Anam bugün burası ne kadar sakin bende sabahtan beri anca başımı işten kaldırdım aslında kaldırdım sayılmaz hala işim çok
Herkeslerde bi moral bozukluğu ben burdan topiğimize bi okudum üfledim işallah düzelir
Neyse kızlar ben kaçar hepinizi çokkkkk seviyorum
herkese merhabaaaaaa
bugün işe gitmedim yani artık iş hayatı finish bitti evdeyim sabah kalktım öyle güzel bi kahvaltı yaptım ki çok özlemiştim abartmadan ama sonra doktora gittim yirmlik dişim çürümüş kırılmış iltihap olmuş herşey yani doktor baktı ilaç verdi kullandıktan sonra çekecekmiş püfssss hiç sevmiyorum şu dişçi olayını yaaaa eve geldim şimdi öğle yemeğimi yedim su içiyorum tuhafıma gidiyor hafta içi evde olmak ilginç bişey yani bilmem insan evde kendini yabancı emanet misafir gibi hisserder mi ben öyle oldum ilk gün diye herhalde
bu arada hayatımdaki en önemli insan ablam perşembe gelip bi kaç gün kalacakmış çok sevindim bana çok iyi gelecek valla koşulsuz beni dinleyip yol gösteren moralimi düzelten tek insandır çok seviyoooom ben bacımı
ve ve ve tatlı krizleri
sorarım size eyyyy hatunlarrrrrrr canınız çikolata tatlı falan çektiğinizde napıyorsunuz yahu nedir çektiğim şu tatlılardan herşeye dayanıyorum ama mesele çikolata tatlı oldu mu gözüm bişey görmüyor
Valla ne yalan söylim ben ne anamı evin içinde kalıcı isterim nede KVmi
Annem iyidir hoştur ama dediğim gibi herşeyi ona danışılsın isterdiktatör vari değildir ama güzelliklede olsa şu şöyle olur bu böyle olur yine siz bilirsiniz ama yapmayın etmeyin diye bir başlar hani yapacağın varsa bile soğutur o işten insanı
Benden çok farklıdır; temizlik yapsın, çarşı pazar gezsin ona yetiyor benim yurtiçi yurtdışı fark etmez tatil isteklerim bile ona fuzuli geliray ne gerek var insanın evi gibisi yok şimdi yollarda rezil olacaksınız yok işte dünya para koyun kenara daha iyi falan diye sayar durur
İnan arkadaşlarımla buluşacağım dediğimde telefonda bile ay ne gerek var dışarda buluşmaya hem fasla sık görüşmek iyi değildir sen çocuklarınla ilgilen eşinle otur der dururdu ama bir tek bana yapar bunların hepsini :26:
Kız kardeşim asla baştan beri taviz vermedi para benim param tatile gitmek istiyorsam gideceğim der konuyu kestirip atardı yada bir yeremi gidecek direk bana kocamdan başkası karışamaz ben evlendim hiçççç kusura bakma der ağzını kapatırdı.
Ben aman üzülmesin aman kırılmasın diye senelerce altan aldımİnanılmaz ama evlendikten sonra sırf laf işitmim diye bazı şeyleri saklar hale gelmiştim ( bir yere bile gitsem aman fuzuli ne gerek var diye başlamasın hesabı gizlerdim )
Eşimle tartıştığımızda ona anlattığımda hep ben suçlu ilan edilirdim yok efendim kadındır yuvayı yapan falan diye saatlerce vaaz dinlerdim. En sonunda kardeşim ya abla sen böyle yaptıkca annem seni daha fazla kısıtlamaya çalışıyor farkındamısın dedi ve haklı olduğunu bildiğimden o günden sonra benden onun taktiğini uygulamaya başladım
Oğluşuna hayatta karışmaz, gelin zaten her türlü serbest eee kızkardeşimde lafı çakıyor bir benmiyim enayi onun egosunu tatmin ettirecek demiştim o zaman
Şimdi işime gelmiyorsa valla o senin fikrin biz karı koca böyle istiyoruz diyip kestirip atıyorumbozuluyor hatta geçen yaz bana seni çok seviyorum ama bir kaç senedir sen bana çok laf söylüyorsun dedi dedim anam öbür iki evladın sana senelerdir laf söyleyip duruyor üstelik hiç birimiz saygısızlık yapmıyoruz sesimizi yükseltmiyoruz banamı taktın taka taka üstelik gelmişim 33 yaşına artık kimsenin bana hükmetmesine izin veremem diyorum anında susuyor bozulsa bile
Artık o emekli olup Türkiyeye dönersede ya işe girmem yada hayalini kurduğum o cafeyi açmam lazım ki evden kaçayımyoksa iki günde bir sıkıldım neden uğramadın diye telefon açıp durur yada pazara çıkıyorum hadi sende gel spor olur diyip durur
Belki bir kaç kez kapışacağız ama olurunu bulacağız inşallah
Canım tarçınlı sütü dene istersen
O biraz sakinleştiriyor sanki olmadı çok çok ufak bir parça at ağzına ve yavaşca erit ki çabuk bitmesinen azından bir parçada yesen aynı haz bütün çikolatayıda yesen aynı haz
teşekkürler
kız bugüne kadar topiği okumak hiç aklıma gelmediydiD
aaaa işimi bıraktın yoksa canım.....
