Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm ya restoran işletiorum ya kaçıo dıyet yalan oldu ılla bır ögün bozuluo ama hareketım bol evımdekı kdr cok spor yapamasamda sureklı aktıfım almıyımda bunada razıyım....opuldunuz hepınız kndınıze ıı bakınızzz...

bugün çıktım güzel güzel tatlı kayısılar aldım ben de sevdim hatta bugün bol yedimm özlemiştim böyle kayısı ben de senin aksine eşki meyve hiç sevmem söylerken bile ağzım sulandı

ah ahh bilirim o patronlarınn suratını nolcak sanki bi kaç gün ama para veriyolar ya onun afrasını yapıyolar biz de insanız ailemiz sosyal hayatımız var özel günlerimiz oluyor hasta oluyoruz ama onlar için bu saydıklarım sadece bahane senin işin nasıl yani tatlımmmm yani arkadaşın idare edebilecek mi ?

evet kuzumm işden ayrıldım hani demiştim ya ayrı eve çıkcam diye ondan çıkışımı vermiştim şimdi o mesele de ertelenince ben ev kızı oldum çok taze daha bir günlük aslında yazdığın öneriler süper ama maalesef tarçın midemi bulandırıyor küçüklüğümden beri ağzıma dahi süremiyorum hatta kokusu gelse içim geçiyorrr

saol kuzummm valla ablamın geleceği için çok mutluyumm hem de çooookk dondurma olayını haftada bir kez kendime tanıdım yani ben dondurmayı da çoooooook severim onuda ablam geldiğinde yicemmm ona sakladımm birlikte yeriz bacışkomla

tşkler bitanemmm ayyy bugünn nasıl geçti anlamadımm ki şu saat olmuş ben sekiz zannediyorummm hemen de ev kızı moduna attım kendimi işler güçler valla topuklarım sızlıyorr tatlı olayını bugünlük hallettim yemedim yani ama yarın için söz verememmm

uuuuuuufffffffffff canım sıkılıyorrrrrr annemde gene bi dizi buldu onu izliyor çok sıkıcı uykumda geldi uyusammı napsam bilemedim. kızlar bu arada haftaya ramazan başlıyor diyet önerileri olan var mı ?

ayyy canım yaaa benimde ramazan da ne yapmam konusunda hiç fikrim yok şimdi biz ramazanda pide yemeyecekmiyiz ??mehtabb canım sen kaç yaşındasın ? evdeysen eğer bir kitaba başla tavsiye edeceğim bir kaç tane varrr

yani canım benimmm aslında ben de buna yakın düşünmüştümm ama iftarda bir kase çorbadan sonra nasıl durucam ben:44: yemek ister herhalde canım bir de şu pide olayııı varyaaa pideee yiyemicekmyiz onu :44::44::44:

Canım ben çorbayı içtikten sonra yarım saat mola verdikten sonra yemek çok az diye düşünmüştüm Sırf çorbayla durabilsek eminim güzel kilo giderdi ama oda sağlıksız olurdu tek tip hesabı

kızlar biliyorsunuz bugün ilk işsiz günümdü dedim hadi doktora gideyim neyse gittim geldim ev de annemle oturuken dedimki anne tatlı yapalım mı diye annem dediki hangi tatlıdann ? geçen bir arkadaşıma gitmiştim orda bir tatlı yedim çok beğendim tarifini aldım dedim hadi yapalım baklava ama şekli değişik hayyy yapmaz olaydımm bu ne arkadaş saat 7 girdim saat 11 de çıktım nasıl iştir yaaa ilk kez yaptım evet acemiydim ama çok uğraştırdı hayır en fazla bir iki tane yiyeceğim şey için kaç saattir mutfaktayımm ayy topuklarım sızlıyor artık dedim anne bir daha da davosa gelmem kaç saattir canım çıktı toplamda 3 tepsi yaptım ama alkışşş bana

hemencecik menümü yazayımm

sabah aç karnına 3 bardak su
bir haşlanmış yumurta
bir kk süzme peynir
domates salatalık maydonoz
çay
2 dilim ekmek

