- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.062
sana da hayırlı sabahlar
aynen erken kalkmak guzel oluyor ama nezaman tatıl gunumde olsun uyumak ıstıyorum ben de hem erken kalkmak hem uykuyu sevenlerdenım :)))) erken kalkınca gun ınsana kalıyor dolu dolu gecıyor aslında
maasallah aıle boyu kuran ogrenıyorsunuz sanırım, ALLAH kabul etsın. bu yıl zamanı olursa hem benım hem esımın ıftardan sonra bana bıraz bıraz ogretsın ıstıyorum bu yıl hem namaz hem kuran konusunda yenıden eskı heevsım geldı ıkı uc yıldır cok cok uzaklasmıstım herseyden.
guzel eglencelı bır gun olacak anlasılan. ıyı eglenceler hepınıze.
tsk ederım ALLAH razı olsun dua ve dılegın ıcın.
biz annemle yapıyoruz canım ara ara :) iyi ve kolay bir program ama etkili de aynı zamanda :)tüm vücudu da güzel güzel çalıştırıyor aynı zamanda, o açıdan seviyorum :)
yazdıklarımızın hemen altında o sarılanlar, öpüşenler var canım ordan tıklayıp yapıyoruz.
Gel sarılalım
ve aleyküm selam dafi ablacım.....
hoşgeldin....
iyi sayılmam diyince korkuttun bi an beni inan, çok mühim bişey var zannettim, çok şükürki değilmiş!
verirsin ablacım tekrar sen azmedip, oyüzden sıkma bence canını ablacım sen......
koşturmalarında kolay gelsin....
bende seni çok öpüyorum, özledik seni.....
kendine iyi bak, görüşürüz......
çok teşekkür ederim canım benim.......
:))) inşaallah......
bu hafta 4gün boyunca yüksek dozda yemenin verdiği mantıkla ben kendimden bu hafta hiç ümitli değilim malesef
he heee birde tartı beni şaşırtır - gösterirmiş banaDD
yazı yazdığımız bölüm varya konu cevaplarken; hıh hemen onun altında yüz ifadeleri var, onların hangisine fare yardımı ile tıklarsan o yazı yazdığımız yere direk geçer 1tane, ve birde şunuda unutma ifadeyi tıkladınmı direk seni sayfanın sonuna atıyo sistem nedense(birde böyle bi durum var, bu dediğimi ilerde anlarsın galiba şuan anlamasanda canım).
senin burcun ne?
Meyraaaaaa canımmm evlilik yıldönümün kutlu olsun :)
ayrıca geçmiş olsun umarım rabbim şifasını ömür boyu senden esirgemez :) sağlık en önemli şey çünkü kendine çok dikkat emi kuzummm :) ayrıca güzel dileklerin için de teşekkür ederim :) mucksssss
Nilceeeeeeeeeee kuzuuumm
menünü gördüm ilk günlere göre bayaa bi gelişme var :) beğendimm
misafirlerimiz sabah 11 de gitti vee bende işe gittim moralim bozuktu geri eve geldim odaya girdim biraz uzandımm şimdi kalktım çay içip spor yapayım elim hiçbişeye gitmiyor ama sonrada duşa girerimmm menümü akşam yazıcammm :)
kızlar yarın cumaymış ????????
güzel güzel eksilerinizi göreyimmm inşallah :)
tamamen geçeni bende görmedim azaldıgını gördüm ama. ben kozmetikte çalısırken kakao kremini kullananlar vardı. azaldıgına bizzat şahidim. hamile kişiler dogumda çatlak olmasın diye dogumdan önce kullanıyorlardı onlardada çatlak vs olmadı. bende 1 ay kadar kullandım biraz azalır gibi oldu ama sonra bıraktım niyeyse. üşengeçlik iştekako kremi pahalı bişeyde değil. 3-5 lira fiyatları. bebak acı badem sütününde azalttiıgını duymuştum ama denemedim hiç birde biberiye yağı duydum. topiklerde bilgiler var birde oralardan bak istersen. vaktim olsa bakcamda kınaya gitcem hazırlanıyoruz
kaynanaaatörüm efemim
canım benim umarım bırakırsın. ama direk bıraktırmıyor doktorlar. yavaş yavaş doz azaltıyorsun diye biliyorum. benim kardeşimde kullanıyordu hatırlarsan o öyle bırakıyor. yavaş yavaş doz azaltıyorlar şimdi. Allaha şükür iyide bu aralar sorunsuz.
yime yimeeeeeeeeeeeeeee
dafi ablaaaaaaaaaaaaaamm sultanıııııımmmm hatunummmmmben geldim beeeeeeeeenn hasretine dayanamadummm çok mu yoruyorlar seni oyy kıyamam sanaaa beeenn. gene maşallah düğünler dernekler Allah tamamına erdirsin mutlu etsin. hayırlı olsun ..
