Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aynur merhaba

nasılsın

yolculuk oldu mu ? nerdesın

sag salım gıt don ınsaallah ALLAH kabul etsın senden cok feyz aldım esıme de anlattım harıkasın valla.ç ınsaallah bıze de nasıp olsun

günaydınlar kızlar ..
hayırlı ramazanlar allah kolaylıklar versin..
eve uğradım hemen duş aldım şimdi mukaveleye gideceğiz.sonra gelebilirmiyim bilmiyorum.iftar ve sonrası teravi annemden oluyor annemin evi ile cami duvarı bitişik.
gecede orda kaldık teravi den sonra ..
yarın abimler gelecek kalırlarsa 1-2 gün evde kalırız yoksa ramazan böyle çıkacak mecbur annem kendi ayağa kalkıp hazırlayamaz sahuru..müsait olursam uğrarım kusura kalmayın paylaşımlarımdan dolayı yada paylaşamdıklarımdfan dolayı..
ben kaçıyorum allah ibadetlerimizi kabul ve makbul etsin hepinizi öpüyorummm

slm arkadaşlar netimde sorun var kaç gündür giremiyorum yokluğumda fark edilmemiş zaten:)şimdi annemlerdeyim ordan girip geçmişe göz attım şimdilik bukadar sonra görüşürüz hepiniz allaha emanet olun

selamun aleyküm kızlar
işleri bayaa kolayladım. ama yapacaklarımda var tabiki. arada bir mola verdim size göz atayım dedim

oğluuşumdan bi kare paylaşıyım teyzelerii meraktasınızdır kırkımız çıktı maşallah rabbim nazrlardan korusunn
maşallah deyin urasıma[
ATTACH=CONFIG]751324[/ATTACH]
oy maşallah barekallah ne tatlı birşey bu böyle annesiii
büyütmüşsün maşallah
eee yeni kurtlar vadisi adayı aramızda
kızlar kurtlar vadisi dedikce emine geliyor aklıma emineden hiç haber alan varmı ? bir gitti birdaha hiç rastlamadım ben
hürremim sultanım nerelerdesiiiinnnn

ortalığı topladım, ütü bitti. ben de bittim, dilim damağım kurudu. belki bikaç saat uyurum.

Dafi abla ben de merak ediyorum Emineyi, evlenmiş falan olmasın...

Hayırlı günler hayırlı ramazanlar
Ben de işlerikolayladım gibi sanki azcık dinlenmek için oturdum şimdi
Nurgülcüm uras maşallah çok tatlı Allah analı babalı büyütsün inşallah
Bikaç gün ortadan kaybolan arkadaşlarımızı tabii ki farkediyoruz ama dile getirmiyoruz diye bize sitem etmeyin lütfen herkesin yeri ayrı mutlaka

ortalığı topladım, ütü bitti. ben de bittim, dilim damağım kurudu. belki bikaç saat uyurum.

evlense haber ederdi mutlaka
hiç gidiyorum demeden bir çıktı bir daha hiç görmedim iyidir inşallah

Hayırlı ramazanlar arkadaşlar...

Ben hastayım ve halsizim.. geçmişe öyle üstün körü baktım umarım herkes çok iyidir..
aşırı mide ağrısı,mide bulantısı ve ishal iki günden beri beni epey etkiledi...
Sanırım mideyi üşüttüm veya mikrobik bişi..Sürekli bağırsak hareketlenmesi yaşıyorum gurul gurul..

evlense haber ederdi mutlaka
hiç gidiyorum demeden bir çıktı bir daha hiç görmedim iyidir inşallah

Ben epey oldu hürremi merak ettiğim için özel mesaj attım merak ediyoruz seni umarım iyisindir diye...
Fakat sonrasın da siteye girmesine rağmen ne mesajıma cevap verdi ne buraya yazdı...
Gücendim açıkçası...
İşte insan manzaraları...

