geçen sene kursa gitmiştim arkadasım vardı ordan. aradım öyle bi iki lak lak edelim diye çokta kafadır hep şakalaşırdık bayadır görüşmüyorduk. neşeli neşeli konuşayım dedim babası vefat etmiş başımdan aşagı kaynar sular döküldü sanki. babasıda çok iyi biriydi. dükkanlarına giderdim hep köye cagrırdı gel fındık toplamaya diye. bu sene gideriz diye konusuyorduk kışın. şok oldum resmen nasıl neden diyede soramadım dilim tutuldu ya. büyüdükçe daha çok hisleri anlamaya başlıyorum ölüm nasıl bişey diye sorup duruyorum kendime zamansız, aniden. babam geldi aklıma bide. babamla 5 sene oldu görüşmeyeli. ne kadar kırgın olsada insan, Allah korusun bişey olsa göremedim onca zaman. kafam allak bullak oldu aptala döndüm.
başınız sağolsun mehtapcım. arkadaşına ve ailesine Allah sabırlar versingeçen sene kursa gitmiştim arkadasım vardı ordan. aradım öyle bi iki lak lak edelim diye çokta kafadır hep şakalaşırdık bayadır görüşmüyorduk. neşeli neşeli konuşayım dedim babası vefat etmiş başımdan aşagı kaynar sular döküldü sanki. babasıda çok iyi biriydi. dükkanlarına giderdim hep köye cagrırdı gel fındık toplamaya diye. bu sene gideriz diye konusuyorduk kışın. şok oldum resmen nasıl neden diyede soramadım dilim tutuldu ya. büyüdükçe daha çok hisleri anlamaya başlıyorum ölüm nasıl bişey diye sorup duruyorum kendime zamansız, aniden. babam geldi aklıma bide. babamla 5 sene oldu görüşmeyeli. ne kadar kırgın olsada insan, Allah korusun bişey olsa göremedim onca zaman. kafam allak bullak oldu aptala döndüm.
geçen sene kursa gitmiştim arkadasım vardı ordan. aradım öyle bi iki lak lak edelim diye çokta kafadır hep şakalaşırdık bayadır görüşmüyorduk. neşeli neşeli konuşayım dedim babası vefat etmiş başımdan aşagı kaynar sular döküldü sanki. babasıda çok iyi biriydi. dükkanlarına giderdim hep köye cagrırdı gel fındık toplamaya diye. bu sene gideriz diye konusuyorduk kışın. şok oldum resmen nasıl neden diyede soramadım dilim tutuldu ya. büyüdükçe daha çok hisleri anlamaya başlıyorum ölüm nasıl bişey diye sorup duruyorum kendime zamansız, aniden. babam geldi aklıma bide. babamla 5 sene oldu görüşmeyeli. ne kadar kırgın olsada insan, Allah korusun bişey olsa göremedim onca zaman. kafam allak bullak oldu aptala döndüm.
üzülme canım evet her işin başı sağlık ama dua et Rabbim tez zamanda şifasını verir inşallah arkadaşının
eskiden ben de öyleydim gündüz gözün bişy de kalıyorsa göz hakkını al canım bi ısırık bi lokma yoksa birikip birikip akşama patlıyor ben öyle yapıyorum gördüm hiç dayanamıcaksam mutlaka alıyorum göz hakkımı
Amin canım evlat sahibi olmak anne olmak bu dünyadaki en güzel duygu olsa gerek Rabbim seni ve aileni hep mutlu etsin huzurunuz mutluluğunuz hiç eksilmesinnn
Evet canım çalışıyorum muhasebeciyim bi boşlukta kaçıyorum buraya
Bende iyiyim çok şükür canım aynı şekilde oğlumda iyi atlattık sayılır artık sen karar verdinmi canım
ben geldimmm....
banucum hoşgeldinn....sen biraz süzüldünmü ne...Allah kavuştursun canım....ne kadar yaramz olsalarda kıyamıyoruz onlarsız yapamıyoruz demi...
bugün 40 dakika yürüyüş 45 dakika plates yaptım...akşam tekrar yürüyüşe çıkıcaz....keyfim yerinde bu anlamda...yediklerimede dikkat ediyorum...
