Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

oh ne güzel sen bitirmişssin benim de son sayfam kaldı kuzumm onuda okudummu tamamdır
aynen cnm geçmiş biriksin sayfalarımız coşsun sohbetlerimiz bol bol olsun inş
hehe demek yanaşmadı eşin olsun şimdilik böyle gidersiniz eşin seni fıtık edinceye kadar
ozaman da dersin ye yat diye

ben yırttım gerçekten afacanım sayesınde hiiiiç ugraşamam bide benimkiyle
enee benım oğlan uyandı kuzumm ben çıkıyorum şimcik öptüm seni kocamaaan
sende yap gitsin balım oh mis gibi yersiniz akşama haydin öptüm tkr

evet yeni eşimle görüştüm nilayım:))))
menüm belirlendiDD
tatlı çeşiti istemedi bugün, çorba, tavada peynirli börek ve yoğurttur menümüz
birde soğok su istedi.....
fikir arayanlarada bi öneri olsun hem diyede yazdım:)

kızlar bu sabah kalktım, bir şiir ilhamı geldi bana, kısa bi şiir yazdım o an....
benim şiirlerimin çoğunluğu kısadır zaten....
hiç yoktan yinede iyi dermişimDD
sizinlede paylaşmak istedim şiirimi:) nasıl beğenicekmisiniz merak ediyorum:)
evet şiirimi yazayım şimdi;

---------------------

ACABA
Yaşamak zor diyorlar...
Acaba ölmek kolay mı?
Peki ya birde öldükten sonrası???

MEYRA

---------------------

tamam tatlım tamam sen bak tatlı afacana:)))))
bende çoook öptüm
görüşürüüüüüz

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim
Ay bugün felaket sıcak dışarıları ve benım oruçun ilk günü dışarda işimin olması hiç iyi olmadı diye düşünürken şükürler olsun şu saate kadar öyle aşırı bir sıkıntı olmadı.
Bir yarım saat evvel biraz elim ayağım titredi korktum bayılacağım diye ama şükür şu an çok çok iyiyim
Eşim gelene kadar biraz uzanalım küçük kuzuyla diye düşündüm ama diri cadı istemiyormuş
Neyse olmadı eşim gelince yatar uyurum biraz da eşim ezana yakın uyandırır nasılsa

hayırlı ramazanlaaarr teyzooşlarrr
biz izindeyiz bu sene bebişimden dolayı allahım oruç tutan herkesin yardımcısı olsun
oruçlarını kabul eylesin inşallah...

Anammmmmmmmmmmm Hoşgeldin canım
Hadi gözünüz aydın sağ sağlım kuzucuk doğmuş şükürler olsun
Rabbim analı babalı büyütsün damatlığınıda görürsün inşallah Aminnnnnnnnnn

oğluuşumdan bi kare paylaşıyım teyzelerii meraktasınızdır kırkımız çıktı maşallah rabbim nazrlardan korusunn
maşallah deyin urasıma[
ATTACH=CONFIG]751324[/ATTACH]

Oyyyy maşallah subahanallah
tam ısırmalık olmuş kuzu ama teyzeleri ona kıyamaz
Gerçekten çok çok şekermiş

slm arkadaşlar netimde sorun var kaç gündür giremiyorum yokluğumda fark edilmemiş zaten:)şimdi annemlerdeyim ordan girip geçmişe göz attım şimdilik bukadar sonra görüşürüz hepiniz allaha emanet olun

a.s. canım
Kız inceden bir sitem var ama emin ol bu ara herkes Ramazan telaşı yok temizlik derken resmen sersemledik
Umarım netteki sorun düzelirde sende evine geçince sık sık burada olursun ki bizde kendimize gelince kız nerelerdesin deriz her fırsatta

hoşgeldin sende aramıza:)

sende iyiki varsın tatlım

bugün iftara misafirin gelcekmiş ablacım; kolay gelsiiiiin......
öpüyorum koccaman