iyi hadi ablan geliyomuş gözünaydın:)
dişin içinde geçmiş olsun canım.
evet maalesef demiştim yaa hani ayrı eve çıkıcağız diye o iş biraz ertelendi gibi ben de işten çıktığımla kaldımama vardır her işte bir hayır diyorumm saol kuzummm ayrı -ca hem ablam için hem de dişim içinnn gel öpeyimmm sarılayımmmmm sana missss
üzüldüm canımm yaa arkadaşımda aynı şeyi yapmıştı laptopa basmıştı 250 dolara yaptırmıştıinşallah seninki önemli bişey değildir
farketmiştim zaten kuzummm haklısın valla ama düzensiz bir gündü bugün evdeyim daha dikkatli yiyorumm tşk ederim uyardığın için
ben de kayısı çok severim hatta en sevdiğim meyvedir ama o kadar hormonlular ki kayısıdan soğudum arıyorum bulamıyorum küçükken bir kilo kayısı yediğimi biliyorum şimdi ise hiç elim gitmiyor umarım faydasını görürsün canımmmmm
ah canım yaaa bu annelerde kalma mevzusu sıkıntılı olabiliyor ortayı bulmak lazım benim eşimde geç gelmeme kızarr dediği gün dönecem illam o yüzden gitmeeden iyi pazarlık yaparımm ama tabi senin durumun farklı iş var çünkü artık ikisinin ortasını sen bulucan canımmmm rabbim yardımcın olsun
bilmiyordum bi tanesinin içinde var simaneki hımmm hep yararlı bilirdim halbuki sık sık tüketmem ben de allah razı olsunn esracımm canım ciğerimmm
işte hepimizin hayatında inişler çıkışlar oluyor malum beni biliyosun kaç gündür ağlayıp sızlanıyordum ama artık çok yoruşdum ve rabbime bıraktım zamanla ne olacaksa olacak neden kendimizi yıprataşım çok şükür ki ramazan kapıda maneviyatımız yükselecek sen de bozma moralini canım benimm herşeyin ilacı zamann rabbine sığınnn
herkese merhabaaaaaa
bugün işe gitmedim yani artık iş hayatı finish bitti evdeyim sabah kalktım öyle güzel bi kahvaltı yaptım ki çok özlemiştim abartmadan ama sonra doktora gittim yirmlik dişim çürümüş kırılmış iltihap olmuş herşey yani doktor baktı ilaç verdi kullandıktan sonra çekecekmiş püfssss hiç sevmiyorum şu dişçi olayını yaaaa eve geldim şimdi öğle yemeğimi yedim su içiyorum tuhafıma gidiyor hafta içi evde olmak ilginç bişey yani bilmem insan evde kendini yabancı emanet misafir gibi hisserder mi ben öyle oldum ilk gün diye herhalde
bu arada hayatımdaki en önemli insan ablam perşembe gelip bi kaç gün kalacakmış çok sevindim bana çok iyi gelecek valla koşulsuz beni dinleyip yol gösteren moralimi düzelten tek insandır çok seviyoooom ben bacımı
ve ve ve tatlı krizleri
sorarım size eyyyy hatunlarrrrrrr canınız çikolata tatlı falan çektiğinizde napıyorsunuz yahu nedir çektiğim şu tatlılardan herşeye dayanıyorum ama mesele çikolata tatlı oldu mu gözüm bişey görmüyor
Valla ne yalan söylim ben ne anamı evin içinde kalıcı isterim nede KVmi
