Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamlar,

bugün yine günlerden depresyon. kuzenim var ablam gibi; iki tane yetim büyüttü tek başına. biri yaşını almamıştı eşi ölünce, biri 3 yaşındaydı, kendisi de 26. evlenmedi kızlarını başkası büyütmesin diye, çalışıp durdu yıllarca. neyse gel zaman git zaman bizler sahip çıktık, dişinden tırnağından arttırıp bi arsa aldı kızları için. elinde avucunda ne varsa yatırdı. şimdi arsanın arka tarafındaki adam bir şekilde arsaları birleşirip önden de faydalanmak için belediyeden karar çıkartmış, itiraz etmişler ama reddedilmiş. bu arada diğer şahıs belediye başkanıyla yakınlık kurmuş, zaten nüfuzlu biri. ben elimden geleni yapacağım ama şu mübarek günlerde yetimin hakkına göz dikenlere de beddua ediyorum. Allah ıslah etsin, fırsat vermesin inşallah. akşamdan beri sakinleşmeye çalışıyorum.

bende durumlar böyle, canım sıkkın yemeğe verdim kendimi. yarın tam gaz dönüyorum sahalara inşallah. bitti bu umutsuzluk, inşallah son olacak.

şöyle hızlıca bi geçmişe göz attım. Filizcim eşine geçmiş olsun, inşallah döndüğünde iyi olur. kilo vermene de çok sevindim, bayrama 99un altına inecek çifte bayram yapacaksın inşallah canım. benim blogum vardı ama sildim, geri yüklerim belki diyorum ama hiç uğraşacak modda değilim. şu bayrama gelelim bi bakalım.

Esram kuzum sıkma canını böle kanı bozuk insanlar çok malesef hayatta nasıl bi adelet var bizim ülkemizde ben anlamıyorum doğrusu nasıl verilir ya başkasının malı başkasına lanet olsun ne diyim ya kuzummm ama sen daha fazla canını sıkma artık toparlan ben eski neşeli hayatta zevk alan yaşamı yaşamayı seven esramı istiyom
Yarın en güzel şekliyle karşımızda olursun inşallah öpüyorum canım

slm kızlar nasılsınız hep aynı şekilde giriş yapıyorum yarın değişik gireyim bari

gökçecim kızlar sağolsun seni toparlamıslar ve bende tüm arkadaşlara katılıyorum
biz varız nezaman istersen hemde psikolog da seni rahatlatıcaktır gel bi sarılayım sana
karşılıgında isveç çikolatası isterim ama

clutch inanki çok sinir oldum şu arsa işine gerizekalı herif nolcak
inş hallolur herşey sizden yana ama Allah büyük bu dunyada olmasa öteki dünyada çektirir

yarını iple çekiyorum bakalım kilolar ne alemde :18:

haklısın sen de ozeldesın bılıyorsun ıste durumları. neyse hayırlısı artık.

tsk ederım sagolasın bugun daha ıyıymıs.

tsklerrrrrrrrr aslında yarın bıldırım gunu ama odemı atmanın keyfı oyle bır bastı kı cunku 103,1 goremıyordum 104 cıkıyordum hafta basında. hem odem atmısım hem kılo vermısım duramadım ve paylastım sızler ıle. ınsaallah yarın daha da --- gorurum.

esracıgım cok uzuldum ya. zaten ne gelırse garıbanın basına gelıyor bu ulkede. ınsaallah sen yardımcı olabılırsın sansları da yaver gıder de ellerınden ucup gıtmez okadar emek. cok cok uzuldum. haksızlıklardan nefret edıyorum zaten. ınsaallah bıze guzel haberler verırsın

sana gelınce modun cok dusmus yıne. haklısın ne dıyım. ama sana gercekten bır dost gıbı tavsıyede bulunmak ıstıyorum once sen psıkoljık ve bedenen ıyı olacaksın kı etrafındakı herkese daha faydalı olabıl. kılonun her turlu etkısı malum bellı uzerımızdekı. oyuzden sorunlar ıle ugrasırken de kendını ıhmal etmemeye calıs canım. ben kısın yogun ıs donemınden kafayı yedım ne oldu 3,5 kılo gerı aldım. ancak o kıloyu zor verdım mayıstan berı. kendımızı de dusunmelıyız maalesef bunu unutuyoruz

canım ınsaallah ben de umutlandım boyle olunca. bayramda gorurum ınsaallah ya. cok tsk ederım canım opuyorum senı

cnm eşine geçmiş olsun senide tebrik ederim maşallahh dvm ı gelir inş bu giden kiloların

