- 7 Haziran 2013
- 2.132
- 53
geçen sene kursa gitmiştim arkadasım vardı ordan. aradım öyle bi iki lak lak edelim diye çokta kafadır hep şakalaşırdık bayadır görüşmüyorduk. neşeli neşeli konuşayım dedim babası vefat etmiş başımdan aşagı kaynar sular döküldü sanki. babasıda çok iyi biriydi. dükkanlarına giderdim hep köye cagrırdı gel fındık toplamaya diye. bu sene gideriz diye konusuyorduk kışın. şok oldum resmen nasıl neden diyede soramadım dilim tutuldu ya. büyüdükçe daha çok hisleri anlamaya başlıyorum ölüm nasıl bişey diye sorup duruyorum kendime zamansız, aniden. babam geldi aklıma bide. babamla 5 sene oldu görüşmeyeli. ne kadar kırgın olsada insan, Allah korusun bişey olsa göremedim onca zaman. kafam allak bullak oldu aptala döndüm.
ah canım yaaa okurken ben de duygulandım arkadaşına da üzüldüm acı bi olay tabii sen de babandan ayrıymışsın senin için de üzüldüm benim babamla aram hiç bi zaman iyi olmasa da varlığı yetiyor işte babamm diyosunn yaa biliyosun yaa yaşadığını o bile yetiyor o bile içine huzur veriyor Allah başımızdan eksik etmesin oları