Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

huuuuuuffffff yoruldum valla ya bi taraftan işleri halletmeye çalışıyorum bi taraftan bura

Yani okumasam aklım burda kalıyo okusam işler yarım kalıyo ama bitti şükür

Naparsınız bakem bende durumlar aynı neyse öpüyorum hepiciğinizi:KK54::KK54::KK54:

Amiiin inş cnmm :KK16::KK16:aynen geç olsun ama güç olmasın ara ara veremesekde kiloyu korumak bile çok iyi
dediğin gibi asla pes etmek yok arada kaçamaklar oluyo napalım can bu çekiyo ama yinede hiç bişey yokmus gibi rejime dvm :KK19: olsun illa salon şart değilki evdede yaparsın sporunu yanı o arada ramazan sonrasına kadr evde yaparsın nolcek
ben evde yapıyorum bebişten ötürü bi gün dans ediyorum bi gün yürüyüşe çıkıyoruz ma aile:KK9:
annene hayran kaldım cidden her eve lazım enazından bizim gibi evde kilolu olan hereve lazım :KK9:

Canım huyuma tüküreyim :KK1: evde hep sallamak için bahaneler uyduruyorum kendime ama spor salonuna gittiğimde en az bir saat bol eforlu sporumu yapıyorum :KK34:
Şimdilik evde yapacağız dediğin gibi ama Ramazan sonrası ( 6 aylık üyeliğim kaldıda :KK1: ) çok daha yoğunluk vermek istiyorum ki bari üyeliğim bitmeden baya bir kilo vereyim ondan sonra daha yakınlarda bir spor salonu arayacağım kendime :KK34:

spor salonumuz yoksa leslie ablamız var cecoşum yaa leslie abla candır canandır :KK1::KK1: ramazandan korkuyorum ya ben inşallah almam geçen sene aldıydım yiye yiye durmuyorki şu bogazım ahh ahh :KK37: eylüle 8li rakamlarla gireriz inşallah ya hatta 7 bile olsa güzel olur hedefi yüksek tutalımda bari oldugu kadar artık :KK34: bu arada sigarayı bırakmana cok sevindim darısı başıma. bu aralar azıttım baya o konuda. içmemeye calısıyorum ama geceleri işte deli divane oluyorum ugrasıyorum bakalım çabalıcam ya olmuyor böyle olmayoooo :KK1:

:KK1: kız o lesli bacıyı bir türlü sevemediim gitti :KK1: ama mecbur idare edeceğiz artık Ramazan sonuna kadar :KK34:
Valla canım benim anam bu kadar sigara düşmanı olmasaydı ben herhalde biraz daha geç bırakırdım :KK1: hatun çoktan bıraktığımı sandığından ufak kuzu iyice dillenmeye başlayınca beni gambazlar korkusuna bıraktım desem yeridir :KK60:
Anam şüphe ettiği an çocuktan al haberi muhabettine geçip sigara içtiğimi öğrendiği an yine kavga kıyamet kopardı :KK1:
Sağ olsun oğluna karışmadı ama bana inat etti içmeyeceksin diye ( aslında iyiliğime ama işte neticede bana göre ayrımcılık :KK1: )
Gelini desen yemek yemez aç acına sigarayı yer neredeyse ama onada bir gün bile bırak dememiştir ama bana geldimi evlatlıktan redde kadar gitmiştir geçmişte :KK35:
Bende artık daha fazla gizli saklı iş çevirmekten bıktım, sağlığımıda etkiliyor zaten birde maddi acıdan zorlayınca sebep oldu anam :KK1:
Eşimde sigarayı bıraktığından beri rahatsız oluyordu ne kadar diş fırçalasamda duş alsamda adam koku alıyordu :KK1:
Hem maddi hem sağlık acısından çok daha iyi olacağına inanıyorum :KK34:
İnşallah sende bırakırsın :KK34: İstersen ilk etapta sigarayı gözünün önünden kaldırmayla başla ve sadece balkonda içeceğim diye şartlandır kendini :KK34: emin ol balkonda ayakta içilen sigara hiç zevk vermiyordu bana :KK1:
Yada sigara içtiğini bilmeyen bir akrabanın evine git bir kaç gün :KK1: emin ol aman görmesin aman anlamasın diye insan sigarayı aklına bile getirmiyor :KK1:

Umarım benimki daim olur seninde en azından daha az içme başarısı oluşur :KK34:
Gerçektn çok zor bir durum ama inşallah üstesinden geleceğiz :KK34:

huuuuuuffffff yoruldum valla ya bi taraftan işleri halletmeye çalışıyorum bi taraftan bura

Yani okumasam aklım burda kalıyo okusam işler yarım kalıyo ama bitti şükür

Naparsınız bakem bende durumlar aynı neyse öpüyorum hepiciğinizi:KK54::KK54::KK54:

Napıyım kuzum okumasam aklım kalır kesinlikle okumam lazım:KK34::KK34::KK34:

nereye kaçtııın sen çalışıyomuydun cnm :44: iyi yapıyosun kuzum bende okuyorum geçmişi elimden geldiğince insan merak ediyo
ben iyiyim çok şükür seni sormalı oğluşun nasıl oldu :KK55:

Canım huyuma tüküreyim :KK1: evde hep sallamak için bahaneler uyduruyorum kendime ama spor salonuna gittiğimde en az bir saat bol eforlu sporumu yapıyorum :KK34:
Şimdilik evde yapacağız dediğin gibi ama Ramazan sonrası ( 6 aylık üyeliğim kaldıda :KK1: ) çok daha yoğunluk vermek istiyorum ki bari üyeliğim bitmeden baya bir kilo vereyim ondan sonra daha yakınlarda bir spor salonu arayacağım kendime :KK34:

iyi yapmıssın aslında salon olunca mecburi oluyo gerçi ben bi kere yazıldım salona ondada bahane üretmeyi başardım :KK9:
bir hafta gittim sonra fosss :KK17: dansı seviyorum evde o iyi oluyo oğlanı atıyorum babasına geçiyorum odaya açıyorum müziği ohhh oyna babam oyna :21::21: hem azcık kafam dinleniyo hem iyi ter atıyorum :KK8:

nereye kaçtııın sen çalışıyomuydun cnm :44: iyi yapıyosun kuzum bende okuyorum geçmişi elimden geldiğince insan merak ediyo
ben iyiyim çok şükür seni sormalı oğluşun nasıl oldu :KK55:

iyi yapmıssın aslında salon olunca mecburi oluyo gerçi ben bi kere yazıldım salona ondada bahane üretmeyi başardım :KK9:
bir hafta gittim sonra fosss :KK17: dansı seviyorum evde o iyi oluyo oğlanı atıyorum babasına geçiyorum odaya açıyorum müziği ohhh oyna babam oyna :21::21: hem azcık kafam dinleniyo hem iyi ter atıyorum :KK8:

Evet canım çalışıyorum muhasebeciyim bi boşlukta kaçıyorum buraya :KK34::KK34:
Bende iyiyim çok şükür canım aynı şekilde oğlumda iyi atlattık sayılır artık sen karar verdinmi canım:KK16::KK16::KK16:

:KK1: kız o lesli bacıyı bir türlü sevemediim gitti :KK1: ama mecbur idare edeceğiz artık Ramazan sonuna kadar :KK34:
Valla canım benim anam bu kadar sigara düşmanı olmasaydı ben herhalde biraz daha geç bırakırdım :KK1: hatun çoktan bıraktığımı sandığından ufak kuzu iyice dillenmeye başlayınca beni gambazlar korkusuna bıraktım desem yeridir :KK60:
Anam şüphe ettiği an çocuktan al haberi muhabettine geçip sigara içtiğimi öğrendiği an yine kavga kıyamet kopardı :KK1:
Sağ olsun oğluna karışmadı ama bana inat etti içmeyeceksin diye ( aslında iyiliğime ama işte neticede bana göre ayrımcılık :KK1: )
Gelini desen yemek yemez aç acına sigarayı yer neredeyse ama onada bir gün bile bırak dememiştir ama bana geldimi evlatlıktan redde kadar gitmiştir geçmişte :KK35:
Bende artık daha fazla gizli saklı iş çevirmekten bıktım, sağlığımıda etkiliyor zaten birde maddi acıdan zorlayınca sebep oldu anam :KK1:
Eşimde sigarayı bıraktığından beri rahatsız oluyordu ne kadar diş fırçalasamda duş alsamda adam koku alıyordu :KK1:
İnşallah sende bırakırsın :KK34: İstersen ilk etapta sigarayı gözünün önünden kaldırmayla başla ve sadece balkonda içeceğim diye şartlandır kendini :KK34: emin ol balkonda ayakta içilen sigara hiç zevk vermiyordu bana :KK1:
Yada sigara içtiğini bilmeyen bir akrabanın evine git bir kaç gün :KK1: emin ol aman görmesin aman anlamasın diye insan sigarayı aklına bile getirmiyor :KK1:

Annen gelinini sevmiyor anladığım o benim. Çok sevindim ablacım ooh bırak sigarayı hatta herkes bıraksın da şu iğrenç sigara bırakma reklamlarını izlemeyelim :KK52:

ben geldimmm....

banucum hoşgeldinn....sen biraz süzüldünmü ne...:KK9:Allah kavuştursun canım....ne kadar yaramz olsalarda kıyamıyoruz onlarsız yapamıyoruz demi...

bugün 40 dakika yürüyüş 45 dakika plates yaptım...akşam tekrar yürüyüşe çıkıcaz....keyfim yerinde bu anlamda...yediklerimede dikkat ediyorum...

dün çarşıya alışverişe indik eşim görümcem ve büyük kızımla beraber...eşim bizden ayrıldı bi yere gidicekti bizde bi mağazaya girdik

etek bakalım diye o sıra yanımda duran kızım bir an kayboldu...bütün askıların arkasına etrafına bakıyorum...sesleniyorum halası

dışarı çıktı arıyo falan delirdim resmen bacaklarımda derman kalmadı...meğer benim cadı kendince saklambaç oynuyo minik bi kabin

varmış baya arkada bir yerde oraya gir saklan kıkır kıkır gül..sesini duyunca gittim baktım orda..anne ben senden saklandım beni hiç

bulamadın diye seviniyo bide...kan beynime sıçradı bitane patlattım bi güzel...daha öncede böyle şeyler yapmaya çalıştığında oturup

bi güel anlattım konuştum falan üstüne böyle olunca..neyse daha fazla duramadım ayakta olduğum yerde oturup bir güzel ağladım

beni öyle görünce oda çok üzüldü özürdiledi falan bi daha hiç bırakmadı elimi eteğimi...ama bana yetti eve geldik hala bacaklarım

titriyodu...neyse çok şükür kazasız belasız atlattık...

ya bu arada bir sürü yeni arkadaş katılmış aramıza isimlerini hatırlıyamıyorum şuan oyüzden hepinize birden hoşgeldiniz azminiz daim olsun diyorum...

inşallah ya annemde sigara pahalı oldu iyice artık diye sarma sigara almaya başladı bende ondan ötürü bırakcam gibi :KK1: lanet bişey ya içilmiyor bööögg:KK53::KK53: tüm sülale biliyor artık uzun zamandır içtigimden rahata bagladım o konuda millet bilsinde rahat ediyim diye :KK34: evde şimdi odada içmeye başladık malum yaz mevsimi cam pencere açık annemde içiyor o yüzden gidip bi camda içiyim yapamıyorum sarmıyor öyle :KK1: kışın mutfakta içiyorduk soguk diye gitmiyordum iyi oluyordu. ama şimdi yaz mevsimi kim takar mutfagııı :KK1::KK1: şaka bi ytana bırakmam lazım ya nefes alamıyorum bazen zor yürüyorum hemen tıkanıyorum şimdiden bide :KK17: iş bulup çalışsam iyi olucak o zaman az içiyorum rahat oluyordu çok matah bişey sanki ya bide elimde bu ne böyle beee bak sevmedim kendimi birden :KK37: :KK1:

Annen gelinini sevmiyor anladığım o benim. Çok sevindim ablacım ooh bırak sigarayı hatta herkes bıraksın da şu iğrenç sigara bırakma reklamlarını izlemeyelim :KK52:

ayy o reklamlar ya cok igreeeeeeeeennnçç bazıları.. ben onları görünce efkarlanıp yakıyorum bahane arıyorum resmen :KK1:

ben geldimmm....

banucum hoşgeldinn....sen biraz süzüldünmü ne...:KK9:Allah kavuştursun canım....ne kadar yaramz olsalarda kıyamıyoruz onlarsız yapamıyoruz demi...

bugün 40 dakika yürüyüş 45 dakika plates yaptım...akşam tekrar yürüyüşe çıkıcaz....keyfim yerinde bu anlamda...yediklerimede dikkat ediyorum...

dün çarşıya alışverişe indik eşim görümcem ve büyük kızımla beraber...eşim bizden ayrıldı bi yere gidicekti bizde bi mağazaya girdik

etek bakalım diye o sıra yanımda duran kızım bir an kayboldu...bütün askıların arkasına etrafına bakıyorum...sesleniyorum halası

dışarı çıktı arıyo falan delirdim resmen bacaklarımda derman kalmadı...meğer benim cadı kendince saklambaç oynuyo minik bi kabin

varmış baya arkada bir yerde oraya gir saklan kıkır kıkır gül..sesini duyunca gittim baktım orda..anne ben senden saklandım beni hiç

bulamadın diye seviniyo bide...kan beynime sıçradı bitane patlattım bi güzel...daha öncede böyle şeyler yapmaya çalıştığında oturup

bi güel anlattım konuştum falan üstüne böyle olunca..neyse daha fazla duramadım ayakta olduğum yerde oturup bir güzel ağladım

beni öyle görünce oda çok üzüldü özürdiledi falan bi daha hiç bırakmadı elimi eteğimi...ama bana yetti eve geldik hala bacaklarım

ya bu arada bir sürü yeni arkadaş katılmış aramıza isimlerini hatırlıyamıyorum şuan oyüzden hepinize birden hoşgeldiniz azminiz daim olsun diyorum...

bak sen bacaksıza yaa çocuk işte kendince oynuyor iyi korkutmuş seni :KK34: oda üzülmüş bidaha yapmaz artık akıllanmıştır

ben geldimmm....

Geçmiş olsun kuzum gerçekten zor bi durum valla neyseki tatlıya bağlanmış afacanlar ya benim sıpada öle bi yere saklanır seslensende gık demez ne diyim tekrar geçmiş olsun canım benim :KK16::KK16::KK16:

selamlar... bende zayıflamak istiyorumm , bu iradesizlikle ,zayıflayacağımada dahada alıyorumm , çok üzgünümm :KK5:

nasıl alıstım bılmıyorum ama alıstım gecen yaz ıste. benım verdıgım kıloya bakma. arada cozuttugum bır donem oldu kış ama ben aslında bu yola agustos sonunda cıktım. yenı sayılmam yanı. ayrıca hastalıklarımdan dolayı cok zor kılo verıyorum ama ben uzun zamandır bu yolda oldugum ıcın alısalı cok oldu yanı. gunluk bır bardak su ıcen bırıydım ama sımdı hem susuyorum hem de susamasam bıle ıcıyorum ıste.

