Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yyaaaaa offf ben kaldım bu 109 kilo da ne yapacağım lütfen yardım

napcaksın biliyomusun sirkelenip diyete başlıycaksın
misal işe öğünlerini yarıya indirerek başlayabilirsin
kendine göre ayarlayabilirsin böyle canını sıkma çünkü elimize hiiiç bişey geçmiyo böyle yapınca
hadi birazcık azim katıl bize lütfeeeeen hep beraber vericez kiloları bak bende 107 kiloyum
ama azmettim sende yaparsın cnm anlaştıkmı başlıyoruz mu ??

slm kızlar nasılsınız keyifler yerindedir umarım gerçi herkesde bi moralsizlik var
havalardan sanırsam bende herzamanki gibi afacanı uyuttum damladım yanınıza
bi yandan ocakta yemek pişiyo :KK56:

şuana kadr yediklerim;

sabah: 1 kk peynir, 3 yeşil 2 siyah zeytin, yarım domates, 1 nescafe
öğlen : bir kase yayla çorbası
su 1 lt oldu

akşam için 2 kepçe patates yemeği ve yoğurt yemeyi planlıyorum :KK34:

selam millet.....

tüm geçmiş olsun diyen arkadaşlarım; hepinize çok teşekkür ederim, dualarınız içinde AMİN diyorum.
hepinizi öpüyorum.

geçen sene kursa gitmiştim arkadasım vardı ordan. aradım öyle bi iki lak lak edelim diye çokta kafadır hep şakalaşırdık bayadır görüşmüyorduk. neşeli neşeli konuşayım dedim babası vefat etmiş başımdan aşagı kaynar sular döküldü sanki. babasıda çok iyi biriydi. dükkanlarına giderdim hep köye cagrırdı gel fındık toplamaya diye. bu sene gideriz diye konusuyorduk kışın. şok oldum resmen nasıl neden diyede soramadım dilim tutuldu ya. büyüdükçe daha çok hisleri anlamaya başlıyorum ölüm nasıl bişey diye sorup duruyorum kendime zamansız, aniden. babam geldi aklıma bide. babamla 5 sene oldu görüşmeyeli. ne kadar kırgın olsada insan, Allah korusun bişey olsa göremedim onca zaman. kafam allak bullak oldu aptala döndüm.

başınız sağolsun canım.....

sanada bi abla tavsiyem canım kendimce, seni sevdiğimden söylüyorum şimdi bunu sana; dinimiz anne baba için ne diyorsa onu yap bence canım; ozaman hiç pişman olmazsın.
öpüyorum:KK54:

Meyra ve diğer merak eden arkadaşlar henüz çıkmadı yada benmi göremedim bilemiyorum...

bir de psikolojik sanırım kabız oldu çok seyrek yapıyor bekleyelim biraz daha..

tamam yenam....

slm kızlar nasılsınız bakıyım.yaaa kızlar laptopu yere bırakmıştım sonra üstüne bastım ekranı patladı :KK43: çok sık giremicem buara şuanda zor görüyorum git gide kararıyo ekran arada annemlereden girer bakarım sizlere cuma bildirimde yaparım muhakkak...

geçmiş olsun.

gunaydın kızlarrrrrrrrrr

umarım herkes ıyıdır ve guzel bır gun olur ınsaallah hepımız ıcın.

benım modum dusuk, dun esımle tartıstık annem yuzunden. annem bu ıstanbul olayını cok abarttı bır gun gec geleyım dedım demedık lafı bırakmadı esım de haklı olarak alt tarafı mezunıyet bu ne boyle abartı dıyerek kızdı soylendı pazar sabah ınecek normalde ıstanbula. ben annene sınır oldum sıze ugramayacagım sen tek gelırsın ben ugramayacam dedı ıyıce karıstı ortalık. anneme ben de sınır oluyorum cunku bu konuda. esım yurtdısında, bu hafta cok sıkıntılı ıslerımız var benım aslında hıc gıtmemem daha ıyı. ama gel de anlat. kardesım kırılmasa bıle, annem kıyametı kopardı zaten. ben onu anlıyorum cunku erkek kardeslerımın dugununu goremeyecek bazı sebepler var ıste. oyuzden cok onemsıyor bu mezunıyetı ama benı de anlamıyor calısan bır ınsan ayrıca benım ortamımı da cok ıyı bılıyor offfff cok daraltıcı yanı bu konular.

Allaha emanet olasın tatlım...

