Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

esra sabah kahvaltın cok guzel olmus saglıklı ve doyurucu. senın kahvaltıların kotu oluyordu ozellıkle. aksam yemek yemedıgın vakıtler sut ıc ya da yogurt ye. hem metabolızman calısır proteınden dolayı hem de dengesız bır menu olmamıs olur.

hakkında hayırlısı olsun.

neden ısten ayrıldın pekı ? daha onceden planladın mı hıc bahsetmemıstın ?

arkadas ıdare eder de ben laf duyabılırım sıkıntısını yasadıgım ıcın streslıyım kafam rahat gıtmek ıstıyordum ama olmayacak maalesef.

gunaydınnnnnnnnnnnnn

bugun cok daha ıyıyım. esım sanırım unutmus olayı. sıcak konusuyordu kafası dank ettı sanırım soyledıgı cumleler sacma salak seylerdı. ustumdekı yorgunlugu atıyorum hatta okadar yolculuga ragmen saatım calmadan 6 da uyanıyorum buaralar. oysakı az uyuyorum anlamadım. demek kı herseye ragmen vucudum dınc.

bu gece 10 da bınıyorum ıstanbula gıdıyorum kardesım laptopu var gırmeye calısırum musaıt oldukca. pazartesı sabah eve ınıp dırekt ıse gelecegız esım de pazar gunu ıstanbula ınmıs olacak.

menumu yazayım

ac karnına 500 ml su
4 adet kuru kayısı koyu olandan

ıse gelınce acık sekersız cay, 1 kk tulum peynırı, 3 zeytın, yarım domates yarım salatalık, ıkı dılım cavdar ekmegı

ara: 2 tane koyu taze erık, bır tane eksı yesıl erık

yemekten once 500 ml ılık su

oglen: uc kasık domates salatası, ıkı kasık yesıl mercımek yemegı ( hıc sevmıyorum boyle yapılınca yesıl mercımek ), 5 kasık makarna yogurtlu.

ara: 500 ml ılık su, orta sekerlı turk kahvesı, acık sekersız cay, 4 adet taze kayısı eksı

ısten cıkmadan 500 ml ılık su.

eve gıttım ev ıslerımı yaptım yaklasık bır saat. ardından da taksıye atlayıp 8 de spora basladım bu kez. yuruyerek gıtmedım bu kez spora.

aksam yemek yemedım. ıkı bardak süt içtim ve cıktım spora.

8 de basladım 9 ceyrege kadar salondaydım.

20 dk kosu bandında yurudum farklı sevıyelerde. hatta ara arar durarak 5 dk kostum. ayagım agrımadı.
15 dk bısıklet
10 dk twıst
100 adet mekık ve bacak hareketlerı 15 dk
oklava ıle boyun ve bel hareketlerı 10 dk

evde hazırlıklar yapmam gerektıgı ıcın yıne taksıyle eve dondum, evdekı ıslerımı yaptım.

toplam suyum 3,5 lt oldu
gunluk hareket bılmıyorum adımsayarım takılı degıldı ama aksam 7den ıtıbaren faaldım dıyebılırım saat 11 e kadar.

ama ozet sporum 1 saatı gectı.

eve gelınce 9-10 adet kıraz yedım ve gunumu kapattım

GÜNAYDIN GÜZELLER
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve bol eksili bi gün diliyorum bir gün daha başladı bakalım bizi neler bekliyo
enee karıştırmışımm cnmm affeyle beniii :92:
Estağfurullah kuzum ne demek affetmek ben şakasına söledimdi zaten
Canım hadi bakalım az kaldı hayırlısıyla git gel inşallah çok öpüyorum
Banu abla bence gayet güzel bi menü bende aynen böle düşünüyorum bakalım

ben iki ramazan önce yaptım canım. zaten iftardan bir saat önce falan başlayıp hafif şeyler yapıyordum, iki mil leslie biraz mekik ibi falan. çok da faydasını gördüm. bu sene de denicem. aman bozma da deneme de sen o zaman yavrum ne gerek var
Teravih namazına ben de gitmeyi düşünüyorm zaten, o yüzden iftar sonrası sporumu ne ara yapıcam onu bilemedim hala
oooooo ılk kez bahsedılıyor sevgılı falan

1 seneyi geçtik bakalım hayırlısı olsun hakkımızda

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Offf yaaa bugün yine bir sürü dışarı işim var ve ben hangi birini yetiştireceğimi şaşırdım
Tatil iyi hoş güzelde dönüşü var bunun birde
Neyse bugün bir kaçını halledeyimde yarında sırf arabayla ilgili ruhsat işlemlerim var onları yaptırırım ( düp taktırdımda onu işleteceğim )

Umarım az kalorili bol hareketli bir gün olur hepimiz için

evet yaa aslında kötü olan durum bütün bunları akşam yiyecek olmamızzz nasıl eritceğizz bide sen sahur da niye kahve içiyon bacımmm uykun kaçar ki

Yok kuzum ben cinsim o konuda Türk kahvesini gece 12de içer direk yatarım horul horulda uyurum

