- 6 Mart 2013
- 1.417
- 621
Gökçecim öyle düşünme, burada herkes seni seviyor, uzun süre görünmesen merak de eder. dilimizden düşmeyen Ebru, Özlem, Umut, Beyzuş abla, şimdi hatırlayamadığım bi sürü arkadaşımız var. merak ediyoruz haber alamayınca. daha sık merak edilmek bence bunaltıcı olur, burayı görev haline getirir. diyet uzun bir süreç olduğu için arada molalara ihtiyaç var, seni ne zaman gelsen kabul edecek arkadaşlar candır :) sen iyi ol, biz varız. ben de gerçek hayatta çok yalnız hissediyorum, ama seni anlamayan kalabalıklarda da yalnız kalabiliyor insan. biz birbirimizi anlıyoruz, seni de çok seviyoruz.
ay teşekkür ederim ama güzellikten değil arkadaşın denyoluğundandı bencesen de bu kadar güzel olma kuzummmm
Şimdi okudum moralinin ne kadar bozuk olduğunu. Sevindim vallahi güldürdüğümeAglarken güldürdün beni helal sana :)
Güzel olmakta bir bela yaws :)
kızlar uyumam lazım ablam sabah 7 gibi burda kendisi uyumaz beni de uyutturmaz bacılarımmmm yarın yine görüşürük tpik size emanettt makyajlarını silin sakın unutmayın haaa
haydiii hayırlı geceler tatlı uykular hepiniizeeeeeeeeeee
olmamı tam karikatür zaten hatun
Artık laf yiye yiye laf sokmayıda öğrendim
Birde tam kapıdan çıkarken evde yemek yok dedim hiç demiyor bile aa burada Allah ne verdiyse yeriz diye işin ne yemek yaparsın işte diyorOldu görürsem söylerim oğlun eşşek değil ya bir yemek ismarlar artık dedim nasılsa evi sattı ...ok gibi parası var dedim benden başkasıda yemeyeceğine göre kökünü kurutana kadar uğraşırım artık dedim tabi sonra benim mirası koklatmam o ayrı dedim bastım kahkahayı eşim nasıll gülüyor heee sen mirası al bende seninkinin ucundan yerim diye
Kadın nasıl sinirlendiyse artık bana anında kapıyı kapattı daha biz merdivene yönelmedenbende sesli bir şekilde anam ne meraklıymış len anan bizi postalamaya yüzümüze kapattı kapyı dedim eşime oda nasıl gülüyor hee valla öyle oldu diye
ben de kaçayım, hepinize iyi geceler
Asuman abla bu ara çok durgunsun, her şey yolundadır inşallah? öpüyorum seni de kocaman
ay teşekkür ederim ama güzellikten değil arkadaşın denyoluğundandı bence
Şimdi okudum moralinin ne kadar bozuk olduğunu. Sevindim vallahi güldürdüğüme
Canını sıkma hiçbir şeye diyeceğim, zor biliyorum. Ama yalnız hissetme. Burdayız
:) evet zor dedigin gibi.
ama iyikide yazmisim daha iyi oldum simdi :)
Sagol canim :) Motivasyon yaptigin icin bana :)
Bugun allaha sukur fazla bir fazlam olmadi yemek konusunda :) Kizim krestekilere yarin size bisküvi getircem diye söz vermis, bisküvi yaptik cadiyla :)
4tane bisküvi yedim saat 21de ara ögün olarak. (gercek bir rejim icin cok, ama benim suanki yeme tarzim icin baya az)
Neyse bakalim yavas yavas azaltayim bare... Belkide yarin hiç fazlam olmaz...
Yenacim beni listeden cikar. hedefim olan 8li rakamlara inince size haber veririm (simdiki hedefim bu)
essaz hedefim 69kilo. En son 15yasindayken 69kiloydum...
Uzun olucak ama kusura bakmayin içimi dökmem lazim :S
Motivasyonumun bu kadar düsük olmasi tam olarak ne bilmiyorum. Ama bildigim birsey var oda su dünyada benim hiç bir can dostum yok. Sadece tanidigim ve sokakta gördügüm selamlastigim insanlar var...
