- 12 Kasım 2012
- 1.152
- 1
- 38
efeeeemm begene begene geliyosun bırak geçmişi günümüze gel hadi
Amiiin inş cnmmaynen geç olsun ama güç olmasın ara ara veremesekde kiloyu korumak bile çok iyi
dediğin gibi asla pes etmek yok arada kaçamaklar oluyo napalım can bu çekiyo ama yinede hiç bişey yokmus gibi rejime dvmolsun illa salon şart değilki evdede yaparsın sporunu yanı o arada ramazan sonrasına kadr evde yaparsın nolcek
ben evde yapıyorum bebişten ötürü bi gün dans ediyorum bi gün yürüyüşe çıkıyoruz ma aile
annene hayran kaldım cidden her eve lazım enazından bizim gibi evde kilolu olan hereve lazım
spor salonumuz yoksa leslie ablamız var cecoşum yaa leslie abla candır canandırramazandan korkuyorum ya ben inşallah almam geçen sene aldıydım yiye yiye durmuyorki şu bogazım ahh ahh eylüle 8li rakamlarla gireriz inşallah ya hatta 7 bile olsa güzel olur hedefi yüksek tutalımda bari oldugu kadar artık bu arada sigarayı bırakmana cok sevindim darısı başıma. bu aralar azıttım baya o konuda. içmemeye calısıyorum ama geceleri işte deli divane oluyorum ugrasıyorum bakalım çabalıcam ya olmuyor böyle olmayoooo
huuuuuuffffff yoruldum valla ya bi taraftan işleri halletmeye çalışıyorum bi taraftan bura
Yani okumasam aklım burda kalıyo okusam işler yarım kalıyo ama bitti şükür
Naparsınız bakem bende durumlar aynı neyse öpüyorum hepiciğinizi
Napıyım kuzum okumasam aklım kalır kesinlikle okumam lazım
Canım huyuma tüküreyimevde hep sallamak için bahaneler uyduruyorum kendime ama spor salonuna gittiğimde en az bir saat bol eforlu sporumu yapıyorum
Şimdilik evde yapacağız dediğin gibi ama Ramazan sonrası ( 6 aylık üyeliğim kaldıda) çok daha yoğunluk vermek istiyorum ki bari üyeliğim bitmeden baya bir kilo vereyim ondan sonra daha yakınlarda bir spor salonu arayacağım kendime
nereye kaçtııın sen çalışıyomuydun cnm :44: iyi yapıyosun kuzum bende okuyorum geçmişi elimden geldiğince insan merak ediyo
ben iyiyim çok şükür seni sormalı oğluşun nasıl oldu
iyi yapmıssın aslında salon olunca mecburi oluyo gerçi ben bi kere yazıldım salona ondada bahane üretmeyi başardım
bir hafta gittim sonra fosssdansı seviyorum evde o iyi oluyo oğlanı atıyorum babasına geçiyorum odaya açıyorum müziği ohhh oyna babam oyna hem azcık kafam dinleniyo hem iyi ter atıyorum
Canım huyuma tüküreyimevde hep sallamak için bahaneler uyduruyorum kendime ama spor salonuna gittiğimde en az bir saat bol eforlu sporumu yapıyorum
Şimdilik evde yapacağız dediğin gibi ama Ramazan sonrası ( 6 aylık üyeliğim kaldıda) çok daha yoğunluk vermek istiyorum ki bari üyeliğim bitmeden baya bir kilo vereyim ondan sonra daha yakınlarda bir spor salonu arayacağım kendime
kız o lesli bacıyı bir türlü sevemediim gitti ama mecbur idare edeceğiz artık Ramazan sonuna kadar
Valla canım benim anam bu kadar sigara düşmanı olmasaydı ben herhalde biraz daha geç bırakırdımhatun çoktan bıraktığımı sandığından ufak kuzu iyice dillenmeye başlayınca beni gambazlar korkusuna bıraktım desem yeridir
Anam şüphe ettiği an çocuktan al haberi muhabettine geçip sigara içtiğimi öğrendiği an yine kavga kıyamet kopardı
Sağ olsun oğluna karışmadı ama bana inat etti içmeyeceksin diye ( aslında iyiliğime ama işte neticede bana göre ayrımcılık)
Gelini desen yemek yemez aç acına sigarayı yer neredeyse ama onada bir gün bile bırak dememiştir ama bana geldimi evlatlıktan redde kadar gitmiştir geçmişte
Bende artık daha fazla gizli saklı iş çevirmekten bıktım, sağlığımıda etkiliyor zaten birde maddi acıdan zorlayınca sebep oldu anam
Eşimde sigarayı bıraktığından beri rahatsız oluyordu ne kadar diş fırçalasamda duş alsamda adam koku alıyordu
