- 24 Mart 2012
- 17.098
- 3.445
- 41
agzına acı biber sürerim baakkkhepimizin kendini yalnız hissettigi zamanlar oluyor ben mesela özellikle bu aralar. dışarı hayatıyla ilişkim kesildi resmen düğün dernek oluyor ama boş boş geçiyor arkadaslarımla son bi kaç senedir aram açıldı yada ayrı düştük bir nevi ben insanları tanımaya basladıgım için kendimi çektim diyebilirizde. burayı çok seviyorum ben kimse kimseyi unutmuyor ciddi anlamda söylüyorum bunu bak ben 1 sene önce geldim buraya ( 1 sene önce geldim kaçamak yapmaktan kilo veremedim sinirlendim kendime bak şimdi ) iki kere bıraktım burayı hemde aylarca ama kimse unutmadı sağolsunlar bir şekilde ulaştılar vs. tekrar geldigimde sıcacık bir karşılama herzaman. bizim topiğin en başlıca özelliği zaten sıcaklık. geldiğin an benimsiyorsun benim diyorsun. birşeye benim demek çok güzel. ya düşünsene kadınlar kulübü sadece bir site bizim değil sahibi kuranı yapanı bambaşka biri. ama biz sahiplendik bizim diyoruz kadınlar kulübü mahallesi diyet sokağı diyet grupları apartmanı no : +90 valla kazen bile kovamaz beni burdan evimiz bizim bura. sende evimizi hanımlarındansın ne derdin olursa yaz yalnızmı hissediyorsun yaz direk yalnızım diye canınmı sıkılıyor yaz canım sıkılıyor diye cok mu mutlusun yaz mutluyum diye başka kelimeye gerek yok gerisi gelicek zaten. hiçbişey bulamadınmı bul bi kaç resim karikatür bişiler gönder gitsin ben çok mu biliyorum yazdıklarımı baksana karikatür görüyorum kaynanayla ilgili aklıma cecoş geliyor hemen atıveriyorum topige. biz aileyiz birbirini cok seven, mükemmel annelerin burda toplandıgı bilgi alışverişlerinin en harika oldugu herseyin içten paylaşıldıgı kocaman bir aile.
yanlışım var mı hatunlaaaaarrr
bu arada on numara yazdım hee kazene göstertin bunu ödül versin bana
mucksss canım da sen yurtdışındasınn herhalde nerdesin anlat bize bakalımmm güzel mi oralar
tşkler caım sana da günaydınnn
GÜNAYDIN GÜZELLER
Herkesler iyidir inşallah bende iyiyim çok şükür herkesleri öpüyorum görüşürüz
Canım lütfen böle yapma biz herzaman burdayız ve her ne olursa olsun yanındayız kuzum ve seni çooookkk seviyoruz tamam
maalesef gıdemedım mezunıyet vs ısyerımızın anlamayacagını bılıyordum hem mezunıyete gıdecektım hem doktora ugrayacaktım eskı doktoruma. ama ısyerıne sadece doktor dedım ama buyuk patron da kucuk patron da oyle bır sorun cıkarttılar kı, gıtseydım papaz olurdum kesın. ılk defa sorun cıkardılar ustelık tedavıye herzaman cok olumlu bakarlardı gıt tabıkı derlerdı ama ıkı cepheden sıkıstım bu kez. cuma gunu musterı gelecek esımın musterısı. sadece ornek gorecek dıger arkadas gosterecektı ama o ne anlar dıyıp sorun cıkarttılar kaldı kı bızım departmanda 3 yıldır calısan bırı. neyse ozetle kaldı benım seyahat.
annem haftasonu konusurken bu ıhtımalı bıle dusunce demedık lafı bırakmamıstı ama bu kez cok anlayısdı sasırdım uzulme dedı var bır hayr demekkı dedı vıdeosunu alırız ızlersın dedı kep falan hepsı evde olacak dedı resım cektırırız okula gıdıp dedı haftasonu gelırsın dedı hatta ıstersen studyoya bıle gıderız dedı ona goturecegım kıuyafet, ayakkabı ve turbanlar vardı onlar sorundu baya sorun etmıstı ben ısten ızın alıp gıdıp almaya gıdemem dıyordu onu da sorun etmedı vs. kardesım de zaten sorun etmedı ama ben tabıkı uzuldum
üzülme canim, hayirlisi böyleymis demek...
Esinede geçmis olsun bu arada. Ne zaman döncek? birde hangi ülkeye gitti?
(merakli melahat gibi oldum hehe)
Neyse ben bir cilekli form çayimi yapip içeyim :)
Günaydinnnnn!!! Insallah hepiniz iyisinizdir!!! Dün geceki sohbetten sonra. Bugün motivasyonum tavan yapti... Gerci iyiki yapti sabah bir tartildim 94.9kg olmusum...
Birde bu arada yarin psikolog ile ilk randevum var kaç aydir bu günü bekliyorum... Sonunda bosalmis birazda bana sira geldi... Coook heycanliyim ne anlatcam nerden basliycam hiç bilmiyorum... Bakalim nasil gecicek...
