Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

oyyy maşşallah uğraşıyodu da bu kadan çabuk gidiceni tahmin etmediydimm
allah ibadetini kabul etsin bizlerede nasip etsin inşallah
YALNIZ DEGILMISIM ISTAH KONUSUNDA BAZEN DUSUNUYORUM BENIM BIR ANORMALLIGIMMI VAR ACABA NEDEN BOYLE YEMEK YEME IHTIYACIM OLUYOR doktorada sordum test yaptırdım olabılır dıyolarr sadece puffff
valla seni bilmemede benim gursağım geniş:))))))))))))))))
aman sakın yeme bak zayıflayacaz yasakkk ekmek az yenecekk pıdede olsa yenmeyecek ısteee

de get yat herüf didim uyumaya yolladım yoksa hepten yoldan çıkıcam

aaa çizgimi bozmayayım dimi

cecoo alemsin hakkaten senin teli ver kaynanana nası olsa senin telden istiyoo sen yenisini al hatta bi üst modelini :))))

Kız bendekini üstü yok şimdilik birde iş inada bindi yoksa hayatta takmam aynısı ayşede varmış fatmada varmış diye sadece KVnin o lafı üzerine inatlaşıyorum
Tellioğulları ve Seferioğulları gibi Yeşil Vadiyi paylaşamıyoruz sanki
Zaten o bana bu hafta sonu kafadan uyuz olmuştur hesapta eşim telefonunu bu haftasonu alıcaktı ve biz Anannesine gidecektik ama kartla alacağı için kesim tarihi yüzünden ay başına bıraktı tabi hatun kesin benden bilmiştir hiçte umurum değil kudursun dursun

benim adam tüm 1 ekmek var yetermidiyoo nideyim şimdik bu herüfü ben pidemi yaptırsaymışş anna babbabbabbaaa kanıma giriyo utanmadan ben diyom 2 dilim o diyo pidee off off

Bence enişte eceline susamış gece gece gel beni öldür demiş kadar oluyor hiç insan perhizdeyken öyle dermi
Benimkide tutmayacağı halde benide kaldır arkadaşlık edeyim sana dedi bende hemen yat zıbar ne arkadaşı ben yanlızda yerim dedim hem tutmayacak hemde bana ekstra iş çıkaracak ( sonuçta ben sırf kendime tabak hazırlıyorum ama o olunca mecbur sofra kuracağım )
Haftasonu tutmayı deniyecekmiş ( böbrek ağrısı olmazsa oda istiyor tutmak umarım yine hastanede bitirmeyiz geceyi ) o zaman arkadaşlık edersin bana dedim gitti yattı sessizce

Anammm kaçak göründü
Meryemciğimmmmmmmmmm canım Ramazanla birlikte sende hoş geldin sefalar getirdin

Nerelerdesin neler yapıyorsun bak şimdi seni görünce direk içime bir ateş düştü ve içim kıpırdadı nedense kız inşallah bize hayırlı haber verirsin bu ay nedense öyle geçti içimden

kızlarrrr ramazanınızı hayırlamak istedim.

bende simdi sahur hazırlayacağım ve ilk sahuru yapacağız.
zor geçecek ama Allah kolaylığını verir inşallah..

benim içmem gereken ilaçlarımdan dolayı tutmamam gerek ve eşimde desteklemiyor ama ben istiyorum.
bakalım yarın tutayım da sonra belki bi düzenleme yaparız.

sizler nasılsınız?? eskısi kadar yazmasam da okuyorum sürekli ve yeni bissürü arkadaşımız gelmiş

iyi yaptın canım, özlemiştik seni :)

bugün aklımdan geçtin arayacaktım ama numaran telefonum değişince gitmiş. özelden yazar mısın bana tel nonu

esraaa
geldim sekerim geldim ramazan davulcusuyla beraber

hahhah hoşbulduk cecoşum..artık ramazanla mı geldim,ramazan davulcusuyla mı bilemedim bak simdik

kv ve senin maceralarını okuyorum hem de nasıl gülerek...
bu arada demek senin telefonun bir üst modeli yok pek cool gördüm seni

senin içinin kıpırtısını severim ben..hayırlısı ve cecoşummm..
yine bu ay ilaçlar iğneler takipler biz elimizden geleni yaptık bakalım mevlam ne eylerse güzel eyler

iyi yaptın canım, özlemiştik seni :)

bugün aklımdan geçtin arayacaktım ama numaran telefonum değişince gitmiş. özelden yazar mısın bana tel nonu

yazayım canım seni tatilden geldiktek sonra aradım ama ulaşamadım ben..
bu vesileyle arasırız yeniden

ben de özlemiştim çok

kız ceco senin bu kaynana yüksek modelli kullana bilme kapasitesine sahipse çekecen var bacımmm daha

bende çok acıktım 4 hurmayla su içtimm şimcik

Sorma güzelim sidik yarışlarımız başlamış bulunuyor
Eşime de dedim fesatlığından benle totoş ölçerken ananın totoşu yırtılacak diye nasıl gülüyor bozdun sen aklını onla diye