Hem maddi hem sağlık acısından çok daha iyi olacağına inanıyorum
İnşallah sende bırakırsınİstersen ilk etapta sigarayı gözünün önünden kaldırmayla başla ve sadece balkonda içeceğim diye şartlandır kendini emin ol balkonda ayakta içilen sigara hiç zevk vermiyordu bana
Yada sigara içtiğini bilmeyen bir akrabanın evine git bir kaç günemin ol aman görmesin aman anlamasın diye insan sigarayı aklına bile getirmiyor
Umarım benimki daim olur seninde en azından daha az içme başarısı oluşur
Gerçektn çok zor bir durum ama inşallah üstesinden geleceğiz
inşallah ya annemde sigara pahalı oldu iyice artık diye sarma sigara almaya başladı bende ondan ötürü bırakcam gibikız o lesli bacıyı bir türlü sevemediim gitti ama mecbur idare edeceğiz artık Ramazan sonuna kadar
Valla canım benim anam bu kadar sigara düşmanı olmasaydı ben herhalde biraz daha geç bırakırdımhatun çoktan bıraktığımı sandığından ufak kuzu iyice dillenmeye başlayınca beni gambazlar korkusuna bıraktım desem yeridir
Anam şüphe ettiği an çocuktan al haberi muhabettine geçip sigara içtiğimi öğrendiği an yine kavga kıyamet kopardı
Sağ olsun oğluna karışmadı ama bana inat etti içmeyeceksin diye ( aslında iyiliğime ama işte neticede bana göre ayrımcılık)
Gelini desen yemek yemez aç acına sigarayı yer neredeyse ama onada bir gün bile bırak dememiştir ama bana geldimi evlatlıktan redde kadar gitmiştir geçmişte
Bende artık daha fazla gizli saklı iş çevirmekten bıktım, sağlığımıda etkiliyor zaten birde maddi acıdan zorlayınca sebep oldu anam
Eşimde sigarayı bıraktığından beri rahatsız oluyordu ne kadar diş fırçalasamda duş alsamda adam koku alıyordu
Hem maddi hem sağlık acısından çok daha iyi olacağına inanıyorum
İnşallah sende bırakırsınİstersen ilk etapta sigarayı gözünün önünden kaldırmayla başla ve sadece balkonda içeceğim diye şartlandır kendini emin ol balkonda ayakta içilen sigara hiç zevk vermiyordu bana
Yada sigara içtiğini bilmeyen bir akrabanın evine git bir kaç günemin ol aman görmesin aman anlamasın diye insan sigarayı aklına bile getirmiyor
Umarım benimki daim olur seninde en azından daha az içme başarısı oluşur
Gerçektn çok zor bir durum ama inşallah üstesinden geleceğiz
Annen gelinini sevmiyor anladığım o benim. Çok sevindim ablacım ooh bırak sigarayı hatta herkes bıraksın da şu iğrenç sigara bırakma reklamlarını izlemeyelim
ben geldimmm....
banucum hoşgeldinn....sen biraz süzüldünmü ne...Allah kavuştursun canım....ne kadar yaramz olsalarda kıyamıyoruz onlarsız yapamıyoruz demi...
bugün 40 dakika yürüyüş 45 dakika plates yaptım...akşam tekrar yürüyüşe çıkıcaz....keyfim yerinde bu anlamda...yediklerimede dikkat ediyorum...
dün çarşıya alışverişe indik eşim görümcem ve büyük kızımla beraber...eşim bizden ayrıldı bi yere gidicekti bizde bi mağazaya girdik
etek bakalım diye o sıra yanımda duran kızım bir an kayboldu...bütün askıların arkasına etrafına bakıyorum...sesleniyorum halası
dışarı çıktı arıyo falan delirdim resmen bacaklarımda derman kalmadı...meğer benim cadı kendince saklambaç oynuyo minik bi kabin
varmış baya arkada bir yerde oraya gir saklan kıkır kıkır gül..sesini duyunca gittim baktım orda..anne ben senden saklandım beni hiç
bulamadın diye seviniyo bide...kan beynime sıçradı bitane patlattım bi güzel...daha öncede böyle şeyler yapmaya çalıştığında oturup
bi güel anlattım konuştum falan üstüne böyle olunca..neyse daha fazla duramadım ayakta olduğum yerde oturup bir güzel ağladım
beni öyle görünce oda çok üzüldü özürdiledi falan bi daha hiç bırakmadı elimi eteğimi...ama bana yetti eve geldik hala bacaklarım
titriyodu...neyse çok şükür kazasız belasız atlattık...
