Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hemencecik menümü yazayımm

sabah aç karnına 3 bardak su
bir haşlanmış yumurta
bir kk süzme peynir
domates salatalık maydonoz
çay
2 dilim ekmek

ikindide

bir kase yayla çorbası

ara
20 fındık
5 büyük kayısı
bir minik kurabiye

akşam
bir baktım saat 11 olmuş pek birşey yemek istemedim 2 kayısı

yine ben yine düzensiz bir menü niye böyle oldu anlamadım vakit nasıl geçiyor yaa yarın dikkat edicemm moralim bozuldu sağlıklı şeyler tüketmeliyim sporum yok ama baklava açtım bu da spor :KK1::KK1: yapacak halim kalmadı yatmadan bir 20 dk falan yaparım belki ayyy çok yorgunum yaaa

bugün zorlamalarımla 2 litre su içebildimm:KK52::KK52: olacak olacakkk:KK34::KK34::KK34:

esra sabah kahvaltın cok guzel olmus saglıklı ve doyurucu. senın kahvaltıların kotu oluyordu ozellıkle. aksam yemek yemedıgın vakıtler sut ıc ya da yogurt ye. hem metabolızman calısır proteınden dolayı hem de dengesız bır menu olmamıs olur.

bugün çıktım güzel güzel tatlı kayısılar aldım ben de sevdim hatta bugün bol yedimm özlemiştim böyle kayısı ben de senin aksine eşki meyve hiç sevmem söylerken bile ağzım sulandı :KK1::KK1::KK1:

ah ahh bilirim o patronlarınn suratını nolcak sanki bi kaç gün ama para veriyolar ya onun afrasını yapıyolar biz de insanız ailemiz sosyal hayatımız var özel günlerimiz oluyor hasta oluyoruz ama onlar için bu saydıklarım sadece bahane senin işin nasıl yani tatlımmmm yani arkadaşın idare edebilecek mi ?

evet kuzumm işden ayrıldım hani demiştim ya ayrı eve çıkcam diye ondan çıkışımı vermiştim şimdi o mesele de ertelenince ben ev kızı oldum çok taze daha bir günlük aslında yazdığın öneriler süper ama maalesef tarçın midemi bulandırıyor küçüklüğümden beri ağzıma dahi süremiyorum hatta kokusu gelse içim geçiyorrr

saol kuzummm valla ablamın geleceği için çok mutluyumm hem de çooookk dondurma olayını haftada bir kez kendime tanıdım yani ben dondurmayı da çoooooook severim onuda ablam geldiğinde yicemmm ona sakladımm birlikte yeriz bacışkomla :KK1::KK1::KK1:

tşkler bitanemmm ayyy bugünn nasıl geçti anlamadımm ki şu saat olmuş ben sekiz zannediyorummm hemen de ev kızı moduna attım kendimi işler güçler valla topuklarım sızlıyorr tatlı olayını bugünlük hallettim yemedim yani ama yarın için söz verememmm:KK1::KK1::KK1::KK1:

ayyy canım yaaa benimde ramazan da ne yapmam konusunda hiç fikrim yok şimdi biz ramazanda pide yemeyecekmiyiz ??:KK43::KK43::KK43:mehtabb canım sen kaç yaşındasın ? evdeysen eğer bir kitaba başla tavsiye edeceğim bir kaç tane varrr :KK34:

yani canım benimmm aslında ben de buna yakın düşünmüştümm ama iftarda bir kase çorbadan sonra nasıl durucam ben:44: yemek ister herhalde canım bir de şu pide olayııı varyaaa pideee yiyemicekmyiz onu :44::44::44:

hakkında hayırlısı olsun.

neden ısten ayrıldın pekı ? daha onceden planladın mı hıc bahsetmemıstın ?

arkadas ıdare eder de ben laf duyabılırım sıkıntısını yasadıgım ıcın streslıyım kafam rahat gıtmek ıstıyordum ama olmayacak maalesef.

gunaydınnnnnnnnnnnnn

bugun cok daha ıyıyım. esım sanırım unutmus olayı. sıcak konusuyordu kafası dank ettı sanırım soyledıgı cumleler sacma salak seylerdı. ustumdekı yorgunlugu atıyorum hatta okadar yolculuga ragmen saatım calmadan 6 da uyanıyorum buaralar. oysakı az uyuyorum anlamadım. demek kı herseye ragmen vucudum dınc.

