Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese gunaydınnnnnnnn

goruldugu uzere ben yolculuga cıkamadım,

eger cuma gunu ısım bıter ve cumartesı gunu calısmak zorunda kalmazsam, cuma gece yola cıkacagım.pazar aksam bınıp pazartesı sabah ınecegım buraya.

menumu yazayım:

sabah ac karnına 500 ml su

kahvaltı

haslanmıs yumurta bır tane
bır bardak süt
ıkı dılım cavdar ekmegı

ara: bır koyu erık atze, ıkı eksı taze kayısı, 500 ml ılık su, acık sekersız cay

yemekten once 500 ml ılık su

oglen: 5 kasık pılav, bır baget fırında, bır kase mercımek corbası

ara: uc eksı taze kayısı, yarım demet maydonoz, 500 ml ılık su, acık sekersız cay, 5 kasık yogurt

aksam ıs cıkısı dırekt spora gıttım 7 de basladım 8 bucuga kadar. spora yuruyerek gıtmemıs oldum. 11.000 adım oluyor bısıklet vs hareket yaparken adımları saymıyor adımsayarım.

aksam yemek yemeyecegım ıcın ara ogunu fazla tuttum, ayrıca canım dondurma ıstedı ve sutlu dondurma yedım bır tane.

25 dk kosu bandında yuruyus 5 dksında koştum
20 dk bısıklet
15 dk twıst
10 dk oklava ıle hareketler
100 +100 toplam 200 mekık
spordan sonra eve yuruyerek geldım yaklasık 40 dk normal tempoda yurudum.

500 ml su.

erken uyudum dun, saat 10 da uyudum. toplam su 3,5 lt oldu

maalesef gıdemedım mezunıyet vs ısyerımızın anlamayacagını bılıyordum hem mezunıyete gıdecektım hem doktora ugrayacaktım eskı doktoruma. ama ısyerıne sadece doktor dedım ama buyuk patron da kucuk patron da oyle bır sorun cıkarttılar kı, gıtseydım papaz olurdum kesın. ılk defa sorun cıkardılar ustelık tedavıye herzaman cok olumlu bakarlardı gıt tabıkı derlerdı ama ıkı cepheden sıkıstım bu kez. cuma gunu musterı gelecek esımın musterısı. sadece ornek gorecek dıger arkadas gosterecektı ama o ne anlar dıyıp sorun cıkarttılar kaldı kı bızım departmanda 3 yıldır calısan bırı. neyse ozetle kaldı benım seyahat.

annem haftasonu konusurken bu ıhtımalı bıle dusunce demedık lafı bırakmamıstı ama bu kez cok anlayısdı sasırdım uzulme dedı var bır hayr demekkı dedı vıdeosunu alırız ızlersın dedı kep falan hepsı evde olacak dedı resım cektırırız okula gıdıp dedı haftasonu gelırsın dedı hatta ıstersen studyoya bıle gıderız dedı ona goturecegım kıuyafet, ayakkabı ve turbanlar vardı onlar sorundu baya sorun etmıstı ben ısten ızın alıp gıdıp almaya gıdemem dıyordu onu da sorun etmedı vs. kardesım de zaten sorun etmedı ama ben tabıkı uzuldum

dun aksam cok hastaymıs esım. kısın bıle grıp olmadı ama baya hastaymıs anlasılan. aklım onda kaldı uzuldum yurtdısında , ustelık ıs ıcın orda. hayırlısı ınsaallah ıyılesır cok kotuydu hıc boyle olmamıstı

yolculugun etkısı ıle salı gunu 104 gorunuyordum odem olmusum ama dıkkat etme ve spor ıle sukur hem onu atmısım hem bu sabah baktım kılo da vermısım.

ben gıdemedım ama ben de ıyıyım hem yolculugun odemını atmısım hem ıncelıyorum nerden anlayacaksın dersen gobek altına dogru sık sık dusen camasırlarım vardı dardı rahat edemezdım cok ama maasallah sımdı belımden oteye kadar cekıyorum nerdeyse ya. bugun hatta elbıse gıydım sıyah bır elbısem vardı mevsımlık. ustumde hırka olmadan gıydım ve fena da durmuyor oyle löpur löpur durmadı .

ha sadece odem atmadım kılo da verıyorum 102,7 gordum ılk kez bu rakamı gordum.

moralım bozuldu ama kenara cekılmedım dun, guzelce sporumu yaptımmmmmmmmmmm bugun de gıdecegım yarın da gıdecegım. yolculuk olacak dıye ızın ıstemıstım ama bu durumda gerek yok kızlar. yarın tartılıp kılo ve spor bıldırımı yapabılırım yena ve elız sıze tekrar bılgı vereyım ızınlı degılım canlar

Günaydinnnnn!!! Insallah hepiniz iyisinizdir!!! Dün geceki sohbetten sonra. Bugün motivasyonum tavan yapti... Gerci iyiki yapti sabah bir tartildim 94.9kg olmusum...

