- 22 Mayıs 2012
- 6.024
- 90
selamun aleyküm kızlaarr
ben düğünü yaptım geldim
inanılmaz sitresli bir düündü ama atlattık çok şükür.
sizler nasılsınız bugün buralardayım yarın kumlaya giderim herhalde ramazana kadar ordayım. yeğenimin ünideki arkadaşları geleceklermiş tatili ramazana kadar kumlada bizimle geçirmek istiyorlar. onlar kafeye gittikce bende size bakabilirim arada belki.
esracım geçmiş olsun canım. geçmiş doğum gününde kutlu olsun . Allah sağlıklı, hayırlı uzun ömrler versin.
canım dilerim seninde kocaman mutlu, huzurlu, sağlıklı bir ailen olur. çocukların, torunların sımsıkı birbirinize kenetlenirsinizSağol Dafi abla, amin inşallah
Ne özeniyorum sürekli düğün var aile kalabalık olunca :) bi dahakinde benim yerime de eğlenirsin inşallah. gerçi stresi de ayrı oluyor...
--------------
Kızlar Aynurla konuştum, hepinize selamı vardı. Adanaya geçmişler, yolculuk cumaya alınmış. fırsat bulursa yazacakmış...
canım dilerim seninde kocaman mutlu, huzurlu, sağlıklı bir ailen olur. çocukların, torunların sımsıkı birbirinize kenetlenirsiniz
bizim stresimiz düğünden değildi canım. hani olaylı bir gelin almıştık ya
bu gelinimizle olaylı gelinimiz kardeş torunları oluyorlar. olaylı dünürümüz bu düğünü fırsat bilip piskolejik savaşa girdi bizde ister istemez gerildik. yoksa düğünde herşey yolundaydı.
slm henüz tanışmadık ama tanışırızsigara konusu olunca dayanamadım atlıyım dedim
bende oğluşum dogdugundan beri içmiyorum yani 11 ay oldu iyi ki de bırakmısım çok mutluyum rahatım cidden
içerken öyle gelmiyodu yanı bırak felen dediklerinde ben seviyorum diyodum içten içe gıcık da gidiyodum
çokda içiyodum ben 1 paket rahat 2.ye bile geçtiğim oluyodu ama oğluma kıyamadım sezeryana girmedenki son gece
eşimle birlikte bıraktık çok şükür hiç de aramadık
Tanışırız tanışırızondan kolay ne var
Dur eccük kendimi tanıtayım
Adım banu, 33 yaşında biri 12.5 diğeri 2.5 yaşlarında iki cadının annesiyimİstanbuldayım ve evhanımıyım
Yaklaşık iki sene evvel bu yola baş koydum ve şu ana kadar toplamda 23 - 24 kilo falan verdimtabi başlangıç kilom maalesef çok yüksek olduğundan henüz insani boyutlara gelmedim hala yolum uzun ama azimliyim ve kesinlikle son hedefim olan 65 kiloya düşeceğim tabi sizlerinde desteği ile
memnun oldum tanıstıgımıza madem üle bende anlatam kendimi :)
bende 30 yaşındayım bi oğlum var 11 aylık evhanımıyım ımm başka neyim vaar heh bi de kilolarım olmaz olsun dediğim kilolarım var
ama vercem inş senınde dediğin gibi topiğin sayesinde gitcek bu kilolarAllah bağışlasın yavrularını
ben bu afacandan sonra hiiç ikinciye cesaret edemiycem sanırım epey yordu beni hala daha yoruyo
maşallahh bi de baya kilo vermişsin bunu başardıgına göre sen hedefine ulaşırsın azimlisin cidden
benimde epey yolum var inş ulaşırım hedefime bakalım bu cuma kara koyun akkoyun belli olcak
Selamlar herkese :)
Bugün hava esiyor biraz buralarda, iyi geldi vallahi.
Dışarı çıkacağım birazdan, banka işleri var gidicek paracıklarımRamazanı düşündükçe mutlu oluyorum vallahi, huzur doluyor içime. Eminim hepimize çok güzel şeyler getirecek bu güzel ay
Akşama da sporumu yapayım diyorum, özlemişim vallahi kan ter içinde kalmayıKasların acısını duymak nasıl keyif veriyor anlatamam :)
Tartım birkaç gündür beni sinir ediyo, hiç aşağı inmiyo ama kabızlık da dizboyu yine :26: Kayısı da hiç sevmiyorum ama yiyorum bakalım inşallah işe yarar :)
mehtabb çıkardım donumu taktım tacımı sağol kuzucumBebek istiyomuşsun bakıyım var mı ufukta evlilik falan? Bi düğün olsun da gidelim eğlenelim diyorum
inşallah barış meleğin boncuğu çıkmıştır artık :)
esracım iyi olmana çoook sevindim
ceco34 ablacımm (Adını bile bilmiyorum) Ne güzel süzülmüşsün, popon da birazcık erimiş. Kızın için de çok sevindim, annemler beni üzmemek adına çok karışmıyorlardı yediklerime, ama keşke senin annen gibi davransalardı bana bu kadar yüksek kilolara gelmeseydim. Çok takdir ettim anneanneyi, ellerinden öperim efendim
morali bozuk olan esracımm lütfen sıkma canını. her şey geçiyor, geriye bizde bıraktığı izler kalıyor. dua et, Rabbine sığın. her işte bir hayır vardır, çok acı verse de...