şuana kadar yediklerim ;

sabah : 1 kk peynir, 1 domates, 3 yeşil 2 siyah zeytin, 1 nescafe
öğlen : 1 kase salata
su : 1 lt

akşam: 1 kase tarhana çorbası, 5 kaşık yağsız haşlanmış makarna 2 kaşık yoğurtla birlikte yiycem

spor olarak bugun ev süpür sil yaptım bide pazara gidicem onu sayıyorum olar dimi

Ttnet cnm 7 aya yakindir calisiyorum. Kucuk bi sehirdeyim is imkani yok. Memlekete tasinmadan once istanbuldaydim bulasikcilik bile yaparim yeterki tadinalim dedim o yuzden sesim de cikmiyo . Insallah cok iyi bi is bulur kurtiluruz bizde zor bi ihtimal ama olsun.

ttnet en fenası ya. bütün herşey tt nete baglı sonucta. inşallah daha güzel bi iş bulursun sinirlerine hakim ol kendine dikkat et emii

esracım ( clutch)
canım üzüldüm ya pis herif işte öteki tarafta cekeceklerini hiç düşünmezler yetim hakkı bu ya insan korkar ama nerdee Allah bildigi gibi yapsın

selam canlarım.....

ayyy dünden beri çok yoğunum kızlar.....
sizleri çok özledim ama zaman bulamıyorum bi türlü dünden beri buraya gelebilmek için.......
zamansızlıktan buraya bakamadım kusura bakmayın, ama en yakın zamanda alıntılara ve yeni geçmişe bakcam, inşaallah herkesin keyfi yerindedir.....

bugün öğlen yakınlarda ameliyat olan yakınımı ziyarete gittim hastaneye, daha iyiydi şükür.
sonrada kuzenimle çarşıda buluştuk, dolaştık, derken yenilerde girdim daha eve.
ayaklarım ağrıdı yorgunluktan......
daha yemek yapılıcak
ve evde heryer heryerde.....
öğle yemeğimi bugün dışarda yedim ve dolayısıylada kaçırdım
al bana al
döner ayrana bayılıyorum ben yaaa......((((
yemek keyifliydi ama kaloriliydi malesef
neyse.....

birde komik birşey oldu biz kuzenimle çarşıdayken, sizinlede paylaşmak istedim bunu,
buna sizde gülün emi canlarım benim.....
yahu böyle şeyler pek komiğime gitmez ama, bu baya komiğime gitti, hala aklıma gelince sırıtıyorumD
kitapçınında komiğine gitti ama, yüz ifadesi onu gösterdi yaniDD
bi kitap vardı alacağım, kitabın adı; "artık ruhunuda besle".....
bi kitapçıya girdik, kitapçıya dedim işte bu kitap varmı sizde diye, adamda 1dk alt kata soruyum telsizle dedi, telefon açılır açılmaz alo falan falan demeden sadece dediki adamDD
---rıfkı artık ruhunuda besle--- dedi sadeceDD
çok talep gören bi yerdir burası, çok kalabalıktır yani, öyle olunca bu cümle onlara yetiyo anlaşmak için galibaD
tabi karşı tarafta hemen cevap verdi, var ve şu fiyat diye....
ama çok komik bi ortam oldu o anD
---rıfkı artık ruhunuda besle---DDD

böyle işte canlarım.......

ben kaçayım artık, yemeğimi işimi halledip gelirim yine, hepinizi öptüm, görüşürüz
sizleri seviyorum, iyiki varsınız canlarım.....