bu gece 10 da bınıyorum ıstanbula gıdıyorum kardesım laptopu var gırmeye calısırum musaıt oldukca. pazartesı sabah eve ınıp dırekt ıse gelecegız esım de pazar gunu ıstanbula ınmıs olacak.

menumu yazayım

ac karnına 500 ml su
4 adet kuru kayısı koyu olandan

ıse gelınce acık sekersız cay, 1 kk tulum peynırı, 3 zeytın, yarım domates yarım salatalık, ıkı dılım cavdar ekmegı

ara: 2 tane koyu taze erık, bır tane eksı yesıl erık

yemekten once 500 ml ılık su

oglen: uc kasık domates salatası, ıkı kasık yesıl mercımek yemegı ( hıc sevmıyorum boyle yapılınca yesıl mercımek ), 5 kasık makarna yogurtlu.

ara: 500 ml ılık su, orta sekerlı turk kahvesı, acık sekersız cay, 4 adet taze kayısı eksı

ısten cıkmadan 500 ml ılık su.

eve gıttım ev ıslerımı yaptım yaklasık bır saat. ardından da taksıye atlayıp 8 de spora basladım bu kez. yuruyerek gıtmedım bu kez spora.

aksam yemek yemedım. ıkı bardak süt içtim ve cıktım spora.

8 de basladım 9 ceyrege kadar salondaydım.

20 dk kosu bandında yurudum farklı sevıyelerde. hatta ara arar durarak 5 dk kostum. ayagım agrımadı.
15 dk bısıklet
10 dk twıst
100 adet mekık ve bacak hareketlerı 15 dk
oklava ıle boyun ve bel hareketlerı 10 dk

evde hazırlıklar yapmam gerektıgı ıcın yıne taksıyle eve dondum, evdekı ıslerımı yaptım.

toplam suyum 3,5 lt oldu
gunluk hareket bılmıyorum adımsayarım takılı degıldı ama aksam 7den ıtıbaren faaldım dıyebılırım saat 11 e kadar.

ama ozet sporum 1 saatı gectı.

eve gelınce 9-10 adet kıraz yedım ve gunumu kapattım

GÜNAYDIN GÜZELLER
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve bol eksili bi gün diliyorum bir gün daha başladı bakalım bizi neler bekliyo :KK16::KK16::KK16:
enee karıştırmışımm cnmm affeyle beniii :92::KK71::KK71:
Estağfurullah kuzum ne demek affetmek ben şakasına söledimdi zaten :KK34::KK34::KK34:
ben geldim canlarıımmm :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

nasılsınız bakayıımm ???

benden iyilik , Mersinden yayladan bildiriorum , son hazırlıklarımı tamamladım , gidişimiz Cuma gününe ertelendi , heyecan tavan yapmak üzere , bakalım haırlısı olsun , öpüorum ,Allaha emanet olunnn
:KK54::KK54:
Canım hadi bakalım az kaldı hayırlısıyla git gel inşallah çok öpüyorum :KK54::KK54::KK54:
Canım üzülme belki sıkılaşmışsındır :KK34: hem ara ara bünye direnç gösterebilir :KK34:
Eminim bir sonraki ay çok daha güzel kilolar vereceksindir :KK34: pes etmek yok

Sorma bende sıkıldım eşim Mumyayı izledi şimdide oyun konsoluna diğer odaya geçiyor :KK1:
Hee işime geliyor o ayrı ama yinede havadanmıdır nedir çoook sıkılıyorum ve daralıyorum :KK1:

Valla Ramazan için ben 2 seçenekli düşündüm :KK1:
Yani gelende benzer olucak;

Sahurda;
2 dilim ekmek
1 domates
1 salatalık
1 haşlanmış yumurta
2 KK beyaz peynir
3 zeytin ( ödem yapmasın diye okadar yeter bence :KK34: )
1 KK kadar arada kaşar peynir
( Gouda / hafif yağlı bir hollanda peyniri ama tuzu fazla değil :KK1: Almanyadan getirmiştimde Ramazana saklıyorum :KK1:)
Şekersiz çay üzerinede yarım saat sonra bir türk kahvesi yada nescafe :KK34:
Tabi bol bol su