Esim var kizim var evet ama arkadasim yok... Annem, babam ve kardesim var ama onlar benim ne hissettigimi neler yasadigimi hiç birseyi bilmiyorlar ve cok anlayissizlar, yani onlari saymasakta olur... Gerci tek onlar oldugu icin yinede onlara gitmeyi seviyorum... Ne kadar her gittigimde canimi SIKsalar bile...
Ben kendimi cooook yanliz hissediyorum... Gerci buraya yaziyorumda sizlerdende beni merak eden pek yok... Evet pek sohbetlere katilmiyorum cunku ne yazcagimi ne konuscagimi hic bilmiyorum,... Hayatimda sohbet ettigim kimse olmadi...
Birde tam kapıdan çıkarken evde yemek yok dedim hiç demiyor bile aa burada Allah ne verdiyse yeriz diye işin ne yemek yaparsın işte diyorOldu görürsem söylerim oğlun eşşek değil ya bir yemek ismarlar artık dedim nasılsa evi sattı ...ok gibi parası var dedim benden başkasıda yemeyeceğine göre kökünü kurutana kadar uğraşırım artık dedim tabi sonra benim mirası koklatmam o ayrı dedim bastım kahkahayı eşim nasıll gülüyor heee sen mirası al bende seninkinin ucundan yerim diye
Kadın nasıl sinirlendiyse artık bana anında kapıyı kapattı daha biz merdivene yönelmedenbende sesli bir şekilde anam ne meraklıymış len anan bizi postalamaya yüzümüze kapattı kapyı dedim eşime oda nasıl gülüyor hee valla öyle oldu diye
Kızzzzzzzz deme öyle deme dilin kurur
Emin ol bir çoğumuz benzer hissediyoruz kendimizibelki gerçek hayatta olamayacağımız kadar rahatız burada ( hee ben son bir kaç senedir gerçek hayattada fazlaca rahatım o ayrı )
Sevinçlerimizi üzüntülerimizi hayatta başımıza gelebilecek herşeyi burada paylaşıp rahatlıyoruz sende mutlaka bunu sık sık yapmaya çalış emin ol çok güzel motive oluyor insan
Kız ben burada benim Kaynanayı 2.80 çekiştiremesem çatlardım herhalde
Hee öbür taraftan kadın sayemde hafifliyor belki günah bakımından ama olsunnasılsa onda çok
Neyse kızlar size doyum olmaz herifim surat asıp gitti yattıkücük kuzuda koltukta uyuya kaldı inadından ben annemle yatacağım diye
Sizlere hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Yarın görüşmek üzere kendinize iyi bakın
iyi yapmışşsın canım hangi dizileri izliyon ve hangi kanal da belki ben de takılırımm evde evde bakalım nolcak böylee kitap fiyatları evet pahalandı ikinci el kitapçıları düşünebilirsin ama
esracım canım çok teşekkür ederim sana da çok geçmiş olsun
Bugun allaha sukur fazla bir fazlam olmadi yemek konusunda :) Kizim krestekilere yarin size bisküvi getircem diye söz vermis, bisküvi yaptik cadiyla :)
4tane bisküvi yedim saat 21de ara ögün olarak. (gercek bir rejim icin cok, ama benim suanki yeme tarzim icin baya az)
Yenacim beni listeden cikar. hedefim olan 8li rakamlara inince size haber veririm (simdiki hedefim bu)
Motivasyonumun bu kadar düsük olmasi tam olarak ne bilmiyorum. Ama bildigim birsey var oda su dünyada benim hiç bir can dostum yok. Sadece tanidigim ve sokakta gördügüm selamlastigim insanlar var...
Esim var kizim var evet ama arkadasim yok... Annem, babam ve kardesim var ama onlar benim ne hissettigimi neler yasadigimi hiç birseyi bilmiyorlar ve cok anlayissizlar, yani onlari saymasakta olur... Gerci tek onlar oldugu icin yinede onlara gitmeyi seviyorum... Ne kadar her gittigimde canimi SIKsalar bile...