Hayırlı sabahlar
Dünden beri hava biraz serinledi de nefes aldık şükür bugün kapalı hava yağmur yağar belki
Kayınvalidemde ablası ve abisi var yani eşimin teyzesi ve dayısı:)
Bugün belki oraya gidebilirim eşim dünden beri git deyip duruyor
Yarın da büyük kızımın boş günü kardeşlerim ve annem bişeyler yapalım diyor Ramazan öncesi bana sorarsanız canım evden çıkmak istemiyor ama uyacağız mecburen bişeyler yapılırsa
Birazdan kayınvalidemi arayım da ne var ne yok sorayım beli biryere felan giderlerse ben gidemem:)
Diyet işine gelince sanırım bıraktım ben ama dikkat etmek kaydıyla abartmıyorum ama herşey yiyorum gibi gidiyor işte

bizimde dün kapalıydı ablacım; pek iyi olmuştu, serinlemiştik.....
keyfini sürün bugün ablacım:nazar:
bugünde kapalı değil ama, çok aşırı sıcakta değil.

slm kızlar nasılsınız keyifler yerindedir umarım gerçi herkesde bi moralsizlik var
havalardan sanırsam bende herzamanki gibi afacanı uyuttum damladım yanınıza
bi yandan ocakta yemek pişiyo :KK56:

şuana kadr yediklerim;

sabah: 1 kk peynir, 3 yeşil 2 siyah zeytin, yarım domates, 1 nescafe
öğlen : bir kase yayla çorbası
su 1 lt oldu

akşam için 2 kepçe patates yemeği ve yoğurt yemeyi planlıyorum :KK34:

iyi diyelim iyi olalım..... sağolasın canım.
sen nasılsın tatlım?

$komik_resimli_sozler_00003.jpg $374377_429284137152602_781604393_n.jpg $313785_430794363668246_1015298416_n.jpg
:KK54::KK54:

bende öyle cnm uykum var bide az biraz başım ağrıyo
ama idare ederim senin neyin var canın sıkkın gibi sanki :KK31:

geçmiş olsun canım baş ağrın için.

benimde işte bi yakınım rahatsızda ona moralim bozuk dünden beri, birde biliyorsundur heralde panik atak ilacım azalıyo birazda onun gerginliği galiba, her ikisi birleşince moralim bozuk biraz oyüzden canım.

geçmiş olsun canım baş ağrın için.

benimde işte bi yakınım rahatsızda ona moralim bozuk dünden beri, birde biliyorsundur heralde panik atak ilacım azalıyo birazda onun gerginliği galiba, her ikisi birleşince moralim bozuk biraz oyüzden canım.

sağol cnm :KK48:
çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin tez zamanda inş :KK16::KK16:
biliyorum tatlım demiştin geçicek inş sen içini ferah tutmaya çalış
herkesde var bi sıkıntı cidden Rabbim tüm sıkıntılarımızı alsın götürsün inş :KK16:

ay beni gülümsettin tatlım:))
sağol:)
dünden beri somurtuyordum inan:s
rabbim kimseyi darda koymasın inşaallah.....
AMİN

evlilik katliam gibi diyince aklıma bi anım geldi anlatayımda sende buna gül:)
birgün bi arkadaşımdayım, apartmanda oturuyolar onlar, annesi komşularıyla merdiven yıkıyolar, bizde o an içerde oturuyoz işte.
birde bu arkadaş apartman ev falan demez genelde bina der nedense öyle şeylere:KK70:D
neyse biz otururken derken evin telefonu çalar, arkadaşım açar, annesini arıyolar, o da ne dese beğenirsin:KK70:D
ay benim çok komiğime gitmişti bu, çok gülmüştümki oyüzden hala unutmam bunu:KK70:
dediki: teyze annemler komşularla şuan bizim binayı yıkıyolar, o işi bitince sizi arasın dedi:KK70:DDD

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3:

Aslında çok oldu eve geleli ama komşu ablamla kahve faslımızı yaptık bol bol sohbet ederek :KK1: sonrada hemen mutfağa daldım bir domestosumla hasret giderdim :KK60:
Ohhh mis gibi oldu :KK1: şimdi de akşamlık yemek derdine düştüm :KK1: evde henüz sebze namına birşey yok yarın pazara çıkarım diye almamıştım :KK34: Artık bu akşamda idare edeyimde yarın nasılsa taze taze alırım sebzelerimi :KK34:
Allahtan salatalık malzemem var olmadı artık çorba, salata ve yoğurt eşliğinde çok hafif bir menü yaparım nasılsa yazın sıcaklarda eşimde yemek yemek istemiyor :KK34:
Küçük cimcimede çorbayı pek sever başka şeyleri kavga dövüş yiyoruz :KK1:
Bakalım olmadı eşime protein tarzı birşeyler aldırır hemen ızgara tarzı yapıveririm :KK34:

Selam kızlar, 71 kilo 42 beden nışanlığımı dün aldım. Bu cumartesi aile içinde küçük bir törenimiz var. Ailelerimiz birbini çok sevdi. Kendi kendime maşalalh diyorum. Hepinizin iyi olduğunu düşünüyorum. sevgiler

Anammmmmmmmmm harikasın canım :nazar: :nazar: :nazar:
Eminim düğüne kadar sen 65i bile görürsün bu azimle canım :KK19:
İnan senin adınca çok sevindim canım darısı benimde başıma ( nişanlık değil hee kilo :KK60: )
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin ve sizleri nazarlardan sakınsın....Aminnnnnnnnnn :nazar:

Öpüyorum seni kocaman :KK54:

gunaydın kızlarrrrrrrrrr

benım modum dusuk, dun esımle tartıstık annem yuzunden. annem bu ıstanbul olayını cok abarttı bır gun gec geleyım dedım demedık lafı bırakmadı esım de haklı olarak alt tarafı mezunıyet bu ne boyle abartı dıyerek kızdı soylendı pazar sabah ınecek normalde ıstanbula. ben annene sınır oldum sıze ugramayacagım sen tek gelırsın ben ugramayacam dedı ıyıce karıstı ortalık. anneme ben de sınır oluyorum cunku bu konuda. esım yurtdısında, bu hafta cok sıkıntılı ıslerımız var benım aslında hıc gıtmemem daha ıyı. ama gel de anlat. kardesım kırılmasa bıle, annem kıyametı kopardı zaten. ben onu anlıyorum cunku erkek kardeslerımın dugununu goremeyecek bazı sebepler var ıste. oyuzden cok onemsıyor bu mezunıyetı ama benı de anlamıyor calısan bır ınsan ayrıca benım ortamımı da cok ıyı bılıyor offfff cok daraltıcı yanı bu konular.

Canım Allah yardımcın olsun :KK19:
Bazen anneler gerçekten insanı anlayamıyorlar ama ne yapacaksın atsan atamazsın satsan satamazsın :KK34:
Benimkide bazen öyle yapıyor hatta sanki bekarmışız gibi neredeyse herşeyi ona danışmamızı bekliyordu bir ara :KK1: artık ufak ufak alıştı bizlerinde bağımsız birer birey olduğumuzu ama bu sene emekli olup Türkiyeye döneceklermiş :KK53:
Bir yandan çok seviniyoruz bir yandanda acaba bizleri ne kadar etkiler diye konuşuyoruz bugün kızkardeşimle :KK1:
O uyanık ben çok yakın sayılmam pek bana ilişmez ama sen aynı sokaktasın geçerken bir uğramasan ikinciside kesin sitem eder sana diyor :KK60: hatta sen iyisimi çocuğu at başına bir işe gir diye dalga geçiyor benle :KK1:

Bakalım herşeyin hayırlısı inşallah sizde bir orta yol bulursunuzda eşinle tatsızlık olmaz :KK34:

yyaaaaa offf ben kaldım bu 109 kilo da ne yapacağım lütfen yardım

Canım pes etme bazen bünye direnç gösterebilir :KK34:
Ben aynı kiloda 6 ay kaldığımı bilirim :KK1: hani o arada her ay 1 kilo bile vermiş olsaydım şu anda 8li rakamları görmüş olurdum ama işte herşeyde bir hayır vardır diyorum :KK34:
Sende takılma fazla sağlıklı beslenmeye ve spor yapmaya devam et bırak geç olsun ama güç olmasın :KK34:

Bu arada aramıza hoşgeldin :KK3:

nuhanıııııııııııııııııııııııııııııııııııımmm nunuşuuuumm bebişiiiimm Allah seni çooooooooooookk çoooooooook mutlu etsin bitanem benim :KK16:

SELAM KIZLAR,
bugün iç sıkıntısı var fena halde. şurdan kalkıp su içmeye bile üşeniyorum bir yorgunluk var nedendir anlamadım :KK37:

Kız nazaramı geldin yoksa :nazar: :nazar: :nazar:
Naz felak falan bildiğin bütün duaları oku belki biraz rahatlarsın :KK34: benim genelde öyle olduğumda çok işime yarıyor dualar :KK34:
Çok geçmiş olsun canım :KK71:

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: Süpermiş yaa gerçekten iyi geldi :KK34:

sağol cnm :KK48:
çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin tez zamanda inş :KK16::KK16:
biliyorum tatlım demiştin geçicek inş sen içini ferah tutmaya çalış
herkesde var bi sıkıntı cidden Rabbim tüm sıkıntılarımızı alsın götürsün inş :KK16:

sağol canım, AMİN inşaallah.....

benim afacan uyandı mızıklıyo canlarım gene gelirim öptüm hepinizi
moraller yükselsin inşallahh :KK16::KK16::KK54::KK54::KK54:

inşaallah.....

tamam güle güle tatlı arkadaş.....:KK3:
bu arada o afacanı bi ara kollarından azıcık ısırıyım emi:KK70:
öptüm afacanıda senide:KK54:
görüşürüz.

selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3:

Aslında çok oldu eve geleli ama komşu ablamla kahve faslımızı yaptık bol bol sohbet ederek :KK1: Sonrada hemen mutfağa daldım bir domestosumla hasret giderdim :KK60:
Ohhh mis gibi oldu :KK1: şimdi de akşamlık yemek derdine düştüm :KK1: Evde henüz sebze namına birşey yok yarın pazara çıkarım diye almamıştım :KK34: Artık bu akşamda idare edeyimde yarın nasılsa taze taze alırım sebzelerimi :KK34:
Allahtan salatalık malzemem var olmadı artık çorba, salata ve yoğurt eşliğinde çok hafif bir menü yaparım nasılsa yazın sıcaklarda eşimde yemek yemek istemiyor :KK34:
Küçük cimcimede çorbayı pek sever başka şeyleri kavga dövüş yiyoruz :KK1:
Bakalım olmadı eşime protein tarzı birşeyler aldırır hemen ızgara tarzı yapıveririm :KK34:

Anammmmmmmmmm harikasın canım :nazar: :nazar: :nazar:
Eminim düğüne kadar sen 65i bile görürsün bu azimle canım :KK19:
Inan senin adınca çok sevindim canım darısı benimde başıma ( nişanlık değil hee kilo :KK60: )
rabbim mutluluğunuzu daim etsin ve sizleri nazarlardan sakınsın....aminnnnnnnnnn :nazar:

öpüyorum seni kocaman :KK54:

Canım allah yardımcın olsun :KK19:
Bazen anneler gerçekten insanı anlayamıyorlar ama ne yapacaksın atsan atamazsın satsan satamazsın :KK34:
Benimkide bazen öyle yapıyor hatta sanki bekarmışız gibi neredeyse herşeyi ona danışmamızı bekliyordu bir ara :KK1: Artık ufak ufak alıştı bizlerinde bağımsız birer birey olduğumuzu ama bu sene emekli olup türkiyeye döneceklermiş :KK53:
Bir yandan çok seviniyoruz bir yandanda acaba bizleri ne kadar etkiler diye konuşuyoruz bugün kızkardeşimle :KK1:
O uyanık ben çok yakın sayılmam pek bana ilişmez ama sen aynı sokaktasın geçerken bir uğramasan ikinciside kesin sitem eder sana diyor :KK60: Hatta sen iyisimi çocuğu at başına bir işe gir diye dalga geçiyor benle :KK1:

Bakalım herşeyin hayırlısı inşallah sizde bir orta yol bulursunuzda eşinle tatsızlık olmaz :KK34:

Canım pes etme bazen bünye direnç gösterebilir :KK34:
Ben aynı kiloda 6 ay kaldığımı bilirim :KK1: Hani o arada her ay 1 kilo bile vermiş olsaydım şu anda 8li rakamları görmüş olurdum ama işte herşeyde bir hayır vardır diyorum :KK34:
Sende takılma fazla sağlıklı beslenmeye ve spor yapmaya devam et bırak geç olsun ama güç olmasın :KK34:

Bu arada aramıza hoşgeldin :KK3:

Naz felak falan bildiğin bütün duaları oku belki biraz rahatlarsın :KK34: Benim genelde öyle olduğumda çok işime yarıyor dualar :KK34:
çok geçmiş olsun canım :KK71:

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: Süpermiş yaa gerçekten iyi geldi :KK34:

ben aılemden yıllardır ayrıyım. Unıversıte ıcın cıktım ardından ıs. Hatta telefonun bıle cekmedıgı bıryerde calıstım aslında cok kopuktuk ama evlendıkten sonra ustume duser gıbı olması da boguyor benı. Cunku ben alıstım ozgurluge ayrıca kaldı kı artık evlıyım mudahele etmemesı lazım calısan bırıyım sartlarımı dusunmesı lazım ama herzaman boyleydı bencıldı.

