Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar size güzel bi haberim var:)
artık panik-atak ilaçlarımı bırakabilirim gibime geliyo, ve artık ilaçlarımı bırakmak istediğimi doktoruma söylemeye ve bir adım atmaya karar verdim.
Yarın doktoruma randevu alıcam birazdan, ve yarın bu konuyu kendisiyle görüşcem, inşaallah doktorumda beni onaylar aksi bişey söylemez:18::18:
çünkü bazen doktorumun ne diyeceğini hiç kestiremiyorum.....
Bilgim yetmiyo yani onun fikirlerine.......
Inşaallah yarın o da beni onaylar ve artık yarın bi adam atarım artık bu ilaç bırakma konumda.....
Bunu çok istiyorum.........
Kaç senedir içiyorum bu ilaçları.....
Bakalım yarın ola, hayır ola inşaallah......:nazar::nazar::nazar:
Bunu sizinlede paylaşmak istedim.......

ben de yaklasık 20 gundur antıdepresan kullanıyorum aslında daha erken adım atmalıydım faydasını gormeye basladım daha sakınım, ısyerınde tepkılerım daha yumusak. Esım uzdugunde eskısı kadar kırılmai uzulme kın tutma ozellıklerım olmamaya basladı ılk kotu bıtınce gel dedı. Sanırım 6 ay kullanacagım sımdılık planı oyle doktorun.

Cok guzel bır adım atmıssın ben de zayıfladıkca kendı kendıme deneme yapmayı dusunuyorum menopoz ıcın kullandıgım hapımı bırakıp normal sekılde regl olabılecek mıyım denemek ıstıyorum sımdı denesem vududun duzenı bozulur regl zamanında olamazsam da odem olur dıye denemıyorummm

afferim kiz helal olsun! Ogleden sonra ara ögün olarak ye bence 1tane :)

o hastaligi yasayan icin ne kadar zorsa es icinde bir o kadar zor oluyor... Bizim yasadigimiz sıkıntilari bir allah biliyor birde esimle ben... Cevremizdeki kimse esimin bu rahatsizligina inanmadi ve üstelik dalga bile gectiler, hatta numaraci bile dediler... O inanmayanlara dalga gecenlerede daha beterini verdi allahim... Ve malesefki vermeye devam ediyor...

Ya inanirmisin esim sokaga yanliz cikamiyordu korkuyordu ya... Birden o gecirdigimiz cok kötü ilk 2yil geldi aklima. Sonrasinda hastaliga alistik ve daha kolay oldu bizim icin.

Ayyyyy neyseeee sende sonunda atlatmissin... Bundan sonra hic birseyi kafaya takma!!! Derler ya "dünyanin kahrini cekecegime deli olurum dünya benim kahrimi ceksin"
(bu tarz birseydi :p )

ayyyy coook igrencmisim :s insallah zayiflayip saglikli olacagizzzz

sıze de cok gecmıs olsun baya sıkıntılı bır boyuttaymıs sızınkı. Benım esımınkı hafıfmıs demekkı. ıbadetlerını yapan ve olum korkusu hıc olmayan bırı olmasına ragmen olum korkusuna kapılmıs bırkeresınde yuırtdısındayken. Nefes alamıyordum sandım dedı, bırkac kez daha tekrar edınce doktora gıttı ama sukur bır sıkıntı yok suan. Sanırım ıs yogunlugu vs etkıledı onu o donem bılemıyorum

kucuk ama maşallah çok fena gören inanmıyo yaşına çok hareketli ve zeki gerçi şimdinin bütün çocukları öle maşallah :KK34::KK34:

Nevinim menün gayet güzel görünüyo
dondurma sınavın için tebrik ederim ayrıca:KK9::KK9::KK9:

Meyra kuzum ilacı bırakma kararına çok sevindim inşallah doktorunda seni destekler rahat edersin bundan sonra öpüyorum :KK54::KK54:

Aynurum bu nasıl bişey ya malesef biz böleyiz işte inşallah sağlıklı bi hale gelebiliriz hayırlısıyla :KK50::KK50::KK50:

maasallah allah nazardan korusun ınsaallah damatlıgını da gorursunnnnnnn

dedıgın gıbı sımdıkıler cok afacan. Anneannem doıyor kı cocuk 7 yasındayken kasıgını agzına goturmeyı bılmezdı eskıden dıyor. Bebek 40 gun gozunu acmazmıs eskıden mesela. Sımdı dogdugu an acıyor bır haftalıkken ınsanın elını bıle gozuyle takıp edebılıyor valla

güya makine yıkamayı bitirince çamaşırları asacak sonrada gidip yatcaktım biraz, ama olmadı.....:KK37::KK37:
bizim pencerelere tel takılıcakta, onun ölçüsünü almaya usta gelcekti, haber geldi birazdan gelcekmiş onu bekledim mecbur, daha gelmedi ama gelmek üzere.
ben kaçıyım artık öpüyorum:KK54:

slmm millet :KK3::KK3: afacanı uyuttum tıkındım geldim :KK56:

şuana kadar yediklerim;

sabah: kk peynir, 1 domates, 2 yeşil 2 siyah zeytin
öğlen : 5 kaşık yağsız makarna, 2 kaşık yogurt
su : 1 lt oldu

bi geçmişe bakam ne anlatmıssınız :KK55:

afiyet olsun canım:)

cnm evlilik yıl dönümünüz kutlu mutlu olsun nice güzel yıllar sizinle olsun :KK16::KK16::KK54:

inşaallah.
çok sağol canım benim......

ben de yaklasık 20 gundur antıdepresan kullanıyorum aslında daha erken adım atmalıydım faydasını gormeye basladım daha sakınım, ısyerınde tepkılerım daha yumusak. Esım uzdugunde eskısı kadar kırılmai uzulme kın tutma ozellıklerım olmamaya basladı ılk kotu bıtınce gel dedı. Sanırım 6 ay kullanacagım sımdılık planı oyle doktorun.

Cok guzel bır adım atmıssın ben de zayıfladıkca kendı kendıme deneme yapmayı dusunuyorum menopoz ıcın kullandıgım hapımı bırakıp normal sekılde regl olabılecek mıyım denemek ıstıyorum sımdı denesem vududun duzenı bozulur regl zamanında olamazsam da odem olur dıye denemıyorummm

Rabbim inşaallah gönlüne göre verir canım.....
AMİN

eşinede sanada çok çok geçmiş olsun canım.....
tabi bence ilaç tedavisi zamanla; kişinin daha net, daha güzel düşünmesine vesile olur, ve daha kontrollü olur kişi.

sıze de cok gecmıs olsun baya sıkıntılı bır boyuttaymıs sızınkı. Benım esımınkı hafıfmıs demekkı. ıbadetlerını yapan ve olum korkusu hıc olmayan bırı olmasına ragmen olum korkusuna kapılmıs bırkeresınde yuırtdısındayken. Nefes alamıyordum sandım dedı, bırkac kez daha tekrar edınce doktora gıttı ama sukur bır sıkıntı yok suan. Sanırım ıs yogunlugu vs etkıledı onu o donem bılemıyorum

senin esinede gecmis olsun... sende ilac kullaniyormussun sanada gecmis olsun canim...

Vallahi benim esiminki doktorun suana kadar gördügü en agir panik atak hastasiymis, ki bu doktor 20yillik falan doktor, Bizim oturdugumuz civarlarda en iyisi.
Esim ilk zamanlar ilaç kullanmasina ragmen her gün saatlerce panik atak krizleri geciriyordu... Camasirhaneye bile inemiyordum onu birakip yanliz kalinca, kalbi durucak nefes alamiycak vs gibi seylerden korkup kriz geciriyordu (korkup diyorum ama onun tam olarak neler yasadigini icinde bilemem), o yüzden ilk 2 yil hep beraberdik ve maddi olarak coook kötüydü durumumuz ama allahtan is kazasindan sonra esim böyle oldu diye. Hastalik sigortasi her ay onun maasini ödüyordu.