Birde bu arada yarin psikolog ile ilk randevum var kaç aydir bu günü bekliyorum... Sonunda bosalmis birazda bana sira geldi... Coook heycanliyim ne anlatcam nerden basliycam hiç bilmiyorum... Bakalim nasil gecicek...

Cok güzel özetlemissin canim :) evet burasi bizim. Bizim evimiz! Daha ilk günden benimsedim burayi zaten...
Ama gercek hayatta gercekten yanlizim... Hani sadece bir his degil. Gercek bu...

mucksss canım da sen yurtdışındasınn herhalde nerdesin anlat bize bakalımmm güzel mi oralar

tşkler caım sana da günaydınnn

Günaydin canim.
Evet yurtdisindayim. Isviçre'deyim. Burda dogup büyüdügüm için ben çok seviyorum burayi :) Hersey çok düzenli, insanlar kurallari dinliyorlar. Mesela otobüsler en fazla 2dk geç kalirlar.
Gerci burda Türkiye gibi yaz olmuyor pek... Mesela suan 16derece... Gerci hafta sonu 26olcakmis öyle olursa plaja gidelim diyoruz bakalim hayirlisi :) burda 22derece olunca insanlar hemen cikariyor yazliklari

Günaydin canim. Allaha sukur sizlerin sayesinde daha iyiyim düne bakarak :)

üzülme canim, hayirlisi böyleymis demek...

Esinede geçmis olsun bu arada. Ne zaman döncek? birde hangi ülkeye gitti?
(merakli melahat gibi oldum hehe)

Neyse ben bir cilekli form çayimi yapip içeyim :)

üzülme canim, hayirlisi böyleymis demek...

Esinede geçmis olsun bu arada. Ne zaman döncek? birde hangi ülkeye gitti?
(merakli melahat gibi oldum hehe)

Neyse ben bir cilekli form çayimi yapip içeyim :)

gokce ben de cok sevıyorum cıleklı ahududulu form cayı. hatta bazen yesıl cayın ıcıne atıyorum yesıl cayı guzellestırsın dıye

kırgızıstan da canım. o da ben de ıhracat sorumlusuyuz aynı sırkette. esım pazarlama ıcın fuarlara da gıder normal musterı zıyaretlerı de yapar. pazar sabahı ınıyor ıstanbula canım.

ne merakı ya, sen sormussun ne guzel cevaplarım valla.

turkıyedekı devlet hastanelerınde ılk psıkologa gıdemıyormussun once psıkıyatrıst. o senın durumunu psıkologluk olarak goruyorsa oraya yonlendırıyormus bence psıkolog ya da psıkıyatrıst kesınlıkle gıtmek lazım. ben keske daha once gıtseydım cok memnun kaldım ustelık benımkı psıkolog degıl konusarak deşarz olmak ayrı bır keyıf olacaktır senın ıcın.

Him anladim canim :)
Esinle ayni yerde calismak güzeldir :)
Bende esimle 1yil ayni yerde calistim, gerci ben bürodaydim o produksyondaydi. Is kazasi yapinca ikimizde ciktik ordan (daha dogrusu kovdular, uzun hikaye)

Hmmm esimin psikolog/psikiyatrist i ayarladi bana bu adami...

Benim gitcegimde hem psikolog hem psikiyatrist. gerci ben ilaçli tedavi istemiyorum... Dedigin gibi desarj olmak icin gidicem daha cok...

Neyse kizlar ben kactim belki aksam saat 23gibi gelirim tekrar.
yavas yavas ev islerine basliyayim bakalim...

Hayirli günler hepinize. öpüyorum sizleri

Hayırlı sabahlar güzeller
Kaç gündür okudum ama yazamadım bir türlü kusuruma bakmayın kimi zaman fırsatım olmadı kimi zaman da yazmamadım işte
Ama merak etmeyin iyiyim şükür kızlar evde olunca onlarla mücadeleyle geçiyor günüm büyük kızın kursu da bitti bakalım aylardır düzenlemediği odasını adam edebilecekmiyiz bana ısrarla halledecek diyor ama umutsuzum valla
Küçük kızım da kursa gitmiyor kursta çok yavaş ilerliyorlar biz evde çalışıyoruz onunla da
Yürüyüş diyet felan yok tabii hayatımda :) dışarı çarşıya felan çıkarsak yürüyerek gidip geliyorum tabii ama dün hiç evden çıkmadım mesela bugün bi ihtimal çıkabiliriz kızlarla
Pazar günü de piknik var kardeşimlerle bizim köye gideceğiz yine hem Ramazan öncesi bir gezi olur bize iyi gelir
Durumlar böyle canlarım hepinizi öperim bolca

Tünaydınnnn güzellerrrr

nasılsınız bakalımmm ben 2 gündür diyet açısından az cozuttum gibim:26::26:

Gökçemmmmm kuzum psikolağa git gel bak daha iyi hissediceksin kendini.hepimize oluyor bazen evre evre ama toparlanıyoruz zorda olsa.sen başarırsın.nacizane fikrim listeden çıkmaman

Asumdan ses geldi iki kız anası olmak kolaymı eeee Allah kolaylık versin canımmm

cecoşum banum Allah senide güldürsün senin kv ile konuşmaları pembe dizi sürekliliği ile okuyorum Allah senide güldürsün.

