- 24 Haziran 2013
- 598
- 3
ben o okuma faslını bugün atlattım çok şükür
hızlı okuyamıyorum ben, okuyanlarada özeniyorum şahsen.....
nedense genelde hızlı okursam kafam almıyo kısa bi süreden sonra artık okuduklarımı, sadece dilde gitmiş oluyo
oyüzden ben ancak yavaaaş yavaş okuyabiliyomD olsun sağlık olsun yinede dimi:)
gönüller bir olsun diyorum......
geçmişin birikmiş olmasındanda hep mutlu mesutum ben arkadaşlar
bencede sahur konusunuda iyi etmişsiniz canım benim:))) hadi gözünaydın.....
bu sahur konusunda seni anladığım için; gerçekten iyi oldu senin için bu düzen.....
bende dün gece geçen seneyi hatırlayınca yiyipmi yatsanki dedim eşime, hiç yanaşmadı.....
neyse şimdilik bizde iyiyiz bakalım:)
tabi azmet canım benim kilo vermende.....
bende ipin ucunu kaçırmamaya çalışıyom hep
afiyet olsun inşaallah iftar menünüzde......
sağol menü fikrin içinde tatlım.....
yani 4çeşit yapmış oluyosun; 1tatlı çeşiti, yemek türü olarak 2çeşit, ek ve hafif tür olarakta 1tür....
gayet iyi bi plan olmuş bencede canım....
sağol iyi fikir oldu bana bu 4çeşit yapmak şimdi canım
aslında nohut ve pilav benimde aklıma geldi gitti hep bugün
kısmet bakalım, birde eşime sorcam bakalım.....
oh ne güzel sen bitirmişssin benim de son sayfam kaldı kuzumm onuda okudummu tamamdır
aynen cnm geçmiş biriksin sayfalarımız coşsun sohbetlerimiz bol bol olsun inş
hehe demek yanaşmadı eşin olsun şimdilik böyle gidersiniz eşin seni fıtık edinceye kadar
ozaman da dersin ye yat diye
ben yırttım gerçekten afacanım sayesınde hiiiiç ugraşamam bide benimkiyle
enee benım oğlan uyandı kuzumm ben çıkıyorum şimcik öptüm seni kocamaaan
sende yap gitsin balım oh mis gibi yersiniz akşamahaydin öptüm tkr
hayırlı ramazanlaaarr teyzooşlarrr
biz izindeyiz bu sene bebişimden dolayı allahım oruç tutan herkesin yardımcısı olsun
oruçlarını kabul eylesin inşallah...
oğluuşumdan bi kare paylaşıyım teyzelerii meraktasınızdır kırkımız çıktı maşallah rabbim nazrlardan korusunn
maşallah deyin urasıma[ATTACH=CONFIG]751324[/ATTACH]
slm arkadaşlar netimde sorun var kaç gündür giremiyorum yokluğumda fark edilmemiş zaten:)şimdi annemlerdeyim ordan girip geçmişe göz attım şimdilik bukadar sonra görüşürüz hepiniz allaha emanet olun
Merhaba kızlar açıklayıcı ve düzgün yazıcamki baymadan okuyabilesiniz...
Yaşım 23 , boyum 1.75 kilom şuan 113. idealimdeki kilo 56 !
Şişmanlık dünyanın en berbat durumu , acımasız ve yanlızlığın kapısı benim için..
145 Kg olarak başladım Ocak 14 , 2013 de şuan 113 üm. Belirli saatlerde yediğim şeyler yok ama yağlı tuzlu şekerli asitli ürünler tüketmiyorum. Kepek ekmeği dahi yemiyorum. Etimek yiyorum 3 4 adet.
145 kilodaki halimin resmi yok fakat sizlere 113 kilodaki halimi çekip 1 ay sonra tekrar çekinip koymak niyetindeyim.
Kelepçe taktırmak mide küçültmek şartmı?
Metabolizmam yavaş çalışıyor benim bunun farkındayım ama veriyorum.
Geçenlerde kaçırdım Bitter çikolota diye 3 kare bitter çikolata yedim belkide 4 dür kaçırdım ilkkez ama hemen farkedip vazgeçtim neyse nihayetinde kaybettiğimde değil vazgeçtğimde yenileceğimi biliyorum. 1 aydır kilo veremedim o bitter çikolatadan olabilirmi?
Limonlu soda kilo yaparmı?
Kafam durdu oruçta tutcam , sahurda ne yicez ? İftarda ne yicez kızlar ????
Herkese merhabalaar. Ablalarım, kardeşlerim nasılsınıız? :)
Hepinize, ailelerinize, tüm İslam alemine hayırlı ramazanlar diliyorum
İnşallah bu ayla beraber sıkıntılarımızı atarız. Kafamıza taktığımız, üzüldüğümüz her şeyin aslında dünyevi ve boş olduğunu idrak edip gerçek huzuru tadabiliriz...
