Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ah canım yaaa okurken ben de duygulandım arkadaşına da üzüldüm acı bi olay tabii sen de babandan ayrıymışsın senin için de üzüldüm benim babamla aram hiç bi zaman iyi olmasa da varlığı yetiyor işte babamm diyosunn yaa biliyosun yaa yaşadığını o bile yetiyor o bile içine huzur veriyor Allah başımızdan eksik etmesin oları

başınız sağolsun mehtapcım. arkadaşına ve ailesine Allah sabırlar versin

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah...

Aminn canım Allah razı olsun....

Evet canım çalışıyorum muhasebeciyim bi boşlukta kaçıyorum buraya
Bende iyiyim çok şükür canım aynı şekilde oğlumda iyi atlattık sayılır artık sen karar verdinmi canım

muhasebe ve kaçmakk çok zor işin cnm bilirim az çok Allah sabır versin
verdik cnm temmuz ayı içinde kestiricez ben yalnızımda burda annem gelicek ist dan ona göre ayarlıycaz
yalnız bakmam zor olur cunku :18:

hoşbulduk efenim Amiiiiin ah bu afacanlar napsın o da aklınca oyun yapmak istemiş tabi kötü bi oyun olmus ama çocuk işte bilememiş bidaha yapmaz annesi

selamlar... bende zayıflamak istiyorumm , bu iradesizlikle ,zayıflayacağımada dahada alıyorumm , çok üzgünümm

hiiiiiç üzülme bize takıl azmet başaralım hep birlikte spor az biraz rejim işte bukadaaar
bende yolun başındayım bu cuma belli olcak bakalım vermişmiyim napmışım

emineciğim sen nerede oturuyorsun.?
Ege dolaylarındamısın.?

esracım hoşgeldin tatlım....

bugün daha iyimisin??

bu arada barışın bilyeyi bende merak ediyorum ne oldu.....

Meyra ve diğer merak eden arkadaşlar henüz çıkmadı yada benmi göremedim bilemiyorum...

bir de psikolojik sanırım kabız oldu çok seyrek yapıyor bekleyelim biraz daha..

Ne kadınmış daficim bu yaaa...7 cihana yeter yani...

Offf zeynepçiğim geçmiş olsun...Nasıl korktuğunu tahmin edebiliyorum..aynısını oğlum yapmıştı kabin değil de askıda ki elbiselerin arasına saklanmıştı...

Geçmiş olsun canım..

Arkadaşının başı sağolsun mehtapçığım...Hayat çok kısa ve çok boş ;(

Annen gelinini sevmiyor anladığım o benim. Çok sevindim ablacım ooh bırak sigarayı hatta herkes bıraksın da şu iğrenç sigara bırakma reklamlarını izlemeyelim

Anam sorma o reklamlar benimde midemi kaldırıyor :26:
Keşke kaldırsalar ama kim bilir belki faydası dokunanlar bile oluyordur

Canım çok geçmiş olsun
Valla sorma canım seni çok iyi anlıyorum benim küçük cadı aynısını burada zaten defalarca yaptı ama bu Tatil Almanyadada yapınca inan felaket olmuştum kalpten gidiyordum bırak bizim cadıda tünemiş bir köşeye gıkını bile çıkarmıyor
Hayır İstanbulda kaybolsa iyi kötü bizi yine buldurur ama Almancası yok denecek kadar az ( gitmeden evvel bir iki cümle ezberlettim hatta şimdi evdede devam edeceğim hazır ablasıda yokken o gıcık olur çünkü almanca konuşmama )

Canım ev içinde içilincce insan daha bir keyif yapıyor bence kesinlikle kendini şartlandırda balkona at kendini yoksa daha fazla içer durursun
Umarım sende bırakabilirsin Valla beni ara ara çok zorluyor ama bakalım şimdilik iyiyim eşim sırf keyif için olsa ses etmeyeceğim ama sen sapıtmıştın diyor

selamlar... bende zayıflamak istiyorumm , bu iradesizlikle ,zayıflayacağımada dahada alıyorumm , çok üzgünümm

