Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gökçecim öyle düşünme, burada herkes seni seviyor, uzun süre görünmesen merak de eder. dilimizden düşmeyen Ebru, Özlem, Umut, Beyzuş abla, şimdi hatırlayamadığım bi sürü arkadaşımız var. merak ediyoruz haber alamayınca. daha sık merak edilmek bence bunaltıcı olur, burayı görev haline getirir. diyet uzun bir süreç olduğu için arada molalara ihtiyaç var, seni ne zaman gelsen kabul edecek arkadaşlar candır :) sen iyi ol, biz varız. ben de gerçek hayatta çok yalnız hissediyorum, ama seni anlamayan kalabalıklarda da yalnız kalabiliyor insan. biz birbirimizi anlıyoruz, seni de çok seviyoruz.

sagol canim

Birazda olsa iki esra moralimi düzelttiniz :)

Bende sizleri coook seviyorum. Sevmesem zaten aklimda olmazdiniz... Hep aklimdasiniz...
Keske Türkiye'de olsamda gercektede görebilsem sizleri.

ben de kaçayım, hepinize iyi geceler :KK16:

Asuman abla bu ara çok durgunsun, her şey yolundadır inşallah? öpüyorum seni de kocaman :KK16:

sen de bu kadar güzel olma kuzummmm :KK1::KK1::KK1::KK1: :21::21::21:
ay teşekkür ederim ama güzellikten değil arkadaşın denyoluğundandı bence :KK1::KK1:
Aglarken güldürdün beni helal sana :)

Güzel olmakta bir bela yaws :)
Şimdi okudum moralinin ne kadar bozuk olduğunu. Sevindim vallahi güldürdüğüme :KK9:
Canını sıkma hiçbir şeye diyeceğim, zor biliyorum. Ama yalnız hissetme. Burdayız :KK34:

kızlar uyumam lazım ablam sabah 7 gibi burda kendisi uyumaz beni de uyutturmaz bacılarımmmm yarın yine görüşürük tpik size emanettt makyajlarını silin sakın unutmayın haaa :21::21::21::21:

haydiii hayırlı geceler tatlı uykular hepiniizeeeeeeeeeee

tamam uyu bakalim, ablana kavuscan ne guzel. Hadi iyi geceler sana muckssss

:KK1: :KK1: :KK1: olmamı :KK1: tam karikatür zaten hatun :KK1:
Artık laf yiye yiye laf sokmayıda öğrendim :KK1:

Birde tam kapıdan çıkarken evde yemek yok dedim hiç demiyor bile aa burada Allah ne verdiyse yeriz diye işin ne yemek yaparsın işte diyor :KK33: Oldu görürsem söylerim oğlun eşşek değil ya bir yemek ismarlar artık dedim :KK60: nasılsa evi sattı ...ok gibi parası var dedim :KK60: benden başkasıda yemeyeceğine göre kökünü kurutana kadar uğraşırım artık dedim :KK1: tabi sonra benim mirası koklatmam o ayrı dedim bastım kahkahayı :KK60: eşim nasıll gülüyor heee sen mirası al bende seninkinin ucundan yerim diye :KK1:

Kadın nasıl sinirlendiyse artık bana anında kapıyı kapattı daha biz merdivene yönelmeden :KK60: bende sesli bir şekilde anam ne meraklıymış len anan bizi postalamaya yüzümüze kapattı kapyı dedim eşime oda nasıl gülüyor hee valla öyle oldu diye :KK1:

hahaha ay çok güldüm çok!! :KK1::KK1:
hak ediyor sanırım kaynanan bunları. ama laf sokmak zeka işidir valla, hakikaten tebrik ederim :KK9: eşin de gülüyorsa senle beraber oh senden mutlusu olamaz :KK9:

ben de kaçayım, hepinize iyi geceler :KK16:

Asuman abla bu ara çok durgunsun, her şey yolundadır inşallah? öpüyorum seni de kocaman :KK16:

Sanada iyi geceler esracim.

ay teşekkür ederim ama güzellikten değil arkadaşın denyoluğundandı bence :KK1::KK1:

Şimdi okudum moralinin ne kadar bozuk olduğunu. Sevindim vallahi güldürdüğüme :KK9:
Canını sıkma hiçbir şeye diyeceğim, zor biliyorum. Ama yalnız hissetme. Burdayız :KK34:

:) evet zor dedigin gibi.
ama iyikide yazmisim daha iyi oldum simdi :)

Sagol canim :) Motivasyon yaptigin icin bana :)
Bugun allaha sukur fazla bir fazlam olmadi yemek konusunda :) Kizim krestekilere yarin size bisküvi getircem diye söz vermis, bisküvi yaptik cadiyla :)
4tane bisküvi yedim saat 21de ara ögün olarak. (gercek bir rejim icin cok, ama benim suanki yeme tarzim icin baya az)
Neyse bakalim yavas yavas azaltayim bare... Belkide yarin hiç fazlam olmaz...

Yenacim beni listeden cikar. hedefim olan 8li rakamlara inince size haber veririm (simdiki hedefim bu)
essaz hedefim 69kilo. En son 15yasindayken 69kiloydum...

Uzun olucak ama kusura bakmayin içimi dökmem lazim :S

Motivasyonumun bu kadar düsük olmasi tam olarak ne bilmiyorum. Ama bildigim birsey var oda su dünyada benim hiç bir can dostum yok. Sadece tanidigim ve sokakta gördügüm selamlastigim insanlar var...
Esim var kizim var evet ama arkadasim yok... Annem, babam ve kardesim var ama onlar benim ne hissettigimi neler yasadigimi hiç birseyi bilmiyorlar ve cok anlayissizlar, yani onlari saymasakta olur... Gerci tek onlar oldugu icin yinede onlara gitmeyi seviyorum... Ne kadar her gittigimde canimi SIKsalar bile...

Ben kendimi cooook yanliz hissediyorum... Gerci buraya yaziyorumda sizlerdende beni merak eden pek yok... Evet pek sohbetlere katilmiyorum cunku ne yazcagimi ne konuscagimi hic bilmiyorum,... Hayatimda sohbet ettigim kimse olmadi...

Kızzzzzzzz deme öyle deme dilin kurur :KK1:
Emin ol bir çoğumuz benzer hissediyoruz kendimizi :KK34: belki gerçek hayatta olamayacağımız kadar rahatız burada ( hee ben son bir kaç senedir gerçek hayattada fazlaca rahatım o ayrı :KK60: )
Sevinçlerimizi üzüntülerimizi hayatta başımıza gelebilecek herşeyi burada paylaşıp rahatlıyoruz sende mutlaka bunu sık sık yapmaya çalış emin ol çok güzel motive oluyor insan :KK34:

Kız ben burada benim Kaynanayı 2.80 çekiştiremesem çatlardım herhalde :KK60:
Hee öbür taraftan kadın sayemde hafifliyor belki günah bakımından ama olsun :KK1: nasılsa onda çok :KK1:

Neyse kızlar size doyum olmaz herifim surat asıp gitti yattı :KK1: kücük kuzuda koltukta uyuya kaldı inadından ben annemle yatacağım diye :KK1:

Sizlere hoş sohbetler ve hayırlı geceler :KK3:
Yarın görüşmek üzere kendinize iyi bakın :KK34:

:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

Birde tam kapıdan çıkarken evde yemek yok dedim hiç demiyor bile aa burada Allah ne verdiyse yeriz diye işin ne yemek yaparsın işte diyor :KK33: Oldu görürsem söylerim oğlun eşşek değil ya bir yemek ismarlar artık dedim :KK60: nasılsa evi sattı ...ok gibi parası var dedim :KK60: benden başkasıda yemeyeceğine göre kökünü kurutana kadar uğraşırım artık dedim :KK1: tabi sonra benim mirası koklatmam o ayrı dedim bastım kahkahayı :KK60: eşim nasıll gülüyor heee sen mirası al bende seninkinin ucundan yerim diye :KK1:

Kadın nasıl sinirlendiyse artık bana anında kapıyı kapattı daha biz merdivene yönelmeden :KK60: bende sesli bir şekilde anam ne meraklıymış len anan bizi postalamaya yüzümüze kapattı kapyı dedim eşime oda nasıl gülüyor hee valla öyle oldu diye :KK1:

Banucum bayiliyorum senin bu kv yle atismalarina :)) sende masallah iyi laf sokuyorsun canim...
iyiki ögrenmissin laf sokmayi :KK66:

Kızzzzzzzz deme öyle deme dilin kurur :KK1:
Emin ol bir çoğumuz benzer hissediyoruz kendimizi :KK34: belki gerçek hayatta olamayacağımız kadar rahatız burada ( hee ben son bir kaç senedir gerçek hayattada fazlaca rahatım o ayrı :KK60: )
Sevinçlerimizi üzüntülerimizi hayatta başımıza gelebilecek herşeyi burada paylaşıp rahatlıyoruz sende mutlaka bunu sık sık yapmaya çalış emin ol çok güzel motive oluyor insan :KK34:

Kız ben burada benim Kaynanayı 2.80 çekiştiremesem çatlardım herhalde :KK60:
Hee öbür taraftan kadın sayemde hafifliyor belki günah bakımından ama olsun :KK1: nasılsa onda çok :KK1:

Neyse kızlar size doyum olmaz herifim surat asıp gitti yattı :KK1: kücük kuzuda koltukta uyuya kaldı inadından ben annemle yatacağım diye :KK1:

Sizlere hoş sohbetler ve hayırlı geceler :KK3:
Yarın görüşmek üzere kendinize iyi bakın :KK34:

:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

Haklisin canim... arada burda dedigin gibi icimizi dökmek lazim, fazla SIKmadan :p :)

Sanada iyi geceler

Bende yatayim bare gözlerim yanmaya basladi... Sabahta kizi krese götürecegim.
Yarin görüsmek üzere insallah. Iyi geceler muckssss hepinize!

iyi yapmışşsın canım hangi dizileri izliyon ve hangi kanal da belki ben de takılırımm evde evde bakalım nolcak böylee kitap fiyatları evet pahalandı ikinci el kitapçıları düşünebilirsin ama :KK34::KK34::KK34::KK34:

esracım canım çok teşekkür ederim sana da çok geçmiş olsun :KK54:

dizimag ve yabancısiziizle.com var ordan izliyorum cnbs e ve e2de oluyor ama önceki sezonlar güncel değil orda. güzel diziler var ya orda dexter, da vinci demons, doctor who, rizzoli isles, mistresses ( bu yeni umutsuz ev kadınları vardı desperate housewives diye o bitince bu çıktı buda güzel,) komedi istersen how i met your mother ve the big bang theory favorim :KK34: birde fantastikler var tabi vampirler kurtadamlar felan:KK1: being human, true blood güzel onlarda.. fantastik bizim ülkede pek olmayan bişey malum bizimkiler anca komedisini yapıyor en azından onlarda gerçekçi :KK34:

Bugun allaha sukur fazla bir fazlam olmadi yemek konusunda :) Kizim krestekilere yarin size bisküvi getircem diye söz vermis, bisküvi yaptik cadiyla :)
4tane bisküvi yedim saat 21de ara ögün olarak. (gercek bir rejim icin cok, ama benim suanki yeme tarzim icin baya az)

Yenacim beni listeden cikar. hedefim olan 8li rakamlara inince size haber veririm (simdiki hedefim bu)

Motivasyonumun bu kadar düsük olmasi tam olarak ne bilmiyorum. Ama bildigim birsey var oda su dünyada benim hiç bir can dostum yok. Sadece tanidigim ve sokakta gördügüm selamlastigim insanlar var...
Esim var kizim var evet ama arkadasim yok... Annem, babam ve kardesim var ama onlar benim ne hissettigimi neler yasadigimi hiç birseyi bilmiyorlar ve cok anlayissizlar, yani onlari saymasakta olur... Gerci tek onlar oldugu icin yinede onlara gitmeyi seviyorum... Ne kadar her gittigimde canimi SIKsalar bile...

