- 24 Mart 2012
- 17.098
- 3.445
- 41
herkese gunaydınnnnnnnn
goruldugu uzere ben yolculuga cıkamadım,
eger cuma gunu ısım bıter ve cumartesı gunu calısmak zorunda kalmazsam, cuma gece yola cıkacagım.pazar aksam bınıp pazartesı sabah ınecegım buraya.
menumu yazayım:
sabah ac karnına 500 ml su
kahvaltı
haslanmıs yumurta bır tane
bır bardak süt
ıkı dılım cavdar ekmegı
ara: bır koyu erık atze, ıkı eksı taze kayısı, 500 ml ılık su, acık sekersız cay
yemekten once 500 ml ılık su
oglen: 5 kasık pılav, bır baget fırında, bır kase mercımek corbası
ara: uc eksı taze kayısı, yarım demet maydonoz, 500 ml ılık su, acık sekersız cay, 5 kasık yogurt
aksam ıs cıkısı dırekt spora gıttım 7 de basladım 8 bucuga kadar. spora yuruyerek gıtmemıs oldum. 11.000 adım oluyor bısıklet vs hareket yaparken adımları saymıyor adımsayarım.
aksam yemek yemeyecegım ıcın ara ogunu fazla tuttum, ayrıca canım dondurma ıstedı ve sutlu dondurma yedım bır tane.
25 dk kosu bandında yuruyus 5 dksında koştum
20 dk bısıklet
15 dk twıst
10 dk oklava ıle hareketler
100 +100 toplam 200 mekık
spordan sonra eve yuruyerek geldım yaklasık 40 dk normal tempoda yurudum.
500 ml su.
erken uyudum dun, saat 10 da uyudum. toplam su 3,5 lt oldu
goruldugu uzere ben yolculuga cıkamadım,
eger cuma gunu ısım bıter ve cumartesı gunu calısmak zorunda kalmazsam, cuma gece yola cıkacagım.pazar aksam bınıp pazartesı sabah ınecegım buraya.
menumu yazayım:
sabah ac karnına 500 ml su
kahvaltı
haslanmıs yumurta bır tane
bır bardak süt
ıkı dılım cavdar ekmegı
ara: bır koyu erık atze, ıkı eksı taze kayısı, 500 ml ılık su, acık sekersız cay
yemekten once 500 ml ılık su
oglen: 5 kasık pılav, bır baget fırında, bır kase mercımek corbası
ara: uc eksı taze kayısı, yarım demet maydonoz, 500 ml ılık su, acık sekersız cay, 5 kasık yogurt
aksam ıs cıkısı dırekt spora gıttım 7 de basladım 8 bucuga kadar. spora yuruyerek gıtmemıs oldum. 11.000 adım oluyor bısıklet vs hareket yaparken adımları saymıyor adımsayarım.
aksam yemek yemeyecegım ıcın ara ogunu fazla tuttum, ayrıca canım dondurma ıstedı ve sutlu dondurma yedım bır tane.
25 dk kosu bandında yuruyus 5 dksında koştum
20 dk bısıklet
15 dk twıst
10 dk oklava ıle hareketler
100 +100 toplam 200 mekık
spordan sonra eve yuruyerek geldım yaklasık 40 dk normal tempoda yurudum.
500 ml su.
erken uyudum dun, saat 10 da uyudum. toplam su 3,5 lt oldu