Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hımmmmm anladım senın daha oncesınde de vardı. ozaman alısmıssındır beslenme turune. tecrubelısındır zaten.

annen yumusak, duygularını gosteren bır anne demekkı benımkı cok domınant sert bır kadındır belkı de oyuzden tepkılerı daıma sert kırıcı olmustur haftasonu bıle burnumdan getırdı valla telefonda.

dunku menumu yazayım sacma sapan bır sey ama olsun

sabah ac karnına 7 de ıkı bardak su

5 adet kuru kayısı

ıse gelınce acık sekersız cay

3 adet kuru kayısı, ıkı tane koyu taze erık, 500 ml ılık su, 8-9 adet kıraz

ogleden once 500 ml ılık su

oglen: 3 adet taze kayısı, 2 adet cevız, 8-9 adet kıraz

oglene kadar acıkmadım oyuzden kahvaltı dahıl bırsey yemedım dogru durust. oglen acıktım ama nohut yemegını yaglı gorunce ıcım bulandı yemek ıstemedım halen de yemedım.

500 ml ılık su ıctım, ıkı dılım normal ekmek, kavrulmus tuzsuz kayısı cekırdegı 9-10 adet.

aksam eve gıdınce 4 adet yuvarlak kofte yedım, 6-7 kasık yogurt, domates salatalık, maydonoz

yatıncaya kadar 3,00 lt oldu saat dokuz gıbı uyudum yol ve ıs yorgunlugu.11 de tekrar uyandım hem su ıctım, hem camasırlarımı astım cok sıcaktı dus aldım ve 1 e dogru tekrar uyudum.

toplam su 4 lt oldu.

dun hareket olarak pasıftım, yolun yorgunlugu ve arkadasın da spora gelemeyecek olmasından dolayı dun spora gıtmedım evdekı ıslerım dısında aktıvıtem de olmadı.

esra menunun cok kotu. yanı saglıksız cok az olmus. aman dıkkat et benım yaptıgım hatayı yapma. ben dıyetın ılk aylarında cok cok az yedım oyuzden kagnı hızıyla calısan metabolızmam resmen durmus oldu kılo vermem zorlastı cunku vucut zaten cok az yemege bırden alısmıs oldu

nılceye de soyledıgım gıbı, ben sızlerden cok cok erken basladım oyuzden alıstım aylar once. sızın de olur merak etmeyın.

kabızlık benım ıkı uc haftadır oluyor. yenı kullandıgım bır hap var onun yan etkısıymıs. senın bu cayı cok duydum almayı dusunuyorum fırsat bulamadım alısverıse gıdınce de unuttum kac kez. dogal kayısı yıyerek telafı etmeye calısıyorum ben de.

Selam kızlar, 71 kilo 42 beden nışanlığımı dün aldım. Bu cumartesi aile içinde küçük bir törenimiz var. Ailelerimiz birbini çok sevdi. Kendi kendime maşalalh diyorum. Hepinizin iyi olduğunu düşünüyorum. sevgiler

Sağol Yasemin ablacım, hoşbulduk :)

Bu arada saçlarını ne renge boyattın?

kuzum renk değiştirme yok klasik koyu kestane siyaha yakın çok kg verince gölge yaptırcam önceden de öle idi ama saç açık renk ise tontonluk daha belli oluyor

canım çok sevindim Allah hep mutlu etsin seni resimlerini bekliyoruzzz

günaydınnnn

benim günler çok yoğun sizleri okuyorum ama çok yazamıyorum kafayı kaşıycak vakit yok inanın;

akşam bir arkadaşım aradı aklımı karıştırdı spora başlamış banada yakın sayılır sende gel diye ısrar ediyor eşimle konuşmadım en önemlisi vakitsizlik ama saat akşam 9 da başlıyor 1 saat saatide iyi gibi kararsız kaldım :26::26:

sizlerin takipçinizimm

sevgiyel kalın

Nothingg 11 kilo gitmis... süper..

facebooka eklerim artık..

gunaydın kızlarrrrrrrrrr

umarım herkes ıyıdır ve guzel bır gun olur ınsaallah hepımız ıcın.

benım modum dusuk, dun esımle tartıstık annem yuzunden. annem bu ıstanbul olayını cok abarttı bır gun gec geleyım dedım demedık lafı bırakmadı esım de haklı olarak alt tarafı mezunıyet bu ne boyle abartı dıyerek kızdı soylendı pazar sabah ınecek normalde ıstanbula. ben annene sınır oldum sıze ugramayacagım sen tek gelırsın ben ugramayacam dedı ıyıce karıstı ortalık. anneme ben de sınır oluyorum cunku bu konuda. esım yurtdısında, bu hafta cok sıkıntılı ıslerımız var benım aslında hıc gıtmemem daha ıyı. ama gel de anlat. kardesım kırılmasa bıle, annem kıyametı kopardı zaten. ben onu anlıyorum cunku erkek kardeslerımın dugununu goremeyecek bazı sebepler var ıste. oyuzden cok onemsıyor bu mezunıyetı ama benı de anlamıyor calısan bır ınsan ayrıca benım ortamımı da cok ıyı bılıyor offfff cok daraltıcı yanı bu konular.

kızlar ben cuma ıcın ızın ıstıyorum cunku annemlerde tartı yok sabah erkenden de acık eczane bulmak ya da cıplak tartılmak mumkun olmayacagı ıcın bu cuma tartılamayacagım. ama pazartesı sabahı yazarım sıze, cunku eve donmus olacagım.