2 dene kızın var kocaman ver yapsınlar tatlıyı
hayırlı ramazanlar asu allah kabul etsinnn teravih namazını

anam yine nursena, asuman ablaya soktu lafı, soktu lafı:)

ve aleyküm selam ablacım.....
seni gördüğüme çooook sevindim:))))))
çünkü çok özlemiştim seni

ve tüm dualarına amin diyorum.....

nişanınızda hayırlı olsun:):123:

sınavlarınada çoook sevindim....... gözünaydın.....

sık sık gel lütfen özletme kendiniiiiii

kendine çok iyi bak, bende seni öpüyorum ablacım
görüşürüz

oğluuşumdan bi kare paylaşıyım teyzelerii meraktasınızdır kırkımız çıktı maşallah rabbim nazrlardan korusunn
maşallah deyin urasıma[
ATTA

hoşgeldin canım:)
geçen inan seni düşünmüştüm 2gün önceD
ne yaptıki? doğum yapmadımı daha acaba diye???
epey anne-oğluş cinsiyet konusunda inat etmişlerdi gibisindende düşünüp gülümsemiştim kendi kendimeD

maşaallah tebareke allah.....
çok tatlı oğluşun:)))
hayırlı olsun, rabbim anneli babalı büyütsün inşaallah nurgucum.
ikinizide çoook öpüyorum....
artık çok özletme kendini, sık sık bekleriz artık yine senide
görüşürüz

Tüm günü mutfakta geçirdim sadece pilav ve salata kaldı yapılacak
Yenacım geçmiş olsun canım gece görünmeyince merak etmiştim mikrobik bir durumsa doktora görün bence de canım

meyracımm bir edebiyat öğrencisi olarak şiirini sevdim tasavvufi düşüncede bir şiir olmuş serbest ölçüde yazmışsın :) biraz kısa olmuş ama anlamı büyük ve derin çok çok farklı anlamlarda da yorumlanabilir ayyyy yine derslere gittim ordaki gibi çözümledim bacımmm kendi fikrim ben beğendim gayet hoş olmuş ne güzel şiir yazabilmek ilham işidir eline yüreğine fikrine sağlık ayrıca bizimle paylaştığın için teşekkür ederim sen hep yazzz

canımm noldu sana ??? dikkat et kendine ortalik hastalığı işte aman eğer oruçsan akşam mutlaka bol sıvı tüket ishal için de şeftali veya muz ye iyi gelecektir hay Allah hem de ramazanın ilk günü yaaa geçmiş olsun kuzummm vitamin önemli unutmaa akşam bol bol salata da yee ...

filizcimmm benim güzel yol arkadaşımm ben bu yola çıkarken kesin iknici gün diyeti bozarım diyordum 3 hafta oldu sizin sayenizde menümü yazıyordumm sen ve diğer arkadaşlar hep uyardınız öneriler verdinizz allah razı olsunn

mesela su içmem gerektiğni defalarca tembihledin ve sanırım ben artık alışıyorumm daha neler neler herşeyimi dikkatlice okuyup yön verdin tavsiyelerde bulundun başarımı tebrik ettin yaşını bilmiyorum ama ablam gibi oldun sanki böyle tuhaf bişey görmeden çok sevdim ben seni ve tabiki burdaki herkesiiiii

içim rahat en azından vicdan duygum yok çünkü defalarca denedim şanslar verdim yapmam gereken herşeyi yaptım yüymüyorsa suç benim değil hatta artık kendimden eminimmm önümde güzel bi süreç var artık yazmıcam burda bundan sonraki aşamayı kimsenin başını ağırtmak istemiyorum neşemiz bol olsun azmimiz daim olsunn

İftara da 2 saat kaldı hadi bakalım gram acıkmadım manyak susadımmmm ....

