Anam bugün burası ne kadar sakin bende sabahtan beri anca başımı işten kaldırdım aslında kaldırdım sayılmaz hala işim çok
Herkeslerde bi moral bozukluğu ben burdan topiğimize bi okudum üfledim işallah düzelir
Neyse kızlar ben kaçar hepinizi çokkkkk seviyorum
teşekkürler
kız bugüne kadar topiği okumak hiç aklıma gelmediydiD
herkese merhabaaaaaa
bugün işe gitmedim yani artık iş hayatı finish bitti evdeyim sabah kalktım öyle güzel bi kahvaltı yaptım ki çok özlemiştim abartmadan ama sonra doktora gittim yirmlik dişim çürümüş kırılmış iltihap olmuş herşey yani doktor baktı ilaç verdi kullandıktan sonra çekecekmiş püfssss hiç sevmiyorum şu dişçi olayını yaaaa eve geldim şimdi öğle yemeğimi yedim su içiyorum tuhafıma gidiyor hafta içi evde olmak ilginç bişey yani bilmem insan evde kendini yabancı emanet misafir gibi hisserder mi ben öyle oldum ilk gün diye herhalde
bu arada hayatımdaki en önemli insan ablam perşembe gelip bi kaç gün kalacakmış çok sevindim bana çok iyi gelecek valla koşulsuz beni dinleyip yol gösteren moralimi düzelten tek insandır çok seviyoooom ben bacımı
ve ve ve tatlı krizleri
sorarım size eyyyy hatunlarrrrrrr canınız çikolata tatlı falan çektiğinizde napıyorsunuz yahu nedir çektiğim şu tatlılardan herşeye dayanıyorum ama mesele çikolata tatlı oldu mu gözüm bişey görmüyor
aaaa işimi bıraktın yoksa canım.....
iyi hadi ablan geliyomuş gözünaydın:)
dişin içinde geçmiş olsun canım.