Ben kendimi cooook yanliz hissediyorum... Gerci buraya yaziyorumda sizlerdende beni merak eden pek yok... Evet pek sohbetlere katilmiyorum cunku ne yazcagimi ne konuscagimi hic bilmiyorum,... Hayatimda sohbet ettigim kimse olmadi...
herkese selamlaar.
hastalara geçmiş olsun, kaynana dırdırı çekenlere Allah sabır versin, iş stresi çekenlerin Allah yardımcısı olsun
ben bugün yine sokaklarda koştura koştura bir hal oldum
akşam otobüsten inip eve dönerken de peşime bir çocuk takıldı aynı otobüsten indik. ben sizi üçüncü kez görüyorum tanışabilir miyiz lütfen diye. titreye titreye konuştu ben de kovdum yanımdan. ne cesaret var artık millette maşallah. kızlarımız kadar oğullarımızı da iyi yetiştirmeliyiz kesinlikle
sagol canim
Birazda olsa iki esra moralimi düzelttiniz :)
Bende sizleri coook seviyorum. Sevmesem zaten aklimda olmazdiniz... Hep aklimdasiniz...
Keske Türkiye'de olsamda gercektede görebilsem sizleri.
ay teşekkür ederim ama güzellikten değil arkadaşın denyoluğundandı bence
Şimdi okudum moralinin ne kadar bozuk olduğunu. Sevindim vallahi güldürdüğüme
Canını sıkma hiçbir şeye diyeceğim, zor biliyorum. Ama yalnız hissetme. Burdayız
tamam uyu bakalim, ablana kavuscan ne guzel. Hadi iyi geceler sana muckssss
canım benim çok sevindim aranızın düzelmesine işte bunlaar tadı tuzu oluyor evliliğin darısı bizim başımıza inşallah menün ve sproun da gayet güzel olmuş bu hafta çok umutluyum senden bakalım eksilerini bi görelimmmm inşallahhhh
Günaydın kızlar,
Nasılsınız? ben hastayım, mutsuzum. Esracım 20lik diş beni de mahvetti aylardır. kulağıma ve boğazıma vuruyor ağrısı. dün artık yemek yerken dayanamayacak şekilde ağrıyordu. erteleyip duruyorum korkumdan ama ramazan sonuna kadar dayanabilirim inşallah. doktor antibiyotik verecek kesin, o da kilo yapıyor bana((
Kilo demişken dün Özlemle konuşunca biraz rahatlayıp tartılmaya karar verdim. Çok selamı var bu arada sizlere. spora başlamış ama kilo aldım diye üzülüyor o da( ben de bu sabah tartıldım ve tam 84 kg geldim. tabi gece eşimin getirdiği tiramisuya bile hayır demezsem olacağı bu. bu cumadan itibaren dikkat etmeye başlıyorum. inşallah ramazanda kurtulurum bu aldıklarımdan...
79 kgma düşene kadar çizelgemi kaldırıyorum. onu gördükçe sinir basıyor...
öpüyorum hepinizi canlar, görüşürüz inşallah.
Allah seni mehtep güldürdün beni sabah sabah
Valla bence pek uygun değil canım börekler pilavlar felanHedef: İki haftada 5 kilo.
Günlük kalori: 1300 Kcal
Ramazan ayı boyunca uygulayabileceğini bu diyetle iki hafta içinde 5 kilo vermeniz mümkün. İftar menüsü için ilave edebilecekleriniz: 1 adet yağsız pastırma, 5 zeytin, yağsız peynir, çökelek ya da lor, 2 dilim pide.
1.GÜN
Sahur : Bir porsiyon pilav (az yağlı) Kayısı komposto
İftar : Pastırmalı veya kıymalı yumurta (3 yumurta ile) 1 kase salata, ½ kilo meyve
2. GÜN
Sahur : Az yağlı pilav, kayısı komposto
İftar : Etli kuru fasulye (1 tabak) 1 tabak bulgur pilavı (az yağlı olacak) diyet güllaç
3. GÜN
Sahur : Peynir veya kıymalı az yağlı makarna, 1 bardak ayran
İftar : 4 adet biber, kabak, domates veya patlıcan dolma, 1 kase yoğurt, ½ kilo meyve
4. GÜN
Sahur : 3 dilim börek, çay
İftar : 8 adet ızgara köfte yarım porsiyon, yağsız pilav, 1 kase cacık, 1 porsiyon diyet muhallebi
5. GÜN
Sahur : 3 dilim börek, çay
İftar : Kıymalı ıspanak, 1 kase yoğurt, ½ kilo meyve
6. GÜN
Sahur : Az yağlı pilav, kayısı komposto.
