Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sagol canim

Birazda olsa iki esra moralimi düzelttiniz :)

Bende sizleri coook seviyorum. Sevmesem zaten aklimda olmazdiniz... Hep aklimdasiniz...
Keske Türkiye'de olsamda gercektede görebilsem sizleri.

ben de kaçayım, hepinize iyi geceler

Asuman abla bu ara çok durgunsun, her şey yolundadır inşallah? öpüyorum seni de kocaman

sen de bu kadar güzel olma kuzummmm
ay teşekkür ederim ama güzellikten değil arkadaşın denyoluğundandı bence
Aglarken güldürdün beni helal sana :)

Güzel olmakta bir bela yaws :)
Şimdi okudum moralinin ne kadar bozuk olduğunu. Sevindim vallahi güldürdüğüme
Canını sıkma hiçbir şeye diyeceğim, zor biliyorum. Ama yalnız hissetme. Burdayız

tamam uyu bakalim, ablana kavuscan ne guzel. Hadi iyi geceler sana muckssss

hahaha ay çok güldüm çok!!
hak ediyor sanırım kaynanan bunları. ama laf sokmak zeka işidir valla, hakikaten tebrik ederim eşin de gülüyorsa senle beraber oh senden mutlusu olamaz

ben de kaçayım, hepinize iyi geceler

Asuman abla bu ara çok durgunsun, her şey yolundadır inşallah? öpüyorum seni de kocaman

Sanada iyi geceler esracim.

:) evet zor dedigin gibi.
ama iyikide yazmisim daha iyi oldum simdi :)

Kızzzzzzzz deme öyle deme dilin kurur
Emin ol bir çoğumuz benzer hissediyoruz kendimizi belki gerçek hayatta olamayacağımız kadar rahatız burada ( hee ben son bir kaç senedir gerçek hayattada fazlaca rahatım o ayrı )
Sevinçlerimizi üzüntülerimizi hayatta başımıza gelebilecek herşeyi burada paylaşıp rahatlıyoruz sende mutlaka bunu sık sık yapmaya çalış emin ol çok güzel motive oluyor insan

Kız ben burada benim Kaynanayı 2.80 çekiştiremesem çatlardım herhalde
Hee öbür taraftan kadın sayemde hafifliyor belki günah bakımından ama olsun nasılsa onda çok

Neyse kızlar size doyum olmaz herifim surat asıp gitti yattı kücük kuzuda koltukta uyuya kaldı inadından ben annemle yatacağım diye

Sizlere hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Yarın görüşmek üzere kendinize iyi bakın

Banucum bayiliyorum senin bu kv yle atismalarina :)) sende masallah iyi laf sokuyorsun canim...
iyiki ögrenmissin laf sokmayi

Haklisin canim... arada burda dedigin gibi icimizi dökmek lazim, fazla SIKmadan :)

Sanada iyi geceler

Bende yatayim bare gözlerim yanmaya basladi... Sabahta kizi krese götürecegim.
Yarin görüsmek üzere insallah. Iyi geceler muckssss hepinize!

dizimag ve yabancısiziizle.com var ordan izliyorum cnbs e ve e2de oluyor ama önceki sezonlar güncel değil orda. güzel diziler var ya orda dexter, da vinci demons, doctor who, rizzoli isles, mistresses ( bu yeni umutsuz ev kadınları vardı desperate housewives diye o bitince bu çıktı buda güzel,) komedi istersen how i met your mother ve the big bang theory favorim birde fantastikler var tabi vampirler kurtadamlar felan being human, true blood güzel onlarda.. fantastik bizim ülkede pek olmayan bişey malum bizimkiler anca komedisini yapıyor en azından onlarda gerçekçi

agzına acı biber sürerim baakkk hepimizin kendini yalnız hissettigi zamanlar oluyor ben mesela özellikle bu aralar. dışarı hayatıyla ilişkim kesildi resmen düğün dernek oluyor ama boş boş geçiyor arkadaslarımla son bi kaç senedir aram açıldı yada ayrı düştük bir nevi ben insanları tanımaya basladıgım için kendimi çektim diyebilirizde. burayı çok seviyorum ben kimse kimseyi unutmuyor ciddi anlamda söylüyorum bunu bak ben 1 sene önce geldim buraya ( 1 sene önce geldim kaçamak yapmaktan kilo veremedim sinirlendim kendime bak şimdi ) iki kere bıraktım burayı hemde aylarca ama kimse unutmadı sağolsunlar bir şekilde ulaştılar vs. tekrar geldigimde sıcacık bir karşılama herzaman. bizim topiğin en başlıca özelliği zaten sıcaklık. geldiğin an benimsiyorsun benim diyorsun. birşeye benim demek çok güzel. ya düşünsene kadınlar kulübü sadece bir site bizim değil sahibi kuranı yapanı bambaşka biri. ama biz sahiplendik bizim diyoruz kadınlar kulübü mahallesi diyet sokağı diyet grupları apartmanı no : +90 valla kazen bile kovamaz beni burdan evimiz bizim bura. sende evimizi hanımlarındansın ne derdin olursa yaz yalnızmı hissediyorsun yaz direk yalnızım diye canınmı sıkılıyor yaz canım sıkılıyor diye cok mu mutlusun yaz mutluyum diye başka kelimeye gerek yok gerisi gelicek zaten. hiçbişey bulamadınmı bul bi kaç resim karikatür bişiler gönder gitsin ben çok mu biliyorum yazdıklarımı baksana karikatür görüyorum kaynanayla ilgili aklıma cecoş geliyor hemen atıveriyorum topige. biz aileyiz birbirini cok seven, mükemmel annelerin burda toplandıgı bilgi alışverişlerinin en harika oldugu herseyin içten paylaşıldıgı kocaman bir aile.

