selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Aslında çok oldu eve geleli ama komşu ablamla kahve faslımızı yaptık bol bol sohbet ederek
Sonrada hemen mutfağa daldım bir domestosumla hasret giderdim
Ohhh mis gibi oldu
şimdi de akşamlık yemek derdine düştüm
Evde henüz sebze namına birşey yok yarın pazara çıkarım diye almamıştım
Artık bu akşamda idare edeyimde yarın nasılsa taze taze alırım sebzelerimi
Allahtan salatalık malzemem var olmadı artık çorba, salata ve yoğurt eşliğinde çok hafif bir menü yaparım nasılsa yazın sıcaklarda eşimde yemek yemek istemiyor
Küçük cimcimede çorbayı pek sever başka şeyleri kavga dövüş yiyoruz
Bakalım olmadı eşime protein tarzı birşeyler aldırır hemen ızgara tarzı yapıveririm
Anammmmmmmmmm harikasın canım
Eminim düğüne kadar sen 65i bile görürsün bu azimle canım
Inan senin adınca çok sevindim canım darısı benimde başıma ( nişanlık değil hee kilo
)
rabbim mutluluğunuzu daim etsin ve sizleri nazarlardan sakınsın....aminnnnnnnnnn
öpüyorum seni kocaman
Canım allah yardımcın olsun
Bazen anneler gerçekten insanı anlayamıyorlar ama ne yapacaksın atsan atamazsın satsan satamazsın
Benimkide bazen öyle yapıyor hatta sanki bekarmışız gibi neredeyse herşeyi ona danışmamızı bekliyordu bir ara
Artık ufak ufak alıştı bizlerinde bağımsız birer birey olduğumuzu ama bu sene emekli olup türkiyeye döneceklermiş
Bir yandan çok seviniyoruz bir yandanda acaba bizleri ne kadar etkiler diye konuşuyoruz bugün kızkardeşimle
O uyanık ben çok yakın sayılmam pek bana ilişmez ama sen aynı sokaktasın geçerken bir uğramasan ikinciside kesin sitem eder sana diyor
Hatta sen iyisimi çocuğu at başına bir işe gir diye dalga geçiyor benle
Bakalım herşeyin hayırlısı inşallah sizde bir orta yol bulursunuzda eşinle tatsızlık olmaz
Canım pes etme bazen bünye direnç gösterebilir
Ben aynı kiloda 6 ay kaldığımı bilirim
Hani o arada her ay 1 kilo bile vermiş olsaydım şu anda 8li rakamları görmüş olurdum ama işte herşeyde bir hayır vardır diyorum
Sende takılma fazla sağlıklı beslenmeye ve spor yapmaya devam et bırak geç olsun ama güç olmasın
Bu arada aramıza hoşgeldin
Kız nazaramı geldin yoksa
Naz felak falan bildiğin bütün duaları oku belki biraz rahatlarsın
Benim genelde öyle olduğumda çok işime yarıyor dualar
çok geçmiş olsun canım
Süpermiş yaa gerçekten iyi geldi