Canım arkadaşlarım,
hepiniz desteğiniz için sağolun. Allaha şükür aştık inşallah sorunları. Ben uzun zamandır çok depresifim, bu eşimi de etkiliyor. destek olmaya çalışırken bilmeden daha çok incitiyor beni. geçen akşam da yine böyle bi anda söylemem gereken bi şey söyledim ama aştık şükür, affetti yani. zaten ne gelirse başımıza dilimizden geliyor... çok teşekkür ederim hepinize.
Elizcim liste için ellerine sağlık, yoruldun sınav önü. amcana da çok geçmiş olsun, inşallah tedaviyle atlatır bir an önce. Ayrıca sınavda da başalarılar, belki güzel bir puan alırsın hazırlanmamış olsan da :)
Aynurum ben seni arayamadım dün sıkıntıdan. Gittiniz mi bilmiyorum ama her şeyin hayırlısı kuzum.
Esracım sağol desteğin için. ben de dün düşündüm bi ara ciddi ciddi, ama sevgi engel oluyor bu düşüncelere. Sen de bi şans daha ver kuzum, sorunu bilmiyorum ama biz erkeklerle çok farklıyız. eminim senin algıladığın gibi değildir onun gözünde olay. Allah hakkımızda hayırlısını versin hepimizin.
Yenam, düşünceli arkadaşım ne özürü. Eşinin doğum günü kutlu olsun, bir ömür çok mutlu, sağlıklı olursunuz inşallah canım benim
Liste için de ellerine sağlık, gecenin bir yarısı uğraşmışsın bir sürü
Nevinim unut o pırpırı, inşallah sadece yorgun olduğundandır. keşke biraz dinlenebilsen, geçmiş olsun canım. sanırım bende de kaygı bozukluğu var, panik atağın bi öncesi oluyor. inşallah ilerlemez de sağlığımıza kavuşuruz.
kızlar moralim bozuk diye ölçülerini bildirmekten çekinmeyin, listeyi yapacağım :) pazartesiye kadar süre size
hepinize hayırlı, neşeli bir haftasonu diliyorum. görüşmek üzere.