Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam millet....

ben bu gece geç yattım, oyüzden geçte kalktım

bugün kalktığımdan beri; kahvaltı, şu-bu derken saat 4olmuş yaaaa.......
daha evde yapcak çok işlerimde vaaar......
neyse hallederim inşaallah akşama kadar......

dün böreği yaptım güzel oldu kızlar, amaaa benimki biraz kalın oldu. kalın olmasının sebebide; benim tepsim az daha küçüktü komşunun tepsisine göre, gerçi komşum demişti bu tepsiye iyi oldu diye, ama ben çok bildiğim içinDDD yaparken hamurumu küçük görünce o tepsi küçük olur dedim kendi kendime,
ama meğer mayalı hamur olduğu için sonradan küçük gelirmiş onu anladım
pişerken ekmek gibi kabardı yafff:))))
bi dahaki sefere komşumun dediği ölçüdeki tepsiye göre yapcam.....
ama güzel oldu, hamur etmedende pişirdim şükür....
foto çektim ama, pek belirginmi börek bilmiyorum kızlar....
ortasına koyduğum harcında; çiğ kuru soğan halkaları, tatlı biber salçası, domates salçası, tuz ve karabiber var; bunların hepsini iyice ovuşturdum.....
böreği eşimde beğendide kıymalı daha güze olur galiba dedi, doğru bende hak veriyorum ona amaaa ben soğanlı salçalı şeyleride çok severim böyle şeylerde, ama böyle soğanlı salçalı şeyleri seven kişide ben gibi çok değil galiba.....

ayyy ramazan yaklaşıyo yahuu:)))
11 ayın sultanı geliyor.......

neyse ben kaçayım kızlar şimdi......
cevaplarıma alıntı yazamicam şuan hiç vaktim yok şuan kızlar, sonra yazarım ama.
akşam olmadan şu işlerimi halledeyim bi, herkesi öptüm, görüşürüz

Hangi cagri merkezindeydin sen ? Vallahi vazen cildiriyoruz ama napalim is yok sabrediyorum mecburen

eline sağlık cnm çok güzel görünüyor börek eşin herzamanki gibi yorumunu yapmıs yani

Hangi cagri merkezindeydin sen ? Vallahi vazen cildiriyoruz ama napalim is yok sabrediyorum mecburen

turkcell superonlinedaydım internet telefon arıza kurulum hepsi vardı. bizimki bayiydi ama cagrı merkezi gibi o telefonlar hiç susmazdı. görevim başkaydı beni santrale koydular bide çok lazımmış gibi, 9 hat vardı bide kulaklık felan yoktu bizde ahizeli telefon biri bi kulagımda diğeri diğer kulagımda hatta bekleyenlerle calan telefonlar cabası. ayy düşündükçe çıldırıyorum valla. ordan sonra ptt ve turknette çalıştım ama 1-2 hafta sonra çıktım cidden telefon sesi kaldıramıyorum bagırıp cagıran insanları çekemiyorum. 22 yasımda hayattan bezdirdiler tee o zamandan beride yok daha çagrı merkezi felan hayatımda. normalde bile telefonla konuşmam pek msjlaşırım genelde. ben ordan cıktığımda psikologa bile gitmiştim çok kötü etkiliyor. şimdi seni iyice bunalıma sokmamışımdır umarım ya baya bi dert yandım ben

sen nerdesin ? hangisinde calısıyorsun

Son düzenleme:
Hedef: İki haftada 5 kilo.
Günlük kalori: 1300 Kcal

Ramazan ayı boyunca uygulayabileceğini bu diyetle iki hafta içinde 5 kilo vermeniz mümkün. İftar menüsü için ilave edebilecekleriniz: 1 adet yağsız pastırma, 5 zeytin, yağsız peynir, çökelek ya da lor, 2 dilim pide.

