- 28 Temmuz 2012
- 1.230
- 3
Canimmm sendedemi panik atak vardi diyimilaci birakcagin icin cooook sevindim!!!
Benim esimdede var panik atak... o ilaci birakali 3ay falan oldu...
kac zamandir var sende bu panik atak? esimde 2008'den beri var...
çok teşekkür ederim canım, bende eşin adına sevindim gerçekten.
eşinede çok geçmiş olsun.
evet malesef bende de vardı diyim bende ozaman sanaDD
yaklaşık 6-7sene olmuştur bende bu hastalık çıkalı.....
ilaç kullanalıda 4sene oluyordur yaklaşık, sürekli iyi bir doktor ve aynı doktorumla iletişim içinde oldum hep.
benim doktorum tecrübeli ve konusunda uzman.
zor bi hastalık malesef....
ama dermansız değil asla....
hem madden hem manen bence devası var.
tabiki oldukça zorlandım bu hastalık ile bu 6-7senede, tahsilimi etkiledi benim.....
oysaki çok başarılı bi öğrenciydim, okumayıda çok istiyordum çocukluğumdan beri......
ama herşeye rağmen manen çok şey kazandırdı bana; bunun için şuan çok mutluyum.
bu rahatsızlıkta olanlar üzülmesinler; Allah sıkıntıyı sevdiğine verir bence, bence Allah var keder yok inşaallah.....
"Güllerin dikenler arasında yetiştiğine üzülmemeli insan;
Güllerin dikenler arasında yetiştiğine şükretmeli insan."
mesela bu hastalık bunu öğretti bana.......
Çok geçmiş olsun
iyi öğlenler fıstıklarımmm , ben geldiimm
11.40 - Annemle kurabiye yaptık, aslında bir tane yiyeyim ne olacak diye düşünüyordum ki bir kalıp margarin kattık
Ben de 2 keten tohumlu bisküviyle 1 bardak sütümü içtim.
Ay piştiler çok lezzetli gözüküyolar ama yemeyeceğim ne yapalım?
eşinede çok geçmiş olsun.
evet malesef bende de vardı diyim bende ozaman sanaDD
ilaç kullanalıda 4sene oluyordur yaklaşık, sürekli iyi bir doktor ve aynı doktorumla iletişim içinde oldum hep.
benim doktorum tecrübeli ve konusunda uzman.
zor bi hastalık malesef....
ama dermansız değil asla....
hem madden hem manen bence devası var.
tabiki oldukça zorlandım bu hastalık ile bu 6-7senede, tahsilimi etkiledi benim.....
oysaki çok başarılı bi öğrenciydim, okumayıda çok istiyordum çocukluğumdan beri......
ama herşeye rağmen manen çok şey kazandırdı bana; bunun için şuan çok mutluyum.
bu rahatsızlıkta olanlar üzülmesinler; Allah sıkıntıyı sevdiğine verir bence, bence Allah var keder yok inşaallah.....
"Güllerin dikenler arasında yetiştiğine üzülmemeli insan;
Güllerin dikenler arasında yetiştiğine şükretmeli insan."
Eki Görüntüle 743581
Bu resimdeki iki kadın yaklaşık aynı yaştadır. Boy vücut taramalarını göstermektedir. Sağdaki kadın 54 kg (120 lbs) ağırlığında iken Soldaki, 113 kg (250 lbs) ağırlığındadır. Birikmiş yağ dokusu ikisi arasındaki tek fark değildr. Obez kadında genişlemiş kalp ve ciğerler görülmektedir.
Obezite bir hastalıkdır.
afferim kiz helal olsun! Ogleden sonra ara ögün olarak ye bence 1tane :)
O hastaligi yasayan icin ne kadar zorsa es icinde bir o kadar zor oluyor... bizim yasadigimiz SIKINtilari bir allah biliyor birde esimle ben... Cevremizdeki kimse esimin bu rahatsizligina inanmadi ve üstelik dalga bile gectiler, hatta numaraci bile dediler... O inanmayanlara dalga gecenlerede daha beterini verdi allahim... ve malesefki vermeye devam ediyor...