Eeee aramıza hoş geldin o zaman
İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar veririz

bu arada memnun oldumm benimle de tanışşş verdiğin kilolar süper yaniii banucumm tebrik ederim daha nice eksilere inşallahhhh

İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar vereceğiz

Canım çok geçmiş olsun
Rabbim acil şifalar verir inşallah ....Aminnnnnnnnn

Canım hepinizin başı sağ olsun
RAbbim ailesine sabırlar versin ...Aminnnnnnnnn

Offf zeynepçiğim geçmiş olsun...Nasıl korktuğunu tahmin edebiliyorum..aynısını oğlum yapmıştı kabin değil de askıda ki elbiselerin arasına saklanmıştı...

(

sağol yenacım...çok korktum gerçekten...

sağol banucum...evet canım bencede öğret en azından accıkta olsa derdini anlatabilsin...bi ayağınız orda çünkü...

Meyra ve diğer merak eden arkadaşlar henüz çıkmadı yada benmi göremedim bilemiyorum...

bir de psikolojik sanırım kabız oldu çok seyrek yapıyor bekleyelim biraz daha..
yenacım çıkmıştır belki görememişsindir .
birde şimdi hatırladım kurslarda kızlar örtülerini yaparken iğneyi ağzına alıyorlar ani bir nefes aldıklarında yutuyorlar sık sık oluyordu bu . hocalar hemen haşlanmış patates yediriyorlardı. patates iğnenin etrafını sarıyor daha çabuk çıkıyordu

Ne kadınmış daficim bu yaaa...7 cihana yeter yani...
gerçekten olmaz böyle şey. çok yakınları olan birisinin düğünü varmış o düğüne gitmedi. ablamın oğlunun düğpününe geldi. hem kınaya hem düğüne geldi. salonun hem açılışını hem kapanışını yaptı
biz düğün sahibiyiz salona gittiğimizde o orda oturuyordu. düğün bitti biz çıktık bizden sonra çıktı salondan
önce haber göndermiş kızı kınaya gelmesin diye. ablamda o benim kardeşimin gelini bu kınaya mecbur gelecek rahatsız olan gelmesin dedi. sonra haber göndermiş sakın benim elimi öpmeye kalkışmasın onu orda rezil ederim demiş. geldi bizim protokol masasında oturacağımızı bildiği için tam karşımıza oturdu. kalkıp kalkıp oynadı

zeynepcim sanada geçmiş olsun canım
benimde bir hafta iki küçük misafirim vardı. biri ablamın, birisi eltimin torunu. aklım gitti birşey olucak diye. çay bahçesine oturduk arkadaşla
onları oyun bölümüne bıraktım.birazcık oturduk arkadaşım kalk gidelim dedi. neden dedim
çocuklardan gözünü ayırmıyorsun bütün dikkatin onların üzerinde beni dinlemiyorsun deddi
ne yapayım emanet olunca insan çok daha huzursuz oluyor.

Benim normalde de kabızlık sorunum hep olmuştur. diyetten sonra olmadı yani..
Annemle ilgili sıkıntım yok aslında, hiç kıyamaz, benden çok o üzülür bu durumuma. İşte kıyamaya kıyamaya böyle olduk :)
Benle beraber o da ağladı o kaç defa kilom yüzünden
Canım beniimm hayırlısıyla sana helal süt emmiş bi damat bulalım da ondan sonra da yeğen yaparsın bize :)
Şimdi okudum tatlım ölüm haberi almışsın Mekanı cennet olsun inşallah. Sen de babanı görmüyormuşsun, üzüldüm adına. Hayırlısı olsun hakkında

Hoşgeldin aramıza tatlım. Merak etme geçiyor o iradesizlik

Ben yine sporumu yaptım. Hoş da bir menü yaptım sanırım, artık umarım bu cuma da aynı şekilde devam eder kilo veriş.
Karyee, canım neredesin?

herkes ne yoğun duygular yaşamış bugün...