Boyle uzaktan gercekten ıyı. Tamam ozluyorsun falan ama ayrı olmak daha ıyı. Her tartısmandan haberdar olmaz kendıne aıt bır hayatın oluyor boyle. Her anne kız ılıskısı ıcın gecerlı degıl bu ama enazından bızımkı ıcın uzakta olmaz cok ıyı. Cunku annem asabı, dıktator bır ınsandır. Ve ben artık bu hallerıne katlanamıyorum. Oyuzden boyle ıyı valla uzaklık.

Kaynanamı aynı evın ıcınde bıle ısterım ama annemı ıstemem yanı yalan degıl.

ben emzirdiğim için bitki çayı içemiyorum malesef :KK50: şu emzirme işi bitince daha iyi kilo veririm sanırım böyle biraz bazı şeyler engelleniyo bende :KK31:

çoook az kuzummm yarın birgün birden saldırırsın oyuzden az daha ye cnmcım :KK34::KK54:

Anladım cnm ama en güzeli yavaş ama sağlam kilo vermek az yemek çözüm olmuyo malesef
azevel karatay hoca vardı tv de ekmeği hayatınızdan çıkarın bakın nasıl kilo verip dinçleşiyosunuz dedi
bende bıraktım ekmeği hakketden insan daha dinç oluyo :KK34:

Kahvaltı çook önemli oyuzden yapmamız şart enerji ordan geliyo hem sonra saldırmaları azaltıyo
ben rejımden beri yapıyorum kahvaltı öğlene daha az acıkmıs oluyorum :KK56:
Bende kahvaltı yapmazdım senın gibi annelerimiz aynı sayılır o konuda
bi topkek yerdim bazı zaman öyle çıkardım ama sevmezdim ben o erken vakitde yemeleri :KK34:
en onemlı ogun kahvaltı zaten. Kahvaltı saglam oldu mu dıger ogunlerde de az yenılıyor bızlerın cocukluktan berı sısman olmasının sebeplerı arasında sosyal aktıvıtenın olmaması ve kahvaltı olayının olmaması mesela.

Ben esım sevdıgı ıcın kahvaltıyı erken yapmaya alıstım.

Ekmek konusunda hem fıkırım. Benım dıyetıstenın lıstesınde gunluk 9 dılım ekmek var ben 9 dılım ekmek yesem hayatta kılo veremem ya. Tamam haklı bızım kılomuzdakı kısılerın agır agır kesmesı lazım, gunluk uyulması gereken de bır kalorı var sonucta ama bence ekmegı azalttıkca ınsan az yemegı de ogrenıyor nekadar ekmek yenırse ekmek ıle daha cok yenılıyor ben de yazdan berı cok ıyıyım belkı de sebebı dedıgın gıbı ekmektır aılem sasırıyor nasıl yuruyorsun sen dıyor. Hantallık vardı dıyorlar ayagının durumu da bellı ama nasıl hızlanmıssın dıyorlar sureklı bana.

slm kızlar nasılsınız bakıyım.yaaa kızlar laptopu yere bırakmıştım sonra üstüne bastım ekranı patladı :KK43: çok sık giremicem buara şuanda zor görüyorum git gide kararıyo ekran arada annemlereden girer bakarım sizlere cuma bildirimde yaparım muhakkak...