ne güzel yaaa darısı başıma inşallah su olayına daha çözemedim ama içiyorum yani kendimi zorluyorum en azından bu arada seyahatın çok iyi geçmiş canımmm çok sevindimmm ohh iyi olmuş arada stres atmak lazımm valla yarasın kuzuma:KK1:
:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
kızlar günaydın
acele ile yarım yamalak geçmiş yapıyorum..
hepinizi öpüyorum..
makinaya çamaşır attım çıkartıp anneme gideceğim orda kahvaltı yapacağız
ablamlar gidecek bugün bu gece ben nöbetteyim.akşam kardeşim kalacak annemin yanında
yarın onlar beraber tatile gidecekler denize:KK5:
malesef biz ramazan sonu çıkacağız.izinlerimizi ayarlayamadık.gerçi bende ramazanın ilk haftası izinli olacağım.hem oruçlar hem çalışmak çok zor:KK50:
neyse allahım yardım etsin cümlemize.
ben yogunum kızlar.
diyete pek dikkat edemiyorum ama az yiyorum.
spor koşuşturmaca oluyor sürekli...
sabah merakla tartıya çıktım 111.700:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
neyse ben şimdilik çıkıyorum
hepinizi öpüyorum.
bugün nöbet var gelemem sabahta anneme geçerim büyük ihtimal nöbet çıkışı

ayyyy ne güzel eksilmişsin canımmm tebrik ederimmm devamını bekliyoruz ama :KK34:

kızlar benı bılıyorsunuz menumu sureklı yazarım gun ıcınde guncellerım hatta sık sık ama buaralar ıslerım yogun, cumadan berı yoktum carsamba yıne yolcuyum oyuzden buaralar menumu guncellemeyebılırım bılgınız olsun kacamak yapmıyorum nasılsa. oyuzden sorun yok benım acımdan su an. kjabızlıgım kendını gosterıyor tamamen gecmedı hatta ordayken bıraz daha az cıktım wc oyuzden sabahtan berı kuru ve taze kayısı yıyorum sabah kahvaltı yapmak gelmedı ıcımden. ogle yemegınde nohut varmıs hıc ıcımden gelmıyor yemek.

kuzummm özledimm seniii ne öyle yazmadınn merak ettim kendinden habersiz bırakma bizi canım bu arada kabızlık sorunun varmışşş hemen kendi tavsiyemi yazıcam ben diyete başladığımdan beri hiç öyle bi sıkıntım olmadı napıyorum biliyomusun gece saat on on buçuk gibi form plus kayısı çayımı ya da form time kayısı çayını içiyorum o sıralar aç oluyorum yanında kuru kayısı alıyorum bir kaç tane kesinlikle çok iyi geliyor hiç zorlanmıyorsun bir dene umarım faydasını görürsün

Selamlar herkese :)
Bugün hava esiyor biraz buralarda, iyi geldi vallahi.
Dışarı çıkacağım birazdan, banka işleri var gidicek paracıklarım :KK1::KK1: Ramazanı düşündükçe mutlu oluyorum vallahi, huzur doluyor içime. Eminim hepimize çok güzel şeyler getirecek bu güzel ay :KK16::KK16:
Akşama da sporumu yapayım diyorum, özlemişim vallahi kan ter içinde kalmayı :KK9::KK9: Kasların acısını duymak nasıl keyif veriyor anlatamam :)
Tartım birkaç gündür beni sinir ediyo, hiç aşağı inmiyo ama kabızlık da dizboyu yine :26: Kayısı da hiç sevmiyorum ama yiyorum bakalım inşallah işe yarar :)

mehtabb çıkardım donumu taktım tacımı sağol kuzucum :KK1::KK1: Bebek istiyomuşsun bakıyım var mı ufukta evlilik falan? Bi düğün olsun da gidelim eğlenelim diyorum :KK1:

inşallah barış meleğin boncuğu çıkmıştır artık :)

esracım iyi olmana çoook sevindim :KK16:

ceco34 ablacımm (Adını bile bilmiyorum:KK1::KK1:) Ne güzel süzülmüşsün, popon da birazcık erimiş. :KK9: Kızın için de çok sevindim, annemler beni üzmemek adına çok karışmıyorlardı yediklerime, ama keşke senin annen gibi davransalardı bana bu kadar yüksek kilolara gelmeseydim. Çok takdir ettim anneanneyi, ellerinden öperim efendim :KK16::KK16:

morali bozuk olan esracımm lütfen sıkma canını. her şey geçiyor, geriye bizde bıraktığı izler kalıyor. dua et, Rabbine sığın. her işte bir hayır vardır, çok acı verse de...

