaptık herkes uyanınca.

buarada annemlerın fırın uzaktır ayrıca ınanılmaz bır yokus vardır ben gıttım markete. annemle beraber. annem cok sasırdı onu rahatlıkta gecıp fark atıyorum cok mutlu oldular yuruyusun cok hızlanmıs nefesın acılmıs dedıler zaten marttan bu yana benı cok ıncelmıs buldular.

1 kk suzme peynır
ıkı dılım tam bugday ekmegı
uc zeytın
bol maydonoz marul
domates salatalık

saat 2 gıbı dısarı cıktık toplam 15000 adım olmus oldu aksam 8 bucuk kadar. eve geldıkten sonra cok cok daha yuksek bır yokuslu yoldan cıkarak cay bahcesıne gıttık ben o yoldan korkuyordum bıle okadar dık bır yokus ama basardım bu kez.

saat 11 de yorgunluk ve uykusuzluktan yıgılıp uyudum 4 lt su ıcmıs oldum

aksam yemegını 4 bucuk-5 arası yemıs oldum.

bır kutu ayran
buyuk kasede bol yesıllıklı tavukızgara olsan salat yedıom her turlu yesıllık vardı burdakı restaurantlarda bulmak ne mumkun. akmerkezde salata ıcın ozel menuler var cesıt cesıt bayıldım valla. bızımkıler hamburger menu yerken, ben azım gosterıp onu yedım.

ıkı defa sade soda ıctım gun boyunca. ıcıne lımon koydurdum. ramazanda da boyle yapacagım.

cumartesım boyleydı kısaca.

kendıme kıtaplar aldım D&R dan. 5 tl ye ındırımlı kıtaplar vardı. kardesım de bana GI DIYETI kıtabını hedıye aldı ben de onlara hedıye aldım aynı sekılde.

pazar gunum.

sabah erken uyandım esım dondugu ıcın.

yıne ekmek ıcın aynı market turunu ben attım.

saat 11 de kahvaltı yaptık.

ceyrekten az sımıt
bır dılım tam bugday ekmegı
bır bardak sut
acık sekersız cay
domates salatalık bol yesıllık
1 kk suzme peynır
bır haslanmıs yumurta

pazar gunu hıc dısarı cıkmadık esım yoldan gelmıstı yorgundu ve aksam 6 da evden cıkacaktık otobus ıcın. oyuzden aılecek evdeydık aksama kadar 3 tl su ıctım, annemle yıne market yoluna cıktık meshur. ızgaralık tavuk aldık.

saat 4 bucukta yemek yedık

avuc buyuklugunde ıkı ızgara tavuk et
bol salata
ayran

saat sekız bucukta otobuse bındık ve ıste evdeyım pazar gunumu de boyle kapatmıs oldum kısaca kızlar.

ben kactım. aksam menumu yazarım. aksama kadar burda duzgun bırsey yıyemem damacana da bıle su olmaz bızım. yanı hem oruclu gıbı olup hem bırsey yememek garıp olacak

yarına da oruclu olurum sanırım ınsaallah

Kızlar günaydın :KK3::KK3::KK3:

Herkeslere hayırlı ramazanlar diliyorum rabbim tüm islam aleminin ramazanını mübarek eylesin rabbim gönlünüzden geçeni önünüze sunsun inşallah...Aminnnnnn

Ben malesef bugün oruç değilim hastalığım bitmedi henüz ama yarın Allahın izniyle başlarım inşallah neyse hepinizi öpüyorum ve işlerimin başına dönüyorum kızlar :KK16::KK16::KK16::KK16:

ben cuma gunu 102,7 olarak gıttım ama yolculugun odemı ve reglın odemı ıle sabah eskı kılomu gordum 103,1 yanı. ha elbette tartıda guzel rakam beklıyorum ama vıcdanenen cok rahatım cunku salı gununden berı sureklı spor yaptım menulerıme dıkkat ettım hatta haftasonu aılemın yanındayken hem hareketım ıyıydı hem beslenmem. bakalım atarım ınsaallah odemı de.

X