sağol Zehram, malesef kimse kimseye acımıyor. henüz her şey bitmiş değil, inşallah elimden geleni yapacağım ben de. iş mahkemeye gidecek, inşallah helal süt emmiş bi hakime düşer.

bundan sonra şükür var, önüne bakma var... inşallah toparlayacağım kendimi bi an önce. öpüyorum çok seni tatlım

Sağol canım, inşallah hak yerini bulur. çok teşekkürler iyi dileklerin için.

ben de yarını iple çekiyorum.

sağol Filizcim, inşallah hak yerini bulur, ben de araştırıyorum. bugün onunla uğraştım sabahtan beri.

aslında aldığım 4 kg kadar ama kendimi 150 kg olmuş gibi hissediyorum, insan dibe battıkça batıyor. ama kendimi toparlamaya çalışıyorum. bana topikten izin almak yaramıyor, bundan sonra hep beraber vereceğiz bu kiloları inşallah.

esracım ( clutch)
canım üzüldüm ya pis herif işte öteki tarafta cekeceklerini hiç düşünmezler yetim hakkı bu ya insan korkar ama nerdee Allah bildigi gibi yapsın

ah Mehtapcım, bi de onları görsen sanırsın hakka giren onlar değil biziz. ne deyim Allah ıslah etsin, zannımca kötülüğün cezası birse Allahın adını kullanarak bunu yapmanın cezası daha fazladır. Bizim O'ndan başka sığınacak kimsemiz yok, O hakkımızı elbet sorar.
sağol desteğin için canım.

Son düzenleme:
canan karatay çıktı demin haberlerde izledim. ramazana hazırlayın kendinizi diyor. bide hurmayla acmayın orucu, bol zeytinle açın diyor. hurmanın şeker miktarı yüksek diye.
bol zeytinlede açınca yağ olmazmı banane yaa hurmayla accam ben işte sevemedim şu canan karatayı ben bi. :44:

aynen bende sevemedim nedense........

bu arada bende ayrılamadım buradan yine dermişim:)
hızlıca geçmişe göz atım bu arada.....
alıntı yaptım....
gitmemde lazım

nilüfer ablacım hiç uğramamış daha........:44::44:
asuman ablam gelmiş, iyiymiş.....

sen nasılsın mehtapcım görüşmeyeli??:)

ben bu sefer kaçayım izninle canım....
öpüyorum kocaman seni

iyiyim canım bu aralar durgunum evde boş boş dolanmakla meşgulüm
öpüyorum seni kendine iyi bak

merhaba arkadaşlar hepiniz iyisiniz inşallah ben diyet yaparken 3 gün önce öğrendim ki hamileyim allah isteyen herkeze nasip etsin anne olmayı eee diyet bitti ama fazla yemek yokkkk

her gün iftardan önce şu alttaki satırları okursam iştahım kapanır diye dşünüyorum...

"Ramazan ayı tıkınma ayı değildir; karnavallar ayı ise hiç değil.
Kim için? Yetimler için. Mağaradakiler için.
Ah demeyi bilenler için.
Ey talib, o pahalı, o şatafatlı, mükellef sofralarda verilen iftarlardan uzak dur, çünkü hem orucun oruç olmaktan çıkar, hem kendini Muhammed’in kokusunu duymaktan mahrum etmiş olursun.
Akşam tıkınmak için sabahtan kendini aç bırakan zavallılar gibi de olma! Çünkü iftar ve sahurlarda şatafat içinde tıkınanların orucu fasiddir.
Zahirde değil, bâtında. Orucun ahkâmınca değil, esrarınca.
Anlamıyor musun onlara helâl, ama bize haram.
Bize, yani ah diyenlere...
Muhammed’in yetimlerine...
Vasiyetimdir."

hahaha süpermiş yahu rıfkııı artık ruhunuda besle aa lütfen

Sağol canım, inşallah hak yerini bulur. çok teşekkürler iyi dileklerin için.

ben de yarını iple çekiyorum.

nedemek cnm umarım bulur yerini gerçi elbet bulcak ama inş bu dünyada olur çok kızdım cidden yazarken bile gerildim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…