ya bu arada bir sürü yeni arkadaş katılmış aramıza isimlerini hatırlıyamıyorum şuan oyüzden hepinize birden hoşgeldiniz azminiz daim olsun diyorum...
ben geldimmm....
banucum hoşgeldinn....sen biraz süzüldünmü ne...Allah kavuştursun canım....ne kadar yaramz olsalarda kıyamıyoruz onlarsız yapamıyoruz demi...
bugün 40 dakika yürüyüş 45 dakika plates yaptım...akşam tekrar yürüyüşe çıkıcaz....keyfim yerinde bu anlamda...yediklerimede dikkat ediyorum...
dün çarşıya alışverişe indik eşim görümcem ve büyük kızımla beraber...eşim bizden ayrıldı bi yere gidicekti bizde bi mağazaya girdik
etek bakalım diye o sıra yanımda duran kızım bir an kayboldu...bütün askıların arkasına etrafına bakıyorum...sesleniyorum halası
dışarı çıktı arıyo falan delirdim resmen bacaklarımda derman kalmadı...meğer benim cadı kendince saklambaç oynuyo minik bi kabin
varmış baya arkada bir yerde oraya gir saklan kıkır kıkır gül..sesini duyunca gittim baktım orda..anne ben senden saklandım beni hiç
bulamadın diye seviniyo bide...kan beynime sıçradı bitane patlattım bi güzel...daha öncede böyle şeyler yapmaya çalıştığında oturup
bi güel anlattım konuştum falan üstüne böyle olunca..neyse daha fazla duramadım ayakta olduğum yerde oturup bir güzel ağladım
beni öyle görünce oda çok üzüldü özürdiledi falan bi daha hiç bırakmadı elimi eteğimi...ama bana yetti eve geldik hala bacaklarım
ya bu arada bir sürü yeni arkadaş katılmış aramıza isimlerini hatırlıyamıyorum şuan oyüzden hepinize birden hoşgeldiniz azminiz daim olsun diyorum...
nasıl alıstım bılmıyorum ama alıstım gecen yaz ıste. benım verdıgım kıloya bakma. arada cozuttugum bır donem oldu kış ama ben aslında bu yola agustos sonunda cıktım. yenı sayılmam yanı. ayrıca hastalıklarımdan dolayı cok zor kılo verıyorum ama ben uzun zamandır bu yolda oldugum ıcın alısalı cok oldu yanı. gunluk bır bardak su ıcen bırıydım ama sımdı hem susuyorum hem de susamasam bıle ıcıyorum ıste.
kızlar günaydın
acele ile yarım yamalak geçmiş yapıyorum..
hepinizi öpüyorum..
makinaya çamaşır attım çıkartıp anneme gideceğim orda kahvaltı yapacağız
ablamlar gidecek bugün bu gece ben nöbetteyim.akşam kardeşim kalacak annemin yanında
yarın onlar beraber tatile gidecekler denize
malesef biz ramazan sonu çıkacağız.izinlerimizi ayarlayamadık.gerçi bende ramazanın ilk haftası izinli olacağım.hem oruçlar hem çalışmak çok zor
neyse allahım yardım etsin cümlemize.
ben yogunum kızlar.
diyete pek dikkat edemiyorum ama az yiyorum.
spor koşuşturmaca oluyor sürekli...
sabah merakla tartıya çıktım 111.700
neyse ben şimdilik çıkıyorum
hepinizi öpüyorum.
bugün nöbet var gelemem sabahta anneme geçerim büyük ihtimal nöbet çıkışı
kızlar benı bılıyorsunuz menumu sureklı yazarım gun ıcınde guncellerım hatta sık sık ama buaralar ıslerım yogun, cumadan berı yoktum carsamba yıne yolcuyum oyuzden buaralar menumu guncellemeyebılırım bılgınız olsun kacamak yapmıyorum nasılsa. oyuzden sorun yok benım acımdan su an. kjabızlıgım kendını gosterıyor tamamen gecmedı hatta ordayken bıraz daha az cıktım wc oyuzden sabahtan berı kuru ve taze kayısı yıyorum sabah kahvaltı yapmak gelmedı ıcımden. ogle yemegınde nohut varmıs hıc ıcımden gelmıyor yemek.
Selamlar herkese :)
Bugün hava esiyor biraz buralarda, iyi geldi vallahi.