Zeynepcim geçmiş olsun, yüreğin ağzına gelmiştir herhalde. ben de annemi ilkokul 1deyken çok korkutmuştum, o da bi tane vurmuştu bana. ondan sonra hiç onu telaşlandıracak şeyler yapmadım. diyeceğim o ki şiddet sistematik olunca faydasız, aksine zararlı. ama seninki hoşgörülebilecek bir biçimde olmuş. kendini suçlama o yüzden, eminim sen olumluya çevireceksindir olanları.

Mehtapcım başınız sağolsun, ne denir ki.. hayat gerçekten çok tuhaf.

Meyracım yakınınız iyileşir inşallah en kısa zamanda, Allah acil şifalar versin canım...

çok sağol canım...evet vurduğumu kendi hatırlamıyo bile ağladığıma takılmış durumda...sen bi daha ağlama annecim ağlamanı istemiyorum çok üzülüyorum ben seni öyle görünce falan aklına geldikçe durup durup bunları diyo...neyse geçti gitti inşallah bir daha yaşamayız böyle birşey..

çok sağol ablacım..evet haklısın emanet daha zor....

bende olay çok bitane daha anlatayım...bugünde ben alt katta k.validemdeyim eşim çocuklarla beraber üst katta annemde...ben

çıkarken eşime arkamdan kapıyı kilitle dedim oda sen git tamam dedi...sonra unutmuş...bir ara hepten aşağıda çocuğun sesini

duydum yok artık takıntılı oldum ne işi var aşağıda diye düşündüm arkasından eşimin sesi kızım nerdesin diye bağırıyo...1,5

yaşında kuzum sen iki kat merdiven aşağı in ayakkabılığı karıştır...bir anda evde kim var kim yok herkes merdivene döküldü...neyseki

düşmedi falanda sorun yaşamadık....ama yamyam evde kaç kişiyiz herkes tetikte ne zaman ne yapacağı hangi delikten çıkacağı

kaçacağı belli değil...herkes sen zaten bu çocugun peşinde nasıl zayıflamadın şimdiye kadar diyo...bukadar kıpır kıpır yerinde

durmadığını kimse bilmiyodu....:26:

Son düzenleme:
iyi geceler ses ver ser verrrrrrrrrrr

Bugün size içtiğim çaylardan bahsedicem hatta foto eklicem görün diye

resimde gördüğünüz ilkçay doğadan 7 otlu çay bu çayı bugün yeni aldımm içindeki otlar dikkatimi çekti hatta içtim bile içinde 7 çeşit ot var mate funda biberiye yeşilçay kekik ısırgan kiraz sapı var hepsi de faydali ama biraz kullanıp öyle tavsiyemi yazabilirim ama bu arada kullanan varsa görüşlerini yazabilir

ikinci çayım liptonun form plus kayısılı çayı gerçekten çok güzel bir çay özellikle kabızlık sorunu çekenlere tavsiye ederim tadı güzel kayısı aroması var böylee ben bu çayı gece yatmadan önce aç karnına içiyorum sabah gerçekten etkisini gösteriyor

üçüncü çayım yeşilçay zaten hepiniz biliyorsunuz onu da kahvaltıda içiyorum

tabiki hepsini şekersiz içiyorum sizlerin eklemek istedği şeyler varsa yazabilirsin amaç paslaşıp tavsiye almakkk kızlarrrrrrrrrrrrr

sabah aç karnına bir bardak su
yarım kase special k

öğlen yemek yiyemedim vakit olmadı

akşam

dünden kalan yarım salatm
bir kase yayla çorbası

yine az yediğim bi gün ama vakitsizlikten maalesef 45 dk sporum varr yarın daha dikkatli yerim artık düzenli hem de

slm kızlar nasılsınız bakıyım.yaaa kızlar laptopu yere bırakmıştım sonra üstüne bastım ekranı patladı çok sık giremicem buara şuanda zor görüyorum git gide kararıyo ekran arada annemlereden girer bakarım sizlere cuma bildirimde yaparım muhakkak...