üzüldüm canımm yaa arkadaşımda aynı şeyi yapmıştı laptopa basmıştı 250 dolara yaptırmıştı :KK43: inşallah seninki önemli bişey değildir

esra menunun cok kotu. yanı saglıksız cok az olmus. aman dıkkat et benım yaptıgım hatayı yapma. ben dıyetın ılk aylarında cok cok az yedım oyuzden kagnı hızıyla calısan metabolızmam resmen durmus oldu kılo vermem zorlastı cunku vucut zaten cok az yemege bırden alısmıs oldu

farketmiştim zaten kuzummm haklısın valla ama düzensiz bir gündü bugün evdeyim daha dikkatli yiyorumm tşk ederim uyardığın için :KK54:
nılceye de soyledıgım gıbı, ben sızlerden cok cok erken basladım oyuzden alıstım aylar once. sızın de olur merak etmeyın.

kabızlık benım ıkı uc haftadır oluyor. yenı kullandıgım bır hap var onun yan etkısıymıs. senın bu cayı cok duydum almayı dusunuyorum fırsat bulamadım alısverıse gıdınce de unuttum kac kez. dogal kayısı yıyerek telafı etmeye calısıyorum ben de.

ben de kayısı çok severim hatta en sevdiğim meyvedir ama o kadar hormonlular ki kayısıdan soğudum arıyorum bulamıyorum küçükken bir kilo kayısı yediğimi biliyorum şimdi ise hiç elim gitmiyor umarım faydasını görürsün canımmmmm

gunaydın kızlarrrrrrrrrr

ah canım yaaa bu annelerde kalma mevzusu sıkıntılı olabiliyor ortayı bulmak lazım benim eşimde geç gelmeme kızarr dediği gün dönecem illam o yüzden gitmeeden iyi pazarlık yaparımm ama tabi senin durumun farklı iş var çünkü artık ikisinin ortasını sen bulucan canımmmm rabbim yardımcın olsun:KK54::KK54::KK54:

Günaydın kızlar,

nasıl keyifler? ben iyiyim şükür...

yorgun hissediyorum sadece. o yüzden bi durgunluk var. akşama eşim de dışarda olacak, tüm gün yalnızım...

Bu arada Esracım ve Filizcim form çaylarına pek itibar etmeyin. içinde sinameki olan çaylar bağırsakların florasını bozar ve bir süre sonra iyice tembelliğe sebep olurmuş.. Dafi abla sinemakiyi aktardan bütün olarak alıp salatalarına rendelediğini söylüyordu yanlış hatırlamıyorsam, o haliyle zararsızmış.

:KK53: bilmiyordum bi tanesinin içinde var simaneki hımmm hep yararlı bilirdim halbuki sık sık tüketmem ben de allah razı olsunn esracımm canım ciğerimmm:KK54::KK54:

meyve en iyisi canım, bir de yoğurt. tabi doğal ev yoğurdu bulabilirsen...

kivi ve armut da çok işe yarıyor, keza kavun da. o his bende de oluyor aslında ama yine de alışkanlık haline gelmesi bile olumlu bir şey o his olsa da.

sorma Filizcim, modum yükselmiyor hiç. kaç aydır böyleyim... sen bilmezsin üst üste bazı insanlarla (eşimin ailesinden) tatsızlıklar yaşadık, bazılarıyla köprüler atıldı. forumda bazı arkadaşlarla sıkıntılar yaşadım(k). üstüne hastalıklar... ben alışkın değilim bunlara, o yüzden yükselmiyor moralim. Allah affetsin bi hatam varsa... umarım ramazanla birlikte biraz iyi hissederim. şu sıralar hayat o kadar saçma geliyor ki... neyse kimseyi bunaltmayayım...

----------

ben kaçayım kızlar, kitap okuyayım biraz hazır yalnızken. görüşürüz...

işte hepimizin hayatında inişler çıkışlar oluyor malum beni biliyosun kaç gündür ağlayıp sızlanıyordum ama artık çok yoruşdum ve rabbime bıraktım zamanla ne olacaksa olacak neden kendimizi yıprataşım çok şükür ki ramazan kapıda maneviyatımız yükselecek sen de bozma moralini canım benimm herşeyin ilacı zamann rabbine sığınnn:KK19::KK19::KK19:

Anam bugün burası ne kadar sakin bende sabahtan beri anca başımı işten kaldırdım aslında kaldırdım sayılmaz hala işim çok :KK50::KK50:

Herkeslerde bi moral bozukluğu ben burdan topiğimize bi okudum üfledim işallah düzelir :KK34::KK34:

Neyse kızlar ben kaçar hepinizi çokkkkk seviyorum :KK16::KK16:

başınız sağolsun canım.....

sanada bi abla tavsiyem canım kendimce, seni sevdiğimden söylüyorum şimdi bunu sana; dinimiz anne baba için ne diyorsa onu yap bence canım; ozaman hiç pişman olmazsın.
öpüyorum:KK54:
saygı sevgi başka bişey canım onu tabikide gösteriyorum merak etme :KK34: hayat işte öyle şeyler yaşıyorsunki her düşünce değişiyor.