dün çarşıya alışverişe indik eşim görümcem ve büyük kızımla beraber...eşim bizden ayrıldı bi yere gidicekti bizde bi mağazaya girdik
etek bakalım diye o sıra yanımda duran kızım bir an kayboldu...bütün askıların arkasına etrafına bakıyorum...sesleniyorum halası
dışarı çıktı arıyo falan delirdim resmen bacaklarımda derman kalmadı...meğer benim cadı kendince saklambaç oynuyo minik bi kabin
varmış baya arkada bir yerde oraya gir saklan kıkır kıkır gül..sesini duyunca gittim baktım orda..anne ben senden saklandım beni hiç
bulamadın diye seviniyo bide...kan beynime sıçradı bitane patlattım bi güzel...daha öncede böyle şeyler yapmaya çalıştığında oturup
bi güel anlattım konuştum falan üstüne böyle olunca..neyse daha fazla duramadım ayakta olduğum yerde oturup bir güzel ağladım
beni öyle görünce oda çok üzüldü özürdiledi falan bi daha hiç bırakmadı elimi eteğimi...ama bana yetti eve geldik hala bacaklarım
titriyodu...neyse çok şükür kazasız belasız atlattık...
ya bu arada bir sürü yeni arkadaş katılmış aramıza isimlerini hatırlıyamıyorum şuan oyüzden hepinize birden hoşgeldiniz azminiz daim olsun diyorum...
selamlar... bende zayıflamak istiyorumm , bu iradesizlikle ,zayıflayacağımada dahada alıyorumm , çok üzgünümm
hoşbulduk efenim Amiiiiinah bu afacanlar napsın o da aklınca oyun yapmak istemiş tabi kötü bi oyun olmus ama çocuk işte bilememiş bidaha yapmaz annesi
kızlar günaydın
acele ile yarım yamalak geçmiş yapıyorum..
hepinizi öpüyorum..
makinaya çamaşır attım çıkartıp anneme gideceğim orda kahvaltı yapacağız
ablamlar gidecek bugün bu gece ben nöbetteyim.akşam kardeşim kalacak annemin yanında
yarın onlar beraber tatile gidecekler denize
malesef biz ramazan sonu çıkacağız.izinlerimizi ayarlayamadık.gerçi bende ramazanın ilk haftası izinli olacağım.hem oruçlar hem çalışmak çok zor
neyse allahım yardım etsin cümlemize.
ben yogunum kızlar.
diyete pek dikkat edemiyorum ama az yiyorum.
spor koşuşturmaca oluyor sürekli...
sabah merakla tartıya çıktım 111.700
neyse ben şimdilik çıkıyorum
hepinizi öpüyorum.
bugün nöbet var gelemem sabahta anneme geçerim büyük ihtimal nöbet çıkışı
esracım hoşgeldin tatlım....
bugün daha iyimisin??
bu arada barışın bilyeyi bende merak ediyorum ne oldu.....
canım dilerim seninde kocaman mutlu, huzurlu, sağlıklı bir ailen olur. çocukların, torunların sımsıkı birbirinize kenetlenirsiniz
bizim stresimiz düğünden değildi canım. hani olaylı bir gelin almıştık ya
bu gelinimizle olaylı gelinimiz kardeş torunları oluyorlar. olaylı dünürümüz bu düğünü fırsat bilip piskolejik savaşa girdi bizde ister istemez gerildik. yoksa düğünde herşey yolundaydı.
ben geldimmm....
banucum hoşgeldinn....sen biraz süzüldünmü ne...Allah kavuştursun canım....ne kadar yaramz olsalarda kıyamıyoruz onlarsız yapamıyoruz demi...
bugün 40 dakika yürüyüş 45 dakika plates yaptım...akşam tekrar yürüyüşe çıkıcaz....keyfim yerinde bu anlamda...yediklerimede dikkat ediyorum...
dün çarşıya alışverişe indik eşim görümcem ve büyük kızımla beraber...eşim bizden ayrıldı bi yere gidicekti bizde bi mağazaya girdik
etek bakalım diye o sıra yanımda duran kızım bir an kayboldu...bütün askıların arkasına etrafına bakıyorum...sesleniyorum halası
dışarı çıktı arıyo falan delirdim resmen bacaklarımda derman kalmadı...meğer benim cadı kendince saklambaç oynuyo minik bi kabin
varmış baya arkada bir yerde oraya gir saklan kıkır kıkır gül..sesini duyunca gittim baktım orda..anne ben senden saklandım beni hiç
bulamadın diye seviniyo bide...kan beynime sıçradı bitane patlattım bi güzel...daha öncede böyle şeyler yapmaya çalıştığında oturup
bi güel anlattım konuştum falan üstüne böyle olunca..neyse daha fazla duramadım ayakta olduğum yerde oturup bir güzel ağladım
beni öyle görünce oda çok üzüldü özürdiledi falan bi daha hiç bırakmadı elimi eteğimi...ama bana yetti eve geldik hala bacaklarım
ya bu arada bir sürü yeni arkadaş katılmış aramıza isimlerini hatırlıyamıyorum şuan oyüzden hepinize birden hoşgeldiniz azminiz daim olsun diyorum...
herkeslere selam.....
moralim bozuldu benim yaaa
çok yakınım değil ama yakınım olan biri hastalanmış baya, acil ameliyat olacak yarın, şok oldum öğrenince(((
ikindinden beri kendimi toplamaya çalışıyorum.......
dünyanın derdi tasası hiç bitmiyoooooo.........
rabbbim cümlemizi kurtuluşa erenlerden eylesin inşaallah, AMİN.
başıma ağrı girdi sıkıntıdan........