Yadaaaaaaaaaa

2 tane kaşarlı tost ( kepekli tost ekmeğine )
Tabi bol bol su

Nasılsa dünyayıda yesem gün uzun acıkacağım kesin çok fazlada tıka basa yemenin anlamı yok :KK34:

İftarda;
1 Kase Çorba

Yarım saat mola sonrasında;

Ya koca bir kase salata + ayran yada yoğurt
Arada da bıkkınlık gelmemesi için ızgara et + ayran yapmayı düşünüyorum :KK34:

Sizce nasıl kızlarrrrrrrrrrrrrr :44:
Banu abla bence gayet güzel bi menü bende aynen böle düşünüyorum bakalım :KK34::KK34::KK34:

iyi güzelde tatlım cok yorulcan susucaksın nasıl dayancan ki bide halsizlik olur illaki iftara yakın. ben dayanamam herhalde ya. en güzel spor iftardan sonra valla :KK1: teravih namazı 20 rekat 13te yatsı-vitir 33 rekat hem ibadet hem spor :KK34: iftardan sonra yürüyüş düşünüyorum ben.iftar öncesinde spor mümkün değil ya düşünüyorumda yok yok mümkün değil orucu bozmaya kalkarım mazallah :KK9: benlik değil bebeğim o sanırım :KK54:
ben iki ramazan önce yaptım canım. zaten iftardan bir saat önce falan başlayıp hafif şeyler yapıyordum, iki mil leslie biraz mekik ibi falan. çok da faydasını gördüm. bu sene de denicem. aman bozma da deneme de sen o zaman yavrum ne gerek var :KK1::KK1:
Teravih namazına ben de gitmeyi düşünüyorm zaten, o yüzden iftar sonrası sporumu ne ara yapıcam onu bilemedim hala:KK9::KK9:
oooooo ılk kez bahsedılıyor sevgılı falan :KK16:

1 seneyi geçtik bakalım hayırlısı olsun hakkımızda :KK16::KK16:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3:

Offf yaaa bugün yine bir sürü dışarı işim var ve ben hangi birini yetiştireceğimi şaşırdım :KK53:
Tatil iyi hoş güzelde dönüşü var bunun birde :KK1:
Neyse bugün bir kaçını halledeyimde yarında sırf arabayla ilgili ruhsat işlemlerim var onları yaptırırım ( düp taktırdımda onu işleteceğim :KK1: )

Umarım az kalorili bol hareketli bir gün olur hepimiz için :KK34:

evet yaa aslında kötü olan durum bütün bunları akşam yiyecek olmamızzz nasıl eritceğizz bide sen sahur da niye kahve içiyon bacımmm uykun kaçar ki

Yok kuzum ben cinsim o konuda :KK1: Türk kahvesini gece 12de içer direk yatarım horul horulda uyurum :KK60: :KK60: :KK60:

Günaydın kızlar,

Nasılsınız? ben hastayım, mutsuzum. Esracım 20lik diş beni de mahvetti aylardır. kulağıma ve boğazıma vuruyor ağrısı. dün artık yemek yerken dayanamayacak şekilde ağrıyordu. erteleyip duruyorum korkumdan ama ramazan sonuna kadar dayanabilirim inşallah. doktor antibiyotik verecek kesin, o da kilo yapıyor bana :KK43:((

Kilo demişken dün Özlemle konuşunca biraz rahatlayıp tartılmaya karar verdim. Çok selamı var bu arada sizlere. spora başlamış ama kilo aldım diye üzülüyor o da :KK43:( ben de bu sabah tartıldım ve tam 84 kg geldim. tabi gece eşimin getirdiği tiramisuya bile hayır demezsem olacağı bu. bu cumadan itibaren dikkat etmeye başlıyorum. inşallah ramazanda kurtulurum bu aldıklarımdan...

79 kgma düşene kadar çizelgemi kaldırıyorum. onu gördükçe sinir basıyor...