İftar : ½ tavuk (haşlama ya da ızgara olacak) 1 tabak haşlanmış patates, 1 porsiyon diyet sütlaç
7. GÜN
Sahur : Yumurtalı domatesli, biberli, az yağlı, patates salatası
İftar : 1 tabak lahana sarma, 1 kase yoğurt, ½ kilo meyve
kızlar nette buldum sizce nasıl ? iftarlar güzelde sahurda hep pilav makarna onda kararsız kaldım:44:
linkte bu kızlar baya bir diyet çeşidi var.
Diyet Uzman, Zayflama Diyetleri (Kilo Verme), Diyetle ilgili en ok sorulan sorular
herkese iyi akşamlar..
nasılsınız kızlar bi koşu geldim nelere yapıyorsunuz diye..
ben koşuşturuyorum
annem halen yatıyor bugün birer dikişini aldım kalanları yarına alacağım koltuk değnekleri ancak tuvalete gidiyor yattığı yerden egzersizler var onları yapıyor ..
ev işleri gelen giden sağolsunlar boş kalmıyor ev..benim evim yakın ama fırsat olmuyor gelmeye..
neyse dün abimler geldi..
bir kaç gün daha rahat olurum.
sinde ayın sinde gitmem gereken diyetisyene kontrole gideceğim yarın hem ramazan için ayarlama yaptıracağım bakalım nasıl olacak...
büyük oğlanı dün yatılı kuran kursuna götürmüştü dün babası çok istekli idi.geceden beri kararsız geri gelmek istiyor eşim almaya gitti şimdi..aslında o kalmak istiyordu ama arkadaşı kalmak istememiş bizimkide ona uyuyor eşek sıpası..
bugün bizim pazar vardı burda baya gezindik eşimle iyi oldu spor açısından ama dönüşte döner yedik.diyetisyen öncesi iyi olmadı ama akşama yemem salata ile geçiştiririm artık..gecede spor yapayım bu akşam annemde kalmayacağım iyi olacak benim için bakalım yarın akşama paylaşırım diyetisyen günlüğümü..
haftada neler yapmışım belli olacak
canım kalori miktarı iyi ama karbonhidrat konusunda pek başarılı değil bence. o börekler falan gereğinden fazla.. ben kendim için bi liste hazırlıyorum, sizle de paylaşayım.
Sahur; 2 dilim kepekli ekmekle tost, 1 bardak süt (ben biraz kahve katacağım sade içemiyorum diye..), domates salatalık..
eğer evde paçanga böreği ya da normal börek varsa tostun yerine 1 tane paçanga ya da 1,5 dilim börek yemeyi planlıyorum.
bulgur pilavı ve cacık da alternatif öğün sahur için, bulgur pilavı da 6-7 kaşık olur bu durumda.
İftar; 1 tane hurma, 1 kase cacık ya da yoğurtlu çorba, 6-7 kaşık ana yemek (etli sebze ya da ızgara bir şeyler planlıyorum hep. eşimin porsiyonlarını kaşarla fırınlarım hafif yapacağımdan..), avuç içi kadar pide ya da 4 kaşık pilav/makarna vs., salata...
Ara; (iftardan 2 saat sonra) 1 porsiyon meyve, yeşil çay.
haftada 1-2 gün sütlü tatlı yiyebilirim meyve yerine.
bol suyu da unutmamak lazım tabi.
evet sildim, çok anlamsız gelmeye başlamıştı. belki ramazandan sonra geri yüklerim, şu 80lerden kurtulabilirsem.
selam güzellerrrr
nasılsınız hepiniz ?? umarım yaramaz durumlar yoktur.
bende durumlar aynı bir ileri bir geri öğünlerim düzenli olursa iyi ama düzensiz olunca az yesemde artı oluyorum onu çözdümmm
ramazanda geliyor bakalım ne yapıcazzz.
öndecen yazmıştım spor salonu olayını :26: bugün bakıcam yerine v.s nedir ne değildir sonra eşimin gönlünü yapmam lazım
haftada 3 gün akşam 9 ile 10 arası yoksa sıcaktan spor v.s hak getire olucakkk
alıntı yapamadım hepinizi öptümmmm
cücüşüm dualarını bizden esirgeme güle güle hayırlısı ile git gel kuzum şimdiden Allah kabul etsinn