1-2alıntılarımada cevap yazıp ben kaçayım şimdilik.
öptüm herkesi......
Annen gelinini sevmiyor anladığım o benim. Çok sevindim ablacım ooh bırak sigarayı hatta herkes bıraksın da şu iğrenç sigara bırakma reklamlarını izlemeyelim
ben geldimmm....
inşallah ya annemde sigara pahalı oldu iyice artık diye sarma sigara almaya başladı bende ondan ötürü bırakcam gibilanet bişey ya içilmiyor bööögg tüm sülale biliyor artık uzun zamandır içtigimden rahata bagladım o konuda millet bilsinde rahat ediyim diye evde şimdi odada içmeye başladık malum yaz mevsimi cam pencere açık annemde içiyor o yüzden gidip bi camda içiyim yapamıyorum sarmıyor öyle kışın mutfakta içiyorduk soguk diye gitmiyordum iyi oluyordu. ama şimdi yaz mevsimi kim takar mutfagııı şaka bi ytana bırakmam lazım ya nefes alamıyorum bazen zor yürüyorum hemen tıkanıyorum şimdiden bide iş bulup çalışsam iyi olucak o zaman az içiyorum rahat oluyordu çok matah bişey sanki ya bide elimde bu ne böyle beee bak sevmedim kendimi birden
ayy o reklamlar ya cok igreeeeeeeeennnçç bazıları.. ben onları görünce efkarlanıp yakıyorum bahane arıyorum resmen
selamlar... bende zayıflamak istiyorumm , bu iradesizlikle ,zayıflayacağımada dahada alıyorumm , çok üzgünümm
bu arada memnun oldumm benimle de tanışşşverdiğin kilolar süper yaniii banucumm tebrik ederim daha nice eksilere inşallahhhh
herkeslere selam.....
moralim bozuldu benim yaaa
çok yakınım değil ama yakınım olan biri hastalanmış baya, acil ameliyat olacak yarın, şok oldum öğrenince(((
ikindinden beri kendimi toplamaya çalışıyorum.......
dünyanın derdi tasası hiç bitmiyoooooo.........
rabbbim cümlemizi kurtuluşa erenlerden eylesin inşaallah, AMİN.
başıma ağrı girdi sıkıntıdan........
1-2alıntılarımada cevap yazıp ben kaçayım şimdilik.
öptüm herkesi......
Offf zeynepçiğim geçmiş olsun...Nasıl korktuğunu tahmin edebiliyorum..aynısını oğlum yapmıştı kabin değil de askıda ki elbiselerin arasına saklanmıştı...
(
Canım çok geçmiş olsun
Valla sorma canım seni çok iyi anlıyorumbenim küçük cadı aynısını burada zaten defalarca yaptı ama bu Tatil Almanyadada yapınca inan felaket olmuştum kalpten gidiyordum bırak bizim cadıda tünemiş bir köşeye gıkını bile çıkarmıyor
Hayır İstanbulda kaybolsa iyi kötü bizi yine buldurur ama Almancası yok denecek kadar az( gitmeden evvel bir iki cümle ezberlettim hatta şimdi evdede devam edeceğim hazır ablasıda yokken o gıcık olur çünkü almanca konuşmama )
yenacım çıkmıştır belki görememişsindir .Meyra ve diğer merak eden arkadaşlar henüz çıkmadı yada benmi göremedim bilemiyorum...
bir de psikolojik sanırım kabız oldu çok seyrek yapıyor bekleyelim biraz daha..
gerçekten olmaz böyle şey. çok yakınları olan birisinin düğünü varmış o düğüne gitmedi. ablamın oğlunun düğpününe geldi. hem kınaya hem düğüne geldi. salonun hem açılışını hem kapanışını yaptıNe kadınmış daficim bu yaaa...7 cihana yeter yani...