Hepinizi çook ama çok seviyorum.
İyi ki varsınız her biriniz
İyi geceler herkese
Çok şükür bu sene de ramazana kavuştuk ilk teravih namazını eda ettik
Yarın benim de iftarda misafirim olacak güya bugün tatlıyı felan yapayım dediydim ama olmadı dafi gibi hamarat değilim işte hepsi yarına kaldı
2 dene kızın var kocaman ver yapsınlar tatlıyı
hayırlı ramazanlar asu allah kabul etsinnn teravih namazını
selamün aleyküm,hayırlı ramazanlar şekerler
sahur sonrası bakayım dedim ne var ne yok diye,herkescikler yatmış geç kaldım
şu mübarek ramazanı,bol ibadetle,huzurla bereketli geçirmeyi nasip etsin mevlam.amin.
inşallah kilo almadan hatta kilo vererek sağlıkla bayrama ulaşalım
ben neler yapıyorum,diyete ara verdim tatildeydim, almamaya özen gösterirken 2 kilo ile döndüm tatilden.ramazandada sağlıklı ve hafif beslenip kilo almamaya gayret edicem .bayram sonrası tekrar tatil derken kilo vermeye eylül 1 itibariyle başlıcam Allah nasip ederse.
oğlumun nişanınıda yaptık hayırlısıyla,darısı tüm evlatlarımızın başına.rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın.amin.
sınavlarımda güzeldi ve merhaba 3.sınıf
arada bakarım size,özlüyor insan
yeni gelenler hoşgelmiş
kocaman öpüldünüz
oğluuşumdan bi kare paylaşıyım teyzelerii meraktasınızdır kırkımız çıktı maşallah rabbim nazrlardan korusunn
maşallah deyin urasıma[ATTA
evet yeni eşimle görüştüm nilayım:))))
menüm belirlendiDD
tatlı çeşiti istemedi bugün, çorba, tavada peynirli börek ve yoğurttur menümüz
birde soğok su istedi.....
fikir arayanlarada bi öneri olsun hem diyede yazdım:)
kızlar bu sabah kalktım, bir şiir ilhamı geldi bana, kısa bi şiir yazdım o an....
benim şiirlerimin çoğunluğu kısadır zaten....
hiç yoktan yinede iyi dermişimDD
sizinlede paylaşmak istedim şiirimi:) nasıl beğenicekmisiniz merak ediyorum:)
evet şiirimi yazayım şimdi;
---------------------
ACABA
Yaşamak zor diyorlar...
Acaba ölmek kolay mı?
Peki ya birde öldükten sonrası???
MEYRA
---------------------
Hayırlı ramazanlar arkadaşlar...
Ben hastayım ve halsizim.. geçmişe öyle üstün körü baktım umarım herkes çok iyidir..
aşırı mide ağrısı,mide bulantısı ve ishal iki günden beri beni epey etkiledi...
Sanırım mideyi üşüttüm veya mikrobik bişi..Sürekli bağırsak hareketlenmesi yaşıyorum gurul gurul..
Ben epey oldu hürremi merak ettiğim için özel mesaj attım merak ediyoruz seni umarım iyisindir diye...
Fakat sonrasın da siteye girmesine rağmen ne mesajıma cevap verdi ne buraya yazdı...
Gücendim açıkçası...
İşte insan manzaraları...
esra ben de sana alıstım enerjını sevıyorum ayrıca yenı basladıgın ıcın bıldıgım bırseyler varsa sayet sana soylemek ıstıyorum menulerıne bakıyorum benım telefonum sadece adasın da var malum yenıyım burda. esrayı yazdan tanıyorum o var dıye bu topıge geldım zaten ıyı kı de geldım guzel ınsanlar ıle tanısıyoruz ınsaallah daha da ıyı olur hem ortam hem verılen kılolar.
ben gayet ıyıyım. odem dısında onu da kafaya takmıyorum cunku su sartlar altında normal.
esra bak benım duygu dıye arkadasım var dıger topıkten. gecen yazdan berı can cıger arkadasız o hep der bana. ıcın rahatsa gerısını bosver. onune bak gelecek haftalara bak dıye. ayrıca unutmakı stres ve uzuntu de odem yapar sen bunu unutuyorsun hersey bıtmıs gıbı gorunse de su an kafan karısık uzgunsuzun streslısın bunlar da odem yapar. ayrıca bak ılk haftalar guzel eksıler olur sonra bıraz bıraz duraklama olur sonra yenıden hareketlenme. sımdı sen bunlara takılma. dıyet konusundakı yoluna odaklan devam et aynı sekılde. madem kı hayatında koklu bırd egısıklık olacak her anşlamda kendını degıstırmek sana cok ıyıg elecektır bence.