:KK60::KK60::KK60:
Naz felak falan bildiğin bütün duaları oku belki biraz rahatlarsın :KK34: benim genelde öyle olduğumda çok işime yarıyor dualar :KK34:
Çok geçmiş olsun canım :KK71:

göze geldim gözeeeee kem gözlere :KK1::KK1: iyi hatırlattın ya böyle oluncada insanın aklına gelmiyor hiç şeytan vesvesesi işte:KK47: az okuyayım ben kendime geleyim

ben emzirdiğim için bitki çayı içemiyorum malesef :KK50: şu emzirme işi bitince daha iyi kilo veririm sanırım böyle biraz bazı şeyler engelleniyo bende :KK31:

çoook az kuzummm yarın birgün birden saldırırsın oyuzden az daha ye cnmcım :KK34::KK54:

anladım cnm ama en güzeli yavaş ama sağlam kilo vermek az yemek çözüm olmuyo malesef
azevel karatay hoca vardı tv de ekmeği hayatınızdan çıkarın bakın nasıl kilo verip dinçleşiyosunuz dedi
bende bıraktım ekmeği hakketden insan daha dinç oluyo :KK34:

kahvaltı çook önemli oyuzden yapmamız şart enerji ordan geliyo hem sonra saldırmaları azaltıyo
ben rejımden beri yapıyorum kahvaltı öğlene daha az acıkmıs oluyorum :KK56:
bende kahvaltı yapmazdım senın gibi annelerimiz aynı sayılır o konuda
bi topkek yerdim bazı zaman öyle çıkardım ama sevmezdim ben o erken vakitde yemeleri :KK34:

nilcecimm kuzumm benimm haklısın bugün yiyorum inşallah abartmamışımdır yine tatlı krizi tuttu beni yapamıyorum tatlısız offf yanii o derece bir çikolatayı ısırdım bugün dayanamadım ama :KK43::KK50: benim de böyle bir problemim var

Son düzenleme:
herkese merhabaaaaaa

bugün işe gitmedim yani artık iş hayatı finish bitti evdeyim sabah kalktım öyle güzel bi kahvaltı yaptım ki çok özlemiştim abartmadan ama sonra doktora gittim yirmlik dişim çürümüş kırılmış iltihap olmuş herşey yani doktor baktı ilaç verdi kullandıktan sonra çekecekmiş püfssss hiç sevmiyorum şu dişçi olayını yaaaa eve geldim şimdi öğle yemeğimi yedim su içiyorum tuhafıma gidiyor hafta içi evde olmak ilginç bişey yani bilmem insan evde kendini yabancı emanet misafir gibi hisserder mi ben öyle oldum ilk gün diye herhalde :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

bu arada hayatımdaki en önemli insan ablam perşembe gelip bi kaç gün kalacakmış çok sevindim bana çok iyi gelecek valla koşulsuz beni dinleyip yol gösteren moralimi düzelten tek insandır çok seviyoooom ben bacımı:KK19::KK19::KK19::KK19:

ve ve ve tatlı krizleri

sorarım size eyyyy hatunlarrrrrrr canınız çikolata tatlı falan çektiğinizde napıyorsunuz yahu nedir çektiğim şu tatlılardan herşeye dayanıyorum ama mesele çikolata tatlı oldu mu gözüm bişey görmüyor :KK50::KK50::KK50::KK50:

ben aılemden yıllardır ayrıyım. Unıversıte ıcın cıktım ardından ıs. Hatta telefonun bıle cekmedıgı bıryerde calıstım aslında cok kopuktuk ama evlendıkten sonra ustume duser gıbı olması da boguyor benı. Cunku ben alıstım ozgurluge ayrıca kaldı kı artık evlıyım mudahele etmemesı lazım calısan bırıyım sartlarımı dusunmesı lazım ama herzaman boyleydı bencıldı.

Boyle uzaktan gercekten ıyı. Tamam ozluyorsun falan ama ayrı olmak daha ıyı. Her tartısmandan haberdar olmaz kendıne aıt bır hayatın oluyor boyle. Her anne kız ılıskısı ıcın gecerlı degıl bu ama enazından bızımkı ıcın uzakta olmaz cok ıyı. Cunku annem asabı, dıktator bır ınsandır. Ve ben artık bu hallerıne katlanamıyorum. Oyuzden boyle ıyı valla uzaklık.