Ben kendimi cooook yanliz hissediyorum... Gerci buraya yaziyorumda sizlerdende beni merak eden pek yok... Evet pek sohbetlere katilmiyorum cunku ne yazcagimi ne konuscagimi hic bilmiyorum,... Hayatimda sohbet ettigim kimse olmadi...

agzına acı biber sürerim baakkk :KK20: hepimizin kendini yalnız hissettigi zamanlar oluyor ben mesela özellikle bu aralar. dışarı hayatıyla ilişkim kesildi resmen düğün dernek oluyor ama boş boş geçiyor arkadaslarımla son bi kaç senedir aram açıldı yada ayrı düştük bir nevi ben insanları tanımaya basladıgım için kendimi çektim diyebilirizde. burayı çok seviyorum ben kimse kimseyi unutmuyor ciddi anlamda söylüyorum bunu bak ben 1 sene önce geldim buraya ( 1 sene önce geldim kaçamak yapmaktan kilo veremedim sinirlendim kendime bak şimdi :KK37: ) iki kere bıraktım burayı hemde aylarca ama kimse unutmadı sağolsunlar bir şekilde ulaştılar vs. tekrar geldigimde sıcacık bir karşılama herzaman. bizim topiğin en başlıca özelliği zaten sıcaklık. geldiğin an benimsiyorsun benim diyorsun. birşeye benim demek çok güzel. ya düşünsene kadınlar kulübü sadece bir site bizim değil sahibi kuranı yapanı bambaşka biri. ama biz sahiplendik bizim diyoruz kadınlar kulübü mahallesi diyet sokağı diyet grupları apartmanı no : +90 :KK34: valla kazen bile kovamaz beni burdan :KK1::KK1: evimiz bizim bura. :KK34: sende evimizi hanımlarındansın ne derdin olursa yaz yalnızmı hissediyorsun yaz direk yalnızım diye canınmı sıkılıyor yaz canım sıkılıyor diye cok mu mutlusun yaz mutluyum diye başka kelimeye gerek yok gerisi gelicek zaten. :KK16::KK16: hiçbişey bulamadınmı bul bi kaç resim karikatür bişiler gönder gitsin ben çok mu biliyorum yazdıklarımı baksana karikatür görüyorum kaynanayla ilgili aklıma cecoş geliyor hemen :KK9::KK9: atıveriyorum topige. biz aileyiz birbirini cok seven, mükemmel annelerin burda toplandıgı bilgi alışverişlerinin en harika oldugu herseyin içten paylaşıldıgı kocaman bir aile.

yanlışım var mı hatunlaaaaarrr:KK76::KK76:

bu arada on numara yazdım hee kazene göstertin bunu ödül versin bana :KK9::KK9:

herkese selamlaar.
hastalara geçmiş olsun, kaynana dırdırı çekenlere Allah sabır versin:KK1::KK1:, iş stresi çekenlerin Allah yardımcısı olsun :KK16::KK16:
ben bugün yine sokaklarda koştura koştura bir hal oldum :KK9:
akşam otobüsten inip eve dönerken de peşime bir çocuk takıldı aynı otobüsten indik. ben sizi üçüncü kez görüyorum tanışabilir miyiz lütfen diye. titreye titreye konuştu ben de kovdum yanımdan. ne cesaret var artık millette maşallah. kızlarımız kadar oğullarımızı da iyi yetiştirmeliyiz kesinlikle :KK31:

öyle bi dua etmişinki sonunda " at bi 20likte falına bakayım " dicen diye korktum bak :KK1::KK1: şaka canım şakaaaa Allah razı olsun Allah sevdigine kavustursun Allah gönlüne göre versin Allah güzelliğine zeval vermesiiiiiiiinnn :KK54::KK54: :KK1:

birde o tanışma şekli eski usül değilmi ya ben lisedeyken oluyordu o hem üçüncü kez görünce bir işaret sanmış napsın zavallı güzelliği görünce :KK9:

ya elimden gelse ben sizin bu mevzuları çizicem zaten karikatüre dökücem:KK9: kitap yazcan sen ama bir şekilde tarihe geçmeli bu kaynana:KK1: yok böyle bir kaynana vallahi. anlamıyorum anlam veremiyorum senin gibi tatlı bir insana nasıl böyle davranıyor kesin hoşuna gidiyor. cidden söylüyorum herkeste benim gibi düşünüyordur eminim çok tatlı şeker bir insansın ya ne biliyim böyle çok sıcak bir abla havan zerre kötü hissiyatın yok bilgilendirmeyi seven bunu yaparken egosu tavan yapmayan birisin. karsındakini memnun etmeyi seviyorsun aileni seviyorsun. güleçsin birkere :nazar: nazar değmesin mükemmel bir insansın. bunları söylüyorum çünkü ben bu kadını anlamıyorum 7 / 24 senle yaşasın biri zerre sıkılmaz bunalmaz. derdi ne bunun ayy ayar oldum gene selam söyle kaynanana:KK1::KK1:

Son düzenleme:

hürrem aklı diye bi şey varya işte o sende var banucummm senden ders almam gerekiyorrr ama çok hoşuma gitti ne güldümmm:KK1::KK1::KK1::KK1: ben kaynanama böyle laf soksam eşim de onunla bir olur burnumdan getitrirler ama benimde lafı gediğine oturtma huyum var az ve özzz ama sana bayıldımmm aynennn devammm :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

sagol canim

Birazda olsa iki esra moralimi düzelttiniz :)

Bende sizleri coook seviyorum. Sevmesem zaten aklimda olmazdiniz... Hep aklimdasiniz...
Keske Türkiye'de olsamda gercektede görebilsem sizleri.

mucksss canım da sen yurtdışındasınn herhalde nerdesin anlat bize bakalımmm güzel mi oralar :KK34:

epey de cesaretliymiş kaldı mı öyle yaaa:KK9::KK9::KK9:

tamam uyu bakalim, ablana kavuscan ne guzel. Hadi iyi geceler sana muckssss

tşkler caım sana da günaydınnn:KK54::KK54::KK54:

canım benim çok sevindim aranızın düzelmesine işte bunlaar tadı tuzu oluyor evliliğin darısı bizim başımıza inşallah menün ve sproun da gayet güzel olmuş bu hafta çok umutluyum senden bakalım eksilerini bi görelimmmm inşallahhhh:KK34::KK34::KK34::KK34:

tsk ederımmmm herkes mutlu huzurlu olsun ınsaallah dun aksam cok hastaymıs esım. kısın bıle grıp olmadı ama baya hastaymıs anlasılan. aklım onda kaldı uzuldum yurtdısında , ustelık ıs ıcın orda. hayırlısı ınsaallah ıyılesır cok kotuydu hıc boyle olmamıstı

valla ben sızler kadar veremıyorum bılıyorsun oyuzden ben her hafta 500 gr versem onu kar olarak goruyorum artık. ınsaallah guzel bır rakam gorurum pazartesı gunu. yolculugun etkısı ıle salı gunu 104 gorunuyordum odem olmusum ama dıkkat etme ve spor ıle sukur hem onu atmısım hem bu sabah baktım kılo da vermısım.

Günaydın kızlar,

Nasılsınız? ben hastayım, mutsuzum. Esracım 20lik diş beni de mahvetti aylardır. kulağıma ve boğazıma vuruyor ağrısı. dün artık yemek yerken dayanamayacak şekilde ağrıyordu. erteleyip duruyorum korkumdan ama ramazan sonuna kadar dayanabilirim inşallah. doktor antibiyotik verecek kesin, o da kilo yapıyor bana :KK43:((

Kilo demişken dün Özlemle konuşunca biraz rahatlayıp tartılmaya karar verdim. Çok selamı var bu arada sizlere. spora başlamış ama kilo aldım diye üzülüyor o da :KK43:( ben de bu sabah tartıldım ve tam 84 kg geldim. tabi gece eşimin getirdiği tiramisuya bile hayır demezsem olacağı bu. bu cumadan itibaren dikkat etmeye başlıyorum. inşallah ramazanda kurtulurum bu aldıklarımdan...

79 kgma düşene kadar çizelgemi kaldırıyorum. onu gördükçe sinir basıyor...