Benim normalde de kabızlık sorunum hep olmuştur. diyetten sonra olmadı yani..elız dıyet cok uzun sure surunce kabızlık gelır sen hemen neden kabız oldun anlamadım. cok mu kuru beslenıyorsun cok mu az su ıcıyorusn
ben hıc yasamadım mesela. sımdı de hapımın yan etkısı yanı. normalde kabız olmam yanı.
ben de annemden yana cok sıkıntılıydım sadece az ye, zayıfla vs dıyerek yol gostermeyerek hem de genclık gururunu zedeleyerek boyle olmasında cok olumsuz etken olmustur.
Canım beniimm hayırlısıyla sana helal süt emmiş bi damat bulalım da ondan sonra da yeğen yaparsın bize :)spor salonumuz yoksa leslie ablamız var cecoşum yaa leslie abla candır canandırramazandan korkuyorum ya ben inşallah almam geçen sene aldıydım yiye yiye durmuyorki şu bogazım ahh ahh eylüle 8li rakamlarla gireriz inşallah ya hatta 7 bile olsa güzel olur hedefi yüksek tutalımda bari oldugu kadar artık bu arada sigarayı bırakmana cok sevindim darısı başıma. bu aralar azıttım baya o konuda. içmemeye calısıyorum ama geceleri işte deli divane oluyorum ugrasıyorum bakalım çabalıcam ya olmuyor böyle olmayoooo
tacına kurban olammaşallah maşallahh bebek istiyorumdaa evlilik yok karanlık aday yok adayın adayıda yok anneme diyorum evlenmedende oluyor bak bu işler diye öldürürüm seni diyor
Hoşgeldin aramıza tatlım. Merak etme geçiyor o iradesizlikselamlar... bende zayıflamak istiyorumm , bu iradesizlikle ,zayıflayacağımada dahada alıyorumm , çok üzgünümm
herkes ne yoğun duygular yaşamış bugün...
Zeynepcim geçmiş olsun, yüreğin ağzına gelmiştir herhalde. ben de annemi ilkokul 1deyken çok korkutmuştum, o da bi tane vurmuştu bana. ondan sonra hiç onu telaşlandıracak şeyler yapmadım. diyeceğim o ki şiddet sistematik olunca faydasız, aksine zararlı. ama seninki hoşgörülebilecek bir biçimde olmuş. kendini suçlama o yüzden, eminim sen olumluya çevireceksindir olanları.
Mehtapcım başınız sağolsun, ne denir ki.. hayat gerçekten çok tuhaf.
Meyracım yakınınız iyileşir inşallah en kısa zamanda, Allah acil şifalar versin canım...
zeynepcim sanada geçmiş olsun canım
benimde bir hafta iki küçük misafirim vardı. biri ablamın, birisi eltimin torunu. aklım gitti birşey olucak diye. çay bahçesine oturduk arkadaşla
onları oyun bölümüne bıraktım.birazcık oturduk arkadaşım kalk gidelim dedi. neden dedim
çocuklardan gözünü ayırmıyorsun bütün dikkatin onların üzerinde beni dinlemiyorsun deddi
ne yapayım emanet olunca insan çok daha huzursuz oluyor.
Benim normalde de kabızlık sorunum hep olmuştur. diyetten sonra olmadı yani..
Annemle ilgili sıkıntım yok aslında, hiç kıyamaz, benden çok o üzülür bu durumuma. İşte kıyamaya kıyamaya böyle olduk :)
Benle beraber o da ağladı o kaç defa kilom yüzünden
Canım beniimm hayırlısıyla sana helal süt emmiş bi damat bulalım da ondan sonra da yeğen yaparsın bize :)
Şimdi okudum tatlım ölüm haberi almışsınMekanı cennet olsun inşallah. Sen de babanı görmüyormuşsun, üzüldüm adına. Hayırlısı olsun hakkında
Hoşgeldin aramıza tatlım. Merak etme geçiyor o iradesizlik
slm kızlar nasılsınız bakıyım.yaaa kızlar laptopu yere bırakmıştım sonra üstüne bastım ekranı patladıçok sık giremicem buara şuanda zor görüyorum git gide kararıyo ekran arada annemlereden girer bakarım sizlere cuma bildirimde yaparım muhakkak...
ya şu iştah kesikliği bende hiç olmuyo mutluysamda yıyorum üzgünsemde
işyerinde zor oluyo haklısın bekarken çalışıyodum ben sabah yiyesi gelmiyo insanın öğlen olunca kurt gibi acıkılır
e bu seferde akşamı bekle eve gidince akşam yemegıne dalınır falan filan
bende alışıyorum suya yavaştan senin kadar olamasa da içiyorum 2 lt kadr sıcaklarda sağolsun fayda oluyo bu konuda
maşallah ama sana azimli olmasan bukadr yapamazdın iş sende bitiyo yani