slm arkadaşlar netimde sorun var kaç gündür giremiyorum yokluğumda fark edilmemiş zaten:)şimdi annemlerdeyim ordan girip geçmişe göz attım şimdilik bukadar sonra görüşürüz hepiniz allaha emanet olun

kuzuu yaa ben de bir kaç gün giremedim nete sağlık olsun ama burası bugünlerde pek bi yoğunlaştı muhabbetler aldı başını gitti hele bir ramazan telaşı varki sorma gitsin herkes ne yesem ne pişirsem derdinde ondan öyle olmuştur yoksaa eminim herkes farketmiştir yokluğunu

Tüm günü mutfakta geçirdim sadece pilav ve salata kaldı yapılacak
Yenacım geçmiş olsun canım gece görünmeyince merak etmiştim mikrobik bir durumsa doktora görün bence de canım

asuman kuzuuu ne pişirdin akşama ??? salatam çok güzel olurr istersen gelirim yardımaa

elizzzzzzzzzzzzzzzzz

bacım iftardan önce spor yapmayı düşünüyodun yaptın mı ya da yapabildin mi ? ben cesaret edip başlayamıyorum zaten fena susadım sporda yaparsam halim nice olurrrr

Eneeeee kimseler yok burda yoksa herkes mutfakta yemek mi yapıyor

bizde yemekleri annem yapıyor ben salatayı yapıcam şöyle güzel bir salata

hiç acıkmadımmm benn:44::44::44: ama çok susadımmm

iftara da bir buçuk saat kaldı ...

asuman kuzuuu ne pişirdin akşama ??? salatam çok güzel olurr istersen gelirim yardımaa

Canım mercimek çorbası izmir köfte taze fasülye ve pilav var menüde bir de etimek tatlısı he bi de tavuk soteledim bu ekstra oldu yarın yemek yapmam artık:)
Gidip pilavımı yapayım salatayı da küçük kızım yapacak inşallah sen de çok sağol teklifin için salata konusunda püf noktası ver bize o zaman
Herkese hayırlı iftarlar Allah oruçlarımızıkabul etsin inşallah

Son düzenleme:

ovvvvvvvv veeeee asuman döktürür gelmiyorum vazgeçtim etimek tatlısı da ne hiç dayanamammm kuzuuu bayılırımmm o yüzden size afiyetler olsunnn bizim burda son elli dk kalkayım da hazırlıkalrı yapayımm salata konusunu yazıcammm en azından kendi fikirlerimi öpüyorum kocaman

herkese hayırlı iftarlarrrr aman dikkat yediklerimizeee

Son düzenleme:

dünürüüüüümmm uğrayıp kaçmışsın devamını bekleriz. nişanıda yapmışsın hayırlı olsun. beni çağırmadın ama neyse
sınavlarında iyi geçmiş gözün aydın.
geçmiş olsun yenacım akşam aklıma gelmişti nerede acaba diye demek hastaymışsın. Allah acil şifalar versin

canııımm bak böyle tüyolara hiç hayır demeyiz

Tartıldım demin : 105.5

Oruç olduğum içün susuzluktan heralde. Yine de sevinmeme engel değil

sağol canım benim allah razı olsun
ewet emzirmek çok güzel gerçekten oğluşum bende ben onda huzur buluyorum
şükürler olsun binlerce keezz
ayıptır söylemesi ama öküz ggibi yiyorum aksine kilolar tıkır tıkır aşağıya iniyolar

sağol tatlım benim eksik olma
doğum yaptıktan sonra yazdım buraya ama kaçırmışsın galiba
çok şükür atlattık darısı tüm isteyenlere olsun...
gelicem kuzum inşallah bizde seni öpüyoruuz

kuzularrr hala sessiz burasıı

demekki ancak yemek yenildi bulaşıklar halledildi şimdi çay falan içiyolar herhalde

ben yemeğimi yedim bulaşıkları hallettim hatta 45 dk sporumu da yaptımm tabi burda 8 e doğru okunuyorr erken yanii

bugün çok güzel geçti umarım herkesin öyledir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…