Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkürler

kız bugüne kadar topiği okumak hiç aklıma gelmediydiD

aaaa işimi bıraktın yoksa canım.....

iyi hadi ablan geliyomuş gözünaydın:)

dişin içinde geçmiş olsun canım.

tarçın mı böğğğğhh hiç sevmiyorum onu kuzum yaaa herkes çok sever ama küçüklüğümden beri sevmem tarçını bişeyin içinde tarçın varsa yemiyorum mesela ama o küçük bi ısırğı alıyorum o an beni görseniz sanki ben ben değilim içimde cikolata canavrı var

teşekkürler

kız bugüne kadar topiği okumak hiç aklıma gelmediydiD

aaaa işimi bıraktın yoksa canım.....

iyi hadi ablan geliyomuş gözünaydın:)

dişin içinde geçmiş olsun canım.

evet maalesef demiştim yaa hani ayrı eve çıkıcağız diye o iş biraz ertelendi gibi ben de işten çıktığımla kaldım ama vardır her işte bir hayır diyorumm saol kuzummm ayrı -ca hem ablam için hem de dişim içinnn gel öpeyimmm sarılayımmmmm sana missss

sağol bitanem:)
hayırlısı olsun.....
bende seni öptüm, sarıldım sana:)))

aman çoğu zaman eşime yemek beğendiremem
şöyle beğendiremem; yemek konusunda oldukça seçicidir; bugün canım bunu istemiyo, o hafif, o ağır, o mideme dokunuyo, bugün onu iş yerinde yedim, o sulu olmuş, falan falan
hatta bazen yemekten anladığı için; onu niye düdüklüde pişirdinde tencerede pişirmedin der.....
neyse böyle böyle yuvarlanıp gidiyoz bakalım şükür.

dün komşuda değişik bi börek yedim; oldukça lezzetli ve kolay bi tarifti, baya hoşuma gitti, belki onu yaparım bugün, yaparsamda belki foto paylaşırım sizinle, tarifini aldım dün komşudan, komşuda tarifi tvden almış.

haydi ben kaçıyım artık, daha iyi oldu moralim çok şükür şuan, hepinizi öptüm, görüşürüz kızlar.....

kayısı ben sevmem aslında ama eksıyken severım bızım ısyerının bahcesınde var ordan koparıyorum ama ıyıce tatlanınca yıyemem ben eskı meyvelerı severım de.

annemın olayı cok can sıkıcı cunku tamamen bencıllık yapıyor neyse oyle boyle gıdecegım yarın gece. ama dunya kadar ıs kalacak burda. esım de yok kı ıslerı devredeyım ona. bır baska arkadasa devredecegım kendım de sık sık artık arayıp soracagım ama patronlar surat asacak bılıyorum canımı sıkan o aslında.

gecmıs olsun dısın ıcın. buaralar benım de sıkıntılarım bır gıtsem kesın dolgu vs cıkacak basıma baya. ama artık ramazan bayramından sonraya bırakırım.

ıs hayatı bıttı derken anlamadım ısten mı ayrıldın ?

elma yıyeceksın, yarım muz ustune serpme kakao toz olabılır ıkıncı soyledıgım en ucuk teklıf sayabılırsın ama en dogalı sut ıcıp ıcıne tarcın atmak. tarcınlı caylar ıcmek. elmanın ustune tarcın dokersen de guzel olur. tarcın tatlı ıstegını cok cok fazla bastıran bırseydır.

gozunaydın ablan gelıyoırmus ben de aynı gun cok sevdıgım kardeslerımın yanında olacagım aılemın yanına gıdıyorum ama kardeslerım baska benım ıcın.

senınkı daha yumusakmıs benımkı cok sınırlıdır cok kırıcı konusur ınsana. oooooo anlatsam roman olur bızım. ALLAH basımızdan eksık etmesın ama dunyanın en zor annelerınden de bırıne sahıp oldugumu herkes bılır zaten.

güldürebildiysem ne mutlu bana cnmm Amiiiin cnm Amiiin
hahah süpermiş arkadaşın yaa demek binayı yıkıyolar hee karşısındaki kadın şoka girmiştir heralde

albüme bir iki fotosunu koyayım bari ondan sonra kollarıyla kalmassın sadece eneemm koymasammı acep
bende seni öptüm cnm benim

iyi gelmesine sevindimm topiğin modu düşüktü azcık güldürem dedim
demek annen gelicek tr ye bence faydasını görürsün iyi olur arada kardeşininde dediği gibi atarsın çocukları başına ohh miss

demekki ekmek olayı doğru şu karatay hoca süper vesselam her dediğine uyabilsek keşke
ayağında ne sıkıntı var cnm :44:
diyetisyende abartmıs 9 dilim ekmek bence bize bile çok demiş
ben bıraktım hiç de aramıyorum valla halbuki çokda yerdim
nasıl böyle başardım ben bile şaşıyorum