öptüm canlar cööö deyip kaçım dedim

malum işşş

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Dün gece çok geç saatte eşimin temizliği kabardı
Taktı gecenin 11inde gel şu kızın bazasının altında ne var ne yok bir bakalım diye tabi sırf bazayla kalmadık bütün odayı kaldırdık Bende şimdi fırsat o fırsat bütün yastık yorgan ne varsa yıkıyorum
Bayramda bari onlarla uğraşmam
Bugün bir tek onun odasını cam perde dahil bitireyimde sadece toz alıp süpürürüm düzenli olarak

Neyse şimdi ev işlerine girişeyimde öğleden sonra daha rahat buralarda dolanırım

Kız ben hep diyorum kesinlikle bir gün kitap çıkaracağım macerlarımızla ilgili
Tadın bir kere kendi huysuz o yüzden ben artık hiç neden yapıyor diye düşünmüyorum
Bu arada o güzel sözlerin için de çok çok teşekkür ederim
O senin yüreğinin güzelliği Fıstığım yoksa ben gerçekten hiç ay sevileyim diye birşey yapmıyorum
Heee ama siz yinede sevin beni kedi gibi huyum var sırnaşmayı severim
Rabbim inşallah benim KVnin tam tersi anaç, yüreği güzel ve Allah korkusuyla çarpan, gönlüde kendide zengin bir Kayınvalide nasip ederde ömrünün sonuna kadar hep çok çok mutlu olursun .....Aminnnnnnnnnnnnnn

Bende eşime diyorum içimdeki Hürremi uyandırdı bu anan diye
Oda hemen dalga geçer o zaman bende Sülüman mı oluyorum diyor yemişim sülümanı hürremin yanında adı bile geçmez diyorum gülüyor
Valla canım eskiden inanılmaz sessiz kalıyordum ve eve geçtiğimiz an sinir krizleri geçirip hastanelik bile olduğum oluyordu :26:
Kadın o dönem pek bir mutluydu tabi bana hakaretler edip o şekilde evimize yollarken şimdi tam tersi devamlı söylenip duruyormuş ben gittikten sonra hatta ertesi gün bile canı sıkkın oluyormuş yok bak gördün yine laf soktu, ne kadar rahat cevap veriyor yok bilmem ne diye normalde hiç anlaşamadığı Ablasına beni çekiştiriyormuş
Kadıncağızda ( ablası ) beni arıyor kız yine bizimkini fit ettin kuduruyor sinirden diye bana haber veriyor Oda her defasında diyor eeee geçmişte sen az yapmadın ona bırakta okadar laf söylesin sonuçta hiç bir zaman terbiyesizleşmiyor diyor

Canım çok ama çok geçmiş olsun İnşallah önemli birşey değildir de enişte bey çabuk toparlar

hıc zevklı degıl ozlem duygusu sıfırlanıyor ısın stresı sureklı oluyor evde ıste yuırtdısında hersey ıs oluyor sureklı ıs konusuyor hale gelıyorsun o bırı ıle tartıssa sana sorun sen tartıssan ona sorun. ıkınız de hasta olsanız ya da ıkınız beraber bıryere gıdecek olsanız buyuk sorun vs vs. cok berbat bırsey bence. yaptıgın ıs de onemlı elbette. bızım ısımız satıs oyuzden stresımız en ust noktada oluyor

ben de ılaclı ıstemıyorum dıyordum ama bana ılac lazımmıs onu anladım ılaca baslayalı cok ıyıyım buyuk tepkıler ofke krızlerı yasamıyorum

tsk ederım sagolun, hava degısıklıgınden sanırım grıp olmus ama bugun daha ıyıymıs sukur.

herkese merhaba...

günlerdir gecem gündüzüm birbirine girmiş durumda...bu sıralar çok yoğun günler yaşıyorum ve de çok can sıkıcı...içinden çıkamıyorum..sizide anlatıp sıkmayım...

yazamadığım için kusura bakmayın...hepinizi seviyorum...bu arada 2.el koşu bandı aldım komşumdan henüz kullanamadım ama neyse...Ramazanda daha düzenli olur inşallah her şey...

Allah'a emanet olun...

Canım yolculuk için hayırlısı özel şirket olunca böle oluyo malesef
Eşin için çok geçmiş canım
Spor ve kilo içinde tebrik ederim canım
Asuman ablacım Allah işlerinde kolaylıklar versin
Özlüyoruz seni arada uğra bi ceee de ablacım öpüyorum seni kendine iyi bak

Canım her neye canın sıkıldıysa sıkma o güzel canını anlatmak istersen biz her zaman burdayız kuzum dinleriz seni

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn dualar aldı başını gidiyorr ooohhh ne güzeeell
biliyorum cücüşüm sen bişey yapmıyorsun bizim seni sevesimiz var sırnaş anneeeeeeeeemm kedişim miyaaaaaaaaaaavvvvv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…