canım üzülme belki sıkılaşmışsındırHem ara ara bünye direnç gösterebilir
Eminim bir sonraki ay çok daha güzel kilolar vereceksindirPes etmek yok
sorma bende sıkıldım eşim mumyayı izledi şimdide oyun konsoluna diğer odaya geçiyor
Hee işime geliyor o ayrı ama yinede havadanmıdır nedir çoook sıkılıyorum ve daralıyorum
Valla ramazan için ben 2 seçenekli düşündüm
Yani gelende benzer olucak;
sahurda;
2 dilim ekmek
1 domates
1 salatalık
1 haşlanmış yumurta
2 kk beyaz peynir
3 zeytin ( ödem yapmasın diye okadar yeter bence)
1 kk kadar arada kaşar peynir
( gouda / hafif yağlı bir hollanda peyniri ama tuzu fazla değilAlmanyadan getirmiştimde ramazana saklıyorum )
şekersiz çay üzerinede yarım saat sonra bir türk kahvesi yada nescafe
Tabi bol bol su
yadaaaaaaaaaa
2 tane kaşarlı tost ( kepekli tost ekmeğine )
şekersiz çay üzerinede yarım saat sonra bir türk kahvesi yada nescafe
Tabi bol bol su
nasılsa dünyayıda yesem gün uzun acıkacağım kesin çok fazlada tıka basa yemenin anlamı yok
Iftarda;
1 kase çorba
yarım saat mola sonrasında;
ya koca bir kase salata + ayran yada yoğurt
arada da bıkkınlık gelmemesi için ızgara et + ayran yapmayı düşünüyorum
Sizce nasıl kızlarrrrrrrrrrrrrr :44:
kayısı ben sevmem aslında ama eksıyken severım bızım ısyerının bahcesınde var ordan koparıyorum ama ıyıce tatlanınca yıyemem ben eskı meyvelerı severım de.
annemın olayı cok can sıkıcı cunku tamamen bencıllık yapıyor neyse oyle boyle gıdecegım yarın gece. ama dunya kadar ıs kalacak burda. esım de yok kı ıslerı devredeyım ona. bır baska arkadasa devredecegım kendım de sık sık artık arayıp soracagım ama patronlar surat asacak bılıyorum canımı sıkan o aslında.
gecmıs olsun dısın ıcın. buaralar benım de sıkıntılarım bır gıtsem kesın dolgu vs cıkacak basıma baya. ama artık ramazan bayramından sonraya bırakırım.
ıs hayatı bıttı derken anlamadım ısten mı ayrıldın ?
elma yıyeceksın, yarım muz ustune serpme kakao toz olabılır ıkıncı soyledıgım en ucuk teklıf sayabılırsın ama en dogalı sut ıcıp ıcıne tarcın atmak. tarcınlı caylar ıcmek. elmanın ustune tarcın dokersen de guzel olur. tarcın tatlı ıstegını cok cok fazla bastıran bırseydır.
gozunaydın ablan gelıyoırmus ben de aynı gun cok sevdıgım kardeslerımın yanında olacagım aılemın yanına gıdıyorum ama kardeslerım baska benım ıcın.
iştenmi çıktın kuzumm çalışan insan için evde olmak belki sıkıcı gelebilir ama sonra alışınca çalışası gelmiyo insanın
hayırlısı olsun senın ıcın cnmablan içinde şimdiden gözün aydın ne güzel dertleşirsiniz abla kardeş
kardeş herzaman iyi gelir insanaçikolata tatlı bende düşkünümdür kuzumm ama dondurmanın kalorisi düşük olabiliyo
o şekilde krizlerini atlatabilirsin cnm ya da sütlü tatlılar tercih ediliyo diyetlerde o şekilde bastırabilirsin tatlım
Canım merak etme 1-2 gün sonra geçer ben hamile kalıp işten çıktığımda oturup ağlıyodum ben hiçbir işe yaramayan biriyim diye ama sonra geçti şükür
Ablan içinde gözün aydın canım
Ayrıca madem çok tatlı isteğin var ozaman sütlü bi tatlı tercih edebilirsin canım sıkma bu kadar kendini
bİ kerem topiği okuyup üfleyen bendim hıh
uuuuuuufffffffffff canım sıkılıyorrrrrr annemde gene bi dizi buldu onu izliyor çok sıkıcıuykumda geldi uyusammı napsam bilemedim. kızlar bu arada haftaya ramazan başlıyor diyet önerileri olan var mı ?