iştenmi çıktın kuzumm çalışan insan için evde olmak belki sıkıcı gelebilir ama sonra alışınca çalışası gelmiyo insanın
hayırlısı olsun senın ıcın cnm ablan içinde şimdiden gözün aydın ne güzel dertleşirsiniz abla kardeş
kardeş herzaman iyi gelir insana çikolata tatlı bende düşkünümdür kuzumm ama dondurmanın kalorisi düşük olabiliyo
o şekilde krizlerini atlatabilirsin cnm ya da sütlü tatlılar tercih ediliyo diyetlerde o şekilde bastırabilirsin tatlım

tipik boğa işte kuzum daha ne olsun benım herifde söyler daha doğrusu söylemeye çalışır çünkü direk fırça moduna geçiyorum
bundan sonra yemek yok sana kendı yemegını kendın yap ozaman falan diye başlarım oyuzden genelde içine atıyo ama arada çıkarıyo ağzından benımkide çok iyi anlıyo yemegın her aşamasından boğaya yemek begendirmek zor cidden
merak ettim böreğini kuzum hem yap foto isterim hemde tarif bi ara bende denerim
sevindim moralinin düzelmesine heh işte böyleee ceco okudu üfledi topik düzeldi

Canım merak etme 1-2 gün sonra geçer ben hamile kalıp işten çıktığımda oturup ağlıyodum ben hiçbir işe yaramayan biriyim diye ama sonra geçti şükür
Ablan içinde gözün aydın canım
Ayrıca madem çok tatlı isteğin var ozaman sütlü bi tatlı tercih edebilirsin canım sıkma bu kadar kendini

bİ kerem topiği okuyup üfleyen bendim hıh

enee karıştırmışımm cnmm affeyle beniii :92:

ben geldim canlarıımmm

nasılsınız bakayıımm ???

benden iyilik , Mersinden yayladan bildiriorum , son hazırlıklarımı tamamladım , gidişimiz Cuma gününe ertelendi , heyecan tavan yapmak üzere , bakalım haırlısı olsun , öpüorum ,Allaha emanet olunnn

afacanımın bi kaç fotosunu albüm yaptım arada bende varım bakarsınız gari

Canım kuzu maşallah çok tatlıymış
İnşallah damatliğinida görürsünüz ...Aminnnnnnnn

Bende eskiden resim vardı ama kıskanç kocacığım kaldırttı bana şimdi çaktırmadan bir denede olsa ekliyeyim dedim bu seferde hata oluşup duruyor neyse olmadı bir ara çaktırmadan cepten denerim

Anammmm şimdi gördüm canım kusura bakma
İyiyiz çok şükür Sende bomba gibisin anlaşılan
Cuma gününe kadar uğrayabilirmisin bilmiyorum ama şimdiden sana hayırlı yolculuklar
Sağlıcakla git gel ve çooooooooook güzel vakit geçir emi

hatunlarrrrr....nasılsınız yazılanları okuyacak vaktım yok bı bakayım sıze dedım geldım gelelı 1ay oldu sadece 1kılo verebılmısım aglamak ıstıorum....sızler nasılsınız neler yapıosunuz

uuuuuuufffffffffff canım sıkılıyorrrrrr annemde gene bi dizi buldu onu izliyor çok sıkıcı uykumda geldi uyusammı napsam bilemedim. kızlar bu arada haftaya ramazan başlıyor diyet önerileri olan var mı ?

Canım üzülme belki sıkılaşmışsındır hem ara ara bünye direnç gösterebilir
Eminim bir sonraki ay çok daha güzel kilolar vereceksindir pes etmek yok

uuuuuuufffffffffff canım sıkılıyorrrrrr annemde gene bi dizi buldu onu izliyor çok sıkıcı uykumda geldi uyusammı napsam bilemedim. kızlar bu arada haftaya ramazan başlıyor diyet önerileri olan var mı ?

Sorma bende sıkıldım eşim Mumyayı izledi şimdide oyun konsoluna diğer odaya geçiyor
Hee işime geliyor o ayrı ama yinede havadanmıdır nedir çoook sıkılıyorum ve daralıyorum

Valla Ramazan için ben 2 seçenekli düşündüm
Yani gelende benzer olucak;

Sahurda;
2 dilim ekmek
1 domates
1 salatalık
1 haşlanmış yumurta
2 KK beyaz peynir
3 zeytin ( ödem yapmasın diye okadar yeter bence )
1 KK kadar arada kaşar peynir
( Gouda / hafif yağlı bir hollanda peyniri ama tuzu fazla değil Almanyadan getirmiştimde Ramazana saklıyorum )
Şekersiz çay üzerinede yarım saat sonra bir türk kahvesi yada nescafe
Tabi bol bol su

Yadaaaaaaaaaa

2 tane kaşarlı tost ( kepekli tost ekmeğine )
Şekersiz çay üzerinede yarım saat sonra bir türk kahvesi yada nescafe
Tabi bol bol su

Nasılsa dünyayıda yesem gün uzun acıkacağım kesin çok fazlada tıka basa yemenin anlamı yok

İftarda;
1 Kase Çorba

Yarım saat mola sonrasında;

Ya koca bir kase salata + ayran yada yoğurt
Arada da bıkkınlık gelmemesi için ızgara et + ayran yapmayı düşünüyorum

Sizce nasıl kızlarrrrrrrrrrrrrr :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…