öpüyorum hepinizi canlar, görüşürüz inşallah.

esracıgım cok cok gecmıs olsun buaralar sen hastalık ıle sınanıyorsun sanırım. ALLAH yardımcın olsun acıl sıfalar dılıyorum canım.

kılo konusunda bır ıyıles de hepımız senı gaza getırırız hıc merak etme sennnnnnnnnn

GÜNAYDIN GÜZELLER
Herkesler iyidir inşallah bende iyiyim çok şükür herkesleri öpüyorum görüşürüz:KK16::KK16::KK16:
Allah seni mehtep güldürdün beni sabah sabah:KK16::KK16::KK16:
Hedef: İki haftada 5 kilo.
Günlük kalori: 1300 Kcal

Ramazan ayı boyunca uygulayabileceğini bu diyetle iki hafta içinde 5 kilo vermeniz mümkün. İftar menüsü için ilave edebilecekleriniz: 1 adet yağsız pastırma, 5 zeytin, yağsız peynir, çökelek ya da lor, 2 dilim pide.

1.GÜN

Sahur : Bir porsiyon pilav (az yağlı) Kayısı komposto
İftar : Pastırmalı veya kıymalı yumurta (3 yumurta ile) 1 kase salata, ½ kilo meyve

2. GÜN

Sahur : Az yağlı pilav, kayısı komposto
İftar : Etli kuru fasulye (1 tabak) 1 tabak bulgur pilavı (az yağlı olacak) diyet güllaç

3. GÜN

Sahur : Peynir veya kıymalı az yağlı makarna, 1 bardak ayran
İftar : 4 adet biber, kabak, domates veya patlıcan dolma, 1 kase yoğurt, ½ kilo meyve

4. GÜN

Sahur : 3 dilim börek, çay
İftar : 8 adet ızgara köfte yarım porsiyon, yağsız pilav, 1 kase cacık, 1 porsiyon diyet muhallebi

5. GÜN

Sahur : 3 dilim börek, çay
İftar : Kıymalı ıspanak, 1 kase yoğurt, ½ kilo meyve

6. GÜN

Sahur : Az yağlı pilav, kayısı komposto.
İftar : ½ tavuk (haşlama ya da ızgara olacak) 1 tabak haşlanmış patates, 1 porsiyon diyet sütlaç

7. GÜN

Sahur : Yumurtalı domatesli, biberli, az yağlı, patates salatası
İftar : 1 tabak lahana sarma, 1 kase yoğurt, ½ kilo meyve

kızlar nette buldum sizce nasıl ? iftarlar güzelde sahurda hep pilav makarna onda kararsız kaldım:44:

linkte bu kızlar baya bir diyet çeşidi var.

Diyet Uzman, Zayflama Diyetleri (Kilo Verme), Diyetle ilgili en ok sorulan sorular
Valla bence pek uygun değil canım börekler pilavlar felan :KK34::KK34:

Canım lütfen böle yapma biz herzaman burdayız ve her ne olursa olsun yanındayız kuzum ve seni çooookkk seviyoruz tamam :KK16::KK16:

herkese iyi akşamlar..
nasılsınız kızlar bi koşu geldim nelere yapıyorsunuz diye..
ben koşuşturuyorum
annem halen yatıyor bugün birer dikişini aldım kalanları yarına alacağım koltuk değnekleri ancak tuvalete gidiyor yattığı yerden egzersizler var onları yapıyor ..
ev işleri gelen giden sağolsunlar boş kalmıyor ev..benim evim yakın ama fırsat olmuyor gelmeye..
neyse dün abimler geldi..
bir kaç gün daha rahat olurum.
sinde ayın sinde gitmem gereken diyetisyene kontrole gideceğim yarın hem ramazan için ayarlama yaptıracağım bakalım nasıl olacak...
büyük oğlanı dün yatılı kuran kursuna götürmüştü dün babası çok istekli idi.geceden beri kararsız geri gelmek istiyor eşim almaya gitti şimdi..aslında o kalmak istiyordu ama arkadaşı kalmak istememiş bizimkide ona uyuyor eşek sıpası..
bugün bizim pazar vardı burda baya gezindik eşimle iyi oldu spor açısından ama dönüşte döner yedik:KK30:.diyetisyen öncesi iyi olmadı ama akşama yemem salata ile geçiştiririm artık..gecede spor yapayım bu akşam annemde kalmayacağım iyi olacak benim için bakalım yarın akşama paylaşırım diyetisyen günlüğümü..
haftada neler yapmışım belli olacak