Nurgucum,

OĞluna bayıldık kızımla birlikte Ekran karşısında ayyyy ayyy diye dişlerimizi sıktık
Çok şeker maşallah..

Sen de kilolarını veriyorsun ne güzel...Çok şanslı bir dönemdesin,emzirmek dünyanın en harika olayı..
Hem manen hem de zayıflama açısından...
Sırf emzirmek için doğurmak istiyorum. toplamda 4 sene emzirdiğim halde doyamadım bu eyleme :))

geçmiş olsun canım, neden öyle oldun ki acaba
oruç tutuyor musun bilmiyorum ama bol bol su içsen keşke. umarım bi an önce toparlanırsın.

bi de emzirmeden öyle bahsetmişsin ki merak ettim :) bana tuhaf geliyor, ilginç. kısmetse yaşayıp görmek lazım tabi :)

selam millet.....

geçmiş baya birikmiş:)
ancak yeni bitirebildim, bayadır okuyorum geçmişi.....

ayyy üfff çok sıcak yahu havaaa......
iyice sıcaktan ilk bugün evin içinde açıldım saçıldım
ancak rahatladım.....

çok şükür bizde sahura uyuyup kalmadan kalkabildik bu gece...
ayyy geçen sene eşim çok zor kalkmıştı sahura, bu sene iyi başladı maşaallah, geçen sene gibi eziyetli kalkmadı hiç....
ayy geçen sene; kalk diyodum 15-20dk, başında telefonda müzik çalıyodum kalksın diye bazen, hani gürültüyle uykusu açılır diye, birde bana kızıyodu git ben geliyorum diye, geldiğide yoktu....
kaldırsam bi türlüydü kaldırmasam bi türlü....
maşaallah bu sene iyi başladık çok şükür

ayyy ne pişircez kızlar iftaraaa:))))
habire onu düşünüyom bugün geceden beri ben, ve şuan aklımda da hiç bi fikir yok hala.......
neyse bulacam artık sonuçta bişey yani dimiD

nilceeeeee nirelerdesin şekerim?:)

Eki Görüntüle 751434

a.s kuzumm burdayım cnmcım geçmişe bakam dedim oku oku bitmedi daha 10 sayfa var bitirmem gerek
kız sen senin herifi yazdıkça benımki canlanıyo gözümde bizimkinide kaldırmak eziyetttt oyuzden bu razamazanda benımki yiyip yatıyo geçen sene hamiştim uyuyamıyodum ben oturuyodum sahura kadar ona hazırlıyodum bişecikler
ama bu sene bebiş var o beni epey hırpalıyo oyuzden yiyip yatmasında karar kıldık bu sene iyiyim yani

ben iftara nohut pilav vişne hoşafı yaptım yanına ya salata olur ya yoğurt
ama ben eşimden önce yiycem ve sadece nohut yogurt yemeyi planlıyorum
o yerkende yanında oturucam kendıme ayrı az şekerle yaptıgım hoşafdan bi bardak içcem o yiyene kadr
kilo vermem şarttt bukadar azmetmişken almak istemiyorum napam

çok geçmiş olsun üşütmüşün sanırım eğer uzun surerse ishal kusma felen bence dr a gidin enfeksiyonsa ilaç ya da serum gerekebilir

çok geçmiş olsun yenam.....((
eğer sürekli hazır su içmiyorsan yada arada başka sularda içiyorsan(örneğin; benim gibi mutfak çeşmesinden); bu sıralar sadece hazır su içmen belki faydalı olur senin için nilüfer ablacım şuan sana, çünkü bazen sularda oluşan mikroplardanda böyle olabiliyo, aynı bu şikayetler olabiliyo, su değişiminden sonra yavaş yavaş geçiyo ama.....