Annem iyidir hoştur ama dediğim gibi herşeyi ona danışılsın isterdiktatör vari değildir ama güzelliklede olsa şu şöyle olur bu böyle olur yine siz bilirsiniz ama yapmayın etmeyin diye bir başlar hani yapacağın varsa bile soğutur o işten insanı
Benden çok farklıdır; temizlik yapsın, çarşı pazar gezsin ona yetiyor benim yurtiçi yurtdışı fark etmez tatil isteklerim bile ona fuzuli geliray ne gerek var insanın evi gibisi yok şimdi yollarda rezil olacaksınız yok işte dünya para koyun kenara daha iyi falan diye sayar durur
İnan arkadaşlarımla buluşacağım dediğimde telefonda bile ay ne gerek var dışarda buluşmaya hem fasla sık görüşmek iyi değildir sen çocuklarınla ilgilen eşinle otur der dururdu ama bir tek bana yapar bunların hepsini :26:
Kız kardeşim asla baştan beri taviz vermedi para benim param tatile gitmek istiyorsam gideceğim der konuyu kestirip atardı yada bir yeremi gidecek direk bana kocamdan başkası karışamaz ben evlendim hiçççç kusura bakma der ağzını kapatırdı.
Ben aman üzülmesin aman kırılmasın diye senelerce altan aldımİnanılmaz ama evlendikten sonra sırf laf işitmim diye bazı şeyleri saklar hale gelmiştim ( bir yere bile gitsem aman fuzuli ne gerek var diye başlamasın hesabı gizlerdim )
Eşimle tartıştığımızda ona anlattığımda hep ben suçlu ilan edilirdim yok efendim kadındır yuvayı yapan falan diye saatlerce vaaz dinlerdim. En sonunda kardeşim ya abla sen böyle yaptıkca annem seni daha fazla kısıtlamaya çalışıyor farkındamısın dedi ve haklı olduğunu bildiğimden o günden sonra benden onun taktiğini uygulamaya başladım
Oğluşuna hayatta karışmaz, gelin zaten her türlü serbest eee kızkardeşimde lafı çakıyor bir benmiyim enayi onun egosunu tatmin ettirecek demiştim o zaman
Şimdi işime gelmiyorsa valla o senin fikrin biz karı koca böyle istiyoruz diyip kestirip atıyorumbozuluyor hatta geçen yaz bana seni çok seviyorum ama bir kaç senedir sen bana çok laf söylüyorsun dedi dedim anam öbür iki evladın sana senelerdir laf söyleyip duruyor üstelik hiç birimiz saygısızlık yapmıyoruz sesimizi yükseltmiyoruz banamı taktın taka taka üstelik gelmişim 33 yaşına artık kimsenin bana hükmetmesine izin veremem diyorum anında susuyor bozulsa bile
Artık o emekli olup Türkiyeye dönersede ya işe girmem yada hayalini kurduğum o cafeyi açmam lazım ki evden kaçayımyoksa iki günde bir sıkıldım neden uğramadın diye telefon açıp durur yada pazara çıkıyorum hadi sende gel spor olur diyip durur
Belki bir kaç kez kapışacağız ama olurunu bulacağız inşallah
Canım tarçınlı sütü dene istersen
O biraz sakinleştiriyor sanki olmadı çok çok ufak bir parça at ağzına ve yavaşca erit ki çabuk bitmesinen azından bir parçada yesen aynı haz bütün çikolatayıda yesen aynı haz
ay beni gülümsettin tatlım:))
sağol:)
dünden beri somurtuyordum inan:s
rabbim kimseyi darda koymasın inşaallah.....