1.GÜN

Sahur : Bir porsiyon pilav (az yağlı) Kayısı komposto
İftar : Pastırmalı veya kıymalı yumurta (3 yumurta ile) 1 kase salata, ½ kilo meyve

2. GÜN

Sahur : Az yağlı pilav, kayısı komposto
İftar : Etli kuru fasulye (1 tabak) 1 tabak bulgur pilavı (az yağlı olacak) diyet güllaç

3. GÜN

Sahur : Peynir veya kıymalı az yağlı makarna, 1 bardak ayran
İftar : 4 adet biber, kabak, domates veya patlıcan dolma, 1 kase yoğurt, ½ kilo meyve

4. GÜN

Sahur : 3 dilim börek, çay
İftar : 8 adet ızgara köfte yarım porsiyon, yağsız pilav, 1 kase cacık, 1 porsiyon diyet muhallebi

5. GÜN

Sahur : 3 dilim börek, çay
İftar : Kıymalı ıspanak, 1 kase yoğurt, ½ kilo meyve

6. GÜN

Sahur : Az yağlı pilav, kayısı komposto.
İftar : ½ tavuk (haşlama ya da ızgara olacak) 1 tabak haşlanmış patates, 1 porsiyon diyet sütlaç

7. GÜN

Sahur : Yumurtalı domatesli, biberli, az yağlı, patates salatası
İftar : 1 tabak lahana sarma, 1 kase yoğurt, ½ kilo meyve

kızlar nette buldum sizce nasıl ? iftarlar güzelde sahurda hep pilav makarna onda kararsız kaldım:44:

linkte bu kızlar baya bir diyet çeşidi var.

http://www.diyetuzmani.com/diyet/

Son düzenleme:
herkese iyi akşamlar..
nasılsınız kızlar bi koşu geldim nelere yapıyorsunuz diye..
ben koşuşturuyorum
annem halen yatıyor bugün birer dikişini aldım kalanları yarına alacağım koltuk değnekleri ancak tuvalete gidiyor yattığı yerden egzersizler var onları yapıyor ..
ev işleri gelen giden sağolsunlar boş kalmıyor ev..benim evim yakın ama fırsat olmuyor gelmeye..
neyse dün abimler geldi..
bir kaç gün daha rahat olurum.
sinde ayın sinde gitmem gereken diyetisyene kontrole gideceğim yarın hem ramazan için ayarlama yaptıracağım bakalım nasıl olacak...
büyük oğlanı dün yatılı kuran kursuna götürmüştü dün babası çok istekli idi.geceden beri kararsız geri gelmek istiyor eşim almaya gitti şimdi..aslında o kalmak istiyordu ama arkadaşı kalmak istememiş bizimkide ona uyuyor eşek sıpası..
bugün bizim pazar vardı burda baya gezindik eşimle iyi oldu spor açısından ama dönüşte döner yedik.diyetisyen öncesi iyi olmadı ama akşama yemem salata ile geçiştiririm artık..gecede spor yapayım bu akşam annemde kalmayacağım iyi olacak benim için bakalım yarın akşama paylaşırım diyetisyen günlüğümü..
haftada neler yapmışım belli olacak

sağol canım, daha iyi olmaya çalışıyorum. bu iki gün motive olup cuma başlayacağım inşallah.

dişim bugün daha iyi, dayanmaya çalışacağım biraz. benim ilki zaten, ekseni kaymış, yanağıma doğru çıkıyor o da çok canımı yakıyor. sana da çok geçmiş olsun canım.

size de çok geçmiş olsun canım, zor hakikaten. az daha dayanayım bakayım, inşallah geçer birkaç güne bu son ağrı.

canım geçmiş olsun. sen git doktoruna al antibiyotigini kurtuluş yok ondan. ramazanda daha kötü olma sonra aman diyim dikkat edip cici bak kendine emiiiiiiii

sağol Mehtabcım ama ben çok ödleğim. az daha dayanmaya çalışayım bari...

bu arada doğum günün ne zaman? ben de yengecim, her duyguyu sonuna kadar yaşayanlardan :)

canım kalori miktarı iyi ama karbonhidrat konusunda pek başarılı değil bence. o börekler falan gereğinden fazla.. ben kendim için bi liste hazırlıyorum, sizle de paylaşayım.