yanlışım var mı hatunlaaaaarrr

bu arada on numara yazdım hee kazene göstertin bunu ödül versin bana

öyle bi dua etmişinki sonunda " at bi 20likte falına bakayım " dicen diye korktum bak şaka canım şakaaaa Allah razı olsun Allah sevdigine kavustursun Allah gönlüne göre versin Allah güzelliğine zeval vermesiiiiiiiinnn

birde o tanışma şekli eski usül değilmi ya ben lisedeyken oluyordu o hem üçüncü kez görünce bir işaret sanmış napsın zavallı güzelliği görünce

ya elimden gelse ben sizin bu mevzuları çizicem zaten karikatüre dökücem kitap yazcan sen ama bir şekilde tarihe geçmeli bu kaynana yok böyle bir kaynana vallahi. anlamıyorum anlam veremiyorum senin gibi tatlı bir insana nasıl böyle davranıyor kesin hoşuna gidiyor. cidden söylüyorum herkeste benim gibi düşünüyordur eminim çok tatlı şeker bir insansın ya ne biliyim böyle çok sıcak bir abla havan zerre kötü hissiyatın yok bilgilendirmeyi seven bunu yaparken egosu tavan yapmayan birisin. karsındakini memnun etmeyi seviyorsun aileni seviyorsun. güleçsin birkere nazar değmesin mükemmel bir insansın. bunları söylüyorum çünkü ben bu kadını anlamıyorum 7 / 24 senle yaşasın biri zerre sıkılmaz bunalmaz. derdi ne bunun ayy ayar oldum gene selam söyle kaynanana

Son düzenleme:

hürrem aklı diye bi şey varya işte o sende var banucummm senden ders almam gerekiyorrr ama çok hoşuma gitti ne güldümmm ben kaynanama böyle laf soksam eşim de onunla bir olur burnumdan getitrirler ama benimde lafı gediğine oturtma huyum var az ve özzz ama sana bayıldımmm aynennn devammm

sagol canim

Birazda olsa iki esra moralimi düzelttiniz :)

Bende sizleri coook seviyorum. Sevmesem zaten aklimda olmazdiniz... Hep aklimdasiniz...
Keske Türkiye'de olsamda gercektede görebilsem sizleri.

mucksss canım da sen yurtdışındasınn herhalde nerdesin anlat bize bakalımmm güzel mi oralar

epey de cesaretliymiş kaldı mı öyle yaaa

tamam uyu bakalim, ablana kavuscan ne guzel. Hadi iyi geceler sana muckssss

tşkler caım sana da günaydınnn

tsk ederımmmm herkes mutlu huzurlu olsun ınsaallah dun aksam cok hastaymıs esım. kısın bıle grıp olmadı ama baya hastaymıs anlasılan. aklım onda kaldı uzuldum yurtdısında , ustelık ıs ıcın orda. hayırlısı ınsaallah ıyılesır cok kotuydu hıc boyle olmamıstı

valla ben sızler kadar veremıyorum bılıyorsun oyuzden ben her hafta 500 gr versem onu kar olarak goruyorum artık. ınsaallah guzel bır rakam gorurum pazartesı gunu. yolculugun etkısı ıle salı gunu 104 gorunuyordum odem olmusum ama dıkkat etme ve spor ıle sukur hem onu atmısım hem bu sabah baktım kılo da vermısım.

esracıgım cok cok gecmıs olsun buaralar sen hastalık ıle sınanıyorsun sanırım. ALLAH yardımcın olsun acıl sıfalar dılıyorum canım.

kılo konusunda bır ıyıles de hepımız senı gaza getırırız hıc merak etme sennnnnnnnnn

GÜNAYDIN GÜZELLER
Herkesler iyidir inşallah bende iyiyim çok şükür herkesleri öpüyorum görüşürüz
Allah seni mehtep güldürdün beni sabah sabah
Valla bence pek uygun değil canım börekler pilavlar felan

Canım lütfen böle yapma biz herzaman burdayız ve her ne olursa olsun yanındayız kuzum ve seni çooookkk seviyoruz tamam

annenıze tekrar cok cok gecmıs olsun amelıyat, dıkıs falan duyunca tuylerım dıken dıken oluyor kendım de yasadım ALLAH acıl sıfalar versın sıze de kolaylıklar nasıp etsın aman dıkkat edın kendınıze de. hem hasta, hem ev, hem ıs, hem mısafır derken temponuz cok yuksek

esra sana katılıyorum ben bu dıyetı begenmedım bır porsıyon pılav bıle cok fazla. kayısı sekerlı bır meyve, kaldı kı komposto olunca seker de oluyor onu da begenmedım mesela senın yorumlarına eklemek ıstedım

ben de spor salonu ıcın konusuyorum valla erkeklerın arasında bıle olsa ıftardan sonra gıtmeyı dusunuyorum zaman kaybedemem oyle bır luksum yok bu kılodayken. sartları zorlamak gerekıyor yapacak bırsey yok yanı. ben kendı adıma boyle planlıyorum sımdılık.

Dün kahvaltıda ne yapacağımı düşünürken annemin ekmek pizza tarifi aklıma geldi. Bayat ekmekleri suyla ıslatıp hamur yapıp malzemeleri üstlerine döktüm bir güzel. Kendiminkini çavdar ve tahıllı ekmekten yaptım. Çavdar ekmeğini zaten sevmemişştim, tadını beğenmedim. Beyaz ekmeği babam yedi çok beğendi. Annemde poğaçayı yedi o da beğendi.

Yalnız hamuru suyla değil yağ ve süt ekleyerek yapmak gerekiyormuş. Yapacaklara tavsiyem bu da

Neyseciğime, bugün kahvaltıya davetliyiz, gitsem mi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…