AMİN
evlilik katliam gibi diyince aklıma bi anım geldi anlatayımda sende buna gül:)
birgün bi arkadaşımdayım, apartmanda oturuyolar onlar, annesi komşularıyla merdiven yıkıyolar, bizde o an içerde oturuyoz işte.
birde bu arkadaş apartman ev falan demez genelde bina der nedense öyle şeylereD
neyse biz otururken derken evin telefonu çalar, arkadaşım açar, annesini arıyolar, o da ne dese beğenirsinD
ay benim çok komiğime gitmişti bu, çok gülmüştümki oyüzden hala unutmam bunu
dediki: teyze annemler komşularla şuan bizim binayı yıkıyolar, o işi bitince sizi arasın dediDDD
sağol canım, AMİN inşaallah.....
inşaallah.....
tamam güle güle tatlı arkadaş.....
bu arada o afacanı bi ara kollarından azıcık ısırıyım emi
öptüm afacanıda senide
görüşürüz.
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Aslında çok oldu eve geleli ama komşu ablamla kahve faslımızı yaptık bol bol sohbet edereksonrada hemen mutfağa daldım bir domestosumla hasret giderdim
Ohhh mis gibi olduşimdi de akşamlık yemek derdine düştüm evde henüz sebze namına birşey yok yarın pazara çıkarım diye almamıştım Artık bu akşamda idare edeyimde yarın nasılsa taze taze alırım sebzelerimi
Allahtan salatalık malzemem var olmadı artık çorba, salata ve yoğurt eşliğinde çok hafif bir menü yaparım nasılsa yazın sıcaklarda eşimde yemek yemek istemiyor
Küçük cimcimede çorbayı pek sever başka şeyleri kavga dövüş yiyoruz
Bakalım olmadı eşime protein tarzı birşeyler aldırır hemen ızgara tarzı yapıveririm
Anammmmmmmmmm harikasın canım
Eminim düğüne kadar sen 65i bile görürsün bu azimle canım
İnan senin adınca çok sevindim canım darısı benimde başıma ( nişanlık değil hee kilo)
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin ve sizleri nazarlardan sakınsın....Aminnnnnnnnnn
Öpüyorum seni kocaman
Canım Allah yardımcın olsun
Bazen anneler gerçekten insanı anlayamıyorlar ama ne yapacaksın atsan atamazsın satsan satamazsın
Benimkide bazen öyle yapıyor hatta sanki bekarmışız gibi neredeyse herşeyi ona danışmamızı bekliyordu bir araartık ufak ufak alıştı bizlerinde bağımsız birer birey olduğumuzu ama bu sene emekli olup Türkiyeye döneceklermiş
Bir yandan çok seviniyoruz bir yandanda acaba bizleri ne kadar etkiler diye konuşuyoruz bugün kızkardeşimle
O uyanık ben çok yakın sayılmam pek bana ilişmez ama sen aynı sokaktasın geçerken bir uğramasan ikinciside kesin sitem eder sana diyorhatta sen iyisimi çocuğu at başına bir işe gir diye dalga geçiyor benle
Bakalım herşeyin hayırlısı inşallah sizde bir orta yol bulursunuzda eşinle tatsızlık olmaz
Canım pes etme bazen bünye direnç gösterebilir
Ben aynı kiloda 6 ay kaldığımı bilirimhani o arada her ay 1 kilo bile vermiş olsaydım şu anda 8li rakamları görmüş olurdum ama işte herşeyde bir hayır vardır diyorum
Sende takılma fazla sağlıklı beslenmeye ve spor yapmaya devam et bırak geç olsun ama güç olmasın
Bu arada aramıza hoşgeldin
Kız nazaramı geldin yoksa
Naz felak falan bildiğin bütün duaları oku belki biraz rahatlarsınbenim genelde öyle olduğumda çok işime yarıyor dualar
Çok geçmiş olsun canım
Süpermiş yaa gerçekten iyi geldi
en onemlı ogun kahvaltı zaten. Kahvaltı saglam oldu mu dıger ogunlerde de az yenılıyor bızlerın cocukluktan berı sısman olmasının sebeplerı arasında sosyal aktıvıtenın olmaması ve kahvaltı olayının olmaması mesela.
Ben esım sevdıgı ıcın kahvaltıyı erken yapmaya alıstım.
