selam millet....
ben bu gece geç yattım, oyüzden geçte kalktım
bugün kalktığımdan beri; kahvaltı, şu-bu derken saat 4olmuş yaaaa.......
daha evde yapcak çok işlerimde vaaar......
neyse hallederim inşaallah akşama kadar......
dün böreği yaptım güzel oldu kızlar, amaaa benimki biraz kalın oldu. kalın olmasının sebebide; benim tepsim az daha küçüktü komşunun tepsisine göre, gerçi komşum demişti bu tepsiye iyi oldu diye, ama ben çok bildiğim içinDDD yaparken hamurumu küçük görünce o tepsi küçük olur dedim kendi kendime,
ama meğer mayalı hamur olduğu için sonradan küçük gelirmiş onu anladım
pişerken ekmek gibi kabardı yafff:))))
bi dahaki sefere komşumun dediği ölçüdeki tepsiye göre yapcam.....
ama güzel oldu, hamur etmedende pişirdim şükür....
foto çektim ama, pek belirginmi börek bilmiyorum kızlar....
ortasına koyduğum harcında; çiğ kuru soğan halkaları, tatlı biber salçası, domates salçası, tuz ve karabiber var; bunların hepsini iyice ovuşturdum.....
böreği eşimde beğendide kıymalı daha güze olur galiba dedi, doğru bende hak veriyorum ona amaaa ben soğanlı salçalı şeyleride çok severim böyle şeylerde, ama böyle soğanlı salçalı şeyleri seven kişide ben gibi çok değil galiba.....
ayyy ramazan yaklaşıyo yahuu:)))
11 ayın sultanı geliyor.......
neyse ben kaçayım kızlar şimdi......
cevaplarıma alıntı yazamicam şuan hiç vaktim yok şuan kızlar, sonra yazarım ama.
akşam olmadan şu işlerimi halledeyim bi, herkesi öptüm, görüşürüz
ben bu gece geç yattım, oyüzden geçte kalktım
bugün kalktığımdan beri; kahvaltı, şu-bu derken saat 4olmuş yaaaa.......
daha evde yapcak çok işlerimde vaaar......
neyse hallederim inşaallah akşama kadar......
dün böreği yaptım güzel oldu kızlar, amaaa benimki biraz kalın oldu. kalın olmasının sebebide; benim tepsim az daha küçüktü komşunun tepsisine göre, gerçi komşum demişti bu tepsiye iyi oldu diye, ama ben çok bildiğim içinDDD yaparken hamurumu küçük görünce o tepsi küçük olur dedim kendi kendime,
ama meğer mayalı hamur olduğu için sonradan küçük gelirmiş onu anladım
pişerken ekmek gibi kabardı yafff:))))
bi dahaki sefere komşumun dediği ölçüdeki tepsiye göre yapcam.....
ama güzel oldu, hamur etmedende pişirdim şükür....
foto çektim ama, pek belirginmi börek bilmiyorum kızlar....
ortasına koyduğum harcında; çiğ kuru soğan halkaları, tatlı biber salçası, domates salçası, tuz ve karabiber var; bunların hepsini iyice ovuşturdum.....
böreği eşimde beğendide kıymalı daha güze olur galiba dedi, doğru bende hak veriyorum ona amaaa ben soğanlı salçalı şeyleride çok severim böyle şeylerde, ama böyle soğanlı salçalı şeyleri seven kişide ben gibi çok değil galiba.....
ayyy ramazan yaklaşıyo yahuu:)))
11 ayın sultanı geliyor.......
neyse ben kaçayım kızlar şimdi......
cevaplarıma alıntı yazamicam şuan hiç vaktim yok şuan kızlar, sonra yazarım ama.
akşam olmadan şu işlerimi halledeyim bi, herkesi öptüm, görüşürüz