öpüyorum hepinizi canlar, görüşürüz inşallah.

sahur güzel bence ama iftarı bilemedim doyarmıyım acaba:KK56: :KK1: aslında dediğin gibi yarım saat ara verince doyulabilir bi kaç gün öyle deneyeyim ben ilk başlarda :KK52:

24 yasındayım daha dogrusu giricekmişim malum bu gğn alma mevzusu karışıyor yaşım :KK1: temmuz 11 dogum günüm bu aradaa duuuuyuruuluuuurr :KK9: kitap okumayı çok seviyorum ya evde okunmadık pek bişey bırakmadım bi tek sofinin dünyası var ona baslamayı düşünüyordum bende ama elime bi türlü alamıyorum nedense :KK37: önerilere açığım her daim bekliyorum nelermiş tavsiyelerin bakıyımmmm :KK52::KK52:

pideyi napcaz bende bilmiyorum yaa yememek lazım çünkü bir ufak dilimle yetinmem ben :KK17: sıcak gelince daha çok yeniyor bide yag sürünce daha bi güzel oluyr Allaaaaaahhh canım istedi yaa :KK9::KK9: eve sokmasak mı napsak :KK34:

iyi güzelde tatlım cok yorulcan susucaksın nasıl dayancan ki bide halsizlik olur illaki iftara yakın. ben dayanamam herhalde ya. en güzel spor iftardan sonra valla :KK1: teravih namazı 20 rekat 13te yatsı-vitir 33 rekat hem ibadet hem spor :KK34: iftardan sonra yürüyüş düşünüyorum ben.iftar öncesinde spor mümkün değil ya düşünüyorumda yok yok mümkün değil orucu bozmaya kalkarım mazallah :KK9: benlik değil bebeğim o sanırım :KK54:

:KK1::KK1::KK1: benden iki yaş küçükmüşsün canım benimm ayyy hayatım benim sen akrep burcu musun ? kitap olarak bir solukta okuyabileceğin canan tanın kitaplarını öneririm heleki piraye o kadar güzel ki dizi gibi okuyosun tatlımm ve elif şafak bu kadın da çok güzel yazıyor dili anlatımı adeta dinlendiriyor canımm dünya klasiklerinden okumadıysan eğer suç ve ceza ,acımak , fareler ve insanlar bunlar şimdilik önerimlerim olsunn eee edebiyat okuyorumm nasılsa istediğinde tavsiyelerim boldur canım ciğerimmmm:KK16::KK16::KK16::128:

esra sabah kahvaltın cok guzel olmus saglıklı ve doyurucu. senın kahvaltıların kotu oluyordu ozellıkle. aksam yemek yemedıgın vakıtler sut ıc ya da yogurt ye. hem metabolızman calısır proteınden dolayı hem de dengesız bır menu olmamıs olur.

ayyy menüm beğenildi :KK52::KK52: üfff yaa gerçekten çok bozdum bu aralar az yemek demek çok kilo vermek değil yani önemli olan sağlıklı beslenmek düzenli spor yapmak sporumu düzenli yaptım ama yemede çok kötüydüm artık daha dikkatliolucamm :KK34::KK34::KK34::KK54::KK54::KK54::KK54:

Nasilsiniz kizlar ben ayni tempoda devam ediyorum kiloda ayni degisim yok b ara karpuz peynire taktim sonunda dun tarti aldik yag kas olcenden ama daha cikmadim :KK37::KK37:

selam güzellerrrr

nasılsınız hepiniz ?? umarım yaramaz durumlar yoktur.

bende durumlar aynı bir ileri bir geri öğünlerim düzenli olursa iyi ama düzensiz olunca az yesemde artı oluyorum onu çözdümmm

ramazanda geliyor bakalım ne yapıcazzz.

öndecen yazmıştım spor salonu olayını :26: bugün bakıcam yerine v.s nedir ne değildir sonra eşimin gönlünü yapmam lazım

haftada 3 gün akşam 9 ile 10 arası yoksa sıcaktan spor v.s hak getire olucakkk

alıntı yapamadım hepinizi öptümmmm

cücüşüm dualarını bizden esirgeme güle güle hayırlısı ile git gel kuzum şimdiden Allah kabul etsinn:KK16::KK16::KK16::KK16:

Beter bisey cagri merkezinde calismak insanlar resmen hayvan yerine koyuyolar, cildirmak uzereyim :KK43:

Selam canimmmm...