GÜNAYDIN GÜZELLER
Herkese mutlu huzurlu sağlıklı ve az kaçamaklı bi gün diliyorum alıntılarımı cevaplayıp aranızdan ayrılıyorum sizleri seviyorum
Canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah
Canım Allah rahmet eylesin rabbim sabırlar versin ailesine gerçekten çok zor benim babam herşeyimdir rabbim göstermesin onsuz bi hayat asla düşümem
Tebrik ederim nuhan abla tekrar hayırlı olsun

Canım sıkma canını su akar yolunu bulur sen canını sıktığınla kalırsın inşallah herşey yoluna girer biran önce sende rahatlarsın

Hayırlı sabahlar
Dünden beri hava biraz serinledi de nefes aldık şükür bugün kapalı hava yağmur yağar belki
Kayınvalidemde ablası ve abisi var yani eşimin teyzesi ve dayısı:)
Bugün belki oraya gidebilirim eşim dünden beri git deyip duruyor
Yarın da büyük kızımın boş günü kardeşlerim ve annem bişeyler yapalım diyor Ramazan öncesi bana sorarsanız canım evden çıkmak istemiyor ama uyacağız mecburen bişeyler yapılırsa
Birazdan kayınvalidemi arayım da ne var ne yok sorayım beli biryere felan giderlerse ben gidemem:)
Diyet işine gelince sanırım bıraktım ben ama dikkat etmek kaydıyla abartmıyorum ama herşey yiyorum gibi gidiyor işte

Son düzenleme:

Allah tamamına erdirsin, bir ömür çok mutlu olursunuz inşallah

Günaydın kızlar,

nasıl keyifler? ben iyiyim şükür...

yorgun hissediyorum sadece. o yüzden bi durgunluk var. akşama eşim de dışarda olacak, tüm gün yalnızım...

Bu arada Esracım ve Filizcim form çaylarına pek itibar etmeyin. içinde sinameki olan çaylar bağırsakların florasını bozar ve bir süre sonra iyice tembelliğe sebep olurmuş.. Dafi abla sinemakiyi aktardan bütün olarak alıp salatalarına rendelediğini söylüyordu yanlış hatırlamıyorsam, o haliyle zararsızmış.

gunaydın canım

yaz sıcagı, hastalık derken o yorgunlugun sebebı bunlardır. hastalık olmadıgı halde nerdeyse hepımız de aynı ruh halı var aslında.

haklısın canım, tembellestırmemek lazım ben dogal kayısı yıyorum caylar yerıne. erık yıyorum. bunları bazen taze bazen kuru yıyorum

tamamen kabız degılım sadece tam yapamıyor hıssı oluyor bır de eskısı kadar sık cıkamıyorum

meyve en iyisi canım, bir de yoğurt. tabi doğal ev yoğurdu bulabilirsen...

kivi ve armut da çok işe yarıyor, keza kavun da. o his bende de oluyor aslında ama yine de alışkanlık haline gelmesi bile olumlu bir şey o his olsa da.

sorma Filizcim, modum yükselmiyor hiç. kaç aydır böyleyim... sen bilmezsin üst üste bazı insanlarla (eşimin ailesinden) tatsızlıklar yaşadık, bazılarıyla köprüler atıldı. forumda bazı arkadaşlarla sıkıntılar yaşadım(k). üstüne hastalıklar... ben alışkın değilim bunlara, o yüzden yükselmiyor moralim. Allah affetsin bi hatam varsa... umarım ramazanla birlikte biraz iyi hissederim. şu sıralar hayat o kadar saçma geliyor ki... neyse kimseyi bunaltmayayım...

----------

ben kaçayım kızlar, kitap okuyayım biraz hazır yalnızken. görüşürüz...

ev yogurdu kendım yapıyordum kısın ama maalesef yıyemıyorum huylanıyorum kaymagı bırak kucucuk bır kabarıklık olsa bıle yıyemnıyorum puruzsuz hazır yogurtlara ayranlara alıstım yıyemıyorum.

haklısın canım ust uste cok sey olmus oyle olunca da modun dusmus. ben gule gule oynaya ıstanbula gıdecektım annem ve esımle yasadıgım tartısma ve ıs yogunlugu bıle benım hem seyahat hem dıyet modumu dusurdu ıkı gundur. senı dusunemıyorum bıle.

ALLAH bıze ıc huzur nasıp etsın ınsaallah ramazanda ve bu sekılde daha ıyı sılkelenerız hem hayat hem dıyet konusunda ınsaallah.

nuhanıııııııııııııııııııııııııııııııııııımmm nunuşuuuumm bebişiiiimm Allah seni çooooooooooookk çoooooooook mutlu etsin bitanem benim

SELAM KIZLAR,
bugün iç sıkıntısı var fena halde. şurdan kalkıp su içmeye bile üşeniyorum bir yorgunluk var nedendir anlamadım

ben emzirdiğim için bitki çayı içemiyorum malesef şu emzirme işi bitince daha iyi kilo veririm sanırım böyle biraz bazı şeyler engelleniyo bende

çoook az kuzummm yarın birgün birden saldırırsın oyuzden az daha ye cnmcım

anladım cnm ama en güzeli yavaş ama sağlam kilo vermek az yemek çözüm olmuyo malesef
azevel karatay hoca vardı tv de ekmeği hayatınızdan çıkarın bakın nasıl kilo verip dinçleşiyosunuz dedi
bende bıraktım ekmeği hakketden insan daha dinç oluyo

kahvaltı çook önemli oyuzden yapmamız şart enerji ordan geliyo hem sonra saldırmaları azaltıyo
ben rejımden beri yapıyorum kahvaltı öğlene daha az acıkmıs oluyorum
bende kahvaltı yapmazdım senın gibi annelerimiz aynı sayılır o konuda
bi topkek yerdim bazı zaman öyle çıkardım ama sevmezdim ben o erken vakitde yemeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…