emineyi bende merak ediyorum.....
bence onun bi telaşı var, yoksa mutlaka gelirdi bence, ihmal etmezdi bizi....
bende mesaj atmıştım buradan baya önce; ama mesaj kutusu dolu olduğu için gitmedi....
epey bi zaman düğünler var, ve işimde uzun bi süre yoğun olacak artık demişti kaybolmadan önce burada.......
hürremcim artık bize bi dönsem, bi selam etsen; merak ediyoruz seni........
inşallah iyisindir eminecim.....

organize olup uyuyacak vakit ayıramadım kendime, ama iyice güçten düştüm. bu gece daha geç yiyeyim bari...

canım bugün ütüde seni çok yormuştur bence.....
neyse ramazan çıkana kadar bence artık mümkün mertebe ütüyü hep akşamları yapsan daha iyi olur tatlım senin için....
ütü bu sıcaklarda ve oruçlu ağızla; hem çok yorar, hemde çok susatır......
bugün pek yorulmamaya çalış artık canım benim:))) neyse iftara yarıdan az kaldı artık dimi:)
tabi ilk günün ağırlığıda var bugün.

slm arkadaşlar netimde sorun var kaç gündür giremiyorum yokluğumda fark edilmemiş zaten:)şimdi annemlerdeyim ordan girip geçmişe göz attım şimdilik bukadar sonra görüşürüz hepiniz allaha emanet olun

bugun bır alıngan daha cıktı anlasılan benden sonra. farkedılmedım dıyen ben okudum netım de sorunlar var dıyordun emınım dıgerlerı de aynı sekılde farketmıstır herkesın yıklugu bellı oluyor aslında. sadece yogunluktan o an dıle gelmıyor bence

ya esracıgım hem oruc, hem utu, hem mısafır aynı gun zor olur be kuzum. uyuyamıssın da. uzuldum bakkkkk

yena cok cok gecmıs olsun kapı pencere acıktı jereyanda mı kaldın da usuttun acaba ? kesınlıkle mıde usetmesı evet.

cok cok gecmıs olsun ınsaallah hemen ıyılesırsın

ben o okuma faslını bugün atlattım çok şükür
hızlı okuyamıyorum ben, okuyanlarada özeniyorum şahsen.....
nedense genelde hızlı okursam kafam almıyo kısa bi süreden sonra artık okuduklarımı, sadece dilde gitmiş oluyo
oyüzden ben ancak yavaaaş yavaş okuyabiliyomD olsun sağlık olsun yinede dimi:)
gönüller bir olsun diyorum......
geçmişin birikmiş olmasındanda hep mutlu mesutum ben arkadaşlar

bencede sahur konusunuda iyi etmişsiniz canım benim:))) hadi gözünaydın.....
bu sahur konusunda seni anladığım için; gerçekten iyi oldu senin için bu düzen.....
bende dün gece geçen seneyi hatırlayınca yiyipmi yatsanki dedim eşime, hiç yanaşmadı.....
neyse şimdilik bizde iyiyiz bakalım:)

tabi azmet canım benim kilo vermende.....
bende ipin ucunu kaçırmamaya çalışıyom hep
afiyet olsun inşaallah iftar menünüzde......
sağol menü fikrin içinde tatlım.....
yani 4çeşit yapmış oluyosun; 1tatlı çeşiti, yemek türü olarak 2çeşit, ek ve hafif tür olarakta 1tür....
gayet iyi bi plan olmuş bencede canım....
sağol iyi fikir oldu bana bu 4çeşit yapmak şimdi canım

aslında nohut ve pilav benimde aklıma geldi gitti hep bugün
kısmet bakalım, birde eşime sorcam bakalım.....

oğluuşumdan bi kare paylaşıyım teyzelerii meraktasınızdır kırkımız çıktı maşallah rabbim nazrlardan korusunn
maşallah deyin urasıma[
ATTACH=CONFIG]751324[/ATTACH]

maşallahh oğluşuna Rabbim nazarlardan korusun yavrularımızı
benimde bebişim var oyuzden bende tutamıyorum oruc seneye nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…