Canım üzülme belki sıkılaşmışsındırhem ara ara bünye direnç gösterebilir
Eminim bir sonraki ay çok daha güzel kilolar vereceksindirpes etmek yok
Sorma bende sıkıldım eşim Mumyayı izledi şimdide oyun konsoluna diğer odaya geçiyor
Hee işime geliyor o ayrı ama yinede havadanmıdır nedir çoook sıkılıyorum ve daralıyorum
Valla Ramazan için ben 2 seçenekli düşündüm
Sahurda;
2 dilim ekmek
1 domates
1 salatalık
1 haşlanmış yumurta
2 KK beyaz peynir
1 KK kadar arada kaşar peynir
( Gouda / hafif yağlı bir hollanda peyniri ama tuzu fazla değilAlmanyadan getirmiştimde Ramazana saklıyorum )
Şekersiz çay üzerinede yarım saat sonra bir türk kahvesi yada nescafe
Tabi bol bol su
Yadaaaaaaaaaa
Tabi bol bol su
Nasılsa dünyayıda yesem gün uzun acıkacağım kesin çok fazlada tıka basa yemenin anlamı yok
İftarda;
1 Kase Çorba
Yarım saat mola sonrasında;
Ya koca bir kase salata + ayran yada yoğurt
Arada da bıkkınlık gelmemesi için ızgara et + ayran yapmayı düşünüyorum
yani canım benimmm aslında ben de buna yakın düşünmüştümm ama iftarda bir kase çorbadan sonra nasıl durucam ben:44: yemek ister herhalde canım bir de şu pide olayııı varyaaa pideee yiyemicekmyiz onu :44::44::44:
Canım ben çorbayı içtikten sonra yarım saat mola verdikten sonra yemek çok az diye düşünmüştümSırf çorbayla durabilsek eminim güzel kilo giderdi ama oda sağlıksız olurdu tek tip hesabı
Canımm geçmiş olsun. Çok masraf olmadan hallolur inşallahslm kızlar nasılsınız bakıyım.yaaa kızlar laptopu yere bırakmıştım sonra üstüne bastım ekranı patladıçok sık giremicem buara şuanda zor görüyorum git gide kararıyo ekran arada annemlereden girer bakarım sizlere cuma bildirimde yaparım muhakkak...
sorarım tabi, özlüyorum canım benim :)ahhh canım süreklide sorar beni yaaa seviyorum seni gıııı :))))
evet canım alışıyorum :)hımmmmm anladım senın daha oncesınde de vardı. ozaman alısmıssındır beslenme turune. tecrubelısındır zaten.
annen yumusak, duygularını gosteren bır anne demekkı benımkı cok domınant sert bır kadındır belkı de oyuzden tepkılerı daıma sert kırıcı olmustur haftasonu bıle burnumdan getırdı valla telefonda.
