- 22 Mayıs 2012
- 6.024
- 90
aaaaaaaaaaane blogu bu. anlamsız anlamlı bananee ben görmedim bi kereee en kısa zamanda bekliyorum
o değil de kate middleton doğurdu doğuracakmış
kadın geleceğin kralını ya da kraliçesini doğuracak birkaç gün içinde
geri yükleyince haber veririm o zaman :) bi 79a ineydimmm
he yaaa yengeç burcu bir kraliçe gelcekiçime öyle doğuyor bence kızları olur
bende bi 89a ineydimmtam duraklama dönemindeyim ya form koruyorum çok zayıfmışım gibi bide ne garibim ben :44::44:
canım kalori miktarı iyi ama karbonhidrat konusunda pek başarılı değil bence. o börekler falan gereğinden fazla.. ben kendim için bi liste hazırlıyorum, sizle de paylaşayım.
Sahur; 2 dilim kepekli ekmekle tost, 1 bardak süt (ben biraz kahve katacağım sade içemiyorum diye..), domates salatalık..
eğer evde paçanga böreği ya da normal börek varsa tostun yerine 1 tane paçanga ya da 1,5 dilim börek yemeyi planlıyorum.
bulgur pilavı ve cacık da alternatif öğün sahur için, bulgur pilavı da 6-7 kaşık olur bu durumda.
İftar; 1 tane hurma, 1 kase cacık ya da yoğurtlu çorba, 6-7 kaşık ana yemek (etli sebze ya da ızgara bir şeyler planlıyorum hep. eşimin porsiyonlarını kaşarla fırınlarım hafif yapacağımdan..), avuç içi kadar pide ya da 4 kaşık pilav/makarna vs., salata...
Ara; (iftardan 2 saat sonra) 1 porsiyon meyve, yeşil çay.
haftada 1-2 gün sütlü tatlı yiyebilirim meyve yerine.
bol suyu da unutmamak lazım tabi.
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Ay yine ancak bu saatte gelebildim
Öğlene doğru bir attım kendimi sokağa daha yeni geldim sayılır
Anam ne yoruldum ama hem trafik yordu beni hemde ayrı ayrı yerlere ödenmesi gereken vergiler beni deli etti giden paralar çabasıyahu yine emlak vergilerine zam gelmiş
Sonrada kızkardeşimle kendimizi semt pazarına atıp hesapta iki parça sebze alıp çıkacaktık ( 3 çocukla zor olur diye çünkü ben çocuk arabasını evden alıp bagaja atmayı unuttum, kız kardeşimde pazar arabasını evden almaya üşendi yorgunuz diye)
Anam bu hafta pazarda uygun olunca az şundan, az bundan derken oldumu 10 poşet
Birde kendime pazardan şöyle güzel siyah bir bol paça bir alt aldımGeçen senede almıştım hiç terletmiyor ifil ifil diye
Bu yazıda pantalon almaya gerek kalmadan geçireyim barinasılsa kilolar gidecek ondan sonrada ufak beden istediğim gibi pantalonlar alacağım nasılsa
Akşam üzere kızkardeşimden eşimin Anannesine geçip onunda bir saatcik gönlünü yaptım
Benim KV tabi oradaydıbenim telefonu görünce ( eşimin bana verdiği yeni telefon ) ay oğlum bana ne zaman alacaksın aynı telefondan dedi nasıl yani dedim bilmiyormuş gibi oda büyük bir sevinçle aa bende aynı telefonu alacağım hava atamıyacaksın ondan sonra demezmi yooo hiç problem değil bende herkese aaaa kaynanam beni fesatlığından aldı aynısını derim olur biter dedim fena bozuldu ama hiç cevap veremedi
Yarın şükür evdeyim ama bu seferde Ramazan girmeden şöyle ufak çaplı bir temizlik operasyonu yapayım diyorumNasılsa Ramazanda halsiz kalırsam hep üsten üsten yapıveririm ve Bayramdan evvel tekrar dip köşe girerim
Hazır büyük kız Almanyadaykende onun yastık yorganlarını bir yıkayayım diyorumBabası kılıklı yaz kış yorganla uyuyor neymiş üşüyormuş ben yazın çarşaf bile istemezken o gırtlağına kadar çeker yorganı
Birde odasını kaldıracağım ( atılacaklar, ufak gelenler ve eski bir sürü okul kitabı ve defteri var boş boş yer kaplayan)
Telefonda hanıma söyledimde çok iyi olur diyorsonuçta burada olsa yardım etmek zorunda kalacaktı cadı
Ay sen çok yaşa emi gece gece iyi geldi
iradesiz mehtaaaaappp ya normalde su içmeyi unuturum kızarım kendime hatta bi ara mutfakta içtigim bardak sayısını işaretliyordum bi not çizelgesine unutmayayım diye. ama ramazanda deli gibi su içiyorum sürekli aklım kalıyor ondan sanırım hep aklıma geliyoor teravih namazından sonra şöyle bi mahalleyi turlucan spor içinde yada evde yatmadan önce hareketler yapcan.