Sahur; 2 dilim kepekli ekmekle tost, 1 bardak süt (ben biraz kahve katacağım sade içemiyorum diye..), domates salatalık..
eğer evde paçanga böreği ya da normal börek varsa tostun yerine 1 tane paçanga ya da 1,5 dilim börek yemeyi planlıyorum.
bulgur pilavı ve cacık da alternatif öğün sahur için, bulgur pilavı da 6-7 kaşık olur bu durumda.

İftar; 1 tane hurma, 1 kase cacık ya da yoğurtlu çorba, 6-7 kaşık ana yemek (etli sebze ya da ızgara bir şeyler planlıyorum hep. eşimin porsiyonlarını kaşarla fırınlarım hafif yapacağımdan..), avuç içi kadar pide ya da 4 kaşık pilav/makarna vs., salata...

Ara; (iftardan 2 saat sonra) 1 porsiyon meyve, yeşil çay.

haftada 1-2 gün sütlü tatlı yiyebilirim meyve yerine.

bol suyu da unutmamak lazım tabi.

sağol Mehtabcım ama ben çok ödleğim. az daha dayanmaya çalışayım bari...

bu arada doğum günün ne zaman? ben de yengecim, her duyguyu sonuna kadar yaşayanlardan :)

esracıkımmm korkutmak istemem ama çok erteleme. iş ameliyat durumuna gelmesin. bi git ucundan bi baktır sen

11 temmuz benim senin ne zaman

onlar banada fazla geldi ne biliyim bulunca danısıyorum size bana kalırsa ben alayını yerim cacık tok tutar ayran çorbası gibi bişeyle mi başlasam ben iftara acaba hem yazın serin serin olur ohh

selammm kızlarrrr

nasılsınız güzelllerrr

Esram(clucth) geçmiş olsunnn kuzum bu yaşta bende korkarım benimde 20 yaş dişi gömülü ve ameliyatlık:26::26: amaaaaa ihmal etme kuzum korkunun ecele faydası yokkiii..

diğer güzeller hepiniz iyisinizdir umarımmm

enem korkutma beni ya :18: zaten 20lik dişi yarmadan alamıyorlar canım ya, mecbur ameliyat gibi yani ben o yokmuş gibi davranırsam beki kendi kendine gider :)

ben de yerim hepsini, haklısın :) fikir alşverişi iyi oluyor seçenekler için.

yoğurt çorbası iyi alternatif yazın. ben 1 türk kahvesi fincanı yeşil mercimeği haşlıyorum, pişmeye yakın da 1 avuç şehriye ya da erişte atıyorum. soğuyunca da yoğurdu özeleyip katıyorum, çok yaparsam dolaba koyuyorum ertesi gün yoğurtluyorum.

yoğurtlu semiz otu salatası da güzel bi alternatif olabilir.

selam ablacım :) biz iyi gibiyiz, sen nasılsın?
az daha korkayım ben ya durun

selam ablacım :) biz iyi gibiyiz, sen nasılsın?
az daha korkayım ben ya durun

iyiyim Esram koşturmaca az önce geldim bakınıp mutfağa spor salonuna gidip baktım hoca ile konuştum aklıma yattı başlıycak gibiyim tabi eş ikna edilebilirse

korkma kuzum korkma eninde sonunda gidiliyor

iyiyim Esram koşturmaca az önce geldim bakınıp mutfağa spor salonuna gidip baktım hoca ile konuştum aklıma yattı başlıycak gibiyim tabi eş ikna edilebilirse

sen ikna edersin ne yapıp edip, inşallah çok iyi gelecektir spor salonu

sen ikna edersin ne yapıp edip, inşallah çok iyi gelecektir spor salonu

inşallah kuzum inşallahhhh sarkmaya başladım lastik gibimmm mecbur gitmem lazımm

ben çıkmak zorundayım basit bir kaç birşey hazırlayım atıştırmalık öptüm kuzum

hepinizi öptüm kızlarrr sevgiyle klaınnnn

sen o yokmuş gibi davrandıgından oda agrıyıp durur ben burdayım der
yazın oruç daha güzel aslında ama işte çok geç oldugundan bide sıcaklar işi zorluyor yoksa hafif yemekler taze sebzeler bolbol seçeneklerimiz fıstık gibi

enişteye selam söyle getirtmesin beni oraya az tehdit edeyim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…