şimdi gördüm bunu dagunaydın kızlarrrrrrrrrr
umarım herkes ıyıdır ve guzel bır gun olur ınsaallah hepımız ıcın.
benım modum dusuk, dun esımle tartıstık annem yuzunden. annem bu ıstanbul olayını cok abarttı bır gun gec geleyım dedım demedık lafı bırakmadı esım de haklı olarak alt tarafı mezunıyet bu ne boyle abartı dıyerek kızdı soylendı pazar sabah ınecek normalde ıstanbula. ben annene sınır oldum sıze ugramayacagım sen tek gelırsın ben ugramayacam dedı ıyıce karıstı ortalık. anneme ben de sınır oluyorum cunku bu konuda. esım yurtdısında, bu hafta cok sıkıntılı ıslerımız var benım aslında hıc gıtmemem daha ıyı. ama gel de anlat. kardesım
kırılmasa bıle, annem kıyametı kopardı zaten. ben onu anlıyorum cunku erkek kardeslerımın dugununu goremeyecek bazı sebepler var ıste. oyuzden cok onemsıyor bu mezunıyetı ama benı de anlamıyor calısan bır ınsan ayrıca benım ortamımı da cok ıyı bılıyor offfff cok daraltıcı yanı bu konular.
canım vallahi gayet açık.yyaaaaa offf ben kaldım bu 109 kilo da ne yapacağım lütfen yardım
ben ramazan için diyet değil de sporu şöyle düşünüyorum. iftardan hemen önce yapılan ufak sporlar bile oldukça fazla kalori yaktırıyormuş. ben iftar öncesi leslie 2 mil düşünüyorum. iftar sonrası da aynı şekilde, üstüne de karın egzersizlerim. çok da yemezsem kilo almam hatta veririm diye düşünüyorum canımuuuuuuufffffffffff canım sıkılıyorrrrrr annemde gene bi dizi buldu onu izliyor çok sıkıcıuykumda geldi uyusammı napsam bilemedim. kızlar bu arada haftaya ramazan başlıyor diyet önerileri olan var mı ?
bugün oldukça yorucuydu :) canım sevgilimle güzel ama upuzuun yorucu bir gün geçirdik :) neredeyse şehir değiştirdik ama güzel oldu. gerçi bacaklarımda hala karasular var ama olsun
eve gelince de yattım biraz geçmişi okudum, sonra haydi dedim kalk kızım sporunu yap totoşunu yayma. bir saat de sporum bitti ve geldim sonunda
herkes nasıl? efemm okuyup üfledikten sonra düzeldi mi ortalık?
ohhh sevgiliyle dolaşılmışş miss gibi de ayy birden kocamla eski günlerimiz aklıma geldi bizim de çooooooook böyle kaçamaklarımız olmuştur ne güzel şey aslında sevmek sevilmek kıymet bilmekkkk ve bunları hiç unutmamakk
evet çok şükür :) evlendikten sonra değişiyor değil mi ilişkiler?
bizde sevgi hiç değişmedi aşk bitmedi meselaa hala gözümüzün içine bakarken aşkla bakıyoruzz nazım ona geçiyor ama aileler çok etkiledi evliliğimizi hemde çoookk bu yüzden birbirimizin kıymetini de pek bilmiyoruzz
ne güzel sevgi, aşk bitmediyse... benim erkek arkadaşım evlilik düşünüyor artık ama ben korkuyorum. Hem aile sorunları yüzünden, hem de işim gücüm yok daha diyeAileler olumsuz etkilese de siz birbirinize bağlıymışsınız ne güzel, daim olsun inşallah...