annenıze tekrar cok cok gecmıs olsun amelıyat, dıkıs falan duyunca tuylerım dıken dıken oluyor kendım de yasadım ALLAH acıl sıfalar versın sıze de kolaylıklar nasıp etsın aman dıkkat edın kendınıze de. hem hasta, hem ev, hem ıs, hem mısafır derken temponuz cok yuksek

canım kalori miktarı iyi ama karbonhidrat konusunda pek başarılı değil bence. o börekler falan gereğinden fazla.. ben kendim için bi liste hazırlıyorum, sizle de paylaşayım.

Sahur; 2 dilim kepekli ekmekle tost, 1 bardak süt (ben biraz kahve katacağım sade içemiyorum diye..), domates salatalık..
eğer evde paçanga böreği ya da normal börek varsa tostun yerine 1 tane paçanga ya da 1,5 dilim börek yemeyi planlıyorum.
bulgur pilavı ve cacık da alternatif öğün sahur için, bulgur pilavı da 6-7 kaşık olur bu durumda.

İftar; 1 tane hurma, 1 kase cacık ya da yoğurtlu çorba, 6-7 kaşık ana yemek (etli sebze ya da ızgara bir şeyler planlıyorum hep. eşimin porsiyonlarını kaşarla fırınlarım hafif yapacağımdan..), avuç içi kadar pide ya da 4 kaşık pilav/makarna vs., salata...

Ara; (iftardan 2 saat sonra) 1 porsiyon meyve, yeşil çay.

haftada 1-2 gün sütlü tatlı yiyebilirim meyve yerine.

bol suyu da unutmamak lazım tabi.

esra sana katılıyorum ben bu dıyetı begenmedım bır porsıyon pılav bıle cok fazla. kayısı sekerlı bır meyve, kaldı kı komposto olunca seker de oluyor onu da begenmedım mesela senın yorumlarına eklemek ıstedım

selam güzellerrrr

nasılsınız hepiniz ?? umarım yaramaz durumlar yoktur.

bende durumlar aynı bir ileri bir geri öğünlerim düzenli olursa iyi ama düzensiz olunca az yesemde artı oluyorum onu çözdümmm

ramazanda geliyor bakalım ne yapıcazzz.

öndecen yazmıştım spor salonu olayını :26: bugün bakıcam yerine v.s nedir ne değildir sonra eşimin gönlünü yapmam lazım

haftada 3 gün akşam 9 ile 10 arası yoksa sıcaktan spor v.s hak getire olucakkk

alıntı yapamadım hepinizi öptümmmm

cücüşüm dualarını bizden esirgeme güle güle hayırlısı ile git gel kuzum şimdiden Allah kabul etsinn:KK16::KK16::KK16::KK16:

ben de spor salonu ıcın konusuyorum valla erkeklerın arasında bıle olsa ıftardan sonra gıtmeyı dusunuyorum zaman kaybedemem oyle bır luksum yok bu kılodayken. sartları zorlamak gerekıyor yapacak bırsey yok yanı. ben kendı adıma boyle planlıyorum sımdılık.

Dün kahvaltıda ne yapacağımı düşünürken annemin ekmek pizza tarifi aklıma geldi. Bayat ekmekleri suyla ıslatıp hamur yapıp malzemeleri üstlerine döktüm bir güzel. Kendiminkini çavdar ve tahıllı ekmekten yaptım. Çavdar ekmeğini zaten sevmemişştim, tadını beğenmedim. Beyaz ekmeği babam yedi çok beğendi. Annemde poğaçayı yedi o da beğendi. :KK1:

Yalnız hamuru suyla değil yağ ve süt ekleyerek yapmak gerekiyormuş. Yapacaklara tavsiyem bu da :KK9:

Neyseciğime, bugün kahvaltıya davetliyiz, gitsem mi bilmiyorum

X