pomogranate yoğun günlerinde dirayet ve sabır diliyorum sana dakabızlık bizim yakamızı asla bırakmıcak heralde
tatile gidenlere, gezenlere, eğlenenlere ohh iyiki de gitmişsiniz, hep çok eğlenin diyorum. Darısı da benim başıma diyorum
Canım inşallah hepbirlikte çok güzel kilolar vereceğiz
Bak ben yeri geldiğinde aylarca gram kilo veremedim ama yinede pes etmediminan metabolizmam düzgün çalışmış olsaydı emin ol şu anda fıstık gibi olmuş olmam gerekiyordu neyse geç olsun ama güç olmasın
Ne olursa olsun pes etmiyoruz
Ben son 1 aydır sadece bir kere şu anki kilomun altını gördüm ama bir daha o olduolsun yinede inadım inat devam edeceğim inanıyourm ki Ramazanda kilo veremesemde ( almasam yine şanslı hissedeceğim kendimi ) Bayramdan sonra çok daha güzel bir enerjiyle kendimi sporuma verip çok güzel kilolar vereceğim ( Almanyaya annemlerin yanına gidince mecbur spor salonunu dondurdum eee birde Ramazan girecek diye o ayda dondurucağım mecbur ) o arada bünye biraz dinlenip bayram sonrası çok daha enerjik bir şekilde bayram sonrası için hazırlasın
Sağol Dafi abla, amin inşallah
Ne özeniyorum sürekli düğün var aile kalabalık olunca :) bi dahakinde benim yerime de eğlenirsin inşallah. gerçi stresi de ayrı oluyor...
--------------
Kızlar Aynurla konuştum, hepinize selamı vardı. Adanaya geçmişler, yolculuk cumaya alınmış. fırsat bulursa yazacakmış...
spor salonumuz yoksa leslie ablamız var cecoşum yaa leslie abla candır canandırAnammmmmmmmmmmmmm kız bende diyordum bu kız bir gitti pir gitti diye
Valla hep aklımdaydın inan bende seni gördüğüme çok sevindim
Sorma yaa anam tam gırtlaklanmalıktı o aneridi dediği oğlu hayvan gibi hatta benden kilolu öyle diyinede yok o baya bir erimişti de bir kaç gündür yine hafif düzenini bozdu demezmi dedim seni öldürürüm nasıl gülüyor
Dediğin gibi şımartmamak için öyle dedi herhalde
Ben önden koşturdukca ( yavaş yürümeyi beceremem de) yok yok kız kıçın baya gitmiş demeye başladı sonradan
Valla canım benimde senden farklı değil durumumkaç haftadır yine duraklama yaşıyorum ve bir türlü şu 96dan aşağısını göremedim
Şimdi birde Almanyaya gittim diye üyeliğimi mecbur bir ay dondurdum ( gelince kıza bakacak kimse yok malum büyük kızımı ananne yanında bıraktım 1 ay sonra gelecek) Eeee Ramazandada çok zor olucak ki salonun açık olup olmadığı bile daha belli değil :44: Anlıyacağın benim iş Ramazan sonrasına kaldı belki ondan sonra birden spora yüklenirsem çok daha güzel kilolar veririm diye düşünüyorum zaten Ağustos sonunda annemler Almanyaya dönmüş olucaklar ( bayrama yakın geliyorlar ) ondan sonra gerekirse her gün gidiceğim spor salonuna ki biraz hızlansın artık şu kilo verme olayıda yazın sonunda 8li rakamlarıda terk etmeme az kalmış olsun
amin canım sağol hayırlı bi damat gerisi gelir umarım artıkınbebek konusunda rabbim gönlüne göre versin inşaallah tatlım.