SELAM HATUNCUKLARIM,
misafir gelen giden vs eksik olmuyor kına var bugün. ya sünnetin kınası mı olur ben ilk defa bu sene rastladım. hadi madem var eline niye yakıyoruzsünnet yani buu
teyzemler gelcek diye bekliyorum bi yandanda. ne giycegime hala karar veremedim offff!!! zayıflamam lazım beeeee bu ne ya hiçbişe güzel olmuyor
neyse kaçıyorum ben giremem belki yarın
YENA ABLA Yarın giremeyebilirim yada ge gelebilirsem anca.. kilo aynı: 92,5 geçen haftada aynıydım ben sanırsam
neyse almayakta kalsın aynı
sporum yok torpil yaparsanız hayır dememhem bugün kına kalkcam oynucam bissürü bissürü onlarıda hesaba katalım
hepinizi öpüyorum hoşçakalıınnnn
yediğin içtiğin senin olsun gördüklerini anlat diyemiycem yediklerini anlat bakem
ama benn yeni başladııım cumamı tartı günü yani ben öteki cuma söyliyim ozaman bugun regl de oldum zati
ohh döktür mis gibi hepimizin yerine at göbecikleri
esraammm sonunda sarılabildik çok sevindim
asuman ablacım tabiki yaparım listeyi yarın.
ne güzel eşin Kur'an öğretiyormuş. Ben de kendi kendime öğrenmeye çalışıyorum
Bu yaştan sonra bilemiyorum nereye gidip, kimden öğrenebilirim
Herkes nasıl acabaa? İyi misiniz canım topik kardeşlerim
ben geldiim canlarıımm
son zamanlarda ihmal ettim topikceğizimii , ama malumunuz ortalama yükseltme sınavları , gidişe hazırlık , dip köşe bucak temizlik derken canım çıktı haaa
bizz 7 yada 8 temmuzu bekliyorduk gitmek için , bugün haber geldi Çarşamba saat00 Adana Şakirpaşa havaalanından uçuyoruz ,ayyy acaip garip bi hallere girdimmm , elim aağıma dolaştı bi anda, hazır değilim ,ooyhh daha memlekete bile gitmedik ,yarın son sınav var , herşey çok hızlı gelişiyoorrr ......
bende durumlar bu , geri sayım başlasıınnnnnn SSOOOONNNNN 6 hatta 5 gün 22 saat
İyi akşamlar
Elizcim liste işi sende o zaman canım çok teşekkür ederimKur'an için yakınınızda Kur'an kursu varsa gidebilirsin canım yaş sınırı yok kısa zamanda öğrenirsin zaten
Aynurum geri sayım başladı demek çok heyecanlı çok güzel darısı bizlere inşallah dualarınatalibiz gitmeden telefonla görüşürüz inşallah özel dua isterim hem:)
İyi akşamlar
Elizcim liste işi sende o zaman canım çok teşekkür ederimKur'an için yakınınızda Kur'an kursu varsa gidebilirsin canım yaş sınırı yok kısa zamanda öğrenirsin zaten
Aynurum geri sayım başladı demek çok heyecanlı çok güzel darısı bizlere inşallah dualarınatalibiz gitmeden telefonla görüşürüz inşallah özel dua isterim hem:)
ay ne güzel bir heyecan...
iki ayağın bir pabuca girmiştir ama olsun yaa sonucu çok güzel. Çok anlamlı
Adına çok seviniyorum çok
var olup olmadığını bilmiyorum aslında. araştırsam ne güzel olur.
ramazanda gider gelir öğrenirim inşallh :)
ay ne güzel bir heyecan...
iki ayağın bir pabuca girmiştir ama olsun yaa sonucu çok güzel. Çok anlamlı
Adına çok seviniyorum çok
var olup olmadığını bilmiyorum aslında. araştırsam ne güzel olur.
ramazanda gider gelir öğrenirim inşallh :)
Elizimm sağol canımmm , evet çok güzel bir heecanın içindeyim , düşündükçe nefres alış-verişim değişiooo
seninde herşey gönlünce olsun canımm ,bak ne güzel kuranınıda öğreniyormuşsun , MAŞALLAH sana
ankara'da batıkentteyim canım :)Yakınınızdaki camilere sorabilirsin canım yardımcı olurlar
Sen Ankaradaydın yanlış hatırlamıyorsam hangi semttesin acaba
yarın tartı günüüüü ve ben kesin çok az verdim gram falan
Bu haftakı son menum
Sabah ac karnını bır bardak ılık su
Bır zeytın
Ikı uc dılım yumurta
2 kucuk dıılım peynır
Domates salata (mısafırlere oyle guzel bı sofra hazırladım kı ama ben yemedım
Oglen
Bır baget haslama
Aksam
Bır kase yayla corbası
Ara ogun
5 adet kuru kayısı
Form cayım
10 adet fındık
Yaklasık bır saat spor yaptım ve uc lıtreye yakın da su ıctım bugunu de boyle kapatalım bakalım sabah nolcak :)))))))))
kızlar link atıcam bu spordan yapan var mı ?? ben yapıyorum çok faydalı valla sırıksıklam oluyorum ama değiyorr :) ikinci kez yaptımm gayet iyi geldi zaten adını da burda duymuştum :) leslie sansone :)
Exercise TV / Start walking at home 3 miles with Leslie Sansone - YouTube
soru : ben niyee sizin gibi gülücük sarılma öpme yapamıyorum ki ??? siz nasıl yapıyosunuz ?
ben geldiim canlarıımm
son zamanlarda ihmal ettim topikceğizimii , ama malumunuz ortalama yükseltme sınavları , gidişe hazırlık , dip köşe bucak temizlik derken canım çıktı haaa
bizz 7 yada 8 temmuzu bekliyorduk gitmek için , bugün haber geldi Çarşamba saat00 Adana Şakirpaşa havaalanından uçuyoruz ,ayyy acaip garip bi hallere girdimmm , elim aağıma dolaştı bi anda, hazır değilim ,ooyhh daha memlekete bile gitmedik ,yarın son sınav var , herşey çok hızlı gelişiyoorrr ......
bende durumlar bu , geri sayım başlasıınnnnnn SSOOOONNNNN 6 hatta 5 gün 22 saat
amin canımm inşallah öğrenebilirim :)
ankara'da batıkentteyim canım :)
sorucam en kısa zamanda, teşekkür ederim yardımın için
bakalım tatlım belki de tahminimizden çok vermişizdir :)
canın sıkılmış, niye bakalım sen anlat bi de