ikindide

bir kase yayla çorbası

ara
20 fındık
5 büyük kayısı
bir minik kurabiye

akşam
bir baktım saat 11 olmuş pek birşey yemek istemedim 2 kayısı

yine ben yine düzensiz bir menü niye böyle oldu anlamadım vakit nasıl geçiyor yaa yarın dikkat edicemm moralim bozuldu sağlıklı şeyler tüketmeliyim sporum yok ama baklava açtım bu da spor yapacak halim kalmadı yatmadan bir 20 dk falan yaparım belki ayyy çok yorgunum yaaa

bugün zorlamalarımla 2 litre su içebildimm olacak olacakkk

Son düzenleme:
Canım ben çorbayı içtikten sonra yarım saat mola verdikten sonra yemek çok az diye düşünmüştüm Sırf çorbayla durabilsek eminim güzel kilo giderdi ama oda sağlıksız olurdu tek tip hesabı

evet yaa aslında kötü olan durum bütün bunları akşam yiyecek olmamızzz nasıl eritceğizz bide sen sahur da niye kahve içiyon bacımmm uykun kaçar ki

Canımm geçmiş olsun. Çok masraf olmadan hallolur inşallah
ahhh canım süreklide sorar beni yaaa seviyorum seni gıııı :))))
sorarım tabi, özlüyorum canım benim :)
evet canım alışıyorum :)
annem sağolsun ya kıyamam çok anlayışlı. bugün dışarda bir şeyler yemiş, canım istemesin diye anlatmaya çekindi
şimdi gördüm bunu da üzme tatlı canını.
biz ne kadar konuşsak da, istesek de, kavga bile etsek olacağına varıyor işler..
canını sıkmamaya çalış
yyaaaaa offf ben kaldım bu 109 kilo da ne yapacağım lütfen yardım
canım vallahi gayet açık.
bize takıl, incecik olmanın keyfini çıkar
umutsuz olma, kendine güven ve hedef koy önüne. her şey geliyor sonra.
uuuuuuufffffffffff canım sıkılıyorrrrrr annemde gene bi dizi buldu onu izliyor çok sıkıcı uykumda geldi uyusammı napsam bilemedim. kızlar bu arada haftaya ramazan başlıyor diyet önerileri olan var mı ?
ben ramazan için diyet değil de sporu şöyle düşünüyorum. iftardan hemen önce yapılan ufak sporlar bile oldukça fazla kalori yaktırıyormuş. ben iftar öncesi leslie 2 mil düşünüyorum. iftar sonrası da aynı şekilde, üstüne de karın egzersizlerim. çok da yemezsem kilo almam hatta veririm diye düşünüyorum canım sen ne düşünüyorsun?

bugün oldukça yorucuydu :) canım sevgilimle güzel ama upuzuun yorucu bir gün geçirdik :) neredeyse şehir değiştirdik ama güzel oldu. gerçi bacaklarımda hala karasular var ama olsun
eve gelince de yattım biraz geçmişi okudum, sonra haydi dedim kalk kızım sporunu yap totoşunu yayma. bir saat de sporum bitti ve geldim sonunda
herkes nasıl? efemm okuyup üfledikten sonra düzeldi mi ortalık?

ohhh sevgiliyle dolaşılmışş miss gibi de ayy birden kocamla eski günlerimiz aklıma geldi bizim de çooooooook böyle kaçamaklarımız olmuştur ne güzel şey aslında sevmek sevilmek kıymet bilmekkkk ve bunları hiç unutmamakk

evet çok şükür :) evlendikten sonra değişiyor değil mi ilişkiler?

evet çok şükür :) evlendikten sonra değişiyor değil mi ilişkiler?

bizde sevgi hiç değişmedi aşk bitmedi meselaa hala gözümüzün içine bakarken aşkla bakıyoruzz nazım ona geçiyor ama aileler çok etkiledi evliliğimizi hemde çoookk bu yüzden birbirimizin kıymetini de pek bilmiyoruzz

ne güzel sevgi, aşk bitmediyse... benim erkek arkadaşım evlilik düşünüyor artık ama ben korkuyorum. Hem aile sorunları yüzünden, hem de işim gücüm yok daha diye Aileler olumsuz etkilese de siz birbirinize bağlıymışsınız ne güzel, daim olsun inşallah...