Günaydın kızlar,

Nasılsınız? ben hastayım, mutsuzum. Esracım 20lik diş beni de mahvetti aylardır. kulağıma ve boğazıma vuruyor ağrısı. dün artık yemek yerken dayanamayacak şekilde ağrıyordu. erteleyip duruyorum korkumdan ama ramazan sonuna kadar dayanabilirim inşallah. doktor antibiyotik verecek kesin, o da kilo yapıyor bana ((

Kilo demişken dün Özlemle konuşunca biraz rahatlayıp tartılmaya karar verdim. Çok selamı var bu arada sizlere. spora başlamış ama kilo aldım diye üzülüyor o da ( ben de bu sabah tartıldım ve tam 84 kg geldim. tabi gece eşimin getirdiği tiramisuya bile hayır demezsem olacağı bu. bu cumadan itibaren dikkat etmeye başlıyorum. inşallah ramazanda kurtulurum bu aldıklarımdan...

79 kgma düşene kadar çizelgemi kaldırıyorum. onu gördükçe sinir basıyor...

öpüyorum hepinizi canlar, görüşürüz inşallah.

benden iki yaş küçükmüşsün canım benimm ayyy hayatım benim sen akrep burcu musun ? kitap olarak bir solukta okuyabileceğin canan tanın kitaplarını öneririm heleki piraye o kadar güzel ki dizi gibi okuyosun tatlımm ve elif şafak bu kadın da çok güzel yazıyor dili anlatımı adeta dinlendiriyor canımm dünya klasiklerinden okumadıysan eğer suç ve ceza ,acımak , fareler ve insanlar bunlar şimdilik önerimlerim olsunn eee edebiyat okuyorumm nasılsa istediğinde tavsiyelerim boldur canım ciğerimmmm:128:

ayyy menüm beğenildi üfff yaa gerçekten çok bozdum bu aralar az yemek demek çok kilo vermek değil yani önemli olan sağlıklı beslenmek düzenli spor yapmak sporumu düzenli yaptım ama yemede çok kötüydüm artık daha dikkatliolucamm

Nasilsiniz kizlar ben ayni tempoda devam ediyorum kiloda ayni degisim yok b ara karpuz peynire taktim sonunda dun tarti aldik yag kas olcenden ama daha cikmadim

selam güzellerrrr

nasılsınız hepiniz ?? umarım yaramaz durumlar yoktur.

bende durumlar aynı bir ileri bir geri öğünlerim düzenli olursa iyi ama düzensiz olunca az yesemde artı oluyorum onu çözdümmm

ramazanda geliyor bakalım ne yapıcazzz.

öndecen yazmıştım spor salonu olayını :26: bugün bakıcam yerine v.s nedir ne değildir sonra eşimin gönlünü yapmam lazım

haftada 3 gün akşam 9 ile 10 arası yoksa sıcaktan spor v.s hak getire olucakkk

alıntı yapamadım hepinizi öptümmmm

cücüşüm dualarını bizden esirgeme güle güle hayırlısı ile git gel kuzum şimdiden Allah kabul etsinn

Beter bisey cagri merkezinde calismak insanlar resmen hayvan yerine koyuyolar, cildirmak uzereyim

Selam canimmmm...

Benim hiç moralim yok bugun... havadan her halde... Yagmur yagiyor sakir sakir... ortalik kapkaranlik... icim daraldi...

Dün tatli krizime yenik düstüm... ve deli danalar gibi yedim...

offfff ben zayiflamak istiyorum... Motivasyonum yok oda havuz 24haziranda bakim icin kapandi tekrar agustosta acilcak... Acik havuz var ama onun icinde hava guzel olmasi lazim... Burdada mübarek 1gün hava güzel oluyor diger 10gün kötü oluyor...

canım benim çok sevindim aranızın düzelmesine işte bunlaar tadı tuzu oluyor evliliğin darısı bizim başımıza inşallah menün ve sproun da gayet güzel olmuş bu hafta çok umutluyum senden bakalım eksilerini bi görelimmmm inşallahhhh

esraaaaaa seni böyle görmek hiç hoşuma gitmedi kuzumm o ne öyle asık suratlar kalk kalk kalk toparlan bakayımm sen ne güzel kilolar verdin hem ben araştırdım çok iyi kilo verince bi dönem duruyomuş yani vermiyomuşşsun o dönemde diyeti ve sporu bırakmamak lazımmış sonra vucüt bunu kabulleniyomuş ve tekrar kilo vermye başlıyomuş büyük ihtimal sen de o dönemdesin hem senin çok az bi yolun kaldı hem de çok azzz sakın ha sakınnn at şu morali bozuk halleri üstünden görürsün bak nasıl kilo veriyosunnnn

diş mevzusu ramazanda sıkıntı olabilir bize üfff bu ne yirmilik dişmiş ben de bir tane çektirmiştim bu ikinci olacak ama üst taraf tamamen kırılmışşş canım çok yanacak belli napalım mecburrrrrr

anam bacımmm ilk kez duyuyorummm ben de hortlarımmm haa kahveden sonraaa ama benim ki normal :90::90:

cnm hayırlı yolculuklar şimdiden Rabbim kabul etsin inşallah topik içinde dua edersen seviniriz sende Allaha emanet ol cnm