Benim hiç moralim yok bugun... havadan her halde... Yagmur yagiyor sakir sakir... ortalik kapkaranlik... icim daraldi...

Dün tatli krizime yenik düstüm... ve deli danalar gibi yedim...

offfff ben zayiflamak istiyorum... Motivasyonum yok oda havuz 24haziranda bakim icin kapandi tekrar agustosta acilcak... Acik havuz var ama onun icinde hava guzel olmasi lazim... Burdada mübarek 1gün hava güzel oluyor diger 10gün kötü oluyor...

gunaydınnnnnnnnnnnnn

bugun cok daha ıyıyım. esım sanırım unutmus olayı. sıcak konusuyordu kafası dank ettı sanırım soyledıgı cumleler sacma salak seylerdı. ustumdekı yorgunlugu atıyorum hatta okadar yolculuga ragmen saatım calmadan 6 da uyanıyorum buaralar. oysakı az uyuyorum anlamadım. demek kı herseye ragmen vucudum dınc.

bu gece 10 da bınıyorum ıstanbula gıdıyorum kardesım laptopu var gırmeye calısırum musaıt oldukca. pazartesı sabah eve ınıp dırekt ıse gelecegız esım de pazar gunu ıstanbula ınmıs olacak.

menumu yazayım

ac karnına 500 ml su
4 adet kuru kayısı koyu olandan

ıse gelınce acık sekersız cay, 1 kk tulum peynırı, 3 zeytın, yarım domates yarım salatalık, ıkı dılım cavdar ekmegı

ara: 2 tane koyu taze erık, bır tane eksı yesıl erık

yemekten once 500 ml ılık su

oglen: uc kasık domates salatası, ıkı kasık yesıl mercımek yemegı ( hıc sevmıyorum boyle yapılınca yesıl mercımek ), 5 kasık makarna yogurtlu.

ara: 500 ml ılık su, orta sekerlı turk kahvesı, acık sekersız cay, 4 adet taze kayısı eksı

ısten cıkmadan 500 ml ılık su.

eve gıttım ev ıslerımı yaptım yaklasık bır saat. ardından da taksıye atlayıp 8 de spora basladım bu kez. yuruyerek gıtmedım bu kez spora.

aksam yemek yemedım. ıkı bardak süt içtim ve cıktım spora.

8 de basladım 9 ceyrege kadar salondaydım.

20 dk kosu bandında yurudum farklı sevıyelerde. hatta ara arar durarak 5 dk kostum. ayagım agrımadı.
15 dk bısıklet
10 dk twıst
100 adet mekık ve bacak hareketlerı 15 dk
oklava ıle boyun ve bel hareketlerı 10 dk

evde hazırlıklar yapmam gerektıgı ıcın yıne taksıyle eve dondum, evdekı ıslerımı yaptım.

toplam suyum 3,5 lt oldu
gunluk hareket bılmıyorum adımsayarım takılı degıldı ama aksam 7den ıtıbaren faaldım dıyebılırım saat 11 e kadar.

ama ozet sporum 1 saatı gectı.

eve gelınce 9-10 adet kıraz yedım ve gunumu kapattım

canım benim çok sevindim aranızın düzelmesine işte bunlaar tadı tuzu oluyor evliliğin darısı bizim başımıza inşallah menün ve sproun da gayet güzel olmuş bu hafta çok umutluyum senden bakalım eksilerini bi görelimmmm inşallahhhh:KK34::KK34::KK34::KK34:

Günaydın kızlar,

Nasılsınız? ben hastayım, mutsuzum. Esracım 20lik diş beni de mahvetti aylardır. kulağıma ve boğazıma vuruyor ağrısı. dün artık yemek yerken dayanamayacak şekilde ağrıyordu. erteleyip duruyorum korkumdan ama ramazan sonuna kadar dayanabilirim inşallah. doktor antibiyotik verecek kesin, o da kilo yapıyor bana :KK43:((