Dışarı çıkacağım birazdan, banka işleri var gidicek paracıklarımRamazanı düşündükçe mutlu oluyorum vallahi, huzur doluyor içime. Eminim hepimize çok güzel şeyler getirecek bu güzel ay
Akşama da sporumu yapayım diyorum, özlemişim vallahi kan ter içinde kalmayıKasların acısını duymak nasıl keyif veriyor anlatamam :)
Tartım birkaç gündür beni sinir ediyo, hiç aşağı inmiyo ama kabızlık da dizboyu yine :26: Kayısı da hiç sevmiyorum ama yiyorum bakalım inşallah işe yarar :)
mehtabb çıkardım donumu taktım tacımı sağol kuzucumBebek istiyomuşsun bakıyım var mı ufukta evlilik falan? Bi düğün olsun da gidelim eğlenelim diyorum
inşallah barış meleğin boncuğu çıkmıştır artık :)
esracım iyi olmana çoook sevindim
ceco34 ablacımm (Adını bile bilmiyorum) Ne güzel süzülmüşsün, popon da birazcık erimiş. Kızın için de çok sevindim, annemler beni üzmemek adına çok karışmıyorlardı yediklerime, ama keşke senin annen gibi davransalardı bana bu kadar yüksek kilolara gelmeseydim. Çok takdir ettim anneanneyi, ellerinden öperim efendim
morali bozuk olan esracımm lütfen sıkma canını. her şey geçiyor, geriye bizde bıraktığı izler kalıyor. dua et, Rabbine sığın. her işte bir hayır vardır, çok acı verse de...
pomogranate yoğun günlerinde dirayet ve sabır diliyorum sana dakabızlık bizim yakamızı asla bırakmıcak heralde
tatile gidenlere, gezenlere, eğlenenlere ohh iyiki de gitmişsiniz, hep çok eğlenin diyorum. Darısı da benim başıma diyorum
Tanışırız tanışırızondan kolay ne var
Dur eccük kendimi tanıtayım
Adım banu, 33 yaşında biri 12.5 diğeri 2.5 yaşlarında iki cadının annesiyimİstanbuldayım ve evhanımıyım
Yaklaşık iki sene evvel bu yola baş koydum ve şu ana kadar toplamda 23 - 24 kilo falan verdimtabi başlangıç kilom maalesef çok yüksek olduğundan henüz insani boyutlara gelmedim hala yolum uzun ama azimliyim ve kesinlikle son hedefim olan 65 kiloya düşeceğim tabi sizlerinde desteği ile
ben geldimmm....
selamlar... bende zayıflamak istiyorumm , bu iradesizlikle ,zayıflayacağımada dahada alıyorumm , çok üzgünümm
Sevindim iyi olmana canım, uykunu da aç bi önce. yoksa hala bi şeyler yemedin mi
slm cnm nasılsınenee ne güzel gelsin inş bi afacan hayırlısıyla ama dediğin gibi pc başında ve hayatta son rahat günlerin söyliyim yani zor iş annelik ama bi okadar da güzel inş Rabbim gönlüne göre verir cnm
selamun aleyküm kızlaarr
ben düğünü yaptım geldim
inanılmaz sitresli bir düündü ama atlattık çok şükür.
sizler nasılsınız bugün buralardayım yarın kumlaya giderim herhalde ramazana kadar ordayım. yeğenimin ünideki arkadaşları geleceklermiş tatili ramazana kadar kumlada bizimle geçirmek istiyorlar. onlar kafeye gittikce bende size bakabilirim arada belki.
karayiplerden dönmene sevindim canım . teyzene geçmiş olsun.kına gecenizde bayaa eğlenceli geçmiş. bizimkindede kızlar birşeyler yaptılar. kılıktan kılığa girmişler tavuk almaya geldiler. köyde ev ev gezip tavuk topladılar
çok sağol canım ellerine sağlık
çok sağol canım
daha güzel sefalar senin olsun inşallah
yanıklarım geçmeye başladı şimdi deri atıyorumcırt cırt soyuluyor yoluk tavuklara döndüm
canım kasma o kadar kendini nefsini körliycek kadar at bir tane ağzına uzun uzun çiğne çok birşey yiyormuş gibi tadını çıkart.
uyh cecoşum hoş geldin sefalar getirdin.kızınada Allah kavuştursun.