bu aradaaaaa sevgülünlede mutlulular dilerim kuzumm hayırlısı olsun inşallah
yengeç burcuyum canım sulugöz olanlarından hemdeenot aldım kitapların isimlerini. kitapçıya çok gidiyorum ama kitap fiyatlarıda biraz abartı artık çalışmayıncada alamıyorum arkadaşlara sorarım bakıyım onlarda muhakkak vardır bişeyler bu aralar dizilere taktım kafayı. bu alacakaranlık serisini okumuştum sonra filmlerini felan izledim okudugum bişeyin filmini dizisini görmek güzel geldi niyeyse basını sonunu biliyorsun bide sonrada hep dizilere başladım. yabancı diziler. çok kaliteli yapımları var. bide bizimkiler gibi 2 saat sürmüyor 20 dk 30 dk en fazla 45 dk. rahat rahat sıkılmadan izliyorsun. edebi yönümü tvna kaptırdım sanırım
canım geçmiş olsun. sen git doktoruna al antibiyotigini kurtuluş yok ondan. ramazanda daha kötü olma sonra aman diyimdikkat edip cici bak kendine emiiiiiiii
ahh ahhh çalışmak zor oralarda. ben 6 ayımı verdim ama full çalışıyordum sabah 8 aksam 12.. bana 6 ay değilde 6 sene geldi. o zamandan sonra hep baş agrısı çekiyorum moral psikoloji felan kalmıyor orda ya Allah sabır versin
okunduk üflendik gökçee haydı toparla kendini
motivasyon yapayım hemen sana şimdii bu kaçaklar olmasa olmuyo hayatımızda ama kaçamak yaptık diye salmak yok
o gnü unutup hemen telafi ediyoruz ve rejime devam ediyoruz hiiç bişey yokmus gibi anlaştıkmı cnm :13:
Sagol canim :) Motivasyon yaptigin icin bana :)
Bugun allaha sukur fazla bir fazlam olmadi yemek konusunda :) Kizim krestekilere yarin size bisküvi getircem diye söz vermis, bisküvi yaptik cadiyla :)
4tane bisküvi yedim saat 21de ara ögün olarak. (gercek bir rejim icin cok, ama benim suanki yeme tarzim icin baya az)
Neyse bakalim yavas yavas azaltayim bare... Belkide yarin hiç fazlam olmaz...
Yenacim beni listeden cikar. hedefim olan 8li rakamlara inince size haber veririm (simdiki hedefim bu)
essaz hedefim 69kilo. En son 15yasindayken 69kiloydum...
Uzun olucak ama kusura bakmayin içimi dökmem lazim :S
Motivasyonumun bu kadar düsük olmasi tam olarak ne bilmiyorum. Ama bildigim birsey var oda su dünyada benim hiç bir can dostum yok. Sadece tanidigim ve sokakta gördügüm selamlastigim insanlar var...
Esim var kizim var evet ama arkadasim yok... Annem, babam ve kardesim var ama onlar benim ne hissettigimi neler yasadigimi hiç birseyi bilmiyorlar ve cok anlayissizlar, yani onlari saymasakta olur... Gerci tek onlar oldugu icin yinede onlara gitmeyi seviyorum... Ne kadar her gittigimde canimi SIKsalar bile...