amin canım gerçi bu aralar kara kara bulutlar dolaşıyor üstümüzde hayırlısı olsun bakalım evlilik meselesi hayatındaki gerçekten en önemli meseledir lütfen iyi düşün ve sakın acele etme herşey gönlünce olsun bitanemmm

inşallah geçer gider o bütüüün kara bulutlar teşekkür ederim iyi dileklerin için. hayırlısı olsun hakkımızda ama daha en az en az iki yıl gerekiyor bana bence. paşam ısrar etsin dursun tam olarak karar veremiyorum

hakkınızda hayırlısı olur inşallah e önünde iki yılın varsa eminim kolayca karar verirsin zamanı gelincee

Peki ben bu saatte neden ayaktayımm??? tam yatağa giriyodum dedim hiç spor yapmadım bugün yorgunluktan birazcık leslie yapayımmm diye gerçekten inanılmaz yorgundum bes dk daha bes dk daha derken 45 dk yaptım içim rahat etti ama ben pertim şimdi yatayımmm sabah duş alırım

herkeseeeee mutlu huzurlu iyi gecelerrr öperimm çok zaten bi ben varımmm

sahur güzel bence ama iftarı bilemedim doyarmıyım acaba aslında dediğin gibi yarım saat ara verince doyulabilir bi kaç gün öyle deneyeyim ben ilk başlarda

24 yasındayım daha dogrusu giricekmişim malum bu gğn alma mevzusu karışıyor yaşım temmuz 11 dogum günüm bu aradaa duuuuyuruuluuuurr kitap okumayı çok seviyorum ya evde okunmadık pek bişey bırakmadım bi tek sofinin dünyası var ona baslamayı düşünüyordum bende ama elime bi türlü alamıyorum nedense önerilere açığım her daim bekliyorum nelermiş tavsiyelerin bakıyımmmm

pideyi napcaz bende bilmiyorum yaa yememek lazım çünkü bir ufak dilimle yetinmem ben sıcak gelince daha çok yeniyor bide yag sürünce daha bi güzel oluyr Allaaaaaahhh canım istedi yaa eve sokmasak mı napsak

iyi güzelde tatlım cok yorulcan susucaksın nasıl dayancan ki bide halsizlik olur illaki iftara yakın. ben dayanamam herhalde ya. en güzel spor iftardan sonra valla teravih namazı 20 rekat 13te yatsı-vitir 33 rekat hem ibadet hem spor iftardan sonra yürüyüş düşünüyorum ben.iftar öncesinde spor mümkün değil ya düşünüyorumda yok yok mümkün değil orucu bozmaya kalkarım mazallah benlik değil bebeğim o sanırım

Son düzenleme:

bence cok guzel menuler olmus. ben de bu sekılde planlıyorum ayrıca ıftar ya da sahurda hurma dusunuyorum tok tutuyor sekerı dengelıyor ek olarak da cacık. cacık cok cok tok tutuyor ınsanı kesınlıkle.

hosgeldın canım

cok az kalmıs

sag salım gıt don ınsaallah. bızlere de dua et, saglık dıle hepımıze, bebek dıle........

sen de ALLAH emanet ol. Allah kabul etsın umrenı.

sadece ekmege mı baglı bılmıyorum ama spor yaptıkca ınsan acılıyor hantallık gıdıyor ustunden. spor + ekmek dıye yorumluyorum ben kendımce.

benım ayagım kırıldı 2011 mart ayında. sol ayagımda cıft taraflı platın var ıcerde.

aynen herseyı ekmek ıle yemegı cok seven bırıyımdır haaaaa bazen canım cekıyor elbet ama nasıl boyle azaltabıldım sasırıyorum sadece sabah yıyorum dusunsene. baska ogunlerde hıc ekmek yemedım yazdan berı.

oooooo ılk kez bahsedılıyor sevgılı falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…