cicilerini güle güle kullan giderken burada bulunup uğurlayamadım ama dönmüşsün. biraz süzülmüşsün sanki
asu gibi omuzların çökmüş
sigarayı bırakmanada çok sevindim tekrar başlama tamammı
yenacım ellerine sağlık canım listeler için çok sağol
yenacım çok geçmiş olsun şerbetli paşaya. heyecanla baktım geçmişe çıkıp çıkmadığı hakkında birşey yazmamışsın merak ettim. çıkmıştır inşallah.
asucum geçmiş olsun. ayakta çok kalma biraz uzan dinlen. birde yaptırabilirsen bir masöre masaj yaptır. ben alabalık yağıyla beş gün masaj yaptırdım bir daha sırt ağrısı çekmedim çok şükür.
canıımm sana bir özür borçluyum. bana kandilde mesaj göndermişsin ben akşam gördümçok üzüldüm.aslında kandilde mesajlara bakmıştım ama onu nasıl görmedim bilmiyorum. kumlada internet olmadığı için bütün gün çocuklar telefonumda oyun oynuyorlar. mesjları açmışlar herhalde ondan görmedim. akşam fazla mesajları silerken farkettim.ben mesaj atamıyorum ama arardım en azından. hakkını helal et
canım buralarda vişneler bitti onun için marketlerde yoktur sanırım. ben kumlaya gitmeden önce köye gittim kuzenim toplamış getirdi birazda kendiminkilerden topladım.biraz reçel, 17 şişe komposto yaptım.
esracım geçmiş olsun canım. geçmiş doğum gününde kutlu olsun . Allah sağlıklı, hayırlı uzun ömrler versin.
ben geldimmm....
selamlar... bende zayıflamak istiyorumm , bu iradesizlikle ,zayıflayacağımada dahada alıyorumm , çok üzgünümm
canım kusura bakma komşu kahveye çağırınca hemen çıkmak zorunda kalmıştım.....
yok kahvaltımı yapmıştım canım, ama komşudaki kahve uykumu açtı gerçekten.
öpüyorum.
hayırlısı ile amin inşaallah canım.....
sağol.
hoşgeldin sefa getirdin ablacıııımmm
çok geçmiş olsun canım hem olan olaya, hem sana.......
çocuklar işte yaaaa, bazen malesef düşünemiyolar yaptıklarının sonunu
neyseki kaybolma durumu falan yokmuş canım çok şükür.
öptüm.
hoşgeldin tatlım sende bizim aramıza
bak sen bacaksıza yaa çocuk işte kendince oynuyor iyi korkutmuş senioda üzülmüş bidaha yapmaz artık akıllanmıştır
Geçmiş olsun kuzum gerçekten zor bi durum valla neyseki tatlıya bağlanmış afacanlar ya benim sıpada öle bi yere saklanır seslensende gık demez ne diyim tekrar geçmiş olsun canım benim
kuzummm çocuktur işte oyun oynamak istemiş konuşmussun hal olmuş tabi seni o an düşünemiyorumm neyse ki tatlıya bağlanmış sonuu
herkeslere selam.....
moralim bozuldu benim yaaa
çok yakınım değil ama yakınım olan biri hastalanmış baya, acil ameliyat olacak yarın, şok oldum öğrenince(((
ikindinden beri kendimi toplamaya çalışıyorum.......
dünyanın derdi tasası hiç bitmiyoooooo.........
rabbbim cümlemizi kurtuluşa erenlerden eylesin inşaallah, AMİN.
başıma ağrı girdi sıkıntıdan........
1-2alıntılarımada cevap yazıp ben kaçayım şimdilik.
öptüm herkesi......
yyaaa akşamları içimden bir canavar çıkıyor gündüz hiçbirşey yemedim akşam oldu coştum
sağol canım bende öptüm seniii.....
inşallah öyle olmuştur canım....vurmasam eyiydi ama o an onu hiç düşünecek durumda değildimm....
sağol canım yaaa...
öyle canım oyun oynadı kendince ama daha öncede konuşmuştuk anlatmıştım üstüne böyle yapınca kötü oldum ama çocuk işte...Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin....
geçmiş olsun meyracım Allah acil şifalar versinherkeslere selam.....
moralim bozuldu benim yaaa
çok yakınım değil ama yakınım olan biri hastalanmış baya, acil ameliyat olacak yarın, şok oldum öğrenince(((
ikindinden beri kendimi toplamaya çalışıyorum.......
dünyanın derdi tasası hiç bitmiyoooooo.........
rabbbim cümlemizi kurtuluşa erenlerden eylesin inşaallah, AMİN.
başıma ağrı girdi sıkıntıdan........
1-2alıntılarımada cevap yazıp ben kaçayım şimdilik.
öptüm herkesi......