Ben kendimi cooook yanliz hissediyorum... Gerci buraya yaziyorumda sizlerdende beni merak eden pek yok... Evet pek sohbetlere katilmiyorum cunku ne yazcagimi ne konuscagimi hic bilmiyorum,... Hayatimda sohbet ettigim kimse olmadi...
olur mu hiç öyle şey bizler varız hep burdayızzz sen ne zaman anlatmak istersen sohbet etmek istersen şamata yapmak istersen yaz yeter neden buradayızz ki bizz birbirimize destek olalım diyeee seni arkadaş diye ekliyorumm paylaşmak istediğin zaman özelden de yazabilirisn lütfen hiç çekinmeee çok samimiyim ne zaman istersennn kuzummm
herkese selamlaar.
hastalara geçmiş olsun, kaynana dırdırı çekenlere Allah sabır versin, iş stresi çekenlerin Allah yardımcısı olsun
ben bugün yine sokaklarda koştura koştura bir hal oldum
akşam otobüsten inip eve dönerken de peşime bir çocuk takıldı aynı otobüsten indik. ben sizi üçüncü kez görüyorum tanışabilir miyiz lütfen diye. titreye titreye konuştu ben de kovdum yanımdan. ne cesaret var artık millette maşallah. kızlarımız kadar oğullarımızı da iyi yetiştirmeliyiz kesinlikle
sagol canim...
aslinda biliyorum burdasiniz hepiniz ama iste gelde bana anlat... :)
Sagol canim :) Motivasyon yaptigin icin bana :)
Bugun allaha sukur fazla bir fazlam olmadi yemek konusunda :) Kizim krestekilere yarin size bisküvi getircem diye söz vermis, bisküvi yaptik cadiyla :)
4tane bisküvi yedim saat 21de ara ögün olarak. (gercek bir rejim icin cok, ama benim suanki yeme tarzim icin baya az)
Neyse bakalim yavas yavas azaltayim bare... Belkide yarin hiç fazlam olmaz...
Yenacim beni listeden cikar. hedefim olan 8li rakamlara inince size haber veririm (simdiki hedefim bu)
essaz hedefim 69kilo. En son 15yasindayken 69kiloydum...
Uzun olucak ama kusura bakmayin içimi dökmem lazim :S
Motivasyonumun bu kadar düsük olmasi tam olarak ne bilmiyorum. Ama bildigim birsey var oda su dünyada benim hiç bir can dostum yok. Sadece tanidigim ve sokakta gördügüm selamlastigim insanlar var...
Esim var kizim var evet ama arkadasim yok... Annem, babam ve kardesim var ama onlar benim ne hissettigimi neler yasadigimi hiç birseyi bilmiyorlar ve cok anlayissizlar, yani onlari saymasakta olur... Gerci tek onlar oldugu icin yinede onlara gitmeyi seviyorum... Ne kadar her gittigimde canimi SIKsalar bile...
Ben kendimi cooook yanliz hissediyorum... Gerci buraya yaziyorumda sizlerdende beni merak eden pek yok... Evet pek sohbetlere katilmiyorum cunku ne yazcagimi ne konuscagimi hic bilmiyorum,... Hayatimda sohbet ettigim kimse olmadi...
herkese selamlaar.
hastalara geçmiş olsun, kaynana dırdırı çekenlere Allah sabır versin, iş stresi çekenlerin Allah yardımcısı olsun
ben bugün yine sokaklarda koştura koştura bir hal oldum
akşam otobüsten inip eve dönerken de peşime bir çocuk takıldı aynı otobüsten indik. ben sizi üçüncü kez görüyorum tanışabilir miyiz lütfen diye. titreye titreye konuştu ben de kovdum yanımdan. ne cesaret var artık millette maşallah. kızlarımız kadar oğullarımızı da iyi yetiştirmeliyiz kesinlikle
sana özel özellikle karikatürler zatensenin kv gene yapmış yapcagını saglam cevaplar veriyorsun ama tam karikatürlüksünüz vallahi