Kilo demişken dün Özlemle konuşunca biraz rahatlayıp tartılmaya karar verdim. Çok selamı var bu arada sizlere. spora başlamış ama kilo aldım diye üzülüyor o da :KK43:( ben de bu sabah tartıldım ve tam 84 kg geldim. tabi gece eşimin getirdiği tiramisuya bile hayır demezsem olacağı bu. bu cumadan itibaren dikkat etmeye başlıyorum. inşallah ramazanda kurtulurum bu aldıklarımdan...

esraaaaaa seni böyle görmek hiç hoşuma gitmedi kuzumm o ne öyle asık suratlar kalk kalk kalk toparlan bakayımm sen ne güzel kilolar verdin hem ben araştırdım çok iyi kilo verince bi dönem duruyomuş yani vermiyomuşşsun o dönemde diyeti ve sporu bırakmamak lazımmış sonra vucüt bunu kabulleniyomuş ve tekrar kilo vermye başlıyomuş büyük ihtimal sen de o dönemdesin hem senin çok az bi yolun kaldı hem de çok azzz sakın ha sakınnn at şu morali bozuk halleri üstünden görürsün bak nasıl kilo veriyosunnnn

diş mevzusu ramazanda sıkıntı olabilir bize üfff bu ne yirmilik dişmiş ben de bir tane çektirmiştim bu ikinci olacak ama üst taraf tamamen kırılmışşş canım çok yanacak belli napalım mecburrrrrr

Offf yaaa bugün yine bir sürü dışarı işim var ve ben hangi birini yetiştireceğimi şaşırdım :KK53:
Neyse bugün bir kaçını halledeyimde yarında sırf arabayla ilgili ruhsat işlemlerim var onları yaptırırım ( düp taktırdımda onu işleteceğim :KK1: )

Yok kuzum ben cinsim o konuda :KK1: Türk kahvesini gece 12de içer direk yatarım horul horulda uyurum :KK60: :KK60: :KK60:

anam bacımmm ilk kez duyuyorummm ben de hortlarımmm haa kahveden sonraaa ama benim ki normal :90::90:

ben geldim canlarıımmm :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

nasılsınız bakayıımm ???

benden iyilik , Mersinden yayladan bildiriorum , son hazırlıklarımı tamamladım , gidişimiz Cuma gününe ertelendi , heyecan tavan yapmak üzere , bakalım haırlısı olsun , öpüorum ,Allaha emanet olunnn
:KK54::KK54:

cnm hayırlı yolculuklar şimdiden Rabbim kabul etsin inşallah topik içinde dua edersen seviniriz sende Allaha emanet ol cnm :KK16:

Canım kuzu maşallah çok tatlıymış :nazar:
İnşallah damatliğinida görürsünüz ...Aminnnnnnnn

Bende eskiden resim vardı ama kıskanç kocacığım kaldırttı bana şimdi çaktırmadan bir denede olsa ekliyeyim dedim bu seferde hata oluşup duruyor :KK1: neyse olmadı bir ara çaktırmadan cepten denerim :KK1:

Amiiiiiiiin cnm sağolasınn :KK48: anlık koyup kaldır kuzum tabi hata vermesse merak ettim şimci :KK9:

Sorma bende sıkıldım eşim Mumyayı izledi şimdide oyun konsoluna diğer odaya geçiyor :KK1:
Hee işime geliyor o ayrı ama yinede havadanmıdır nedir çoook sıkılıyorum ve daralıyorum :KK1:

Valla Ramazan için ben 2 seçenekli düşündüm :KK1:
Yani gelende benzer olucak;

Sahurda;
2 dilim ekmek
1 domates
1 salatalık
1 haşlanmış yumurta
2 KK beyaz peynir
3 zeytin ( ödem yapmasın diye okadar yeter bence :KK34: )
1 KK kadar arada kaşar peynir
( Gouda / hafif yağlı bir hollanda peyniri ama tuzu fazla değil :KK1: Almanyadan getirmiştimde Ramazana saklıyorum :KK1:)
Tabi bol bol su

Yadaaaaaaaaaa

2 tane kaşarlı tost ( kepekli tost ekmeğine )
Tabi bol bol su

Nasılsa dünyayıda yesem gün uzun acıkacağım kesin çok fazlada tıka basa yemenin anlamı yok :KK34:

