- 24 Mart 2012
- 17.121
- 3.470
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oy maşallah barekallah ne tatlı birşey bu böyle annesiiioğluuşumdan bi kare paylaşıyım teyzelerii meraktasınızdır kırkımız çıktı maşallah rabbim nazrlardan korusunn
maşallah deyin urasıma[ATTACH=CONFIG]751324[/ATTACH]
evlense haber ederdi mutlakaortalığı topladım, ütü bitti. ben de bittim, dilim damağım kurudu. belki bikaç saat uyurum.
Dafi abla ben de merak ediyorum Emineyi, evlenmiş falan olmasın...
evlense haber ederdi mutlaka
hiç gidiyorum demeden bir çıktı bir daha hiç görmedim iyidir inşallah
Hayırlı ramazanlar arkadaşlar...
Ben hastayım ve halsizim.. geçmişe öyle üstün körü baktım umarım herkes çok iyidir..
aşırı mide ağrısı,mide bulantısı ve ishal iki günden beri beni epey etkiledi...
Sanırım mideyi üşüttüm veya mikrobik bişi..Sürekli bağırsak hareketlenmesi yaşıyorum gurul gurul..
selam millet.....
geçmiş baya birikmiş:)
ancak yeni bitirebildim, bayadır okuyorum geçmişi.....
ayyy üfff çok sıcak yahu havaaa......
iyice sıcaktan ilk bugün evin içinde açıldım saçıldım
ancak rahatladım.....
çok şükür bizde sahura uyuyup kalmadan kalkabildik bu gece...
ayyy geçen sene eşim çok zor kalkmıştı sahura, bu sene iyi başladı maşaallah, geçen sene gibi eziyetli kalkmadı hiç....
ayy geçen sene; kalk diyodum 15-20dk, başında telefonda müzik çalıyodum kalksın diye bazen, hani gürültüyle uykusu açılır diye, birde bana kızıyodu git ben geliyorum diye, geldiğide yoktu....
kaldırsam bi türlüydü kaldırmasam bi türlü....
maşaallah bu sene iyi başladık çok şükür
ayyy ne pişircez kızlar iftaraaa:))))
habire onu düşünüyom bugün geceden beri ben, ve şuan aklımda da hiç bi fikir yok hala.......
neyse bulacam artık sonuçta bişey yani dimiD
nilceeeeee nirelerdesin şekerim?:)
Eki Görüntüle 751434
Eki Görüntüle 751435
Ben hastayım ve halsizim.. geçmişe öyle üstün körü baktım umarım herkes çok iyidir..
Sanırım mideyi üşüttüm veya mikrobik bişi..Sürekli bağırsak hareketlenmesi yaşıyorum gurul gurul..
Ben epey oldu hürremi merak ettiğim için özel mesaj attım merak ediyoruz seni umarım iyisindir diye...
Fakat sonrasın da siteye girmesine rağmen ne mesajıma cevap verdi ne buraya yazdı...
Gücendim açıkçası...
İşte insan manzaraları...
Ben epey oldu hürremi merak ettiğim için özel mesaj attım merak ediyoruz seni umarım iyisindir diye...
Fakat sonrasın da siteye girmesine rağmen ne mesajıma cevap verdi ne buraya yazdı...
Gücendim açıkçası...
organize olup uyuyacak vakit ayıramadım kendime, ama iyice güçten düştüm. bu gece daha geç yiyeyim bari...
slm arkadaşlar netimde sorun var kaç gündür giremiyorum yokluğumda fark edilmemiş zaten:)şimdi annemlerdeyim ordan girip geçmişe göz attım şimdilik bukadar sonra görüşürüz hepiniz allaha emanet olun
ortalığı topladım, ütü bitti. ben de bittim, dilim damağım kurudu. belki bikaç saat uyurum.
Dafi abla ben de merak ediyorum Emineyi, evlenmiş falan olmasın...
Gücendim açıkçası...
a.s kuzumm burdayım cnmcım geçmişe bakam dedim oku oku bitmedi daha 10 sayfa var bitirmem gerek
kız sen senin herifi yazdıkça benımki canlanıyo gözümde bizimkinide kaldırmak eziyetttt oyuzden bu razamazanda benımki yiyip yatıyo geçen sene hamiştim uyuyamıyodum ben oturuyodum sahura kadar ona hazırlıyodum bişecikler
ama bu sene bebiş var o beni epey hırpalıyo oyuzden yiyip yatmasında karar kıldık bu sene iyiyim yani
ben iftara nohut pilav vişne hoşafı yaptım yanına ya salata olur ya yoğurt
ama ben eşimden önce yiycem ve sadece nohut yogurt yemeyi planlıyorum
o yerkende yanında oturucam kendıme ayrı az şekerle yaptıgım hoşafdan bi bardak içcem o yiyene kadr
kilo vermem şarttt bukadar azmetmişken almak istemiyorum napam
oğluuşumdan bi kare paylaşıyım teyzelerii meraktasınızdır kırkımız çıktı maşallah rabbim nazrlardan korusunn
maşallah deyin urasıma[ATTACH=CONFIG]751324[/ATTACH]