Ekmek konusunda hem fıkırım. Benım dıyetıstenın lıstesınde gunluk 9 dılım ekmek var ben 9 dılım ekmek yesem hayatta kılo veremem ya. Tamam haklı bızım kılomuzdakı kısılerın agır agır kesmesı lazım, gunluk uyulması gereken de bır kalorı var sonucta ama bence ekmegı azalttıkca ınsan az yemegı de ogrenıyor nekadar ekmek yenırse ekmek ıle daha cok yenılıyor ben de yazdan berı cok ıyıyım belkı de sebebı dedıgın gıbı ekmektır aılem sasırıyor nasıl yuruyorsun sen dıyor. Hantallık vardı dıyorlar ayagının durumu da bellı ama nasıl hızlanmıssın dıyorlar sureklı bana.
nilcecimm kuzumm benimm haklısın bugün yiyorum inşallah abartmamışımdır yine tatlı krizi tuttu beni yapamıyorum tatlısız offf yanii o derece bir çikolatayı ısırdım bugün dayanamadım amabenim de böyle bir problemim var
herkese merhabaaaaaa
ve ve ve tatlı krizleri
aman çoğu zaman eşime yemek beğendiremem
şöyle beğendiremem; yemek konusunda oldukça seçicidir; bugün canım bunu istemiyo, o hafif, o ağır, o mideme dokunuyo, bugün onu iş yerinde yedim, o sulu olmuş, falan falan
hatta bazen yemekten anladığı için; onu niye düdüklüde pişirdinde tencerede pişirmedin der.....
neyse böyle böyle yuvarlanıp gidiyoz bakalım şükür.
dün komşuda değişik bi börek yedim; oldukça lezzetli ve kolay bi tarifti, baya hoşuma gitti, belki onu yaparım bugün, yaparsamda belki foto paylaşırım sizinle, tarifini aldım dün komşudan, komşuda tarifi tvden almış.
haydi ben kaçıyım artık, daha iyi oldu moralim çok şükür şuan, hepinizi öptüm, görüşürüz kızlar.....
Canım merak etme 1-2 gün sonra geçer ben hamile kalıp işten çıktığımda oturup ağlıyodum ben hiçbir işe yaramayan biriyim diye ama sonra geçti şükürherkese merhabaaaaaa
ve ve ve tatlı krizleri
tipik boğa işte kuzum daha ne olsun benım herifde söyler daha doğrusu söylemeye çalışır çünkü direk fırça moduna geçiyorum
bundan sonra yemek yok sana kendı yemegını kendın yap ozaman falan diye başlarım oyuzden genelde içine atıyo ama arada çıkarıyo ağzındanbenımkide çok iyi anlıyo yemegın her aşamasından boğaya yemek begendirmek zor cidden
merak ettim böreğini kuzum hem yap foto isterim hemde tarif bi ara bende denerim
sevindim moralinin düzelmesine heh işte böyleee ceco okudu üfledi topik düzeldi
Canım merak etme 1-2 gün sonra geçer ben hamile kalıp işten çıktığımda oturup ağlıyodum ben hiçbir işe yaramayan biriyim diye ama sonra geçti şükür
Ablan içinde gözün aydın canım
Ayrıca madem çok tatlı isteğin var ozaman sütlü bi tatlı tercih edebilirsin canım sıkma bu kadar kendini
bİ kerem topiği okuyup üfleyen bendim hıh
afacanımın bi kaç fotosunu albüm yaptım arada bende varım bakarsınız gari
ben geldim canlarıımmm
nasılsınız bakayıımm ???
benden iyilik , Mersinden yayladan bildiriorum , son hazırlıklarımı tamamladım , gidişimiz Cuma gününe ertelendi , heyecan tavan yapmak üzere , bakalım haırlısı olsun , öpüorum ,Allaha emanet olunnn
hatunlarrrrr....nasılsınız yazılanları okuyacak vaktım yok bı bakayım sıze dedım geldım gelelı 1ay oldu sadece 1kılo verebılmısım aglamak ıstıorum....sızler nasılsınız neler yapıosunuz
uuuuuuufffffffffff canım sıkılıyorrrrrr annemde gene bi dizi buldu onu izliyor çok sıkıcıuykumda geldi uyusammı napsam bilemedim. kızlar bu arada haftaya ramazan başlıyor diyet önerileri olan var mı ?