pomogranate yoğun günlerinde dirayet ve sabır diliyorum sana da :KK16: kabızlık bizim yakamızı asla bırakmıcak heralde :KK1::KK1:

tatile gidenlere, gezenlere, eğlenenlere ohh iyiki de gitmişsiniz, hep çok eğlenin diyorum. Darısı da benim başıma diyorum :KK16:

güzel dileklerin için teşekkür ederimm balımmm inşallah ramazan ayı ile birlikte dertlerimizden ve kilolarımızdan kurtulmuş oluruz:KK1:
Tanışırız tanışırız :KK1: ondan kolay ne var :KK1:
Dur eccük kendimi tanıtayım :KK34:
Adım banu, 33 yaşında biri 12.5 diğeri 2.5 yaşlarında iki cadının annesiyim :KK1: İstanbuldayım ve evhanımıyım :KK34:
Yaklaşık iki sene evvel bu yola baş koydum ve şu ana kadar toplamda 23 - 24 kilo falan verdim :KK34: tabi başlangıç kilom maalesef çok yüksek olduğundan henüz insani boyutlara gelmedim :KK60: hala yolum uzun ama azimliyim ve kesinlikle son hedefim olan 65 kiloya düşeceğim :KK34: tabi sizlerinde desteği ile :KK34:

bu arada memnun oldumm benimle de tanışşş :KK1: verdiğin kilolar süper yaniii banucumm tebrik ederim daha nice eksilere inşallahhhh
ben geldimmm....

kuzummm çocuktur işte oyun oynamak istemiş konuşmussun hal olmuş tabi seni o an düşünemiyorumm neyse ki tatlıya bağlanmış sonuu :KK9:

Kızlarrr yeni gelenlere tatilden gelenlere kocaman bir hoşgeldinizzz :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

açımmmm hem de çok aççç gidip bişeyler yiyeyimmm bayılaacağımm yoksaaaaaa

selamlar... bende zayıflamak istiyorumm , bu iradesizlikle ,zayıflayacağımada dahada alıyorumm , çok üzgünümm :KK5:

senin bu cümlelerin benim 13 gün önceki cümlelerimdi hep diyete başlıyodum ama açıkınca diyet bitiyordu canım çekince diyet bitiyordu kesinlikle kendime hakim olamıyordum sonra bi gün dedim nereye gidiyosun böyle bi tartıldım 107.2 şok olmuştum moralim bozuktu daha da yemek istedim sinirden ama bi düşündüm ben zayıf olursam nasıl olurum şöyle kolaylıkla pantolan alabilsem yürürken insanlar bana hayran kalsa yani şu halimden eser kalmasa hayal ettim çok mutlu oldum ve neden yapamıyım dedim öncelikle kafanda bitireceksin olayı bunu da sürekli kendini zayıf hayal ederek yapabilirsin ben böyle başladım ve 13 günde 5 kilo verdimm canım bişey çekince hep giymek istediğim ama bedeni olmayan ispanyol paça pantolonlar geliyor aklıma spor yaparken canım acıdığında ha gayret diyorum cumaa gününü düşün diyorum ve bırakmıyorumm sen de bırakma kendine güven en önce sonrada buradakilerin tecrübesine desteklerimizin etkisi çok büyük eminimm azim edersen başarırsın hiç moralini bozma:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

herkeslere selam.....

moralim bozuldu benim yaaa:KK43:

çok yakınım değil ama yakınım olan biri hastalanmış baya, acil ameliyat olacak yarın, şok oldum öğrenince:KK43:(((

ikindinden beri kendimi toplamaya çalışıyorum.......

dünyanın derdi tasası hiç bitmiyoooooo.........:KK50:

rabbbim cümlemizi kurtuluşa erenlerden eylesin inşaallah, AMİN.

başıma ağrı girdi sıkıntıdan........

1-2alıntılarımada cevap yazıp ben kaçayım şimdilik.