Hayırlısı canım ama bak yine yanılmamış sayılırım haberim yoktu senin iğnelerden felan
Rabbim inşallah gönlünden geçeni sana hayırlı ve sağlıklı olarak nasip eder en kısa zamanda

kız ceco senin bu kaynana yüksek modelli kullana bilme kapasitesine sahipse çekecen var bacımmm daha

bende çok acıktım 4 hurmayla su içtimm şimcik

Sorma canım yaa millet tek rakim THY der bizimkide tek rakibim şu, bu, o der ( bana öyle diyor ya )
Kız kadın ben labtop kullanmaya başlayınca kendine laptop aldırdı kızına ( benimki şirketin eskisiydi ama o kızına sıfır aldırdı )
Ben tablet aldım ( daha doğrusu eşim kıza aldı ama benimde kullandığımı gördü tutturdu bende istiyorum diye )
Hee almaya fırsat bulamadan ( parasına kıyamadı ) eşim kendine telefon aldı baştan hiç ses etmedi güle güle kullan dedi sadece ama ne zamanki eşim telefonu bana verdiğini söyledi kadın telefon diye tutturdu birde üzerine basa basa ille onunkinin aynısından olsun havasını söndüreceğim diyince benim yanımda iş inada bindi

Kadın bana inat hacker olucak neredeyse

varsa domates salatalık ekleyebilirsin canım, afiyet olsun :)

tam olarak öyle yaptım zeytin yemedim salatalık domates ekledimmm saol kuzummm sanada afiyet olsunn

sorarım size eyyy hatunlarrr bu saatte bişeyler yemek size de tuhaf geldi mi ? ben birazcık vicdan yaptım galiba akşamlar hiçbişey yemeyen ben gece bu saatte gayet güzel yiynce bi garip oldumm

bu saatte topik böyle hareketli ne güzelll sohbetimiz hiç bozulmasınn bu arada davulcudan hiç ses yok inşallah gelirrr

suyumuda aldım yatağa geçtim artık uyku vakti niyetlerinizi unutmayınn kızlarrrr

çok tanıdık muhabbetlerr yahuuu aynı benim eski kaynana saçlarımı sarıya boyattım diye bana hiç yakışmamışş demişti iki gün sonra tutturdu ben de boyucam diye hey Allahımm yaaa

çok tanıdık muhabbetlerr yahuuu aynı benim eski kaynana saçlarımı sarıya boyattım diye bana hiç yakışmamışş demişti iki gün sonra tutturdu ben de boyucam diye hey Allahımm yaaa

Benimkide beğenmemişti ama aynı rengi boyatmaya kalkışmadı Allahtan nasılsa kapalı diye paraya kıyamadı herhalde gitti kahverengine boyadı kendi kendine ertesi gün

Neyse sizlere doyum olmaz ama bana müsaade
Aheste aheste sahurumu yapıp yatayım

Herkese hayırlı sabahlar

kızlar burda ezan okunmak üzere ben kur anımı okuyup namaz kılıp yatayım
Allah a emanet olun

selamün aleyküm,hayırlı ramazanlar şekerler

sahur sonrası bakayım dedim ne var ne yok diye,herkescikler yatmış geç kaldım
şu mübarek ramazanı,bol ibadetle,huzurla bereketli geçirmeyi nasip etsin mevlam.amin.
inşallah kilo almadan hatta kilo vererek sağlıkla bayrama ulaşalım

ben neler yapıyorum,diyete ara verdim tatildeydim, almamaya özen gösterirken 2 kilo ile döndüm tatilden.ramazandada sağlıklı ve hafif beslenip kilo almamaya gayret edicem .bayram sonrası tekrar tatil derken kilo vermeye eylül 1 itibariyle başlıcam Allah nasip ederse.

oğlumun nişanınıda yaptık hayırlısıyla,darısı tüm evlatlarımızın başına.rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın.amin.
sınavlarımda güzeldi ve merhaba 3.sınıf

arada bakarım size,özlüyor insan

yeni gelenler hoşgelmiş
kocaman öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…