Kaynanamı aynı evın ıcınde bıle ısterım ama annemı ıstemem yanı yalan degıl.

Valla ne yalan söylim ben ne anamı evin içinde kalıcı isterim nede KVmi :KK60: :KK60: :KK60:
Annem iyidir hoştur ama dediğim gibi herşeyi ona danışılsın ister :KK53: diktatör vari değildir ama güzelliklede olsa şu şöyle olur bu böyle olur yine siz bilirsiniz ama yapmayın etmeyin diye bir başlar hani yapacağın varsa bile soğutur o işten insanı :KK1:
Benden çok farklıdır; temizlik yapsın, çarşı pazar gezsin ona yetiyor benim yurtiçi yurtdışı fark etmez tatil isteklerim bile ona fuzuli gelir :KK1: ay ne gerek var insanın evi gibisi yok şimdi yollarda rezil olacaksınız yok işte dünya para koyun kenara daha iyi falan diye sayar durur :KK1:
İnan arkadaşlarımla buluşacağım dediğimde telefonda bile ay ne gerek var dışarda buluşmaya hem fasla sık görüşmek iyi değildir sen çocuklarınla ilgilen eşinle otur der dururdu ama bir tek bana yapar bunların hepsini :26:
Kız kardeşim asla baştan beri taviz vermedi para benim param tatile gitmek istiyorsam gideceğim der konuyu kestirip atardı yada bir yeremi gidecek direk bana kocamdan başkası karışamaz ben evlendim hiçççç kusura bakma der ağzını kapatırdı.
Ben aman üzülmesin aman kırılmasın diye senelerce altan aldım :KK53: İnanılmaz ama evlendikten sonra sırf laf işitmim diye bazı şeyleri saklar hale gelmiştim ( bir yere bile gitsem aman fuzuli ne gerek var diye başlamasın hesabı gizlerdim )
Eşimle tartıştığımızda ona anlattığımda hep ben suçlu ilan edilirdim yok efendim kadındır yuvayı yapan falan diye saatlerce vaaz dinlerdim. En sonunda kardeşim ya abla sen böyle yaptıkca annem seni daha fazla kısıtlamaya çalışıyor farkındamısın dedi ve haklı olduğunu bildiğimden o günden sonra benden onun taktiğini uygulamaya başladım :KK1:
Oğluşuna hayatta karışmaz, gelin zaten her türlü serbest eee kızkardeşimde lafı çakıyor bir benmiyim enayi onun egosunu tatmin ettirecek demiştim o zaman :KK1:

Şimdi işime gelmiyorsa valla o senin fikrin biz karı koca böyle istiyoruz diyip kestirip atıyorum :KK1: bozuluyor hatta geçen yaz bana seni çok seviyorum ama bir kaç senedir sen bana çok laf söylüyorsun dedi :KK60: dedim anam öbür iki evladın sana senelerdir laf söyleyip duruyor üstelik hiç birimiz saygısızlık yapmıyoruz sesimizi yükseltmiyoruz banamı taktın taka taka :KK1: üstelik gelmişim 33 yaşına artık kimsenin bana hükmetmesine izin veremem diyorum anında susuyor bozulsa bile :KK34:

Artık o emekli olup Türkiyeye dönersede ya işe girmem yada hayalini kurduğum o cafeyi açmam lazım ki evden kaçayım :KK1: yoksa iki günde bir sıkıldım neden uğramadın diye telefon açıp durur yada pazara çıkıyorum hadi sende gel spor olur diyip durur :KK1:
Belki bir kaç kez kapışacağız ama olurunu bulacağız inşallah :KK1:

ve ve ve tatlı krizleri

sorarım size eyyyy hatunlarrrrrrr canınız çikolata tatlı falan çektiğinizde napıyorsunuz yahu nedir çektiğim şu tatlılardan herşeye dayanıyorum ama mesele çikolata tatlı oldu mu gözüm bişey görmüyor :KK50::KK50::KK50::KK50:[/B][/FONT]

Canım tarçınlı sütü dene istersen :KK34:
O biraz sakinleştiriyor sanki olmadı çok çok ufak bir parça at ağzına ve yavaşca erit ki çabuk bitmesin :KK34: en azından bir parçada yesen aynı haz bütün çikolatayıda yesen aynı haz :KK34:

X