öptüm herkesi......:KK54:

:KK1: :KK1: :KK1:

Sevindim iyi olmana canım, uykunu da aç bi önce. yoksa hala bi şeyler yemedin mi :KK19:

canım kusura bakma komşu kahveye çağırınca hemen çıkmak zorunda kalmıştım.....
yok kahvaltımı yapmıştım canım, ama komşudaki kahve uykumu açtı gerçekten.
öpüyorum.

slm cnm nasılsın :KK3: enee ne güzel gelsin inş bi afacan hayırlısıyla :KK16: ama dediğin gibi pc başında ve hayatta son rahat günlerin söyliyim yani zor iş annelik ama bi okadar da güzel inş Rabbim gönlüne göre verir cnm :KK16::KK16::emir_bebek:

hayırlısı ile amin inşaallah canım.....
sağol.

selamun aleyküm kızlaarr
ben düğünü yaptım geldim
inanılmaz sitresli bir düündü ama atlattık çok şükür.
sizler nasılsınız bugün buralardayım yarın kumlaya giderim herhalde ramazana kadar ordayım. yeğenimin ünideki arkadaşları geleceklermiş tatili ramazana kadar kumlada bizimle geçirmek istiyorlar. onlar kafeye gittikce bende size bakabilirim arada belki.

karayiplerden dönmene sevindim canım . teyzene geçmiş olsun.kına gecenizde bayaa eğlenceli geçmiş. bizimkindede kızlar birşeyler yaptılar. kılıktan kılığa girmişler tavuk almaya geldiler. köyde ev ev gezip tavuk topladılar :KK1:

çok sağol canım ellerine sağlık

çok sağol canım :KK16::KK16:
daha güzel sefalar senin olsun inşallah :KK54:
yanıklarım geçmeye başladı şimdi deri atıyorum :KK1: cırt cırt soyuluyor yoluk tavuklara döndüm :KK1:

canım kasma o kadar kendini nefsini körliycek kadar at bir tane ağzına uzun uzun çiğne çok birşey yiyormuş gibi tadını çıkart.

uyh cecoşum hoş geldin sefalar getirdin.kızınada Allah kavuştursun.
cicilerini güle güle kullan giderken burada bulunup uğurlayamadım ama dönmüşsün. biraz süzülmüşsün sanki
asu gibi omuzların çökmüş :KK60:
sigarayı bırakmanada çok sevindim tekrar başlama tamammı:KK20: :KK4:

yenacım ellerine sağlık canım listeler için çok sağol

yenacım çok geçmiş olsun şerbetli paşaya. heyecanla baktım geçmişe çıkıp çıkmadığı hakkında birşey yazmamışsın merak ettim. çıkmıştır inşallah.

asucum geçmiş olsun. ayakta çok kalma biraz uzan dinlen. birde yaptırabilirsen bir masöre masaj yaptır. ben alabalık yağıyla beş gün masaj yaptırdım bir daha sırt ağrısı çekmedim çok şükür.
canıımm sana bir özür borçluyum. bana kandilde mesaj göndermişsin ben akşam gördüm :KK17: çok üzüldüm.aslında kandilde mesajlara bakmıştım ama onu nasıl görmedim bilmiyorum. kumlada internet olmadığı için bütün gün çocuklar telefonumda oyun oynuyorlar. mesjları açmışlar herhalde ondan görmedim. akşam fazla mesajları silerken farkettim.ben mesaj atamıyorum ama arardım en azından. hakkını helal et

canım buralarda vişneler bitti onun için marketlerde yoktur sanırım. ben kumlaya gitmeden önce köye gittim kuzenim toplamış getirdi birazda kendiminkilerden topladım.biraz reçel, 17 şişe komposto yaptım.

esracım geçmiş olsun canım. geçmiş doğum gününde kutlu olsun . Allah sağlıklı, hayırlı uzun ömrler versin.

hoşgeldin sefa getirdin ablacıııımmm:KK16::KK16::KK16:

ben geldimmm....