Cok güzel özetlemissin canim :) evet burasi bizim. Bizim evimiz! Daha ilk günden benimsedim burayi zaten...
Ama gercek hayatta gercekten yanlizim... Hani sadece bir his degil. Gercek bu...
Günaydin canim.
Evet yurtdisindayim. Isviçre'deyim. Burda dogup büyüdügüm için ben çok seviyorum burayi :) Hersey çok düzenli, insanlar kurallari dinliyorlar. Mesela otobüsler en fazla 2dk geç kalirlar.
Gerci burda Türkiye gibi yaz olmuyor pek... Mesela suan 16derece... Gerci hafta sonu 26olcakmis öyle olursa plaja gidelim diyoruz bakalim hayirlisi :) burda 22derece olunca insanlar hemen cikariyor yazliklari
Günaydin canim. Allaha sukur sizlerin sayesinde daha iyiyim düne bakarak :)
gokce ben de cok sevıyorum cıleklı ahududulu form cayı. hatta bazen yesıl cayın ıcıne atıyorum yesıl cayı guzellestırsın dıye
kırgızıstan da canım. o da ben de ıhracat sorumlusuyuz aynı sırkette. esım pazarlama ıcın fuarlara da gıder normal musterı zıyaretlerı de yapar. pazar sabahı ınıyor ıstanbula canım.
ne merakı ya, sen sormussun ne guzel cevaplarım valla.
turkıyedekı devlet hastanelerınde ılk psıkologa gıdemıyormussun once psıkıyatrıst. o senın durumunu psıkologluk olarak goruyorsa oraya yonlendırıyormus bence psıkolog ya da psıkıyatrıst kesınlıkle gıtmek lazım. ben keske daha once gıtseydım cok memnun kaldım ustelık benımkı psıkolog degıl konusarak deşarz olmak ayrı bır keyıf olacaktır senın ıcın.
ya elimden gelse ben sizin bu mevzuları çizicem zaten karikatüre dökücemkitap yazcan sen ama bir şekilde tarihe geçmeli bu kaynana yok böyle bir kaynana vallahi. anlamıyorum anlam veremiyorum senin gibi tatlı bir insana nasıl böyle davranıyor kesin hoşuna gidiyor. cidden söylüyorum herkeste benim gibi düşünüyordur eminim çok tatlı şeker bir insansın ya ne biliyim böyle çok sıcak bir abla havan zerre kötü hissiyatın yok bilgilendirmeyi seven bunu yaparken egosu tavan yapmayan birisin. karsındakini memnun etmeyi seviyorsun aileni seviyorsun. güleçsin birkere nazar değmesin mükemmel bir insansın. bunları söylüyorum çünkü ben bu kadını anlamıyorum 7 / 24 senle yaşasın biri zerre sıkılmaz bunalmaz. derdi ne bunun ayy ayar oldum gene selam söyle kaynanana
hürrem aklı diye bi şey varya işte o sende var banucummm senden ders almam gerekiyorrr ama çok hoşuma gitti ne güldümmmben kaynanama böyle laf soksam eşim de onunla bir olur burnumdan getitrirler ama benimde lafı gediğine oturtma huyum var az ve özzz ama sana bayıldımmm aynennn devammm
dun aksam cok hastaymıs esım. kısın bıle grıp olmadı ama baya hastaymıs anlasılan. aklım onda kaldı uzuldum yurtdısında , ustelık ıs ıcın orda. hayırlısı ınsaallah ıyılesır cok kotuydu hıc boyle olmamıstı
yolculugun etkısı ıle salı gunu 104 gorunuyordum odem olmusum ama dıkkat etme ve spor ıle sukur hem onu atmısım hem bu sabah baktım kılo da vermısım.
Him anladim canim :)
Esinle ayni yerde calismak güzeldir :)
Bende esimle 1yil ayni yerde calistim, gerci ben bürodaydim o produksyondaydi. Is kazasi yapinca ikimizde ciktik ordan (daha dogrusu kovdular, uzun hikaye)
Hmmm esimin psikolog/psikiyatrist i ayarladi bana bu adami...
Benim gitcegimde hem psikolog hem psikiyatrist. gerci ben ilaçli tedavi istemiyorum... Dedigin gibi desarj olmak icin gidicem daha cok...