Amiiiiiiiin cnm sağolasınn anlık koyup kaldır kuzum tabi hata vermesse merak ettim şimci

bence süper gözüküyo hiç ağır değil hernekaa ben oruç tutamasamda eşim tutcak onada böyle hafif hazırlıycam

Allah mutlulugunu bozmasın cnmm hehe dondurmasız olmaz yani iyi yapmıssın ablanla yersiniz mis gibi :131::131:

slm kızlar nasılsınız
ben iyiyim çok şükür bugun modum yerinde

yediklerimi yazayım :

sabah: 1 kk peynir,2 yeşil 2 siyah zeytin, 1 domates, 1 nescafe
öğlen : 1 domates, 1 biber, bir küçük soğan, 1 yaprak maruldan oluşan nar ekşili zeytinyağlı elma sirkeli azcıkda tuzlu salata

su 1 lt oldu

akşam : 1 kase tarhana, 1 kepçe pattis yemegi ve yoğurt yiycem

çok geçmiş olsun cnm dikkat kendine çok zorlama kesinlikle katılıyorum sana spor insanı müthiş mutlu pozitif aktif yapıyo
hayatımzda olmazsa olmazımız olmalı maşallah sanada demekki iyi azim gelmiş sanada banada ekmek konusunda
tebrik ediyorum bizi

GÜNAYDIN GÜZELLER
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve bol eksili bi gün diliyorum bir gün daha başladı bakalım bizi neler bekliyo

Estağfurullah kuzum ne demek affetmek ben şakasına söledimdi zaten

günaydıııın sanada gerçi şuan öğlen ama öyle yazayım dedim
biliyorum kuzumm bende gırgır yaptım sayende topik kendine geldi ama hakkını yemeyim

1 seneyi geçtik bakalım hayırlısı olsun hakkımızda

hayırlısı olsun cnmm 1 seneyi doldurmussunuz maşallah
evlilik nasıl bişey ne onla ne onsuz diyeyim illaki herkes yaşıycak tabi Allah yazdıysa
güzel yanları kadr zor yanlarıda var seviyosan çekiliyo mantık evliliği yaparsan hiiç çekilmez zannımca

kolay gelsin cnm epey bi efor harcıycaksın anlaşılan ne mutlu sana

geçmiş olsun cnm 20 lik diş için ramazanın bitişini bekleme bence git hallet eşim epey çekti bu sene onlardan
çektirdi kurtuldu dedğin gibi kulağına boğazına hatta midesine bile vuruyodu git hallet derim bence

okunduk üflendik gökçee haydı toparla kendini
motivasyon yapayım hemen sana şimdii bu kaçaklar olmasa olmuyo hayatımızda ama kaçamak yaptık diye salmak yok
o gnü unutup hemen telafi ediyoruz ve rejime devam ediyoruz hiiç bişey yokmus gibi anlaştıkmı cnm :13:

iradesiz mehtaaaaappp ya normalde su içmeyi unuturum kızarım kendime hatta bi ara mutfakta içtigim bardak sayısını işaretliyordum bi not çizelgesine unutmayayım diye. ama ramazanda deli gibi su içiyorum sürekli aklım kalıyor ondan sanırım hep aklıma geliyoor teravih namazından sonra şöyle bi mahalleyi turlucan spor içinde yada evde yatmadan önce hareketler yapcan.

bu aradaaaaa sevgülünlede mutlulular dilerim kuzumm hayırlısı olsun inşallah

yengeç burcuyum canım sulugöz olanlarından hemdee not aldım kitapların isimlerini. kitapçıya çok gidiyorum ama kitap fiyatlarıda biraz abartı artık çalışmayıncada alamıyorum arkadaşlara sorarım bakıyım onlarda muhakkak vardır bişeyler bu aralar dizilere taktım kafayı. bu alacakaranlık serisini okumuştum sonra filmlerini felan izledim okudugum bişeyin filmini dizisini görmek güzel geldi niyeyse basını sonunu biliyorsun bide sonrada hep dizilere başladım. yabancı diziler. çok kaliteli yapımları var. bide bizimkiler gibi 2 saat sürmüyor 20 dk 30 dk en fazla 45 dk. rahat rahat sıkılmadan izliyorsun. edebi yönümü tvna kaptırdım sanırım

canım geçmiş olsun. sen git doktoruna al antibiyotigini kurtuluş yok ondan. ramazanda daha kötü olma sonra aman diyim dikkat edip cici bak kendine emiiiiiiii

Beter bisey cagri merkezinde calismak insanlar resmen hayvan yerine koyuyolar, cildirmak uzereyim
ahh ahhh çalışmak zor oralarda. ben 6 ayımı verdim ama full çalışıyordum sabah 8 aksam 12.. bana 6 ay değilde 6 sene geldi. o zamandan sonra hep baş agrısı çekiyorum moral psikoloji felan kalmıyor orda ya Allah sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…