bayramda zaten bır bayram esımın aılesı brı bayram benım aılemde oluyoruz malum ızınler yok ancak oyle goruyorlar bızı. ılk defa bu yıl bayramlardan bırınde tatıl yapacagız ıns. bakalım
ben aılemın yanına gıdınce bozmam zaten canım ama daha cok zorlanıyordum cok yorgun oluyorlar ama yıne de ben gezeyım hem de hareket edeyım dıye benımle gezıp duruyorlar aktıf gecırıyorum yanı ordayken. beslenme olarak da bana yardımcı oluyorlar herzaman. ama bu kez daha dısıplınlı ve daha bılınclıydım bır bardak kolaysa bıle ıcmedım mesela.
sen de guzel brı haftasonı gecırmıssın cok sevındım ıyı gelmıstır sana.
spor anlamında da aktıf bır haftan olmus
menulere gelınce aman esra az yeme. vucut hemen alısıyor ve klılo vermek zorlasıyor ben bu hatayı basta yaptım ve sana da hep dıyorum menulerın az dıye hatırlarsan.
sen kararını vermıssın herseyın en dogrusunu yıne ınsan bılıyro cunku o evlılıgı yasayan sensın hakkında hayırlısı olsun dıyorum bu durumda.
slm arkadaşlar netimde sorun var kaç gündür giremiyorum yokluğumda fark edilmemiş zaten:)şimdi annemlerdeyim ordan girip geçmişe göz attım şimdilik bukadar sonra görüşürüz hepiniz allaha emanet olun
Tüm günü mutfakta geçirdim sadece pilav ve salata kaldı yapılacak
Yenacım geçmiş olsun canım gece görünmeyince merak etmiştim mikrobik bir durumsa doktora görün bence de canım
asuman kuzuuu ne pişirdin akşama ??? salatam çok güzel olurr istersen gelirim yardımaa
Canım mercimek çorbası izmir köfte taze fasülye ve pilav var menüde bir de etimek tatlısı he bi de tavuk soteledim bu ekstra oldu yarın yemek yapmam artık:)
Gidip pilavımı yapayım salatayı da küçük kızım yapacak inşallah sen de çok sağol teklifin için salata konusunda püf noktası ver bize o zaman
Herkese hayırlı iftarlar Allah oruçlarımızıkabul etsin inşallah
geçmiş olsun yenacım akşam aklıma gelmişti nerede acaba diye demek hastaymışsın. Allah acil şifalar versinHayırlı ramazanlar arkadaşlar...
Ben hastayım ve halsizim.. geçmişe öyle üstün körü baktım umarım herkes çok iyidir..
aşırı mide ağrısı,mide bulantısı ve ishal iki günden beri beni epey etkiledi...
Sanırım mideyi üşüttüm veya mikrobik bişi..Sürekli bağırsak hareketlenmesi yaşıyorum gurul gurul..
Ben epey oldu hürremi merak ettiğim için özel mesaj attım merak ediyoruz seni umarım iyisindir diye...
Fakat sonrasın da siteye girmesine rağmen ne mesajıma cevap verdi ne buraya yazdı...
Gücendim açıkçası...
İşte insan manzaraları...
canııımm bak böyle tüyolara hiç hayır demeyizovvvvvvvv veeeee asuman döktürürgelmiyorum vazgeçtim etimek tatlısı da ne hiç dayanamammm kuzuuu bayılırımmm o yüzden size afiyetler olsunnn bizim burda son elli dk kalkayım da hazırlıkalrı yapayımm salata konusunu yazıcammm en azından kendi fikirlerimi öpüyorum kocaman
herkese hayırlı iftarlarrrr aman dikkat yediklerimizeee
sağol canım benim allah razı olsunNurgucum,
OĞluna bayıldık kızımla birlikteEkran karşısında ayyyy ayyy diye dişlerimizi sıktık
Çok şeker maşallah..
Sen de kilolarını veriyorsun ne güzel...Çok şanslı bir dönemdesin,emzirmek dünyanın en harika olayı..
Hem manen hem de zayıflama açısından...
Sırf emzirmek için doğurmak istiyorum.toplamda 4 sene emzirdiğim halde doyamadım bu eyleme :))
sağol tatlım benim eksik olmahoşgeldin sende aramıza:)
hoşgeldin canım:)
geçen inan seni düşünmüştüm 2gün önceD
ne yaptıki? doğum yapmadımı daha acaba diye???
epey anne-oğluş cinsiyet konusunda inat etmişlerdi gibisindende düşünüp gülümsemiştim kendi kendimeD
maşaallah tebareke allah.....
çok tatlı oğluşun:)))
hayırlı olsun, rabbim anneli babalı büyütsün inşaallah nurgucum.
ikinizide çoook öpüyorum....
artık çok özletme kendini, sık sık bekleriz artık yine senide
görüşürüz