ahhh canım süreklide sorar beni yaaa seviyorum seni gıııı :))))

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Bugün yine karga kahvaltısını etmeden yani saat 6da uyandım
Daha doğrusu dün gece baş ağrısı tuttu felaket ve çok zor uyuya kaldım ( eşim sağ olsun fönle ayaklarımı ensemi falan ısıttıda hafif mayıştım ) Herhalde üşüttüm belden aşağısını belden aşağı fön sıcak hava üfleyince baş ağrım hafifledi diye öyle bir tahminde bulunduk
Sabah yine uyandığımda baş ağrım devam ediyordu bende kendimi duşa attım ( sıcak duş iyi geldi hatta kendimi az daha haşlıyordum desem yeridir )

Almanyadan döndüğümden beri kız kardeşimle bir tek pazar günki mevlütte bir yarım saat görüşebildik o yüzden bugün geleneksel kahvaltı günlerimizden birini yapalım dedik ve İKEAda buluşmak üzere sözleştik
Artık ancak öğleden sonra uğrayabileceğim için bir haber vereyim dedim merak etmeyin diye

Hava değişimindenmidir yoksa büyük kuzu yok diyemidir bilmiyorum ama geldiğimden beri canım hiç birşey yemek istemiyor ama arada sapıtacak gibi oluyorum kendimi çok zor tutuyorum hatta dün tutamadım akşama kadar güzel giderken az birşey çiko yedim inşallah bundan sonra olmazda kızçem gelene kadar bende biraz toparlarım kendimi kilo anlamında

Bu arada babamın emeklilik işi erkene çekiliyormuş şirkette iş yok diye ve bu durumda Annemde Kurbanda baban emekli olunca gelelim biz iyisimi dedi Anammm benim kız ne olucak dedim ( yanlız seyahat etmesi için gereken belgeleri yoktu üstelik bayramdan önce gelecekti ) Bayramdan sonra biletler ucuzluyor o zaman göndeririz diyince yüreğime iniyordu olmaz bayramda burada olsun dedim ( sonra annemler kardeşimle gayet mutlu beni istemiyorlar hissine kapılsın istemiyorum sonuçta bayram )
Anneme kalsa önemli değil ama eşim duyunca olmaz öyle şey ben uçak biletini kendim alırım gerekirse pahalıda olsa dedide biraz rahatladım bende
Bakalım hayırlısıyla bir iki hafta daha geçsinde kızın dönüş biletini alalım

Canım çok geçmiş olsun
Gerçekten kötü olmuş umarım çok fazla masraf çıkarmazda bir an önce tamir ettirebilirsin
Çok fazla özletme kendini hatta yenisini aldırabilirsen tam süper olur

benım verdıgım kıloya bakma sen, ben nerdeyse eylulden berı bu surecteyım oyuızzden suya alısalı cok uzun zaman oldu. ıstah konusu da aslında aynı ama ben dıyete ılk basladıgım zamanlarda zaten ınanılmaz kesıldı benım. ıstaha cabuk cozum buldum yanı bırden ben. hatta ozamanlar uc kasık yemek yıyordum yanlıs bırsey yapıyordum yanı.

sımdılerde de yaz sıcagı, ısın yogunlugu, seyahatler, yemek yemeden spora gıtmek zorunda kalmak, kullandıgım bır hapın yan etkısı olarak ıstah azalması ve kabızlık derken, ben oyuzden az yıyor oluyorum.

mutluyken cok yeme, mutsuzken cok yeme eskıden bende de vardı halen de bazen etkısını gosterıyor ama eskısı gıbı degıl kesınlıkle.

esım kahvaltıyı yapmayı cok sever o vesıle ıle sabah kahvaltısı yapıyoruz ustelık 6 bucukta kahvaltı yapmamız gerekıyor mesaım 7 bucukta baslıyor benım. ama ben sabah erkenden acıkan bır tıp degılımdır hıc kahvaltı yaparak okula gıtmemısımdır annemın oyle bır alıskanlıgı yoktu taa ozamanlar kaldı bende de ıste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…