Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Eşim Kur'an öğretiyor kızım da bu sene nasip olursa imam hatipe başlayacak ilerletmesi gerekiyor o yüzden canım
Sen de öğrenirsin istedikten sonra canım
Günümüz güzel geçti akşama kadar oturduk muhabbet ettik yedik içtik de tabii
Eve gelince de balkonları yıkadım çamaşırları astım sade kahvemi içtim oturuyorum balkonda
Yarın tartı günü ama hiç iddiam yok hatta listelerden çıkmayı bile düşünüyorum sanırım bir süre olduğum kiloda kalmak yetecekbana
Spor listesini de elizcim yapmaya devam ederse sevinirim
Sizin azminiz bizi de olumlu etkiler beli zamanla
Ama buralardayım bir yere gitmiyorum tabii ki

aynen valla ben çok sevdim ilk gün yarım saat yapmıştım ama bugün full yaptım :))) ohh çok da güzel oldu bacımm sarılakta işte ben de o simgeler çıkmıyor altta yeni olduğumdan olabilir mi ?

yok bacım çıkmıyor ki anlamadım bende ???

ben yay burcuyum aralık doğumluyum yoksam bana bir burç yorumumu yapacannn

yuppiiiii :119:

sanırım oldu küçük bir ayar yapmam gerekiyormuş içimden geldi hepinize sarılayımm

sağol cnm benimmm bugun spor olaraktan pazara gittim ama o da spor yani o kadar yürü dolaş eve gel yerleştir
bugun 4. gün iyi gidiyo şimdilik inş hep birlikte sonu güzel olcak eşim şimdiden farketti diyo o öyle diyosa iyidir ne demişler ben bilmem beyim bilir

yediğin içtiğin senin olsun gördüklerini anlat diyemiycem yediklerini anlat bakem

kızlar yarın cumaymış ????????

güzel güzel eksilerinizi göreyimmm inşallah :)

ama benn yeni başladııım cumamı tartı günü yani ben öteki cuma söyliyim ozaman bugun regl de oldum zati

ohh döktür mis gibi hepimizin yerine at göbecikleri

esraammm sonunda sarılabildik çok sevindim

asuman ablacım tabiki yaparım listeyi yarın.
ne güzel eşin Kur'an öğretiyormuş. Ben de kendi kendime öğrenmeye çalışıyorum
Bu yaştan sonra bilemiyorum nereye gidip, kimden öğrenebilirim

Herkes nasıl acabaa? İyi misiniz canım topik kardeşlerim

Uzun suredır gormedıgım akrabalarımdı cok cok cok yorulmama degdı ama kafa dagıttım gelen mısafırlerımızden bır kız 85 kılodan 65 dusmuss cok guzel gorunuyordu dedıgı tek sey ırade ve spor oyle vermıs kılolarını darısı bızım basımıza :)

Evet kuzummm :)
Bu arada ılk kez telden gırdım umarım olmstur :)

ben geldiim canlarıımm

son zamanlarda ihmal ettim topikceğizimii , ama malumunuz ortalama yükseltme sınavları , gidişe hazırlık , dip köşe bucak temizlik derken canım çıktı haaa

bizz 7 yada 8 temmuzu bekliyorduk gitmek için , bugün haber geldi Çarşamba saat00 Adana Şakirpaşa havaalanından uçuyoruz ,ayyy acaip garip bi hallere girdimmm , elim aağıma dolaştı bi anda, hazır değilim ,ooyhh daha memlekete bile gitmedik ,yarın son sınav var , herşey çok hızlı gelişiyoorrr ......

bende durumlar bu , geri sayım başlasıınnnnnn SSOOOONNNNN 6 hatta 5 gün 22 saat

İyi akşamlar
Elizcim liste işi sende o zaman canım çok teşekkür ederimKur'an için yakınınızda Kur'an kursu varsa gidebilirsin canım yaş sınırı yok kısa zamanda öğrenirsin zaten
Aynurum geri sayım başladı demek çok heyecanlı çok güzel darısı bizlere inşallah dualarınatalibiz gitmeden telefonla görüşürüz inşallah özel dua isterim hem:)

ay ne güzel bir heyecan...
iki ayağın bir pabuca girmiştir ama olsun yaa sonucu çok güzel. Çok anlamlı
Adına çok seviniyorum çok

var olup olmadığını bilmiyorum aslında. araştırsam ne güzel olur.
ramazanda gider gelir öğrenirim inşallh :)

evet Asum geri sayım başladı , hazırlanmaya çalışıyom bakalım hayırlısı

seni unuturmuyum hiçç canımm

Elizimm sağol canımmm , evet çok güzel bir heecanın içindeyim , düşündükçe nefres alış-verişim değişiooo

seninde herşey gönlünce olsun canımm ,bak ne güzel kuranınıda öğreniyormuşsun , MAŞALLAH sana

Yakınınızdaki camilere sorabilirsin canım yardımcı olurlar
Sen Ankaradaydın yanlış hatırlamıyorsam hangi semttesin acaba

Bu haftakı son menum
Sabah ac karnını bır bardak ılık su
Bır zeytın
Ikı uc dılım yumurta
2 kucuk dıılım peynır
Domates salata (mısafırlere oyle guzel bı sofra hazırladım kı ama ben yemedım
Oglen
Bır baget haslama

Aksam
Bır kase yayla corbası

Ara ogun
5 adet kuru kayısı
Form cayım
10 adet fındık

Yaklasık bır saat spor yaptım ve uc lıtreye yakın da su ıctım bugunu de boyle kapatalım bakalım sabah nolcak :)))))))))

amin canımm inşallah öğrenebilirim :)
Yakınınızdaki camilere sorabilirsin canım yardımcı olurlar
Sen Ankaradaydın yanlış hatırlamıyorsam hangi semttesin acaba
ankara'da batıkentteyim canım :)
sorucam en kısa zamanda, teşekkür ederim yardımın için
yarın tartı günüüüü ve ben kesin çok az verdim gram falan

bakalım tatlım belki de tahminimizden çok vermişizdir :)
canın sıkılmış, niye bakalım sen anlat bi de

Ayy ben ne çok yiyomuşum. Moralim bozuldu listeni görünce. Püüh bir de 107 olacaksın
MAŞALLAH, yaş boy ne acaba?

Bizde leslie sansone ablayi cook severiz :) Cogumuz yapariz :) Bende yapiyorum...

ayyyy canim ben bile heycanlandim :) Demek erkenden gidiceksiniz cok guzelmis :)

benim eşim gece çalışıyo o işe gitti yalnızım evde o yüzden canım sıkılıyo senin kilo durumun ne vermişmisindir ? inş vermişsindir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…