çaydanlığıda gelirsek; aaa ayıp ettin bulursam hediyem sana, söz:)))
ah bulsam hemen yapışırım gerçekten
hıı biliyorum orayı bi kere gittiydim milletin yediklerine bakınca dedim yok ben bunu yiyemem yaşasın çoban salatası lahmacun diyerek başka yere gitmiştim bide balık pek sevmiyorum kokusu baya rahatsız etmişti. yaaa bide tekrar mı davet ettiler "olduuuuuu canıımm bakarız" diyip kapasaydın suratlarına.Sağol Mehtapcım ya, valla geldi bu da başımıza. hem alışkın olmadığımız için hem de sıcaktan oldu sanırım. meşhur suşi zinciri var ya, sonu co ile bitiyor, onun altunizade şubesindeydik. aradım sordum başka vaka bildirilmediğini söylediler, tekrar davet ettiler :) bi de sanırım üzerine kahve soda falan içince de mide kaldırmıyormuş malesef. bi daha tövbe..
kolun incinmiş senin de, geçmiş olsun ya. bebeler öyle valla, birkaç saatte pestilini çıkarıyorlar insanın.
Sünnet dügününde erdem'le ilgilenmissin, Yinede güzel vakit gecirmissin anladigim kadar :) Bebek istedigine göre
Selamlar herkese :)
mehtabb çıkardım donumu taktım tacımı sağol kuzucumBebek istiyomuşsun bakıyım var mı ufukta evlilik falan? Bi düğün olsun da gidelim eğlenelim diyorum
zorlu felan ama bitti çok şükür ya. bizim bebekte ayın 8,nde 11 aylık olucak yakınlarmış demekkidüğünüde güzel bi şekilde atlatmıssınız oh bu haftasonu sana güzel geçti
bebiş konusuna gelince benımki 11 aylık dogdugundan beri uykusuzuuuummm en çok bu zorluyo beni
zorlukları cok ama tatlılıklarıda bi başka inş Rabbim sana ve tüm isteyenlere tez zamanda nasip eder
sağol ablacım canım beniiimm.. tavuk mu topladılarkarayiplerden dönmene sevindim canım . teyzene geçmiş olsun.kına gecenizde bayaa eğlenceli geçmiş. bizimkindede kızlar birşeyler yaptılar. kılıktan kılığa girmişler tavuk almaya geldiler. köyde ev ev gezip tavuk topladılar
eneee Mehtabb sen bekarmıydınbebek istiyorum felen diyince evli sandıydım
canım kolay gelsin, yoğunluk olmayınca yazmaman normal zaten. sıkma kendini...
ramazan gelene kadar ben de son aldıklarımı verebilsem keşke. tartılmaya korkuyorum artık
zorlu felan ama bitti çok şükür ya. bizim bebekte ayın 8,nde 11 aylık olucak yakınlarmış demekkiteyzemde öyle ya uykuyu unutmuş valla. iki gün güzel dünlendirdim onu ben ama anne yüreği işte dayanamıyor kalkıyor bakıyor uykulu aralarda amin inşallah rabbim hayırlısıyla nasip etsin
heee bekarım yaabebek istiyorum ama bekarım kocayımı istemeliydim ilk önce sankii
menumu yazayım sacma sapan bır sey ama olsun
sabah ac karnına 7 de ıkı bardak su
5 adet kuru kayısı
ıse gelınce acık sekersız cay
3 adet kuru kayısı, ıkı tane koyu taze erık, 500 ml ılık su, 8-9 adet kıraz
ogleden once 500 ml ılık su
oglen: 3 adet taze kayısı, 2 adet cevız, 8-9 adet kıraz
oglene kadar acıkmadım oyuzden kahvaltı dahıl bırsey yemedım dogru durust. oglen acıktım ama nohut yemegını yaglı gorunce ıcım bulandı yemek ıstemedım halen de yemedım.
500 ml ılık su ıctım, ıkı dılım normal ekmek, kavrulmus tuzsuz kayısı cekırdegı 9-10 adet.
aksam da evde kabak yemegım vardı onu yerım dıye dusunuyorum.
pek bişey yememişsin bugun durabilirsen böyle maşallah
su ve spor konusundada bravo valla
dururum sorun olmaz ben de vardır bıraz bu konuda manyaklık. ıstesem tok bıle yıyebılırım herseyı ama bazen de tamamen ıstahım kesıktır.
evde olsaydım yerdım gec saatte kahvaltı ve oglen hafıf bırseyler ama once acıkmama hıssı ardından yaglı yemek konusunda mıdemın bulanması olunca vazgectım metabolızmam calıssın dıye bırseyler yıyorum aksam da eve gıdınce yemek yerım artık.
tsk ederım darısı hepınızın basına. ben suya alıstım sızler de alısırsınız emınım kı. spor konusunda da metabolızmam cok kotu benım, oyuzden mecburen yuklenıyorum kendıme.