amin canım gerçi bu aralar kara kara bulutlar dolaşıyor üstümüzde hayırlısı olsun bakalım evlilik meselesi hayatındaki gerçekten en önemli meseledir lütfen iyi düşün ve sakın acele etme herşey gönlünce olsun bitanemmm
inşallah geçer gider o bütüüün kara bulutlarteşekkür ederim iyi dileklerin için. hayırlısı olsun hakkımızda ama daha en az en az iki yıl gerekiyor bana bence. paşam ısrar etsin dursun tam olarak karar veremiyorum
Sorma bende sıkıldım eşim Mumyayı izledi şimdide oyun konsoluna diğer odaya geçiyor
Sahurda;
2 dilim ekmek
1 domates
1 salatalık
1 haşlanmış yumurta
2 KK beyaz peynir
( Gouda / hafif yağlı bir hollanda peyniri ama tuzu fazla değilAlmanyadan getirmiştimde Ramazana saklıyorum )
Tabi bol bol su
Yadaaaaaaaaaa
Tabi bol bol su
Nasılsa dünyayıda yesem gün uzun acıkacağım kesin çok fazlada tıka basa yemenin anlamı yok
İftarda;
1 Kase Çorba
ayyy canım yaaa benimde ramazan da ne yapmam konusunda hiç fikrim yok şimdi biz ramazanda pide yemeyecekmiyiz ??mehtabb canım sen kaç yaşındasın ? evdeysen eğer bir kitaba başla tavsiye edeceğim bir kaç tane varrr
yani canım benimmm aslında ben de buna yakın düşünmüştümm ama iftarda bir kase çorbadan sonra nasıl durucam ben:44: yemek ister herhalde canım bir de şu pide olayııı varyaaa pideee yiyemicekmyiz onu :44::44::44:
iyi güzelde tatlım cok yorulcan susucaksın nasıl dayancan ki bide halsizlik olur illaki iftara yakın. ben dayanamam herhalde ya. en güzel spor iftardan sonra vallaben ramazan için diyet değil de sporu şöyle düşünüyorum. iftardan hemen önce yapılan ufak sporlar bile oldukça fazla kalori yaktırıyormuş. ben iftar öncesi leslie 2 mil düşünüyorum. iftar sonrası da aynı şekilde, üstüne de karın egzersizlerim. çok da yemezsem kilo almam hatta veririm diye düşünüyorum canımsen ne düşünüyorsun?
Canım üzülme belki sıkılaşmışsındırhem ara ara bünye direnç gösterebilir
Eminim bir sonraki ay çok daha güzel kilolar vereceksindirpes etmek yok
Sahurda;
2 dilim ekmek
1 domates
1 salatalık
1 haşlanmış yumurta
2 KK beyaz peynir
Tabi bol bol su
Yadaaaaaaaaaa
Tabi bol bol su
İftarda;
1 Kase Çorba
ben geldim canlarıımmm
nasılsınız bakayıımm ???
benden iyilik , Mersinden yayladan bildiriorum , son hazırlıklarımı tamamladım , gidişimiz Cuma gününe ertelendi , heyecan tavan yapmak üzere , bakalım haırlısı olsun , öpüorum ,Allaha emanet olunnn
güldürebildiysem ne mutlu bana cnmmAmiiiin cnm Amiiin
hahah süpermiş arkadaşın yaa demek binayı yıkıyolar heekarşısındaki kadın şoka girmiştir heralde
albüme bir iki fotosunu koyayım bari ondan sonra kollarıyla kalmassın sadece eneemm koymasammı acep
bende seni öptüm cnm benim
iyi gelmesine sevindimm topiğin modu düşüktü azcık güldürem dedim
demek annen gelicek tr ye bence faydasını görürsün iyi olur arada kardeşininde dediği gibi atarsın çocukları başına ohh miss
demekki ekmek olayı doğru şu karatay hoca süper vesselam her dediğine uyabilsek keşke
ayağında ne sıkıntı var cnm :44:
diyetisyende abartmıs 9 dilim ekmek bence bize bile çok demiş
ben bıraktım hiç de aramıyorum valla halbuki çokda yerdim
nasıl böyle başardım ben bile şaşıyorum
bugün oldukça yorucuydu :) canım sevgilimle güzel ama upuzuun yorucu bir gün geçirdik :) neredeyse şehir değiştirdik ama güzel oldu. gerçi bacaklarımda hala karasular var ama olsun
eve gelince de yattım biraz geçmişi okudum, sonra haydi dedim kalk kızım sporunu yap totoşunu yayma. bir saat de sporum bitti ve geldim sonunda
herkes nasıl? efemm okuyup üfledikten sonra düzeldi mi ortalık?