çok geçmiş olsun canım hem olan olaya, hem sana.......
çocuklar işte yaaaa, bazen malesef düşünemiyolar yaptıklarının sonunu:KK43:
neyseki kaybolma durumu falan yokmuş canım çok şükür.
öptüm.

hoşgeldin tatlım sende bizim aramıza:KK34:

canım kusura bakma komşu kahveye çağırınca hemen çıkmak zorunda kalmıştım.....
yok kahvaltımı yapmıştım canım, ama komşudaki kahve uykumu açtı gerçekten.
öpüyorum.

hayırlısı ile amin inşaallah canım.....
sağol.

hoşgeldin sefa getirdin ablacıııımmm:KK16::KK16::KK16:

çok geçmiş olsun canım hem olan olaya, hem sana.......
çocuklar işte yaaaa, bazen malesef düşünemiyolar yaptıklarının sonunu:KK43:
neyseki kaybolma durumu falan yokmuş canım çok şükür.
öptüm.

hoşgeldin tatlım sende bizim aramıza:KK34:

sağol canım bende öptüm seniii.....:KK16:

bak sen bacaksıza yaa çocuk işte kendince oynuyor iyi korkutmuş seni :KK34: oda üzülmüş bidaha yapmaz artık akıllanmıştır

inşallah öyle olmuştur canım....vurmasam eyiydi ama o an onu hiç düşünecek durumda değildimm....

Geçmiş olsun kuzum gerçekten zor bi durum valla neyseki tatlıya bağlanmış afacanlar ya benim sıpada öle bi yere saklanır seslensende gık demez ne diyim tekrar geçmiş olsun canım benim :KK16::KK16::KK16:

sağol canım yaaa...:KK54:

kuzummm çocuktur işte oyun oynamak istemiş konuşmussun hal olmuş tabi seni o an düşünemiyorumm neyse ki tatlıya bağlanmış sonuu :KK9:

öyle canım oyun oynadı kendince ama daha öncede konuşmuştuk anlatmıştım üstüne böyle yapınca kötü oldum ama çocuk işte...Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin....

herkeslere selam.....

çok yakınım değil ama yakınım olan biri hastalanmış baya, acil ameliyat olacak yarın, şok oldum öğrenince:KK43:(((

üzülme canım evet her işin başı sağlık ama dua et Rabbim tez zamanda şifasını verir inşallah arkadaşının

yyaaa akşamları içimden bir canavar çıkıyor gündüz hiçbirşey yemedim akşam oldu coştum

eskiden ben de öyleydim gündüz gözün bişy de kalıyorsa göz hakkını al canım bi ısırık bi lokma yoksa birikip birikip akşama patlıyor ben öyle yapıyorum gördüm hiç dayanamıcaksam mutlaka alıyorum göz hakkımı :KK1:

sağol canım bende öptüm seniii.....:KK16:

inşallah öyle olmuştur canım....vurmasam eyiydi ama o an onu hiç düşünecek durumda değildimm....

sağol canım yaaa...:KK54:

öyle canım oyun oynadı kendince ama daha öncede konuşmuştuk anlatmıştım üstüne böyle yapınca kötü oldum ama çocuk işte...Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin....

Amin canım evlat sahibi olmak anne olmak bu dünyadaki en güzel duygu olsa gerek Rabbim seni ve aileni hep mutlu etsin huzurunuz mutluluğunuz hiç eksilmesinnn:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

herkeslere selam.....

geçmiş olsun meyracım Allah acil şifalar versin

geçen sene kursa gitmiştim arkadasım vardı ordan. aradım öyle bi iki lak lak edelim diye çokta kafadır hep şakalaşırdık bayadır görüşmüyorduk. neşeli neşeli konuşayım dedim babası vefat etmiş başımdan aşagı kaynar sular döküldü sanki. babasıda çok iyi biriydi. dükkanlarına giderdim hep köye cagrırdı gel fındık toplamaya diye. bu sene gideriz diye konusuyorduk kışın. şok oldum resmen nasıl neden diyede soramadım dilim tutuldu ya. büyüdükçe daha çok hisleri anlamaya başlıyorum ölüm nasıl bişey diye sorup duruyorum kendime zamansız, aniden. babam geldi aklıma bide. babamla 5 sene oldu görüşmeyeli. ne kadar kırgın olsada insan, Allah korusun bişey olsa göremedim onca zaman. kafam allak bullak oldu aptala döndüm.

X