İftarda;
1 Kase Çorba

Yarım saat mola sonrasında;

Ya koca bir kase salata + ayran yada yoğurt
Arada da bıkkınlık gelmemesi için ızgara et + ayran yapmayı düşünüyorum :KK34:

Sizce nasıl kızlarrrrrrrrrrrrrr :44:

bence süper gözüküyo hiç ağır değil hernekaa ben oruç tutamasamda eşim tutcak onada böyle hafif hazırlıycam :KK34:

saol kuzummm valla ablamın geleceği için çok mutluyumm hem de çooookk dondurma olayını haftada bir kez kendime tanıdım yani ben dondurmayı da çoooooook severim onuda ablam geldiğinde yicemmm ona sakladımm birlikte yeriz bacışkomla :KK1::KK1::KK1:

Allah mutlulugunu bozmasın cnmm hehe dondurmasız olmaz yani iyi yapmıssın ablanla yersiniz mis gibi :131::131:

slm kızlar nasılsınız :KK3::KK3:
ben iyiyim çok şükür bugun modum yerinde

yediklerimi yazayım :

sabah: 1 kk peynir,2 yeşil 2 siyah zeytin, 1 domates, 1 nescafe
öğlen : 1 domates, 1 biber, bir küçük soğan, 1 yaprak maruldan oluşan nar ekşili zeytinyağlı elma sirkeli azcıkda tuzlu salata

su 1 lt oldu

akşam : 1 kase tarhana, 1 kepçe pattis yemegi ve yoğurt yiycem :KK56:

sadece ekmege mı baglı bılmıyorum ama spor yaptıkca ınsan acılıyor hantallık gıdıyor ustunden. spor + ekmek dıye yorumluyorum ben kendımce.

benım ayagım kırıldı 2011 mart ayında. sol ayagımda cıft taraflı platın var ıcerde.

aynen herseyı ekmek ıle yemegı cok seven bırıyımdır haaaaa bazen canım cekıyor elbet ama nasıl boyle azaltabıldım sasırıyorum sadece sabah yıyorum dusunsene. baska ogunlerde hıc ekmek yemedım yazdan berı.

çok geçmiş olsun cnm dikkat kendine çok zorlama :KK54: kesinlikle katılıyorum sana spor insanı müthiş mutlu pozitif aktif yapıyo
hayatımzda olmazsa olmazımız olmalı :KK34: maşallah sanada demekki iyi azim gelmiş sanada banada ekmek konusunda
tebrik ediyorum bizi :KK9:

GÜNAYDIN GÜZELLER
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve bol eksili bi gün diliyorum bir gün daha başladı bakalım bizi neler bekliyo :KK16::KK16::KK16:

Estağfurullah kuzum ne demek affetmek ben şakasına söledimdi zaten :KK34::KK34::KK34:

günaydıııın sanada gerçi şuan öğlen ama öyle yazayım dedim :KK9::KK54:
biliyorum kuzumm bende gırgır yaptım sayende topik kendine geldi ama hakkını yemeyim :KK9::KK16:

hayırlısı olsun cnmm 1 seneyi doldurmussunuz maşallah :nazar:
evlilik nasıl bişey ne onla ne onsuz diyeyim :KK9: illaki herkes yaşıycak tabi Allah yazdıysa
güzel yanları kadr zor yanlarıda var seviyosan çekiliyo mantık evliliği yaparsan hiiç çekilmez zannımca :KK34:

kolay gelsin cnm epey bi efor harcıycaksın anlaşılan ne mutlu sana :KK54:

Günaydın kızlar,

geçmiş olsun cnm 20 lik diş için ramazanın bitişini bekleme bence git hallet eşim epey çekti bu sene onlardan
çektirdi kurtuldu dedğin gibi kulağına boğazına hatta midesine bile vuruyodu git hallet derim bence :KK34:

Selam canimmmm...

Benim hiç moralim yok bugun... havadan her halde... Yagmur yagiyor sakir sakir... ortalik kapkaranlik... icim daraldi...

