oyyy maşşallah uğraşıyodu da bu kadan çabuk gidiceni tahmin etmediydimmAcıktık ikimiz de :) en iyisi yiyelim de biraz daha otururuz dedik, erken oldu ama olsun artık o kadar.
Bu arada senin haberin yok canım Aynur büyük ihtimalle Umrede. En son vize bekliyorlardı, pazar günü aradım meşgule attı. ihtimal ki inmişlerdi uçaktan :)
Yenam da ramazanda çalışacağım diyordu, sanırım o da çalışıyor. ben de merak ediyorum onu.
valla seni bilmemede benim gursağım geniş:))))))))))))))))YALNIZ DEGILMISIM ISTAH KONUSUNDA BAZEN DUSUNUYORUM BENIM BIR ANORMALLIGIMMI VAR ACABA NEDEN BOYLE YEMEK YEME IHTIYACIM OLUYOR doktorada sordum test yaptırdım olabılır dıyolarr sadece puffff
aman sakın yeme bak zayıflayacaz yasakkk ekmek az yenecekk pıdede olsa yenmeyecek ısteee
cecoo alemsin hakkaten senin teli ver kaynanana nası olsa senin telden istiyoo sen yenisini al hatta bi üst modelini :))))
benim adam tüm 1 ekmek var yetermidiyoo nideyim şimdik bu herüfü ben pidemi yaptırsaymışş anna babbabbabbaaa kanıma giriyo utanmadan ben diyom 2 dilim o diyo pidee off off
kızlarrrr ramazanınızı hayırlamak istedim.
bende simdi sahur hazırlayacağım ve ilk sahuru yapacağız.
zor geçecek ama Allah kolaylığını verir inşallah..
benim içmem gereken ilaçlarımdan dolayı tutmamam gerek ve eşimde desteklemiyor ama ben istiyorum.
bakalım yarın tutayım da sonra belki bi düzenleme yaparız.
sizler nasılsınız?? eskısi kadar yazmasam da okuyorum sürekli ve yeni bissürü arkadaşımız gelmiş
esraaaMeryemmm
Anammm kaçak göründü
Meryemciğimmmmmmmmmmcanım Ramazanla birlikte sende hoş geldin sefalar getirdin
Nerelerdesin neler yapıyorsun bak şimdi seni görünce direk içime bir ateş düştü ve içim kıpırdadı nedensekız inşallah bize hayırlı haber verirsin bu ay nedense öyle geçti içimden
iyi yaptın canım, özlemiştik seni :)
bugün aklımdan geçtin arayacaktım ama numaran telefonum değişince gitmiş. özelden yazar mısın bana tel nonu
yazayım canım seni tatilden geldiktek sonra aradım ama ulaşamadım ben..
bu vesileyle arasırız yeniden
ben de özlemiştim çok
esraaa
geldim sekerim geldim ramazan davulcusuyla beraber
hahhah hoşbulduk cecoşum..artık ramazanla mı geldim,ramazan davulcusuyla mı bilemedim bak simdik
kv ve senin maceralarını okuyorum hem de nasıl gülerek...
bu arada demek senin telefonun bir üst modeli yok pek cool gördüm seni
senin içinin kıpırtısını severim ben..hayırlısı ve cecoşummm..
yine bu ay ilaçlar iğneler takipler biz elimizden geleni yaptık bakalım mevlam ne eylerse güzel eyler
kız ceco senin bu kaynana yüksek modelli kullana bilme kapasitesine sahipse çekecen var bacımmm daha
bende çok acıktım 4 hurmayla su içtimm şimcik
varsa domates salatalık ekleyebilirsin canım, afiyet olsun :)
Sorma canım yaa millet tek rakim THY der bizimkide tek rakibim şu, bu, o der ( bana öyle diyor ya)
Kız kadın ben labtop kullanmaya başlayınca kendine laptop aldırdı kızına ( benimki şirketin eskisiydi ama o kızına sıfır aldırdı)
Ben tablet aldım ( daha doğrusu eşim kıza aldı ama benimde kullandığımı gördü tutturdu bende istiyorum diye)
Hee almaya fırsat bulamadan ( parasına kıyamadı ) eşim kendine telefon aldı baştan hiç ses etmedi güle güle kullan dedi sadece ama ne zamanki eşim telefonu bana verdiğini söyledi kadın telefon diye tutturdubirde üzerine basa basa ille onunkinin aynısından olsun havasını söndüreceğim diyince benim yanımda iş inada bindi
Kadın bana inat hacker olucak neredeyse
çok tanıdık muhabbetlerr yahuuuaynı benim eski kaynana saçlarımı sarıya boyattım diye bana hiç yakışmamışş demişti iki gün sonra tutturdu ben de boyucam diye hey Allahımm yaaa