Ya inanirmisin esim sokaga yanliz cikamiyordu korkuyordu ya... birden o gecirdigimiz cok kötü ilk 2yil geldi aklima. sonrasinda hastaliga alistik ve daha kolay oldu bizim icin.
ayyyyy neyseeee sende sonunda atlatmissin... bundan sonra hic birseyi kafaya takma!!! derler ya "Dünyanin kahrini cekecegime deli olurum dünya benim kahrimi ceksin"
(bu tarz birseydi)
ayyyy coook igrencmisim :S insallah zayiflayip saglikli olacagizzzz
ben senin tüm söylediklerini çok iyi anlıyorum canım.....
Anliycagini tahmin ettigim icin o kadar uzun yazdim zaten canim
Her zamanki dedigim sey su allahim kimseye panik atagi yasatmasin düsmanima dahi yasatmasin...
Insallah sende esimde, iyilesmis olan diger hastalarda bir daha o kötü dönemlerine dönmezler.... Aminnn
Eeeee ben bu yaz hep buralardayim, tatile falan gittigim yok... hava güzel oldukca plaja giderim.
Cuma cumartesi pazar, pek ugriyamam belki cünki bizim oturdugumuz sehirin festivali var. Her sene haziran sonu olur. Burdaki oturanlar ben dahil sabirsizlikla bekleriz :))
50'000kisilik sehir sokaklarda oluyor birde 50'000e yakin ziyaretci oluyor. igne atsan dusmiycek sekilde sokaklarda stantlar eglenceler falan :)
Cumartesi aksami kizi annaneye birakcaz sabaha kadar gezicez esimle :)
Ayni anda bol bol yürüyüs yapmis olcam bu hafta sonu, Gerci rejim birazcik bozulcak ama olsun sadece 1ögün bozarim :)
amin inşaallah canım.
:)))
senede bir festival için rejim bozmaktan bişey çıkmaz canım bence:)))
boz gitsinDD
Sen de hoşgeldiin
Hayırlı olsun. Ben de 107 kilo bir şişkoceğizim. Deniz olayı yoksa yine iyi. Ben yüzmeyi de bilmiyorum,bir de bu kilo, o denizde debelenen halim falan, ıy.
ah ahhh bir gün anlatırım canım ama kafanı şişirmek istemem zira meseleler dizilere konu olur :)
çok teşekkür ederim bitanem, bende gastrit varda arada bi artıyo canım oyüzdendi.
aferiiiiiim
süpermişDD
sabah sabah somurtgan olan yüzümü güldürdün biliyonmu:)
teşekkürler....
hayırlı uzun yaşa emi sen.......
Çok sagol canım amin inşallah benim oğlum 21 aylık bence şimdiden yaptır ayaklanınca iyice zor oluyo ama çok şükür atlattık sayılır bugünde geçerse iyice rahat ederiz inşallah bence biran önce yaptır
Kucuk ama maşallah çok fena gören inanmıyo yaşına çok hareketli ve zeki gerçi şimdinin bütün çocukları öle maşallahayyyyyyy cok kucukmus sızın oglussssssssss
ya acısı olunca ınsan daha cok uzulur elbet. ınsaallah hemencecık gecer agrıları da.
kucuk bır kuzuymus daha yazıkkkkkkk
amın tsk ederım ALLAH razı olsun duanız dılegınız ıcın.
Nevinim menün gayet güzel görünüyoherkese günaydın...
Meyracım evlilik yıldönümünüzmüş.. Allah nice uzun seneler geçirmeyi nasib etsin size ve tüm sevenlere...
Sabah sabah piştim sıcaktan...dün akşamda şeytanın bacağına bi tekme attım 1 saat yürüdüm. ama ayaklarım ağrıyor ya kızlar ben kendimi taşıyamıyorum artık dün iş çıkışı işlerim vardı 2 saat dolandım koptu ayaklarım...topuklarım sızlıyor size de oluyor mu yoksa ben topuk dikenimi oldum...
dünkü menüm
sabah
domates salatalık
2 dilim tam buğday
2 kk peynir
ara
sanırım yok
öğle
(ara yapmadığım için artan iştahla 1 dilim kek)
domates
1 kk peynir
ara
5 çilek+4 ceviz
akşam
3 minik köfte
koca bir bardak cacık
yarım dilim çavdar ekmek
2 dilim karpuz....
yürüyüşe gittik dönüşte eltimgillere gittik orda ben sadece şekersiz çay içtim akşamdan memnunum...
aslında dolaptaki magnum kafamı kurcalarken hadi dedim yürü en iyisi...