Dün tatli krizime yenik düstüm... ve deli danalar gibi yedim...

offfff ben zayiflamak istiyorum... Motivasyonum yok oda havuz 24haziranda bakim icin kapandi tekrar agustosta acilcak... Acik havuz var ama onun icinde hava guzel olmasi lazim... Burdada mübarek 1gün hava güzel oluyor diger 10gün kötü oluyor...

okunduk üflendik gökçee haydı toparla kendini :KK54::KK19:
motivasyon yapayım hemen sana şimdii bu kaçaklar olmasa olmuyo hayatımızda ama kaçamak yaptık diye salmak yok
o gnü unutup hemen telafi ediyoruz ve rejime devam ediyoruz hiiç bişey yokmus gibi anlaştıkmı cnm :13:

ben iki ramazan önce yaptım canım. zaten iftardan bir saat önce falan başlayıp hafif şeyler yapıyordum, iki mil leslie biraz mekik ibi falan. çok da faydasını gördüm. bu sene de denicem. aman bozma da deneme de sen o zaman yavrum ne gerek var :KK1::KK1:
Teravih namazına ben de gitmeyi düşünüyorm zaten, o yüzden iftar sonrası sporumu ne ara yapıcam onu bilemedim hala:KK9::KK9:

:KK1::KK1: iradesiz mehtaaaaappp :KK9::KK9: ya normalde su içmeyi unuturum kızarım kendime hatta bi ara mutfakta içtigim bardak sayısını işaretliyordum bi not çizelgesine unutmayayım diye. ama ramazanda deli gibi su içiyorum sürekli aklım kalıyor ondan sanırım hep aklıma geliyoor teravih namazından sonra şöyle bi mahalleyi turlucan spor içinde yada evde yatmadan önce hareketler yapcan. :KK34:

bu aradaaaaa sevgülünlede mutlulular dilerim kuzumm hayırlısı olsun inşallah :KK16:

:KK1::KK1::KK1: benden iki yaş küçükmüşsün canım benimm ayyy hayatım benim sen akrep burcu musun ? kitap olarak bir solukta okuyabileceğin canan tanın kitaplarını öneririm heleki piraye o kadar güzel ki dizi gibi okuyosun tatlımm ve elif şafak bu kadın da çok güzel yazıyor dili anlatımı adeta dinlendiriyor canımm dünya klasiklerinden okumadıysan eğer suç ve ceza ,acımak , fareler ve insanlar bunlar şimdilik önerimlerim olsunn eee edebiyat okuyorumm nasılsa istediğinde tavsiyelerim boldur canım ciğerimmmm:KK16::KK16::KK16::128:
yengeç burcuyum canım sulugöz olanlarından hemdee :KK1: not aldım kitapların isimlerini. kitapçıya çok gidiyorum ama kitap fiyatlarıda biraz abartı artık çalışmayıncada alamıyorum arkadaşlara sorarım bakıyım onlarda muhakkak vardır bişeyler :KK34: bu aralar dizilere taktım kafayı. bu alacakaranlık serisini okumuştum sonra filmlerini felan izledim okudugum bişeyin filmini dizisini görmek güzel geldi niyeyse basını sonunu biliyorsun bide :KK1: sonrada hep dizilere başladım. yabancı diziler. çok kaliteli yapımları var. bide bizimkiler gibi 2 saat sürmüyor 20 dk 30 dk en fazla 45 dk. rahat rahat sıkılmadan izliyorsun. edebi yönümü tvna kaptırdım sanırım :KK9:

Günaydın kızlar,

canım geçmiş olsun. sen git doktoruna al antibiyotigini kurtuluş yok ondan. ramazanda daha kötü olma sonra aman diyim :KK34: dikkat edip cici bak kendine emiiiiiiii :KK54:

Beter bisey cagri merkezinde calismak insanlar resmen hayvan yerine koyuyolar, cildirmak uzereyim :KK43:
ahh ahhh çalışmak zor oralarda. ben 6 ayımı verdim ama full çalışıyordum sabah 8 aksam 12.. bana 6 ay değilde 6 sene geldi. o zamandan sonra hep baş agrısı çekiyorum moral psikoloji felan kalmıyor orda ya Allah sabır versin

X