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Dün gece çok geç saatte eşimin temizliği kabardı
Taktı gecenin 11inde gel şu kızın bazasının altında ne var ne yok bir bakalım diyetabi sırf bazayla kalmadık bütün odayı kaldırdık Bende şimdi fırsat o fırsat bütün yastık yorgan ne varsa yıkıyorum
Bayramda bari onlarla uğraşmam
Bugün bir tek onun odasını cam perde dahil bitireyimde sadece toz alıp süpürürüm düzenli olarak
Neyse şimdi ev işlerine girişeyimde öğleden sonra daha rahat buralarda dolanırım
Kız ben hep diyorum kesinlikle bir gün kitap çıkaracağım macerlarımızla ilgili
Tadın bir kere kendi huysuz o yüzden ben artık hiç neden yapıyor diye düşünmüyorum
Bu arada o güzel sözlerin için de çok çok teşekkür ederim
O senin yüreğinin güzelliği Fıstığım yoksa ben gerçekten hiç ay sevileyim diye birşey yapmıyorum
Heee ama siz yinede sevin benikedi gibi huyum var sırnaşmayı severim
Rabbim inşallah benim KVnin tam tersi anaç, yüreği güzel ve Allah korkusuyla çarpan, gönlüde kendide zenginbir Kayınvalide nasip ederde ömrünün sonuna kadar hep çok çok mutlu olursun .....Aminnnnnnnnnnnnnn
Bende eşime diyorum içimdeki Hürremi uyandırdı bu anan diye
Oda hemen dalga geçer o zaman bende Sülüman mı oluyorum diyoryemişim sülümanı hürremin yanında adı bile geçmez diyorum gülüyor
Valla canım eskiden inanılmaz sessiz kalıyordum ve eve geçtiğimiz an sinir krizleri geçirip hastanelik bile olduğum oluyordu :26:
Kadın o dönem pek bir mutluydu tabi bana hakaretler edip o şekilde evimize yollarkenşimdi tam tersi devamlı söylenip duruyormuş ben gittikten sonra hatta ertesi gün bile canı sıkkın oluyormuş yok bak gördün yine laf soktu, ne kadar rahat cevap veriyor yok bilmem ne diye normalde hiç anlaşamadığı Ablasına beni çekiştiriyormuş
Kadıncağızda ( ablası ) beni arıyor kız yine bizimkini fit ettin kuduruyor sinirden diye bana haber veriyorOda her defasında diyor eeee geçmişte sen az yapmadın ona bırakta okadar laf söylesin sonuçta hiç bir zaman terbiyesizleşmiyor diyor
Canım çok ama çok geçmiş olsunİnşallah önemli birşey değildir de enişte bey çabuk toparlar
Canım yolculuk için hayırlısı özel şirket olunca böle oluyo malesefdun aksam cok hastaymıs esım. kısın bıle grıp olmadı ama baya hastaymıs anlasılan. aklım onda kaldı uzuldum yurtdısında , ustelık ıs ıcın orda. hayırlısı ınsaallah ıyılesır cok kotuydu hıc boyle olmamıstı
yolculugun etkısı ıle salı gunu 104 gorunuyordum odem olmusum ama dıkkat etme ve spor ıle sukur hem onu atmısım hem bu sabah baktım kılo da vermısım.
Asuman ablacım Allah işlerinde kolaylıklar versinHayırlı sabahlar güzeller
Kaç gündür okudum ama yazamadım bir türlü kusuruma bakmayın kimi zaman fırsatım olmadı kimi zaman da yazmamadım işte
Ama merak etmeyin iyiyim şükür kızlar evde olunca onlarla mücadeleyle geçiyor günüm büyük kızın kursu da bitti bakalım aylardır düzenlemediği odasını adam edebilecekmiyiz bana ısrarla halledecek diyor ama umutsuzum valla
Küçük kızım da kursa gitmiyor kursta çok yavaş ilerliyorlar biz evde çalışıyoruz onunla da
Yürüyüş diyet felan yok tabii hayatımda :) dışarı çarşıya felan çıkarsak yürüyerek gidip geliyorum tabii ama dün hiç evden çıkmadım mesela bugün bi ihtimal çıkabiliriz kızlarla
Pazar günü de piknik var kardeşimlerle bizim köye gideceğiz yine hem Ramazan öncesi bir gezi olur bize iyi gelir
Durumlar böyle canlarım hepinizi öperim bolca
herkese merhaba...
günlerdir gecem gündüzüm birbirine girmiş durumda...bu sıralar çok yoğun günler yaşıyorum ve de çok can sıkıcı...içinden çıkamıyorum..sizide anlatıp sıkmayım...
yazamadığım için kusura bakmayın...hepinizi seviyorum...bu arada 2.el koşu bandı aldım komşumdan henüz kullanamadım ama neyse...Ramazanda daha düzenli olur inşallah her şey...
Allah'a emanet olun...
Kız ben hep diyorum kesinlikle bir gün kitap çıkaracağım macerlarımızla ilgili
Tadın bir kere kendi huysuz o yüzden ben artık hiç neden yapıyor diye düşünmüyorum
Bu arada o güzel sözlerin için de çok çok teşekkür ederim
O senin yüreğinin güzelliği Fıstığım yoksa ben gerçekten hiç ay sevileyim diye birşey yapmıyorum
Heee ama siz yinede sevin benikedi gibi huyum var sırnaşmayı severim
Rabbim inşallah benim KVnin tam tersi anaç, yüreği güzel ve Allah korkusuyla çarpan, gönlüde kendide zenginbir Kayınvalide nasip ederde ömrünün sonuna kadar hep çok çok mutlu olursun .....Aminnnnnnnnnnnnnn