Meyra kuzum ilacı bırakma kararına çok sevindim inşallah doktorunda seni destekler rahat edersin bundan sonra öpüyorumkızlar size güzel bi haberim var:)
artık panik-atak ilaçlarımı bırakabilirim gibime geliyo, ve artık ilaçlarımı bırakmak istediğimi doktoruma söylemeye ve bir adım atmaya karar verdim.
yarın doktoruma randevu alıcam birazdan, ve yarın bu konuyu kendisiyle görüşcem, inşaallah doktorumda beni onaylar aksi bişey söylemez:18::18:
çünkü bazen doktorumun ne diyeceğini hiç kestiremiyorum.....
bilgim yetmiyo yani onun fikirlerine.......
inşaallah yarın o da beni onaylar ve artık yarın bi adam atarım artık bu ilaç bırakma konumda.....
bunu çok istiyorum.........
kaç senedir içiyorum bu ilaçları.....
bakalım yarın ola, hayır ola inşaallah......
bunu sizinlede paylaşmak istedim.......
Aynurum bu nasıl bişey ya malesef biz böleyiz işte inşallah sağlıklı bi hale gelebiliriz hayırlısıylaEki Görüntüle 743581
Bu resimdeki iki kadın yaklaşık aynı yaştadır. Boy vücut taramalarını göstermektedir. Sağdaki kadın 54 kg (120 lbs) ağırlığında iken Soldaki, 113 kg (250 lbs) ağırlığındadır. Birikmiş yağ dokusu ikisi arasındaki tek fark değildr. Obez kadında genişlemiş kalp ve ciğerler görülmektedir.
Obezite bir hastalıkdır.
kızlar size güzel bi haberim var:)
artık panik-atak ilaçlarımı bırakabilirim gibime geliyo, ve artık ilaçlarımı bırakmak istediğimi doktoruma söylemeye ve bir adım atmaya karar verdim.
yarın doktoruma randevu alıcam birazdan, ve yarın bu konuyu kendisiyle görüşcem, inşaallah doktorumda beni onaylar aksi bişey söylemez:18::18:
çünkü bazen doktorumun ne diyeceğini hiç kestiremiyorum.....
bilgim yetmiyo yani onun fikirlerine.......
inşaallah yarın o da beni onaylar ve artık yarın bi adam atarım artık bu ilaç bırakma konumda.....
bunu çok istiyorum.........
kaç senedir içiyorum bu ilaçları.....
bakalım yarın ola, hayır ola inşaallah......
bunu sizinlede paylaşmak istedim.......
11.40 - Annemle kurabiye yaptık, aslında bir tane yiyeyim ne olacak diye düşünüyordum ki bir kalıp margarin kattık
Ben de 2 keten tohumlu bisküviyle 1 bardak sütümü içtim.
Ay piştiler çok lezzetli gözüküyolar ama yemeyeceğim ne yapalım?
Eki Görüntüle 743581
Obezite bir hastalıkdır.
iyi öğlenler fıstıklarımmm , ben geldiimm
çamaşır makinesi yıkamayı bitirsin diye bekliyorum şuan, çamaşırı asıp biraz uyuyacam bende.....
sersem gibiyim şuan çünkü.
heralde bi 10dkdan biter.
herkesleri öptüm, ben kaçar:)
su konusunu kime danışcaz bende bilmiyorum ama bu bi diyesten olabilir belki canım???
Evet:)
eşinle hemşeriyiz:)
sen nerelisin peki canım?
Amin.
Sağolasın canım benimmmm:))
Eşinede çok geçmiş olsun.
Evet malesef bende de vardı diyim bende ozaman sana:ddd
Ilaç kullanalıda 4sene oluyordur yaklaşık, sürekli iyi bir doktor ve aynı doktorumla iletişim içinde oldum hep.
Benim doktorum tecrübeli ve konusunda uzman.
Zor bi hastalık malesef....
Ama dermansız değil asla....
Hem madden hem manen bence devası var.
Tabiki oldukça zorlandım bu hastalık ile bu 6-7senede, tahsilimi etkiledi benim.....
Oysaki çok başarılı bi öğrenciydim, okumayıda çok istiyordum çocukluğumdan beri......
Ama herşeye rağmen manen çok şey kazandırdı bana; bunun için şuan çok mutluyum.
Bu rahatsızlıkta olanlar üzülmesinler; allah sıkıntıyı sevdiğine verir bence, bence allah var keder yok inşaallah.....
"güllerin dikenler arasında yetiştiğine üzülmemeli insan;
güllerin dikenler arasında yetiştiğine şükretmeli insan."