selamun aleyküm kızlaarr
nasılsınıız
ben pek iyi sayılmam bu tatil iyi gelmedi bana dokuzları gördüm tekrar :KK43:
bugün akraba günümüz var bursaya geldim ama burası çok sıcak. yarında yeğenimin düğünü başlıyor. kına bursada,cumartesi erkeklere köyde eğlence yapılacakmış, düğün pazar günü inegölde salonda yani üç gün üç gece düğün olacak yorgunluklar bizi bekliyor. tatildede gittiğimiz günden bu güne sadece 1 gğün eşimle başbaşa kalabildik:KK1:diğer günler ful doluydu. mutfaktan çıktığım yok. tabi buda bana kilo olarak geri dönüyor.

geçmişe biraz göz atayım dedim ama mümkün değil çok birikmiş. buralardada pek kimseler yok şimdi bakıyorumda gökçe iremimi görüyorum birde eliz var galba hepinizi çoookk öpüyorum :KK54::KK16:

selamun aleyküm kızlaarr
nasılsınıız
bugün akraba günümüz var bursaya geldim ama burası çok sıcak. yarında yeğenimin düğünü başlıyor. kına bursada,cumartesi erkeklere köyde eğlence yapılacakmış, düğün pazar günü inegölde salonda yani üç gün üç gece düğün olacak yorgunluklar bizi bekliyor. tatildede gittiğimiz günden bu güne sadece 1 gğün eşimle başbaşa kalabildik:KK1:diğer günler ful doluydu. mutfaktan çıktığım yok. tabi buda bana kilo olarak geri dönüyor.

geçmişe biraz göz atayım dedim ama mümkün değil çok birikmiş. buralardada pek kimseler yok şimdi bakıyorumda gökçe iremimi görüyorum birde eliz var galba hepinizi çoookk öpüyorum :KK54::KK16:

Kilolarin icin uzulme ortalik sakinlesince tekrar verirsin canim :KK66:
Dügün icin yeni cifte mutluluklar allah bir yastikta kocatsin insallah.

Buralardayim canim bende seni öpüyorum... birazdan carsiya gidicem kizi kresten alicam :) isler yogun :)

Kilolarin icin uzulme ortalik sakinlesince tekrar verirsin canim :KK66:
Dügün icin yeni cifte mutluluklar allah bir yastikta kocatsin insallah.

Buralardayim canim bende seni öpüyorum... birazdan carsiya gidicem kizi kresten alicam :) isler yogun :)
sağol canım teşekkürler

Herkese selamlar.
sıcaklar mahvediyor vallahi beni. diyet güzel gidiyor ama spor çok iyi değil.
soran, merak eden arkadaşlara çok çok teşekkürler :KK19:
bu ara koşturmacalar içindeyim. inşallah hayırlara vesile olur her şey..

hoşbulduk cnm :KK3: haha alemsin :KK9:
bende öyle 107 yimmm ama vercezz hem denize vaktine kadr epey kilolarımız gitceği için debelensek de sorun olmaz sanırım :KK9:

yok cnm yaa şişmez nedemek :KK34:
herkesde var sıkıntı kuzum ama Allah yardımcımız olur bol bol dua et cnm benim :KK16:

Amiiiin cnm benim güldürebildiysem ne mutlu bana :KK19:
hımm ozaman midene dikkat et cnm :KK34:
hee eferim bana dünde dans ettim bugun pazara çıkcam
bi gün dans bi gün yürüyüş şeklinde gidiyorum :KK8::KK24:

hep öyle diyolar tahmınde edebiliyorum gitgide daha zor olcagını hatta keşke doğar doğmaz yaptırsaydım dıyorum ama
iş işten geçti tabi bi de benımki ayaklandı malesef hem emekleme hem ayaklanma işim zor olcak ama yapcak bişey yok
en azından daha geçe kalmıyım :KK31: bi de cnm genel aneztesimi oldu yoksam lokalmi
Genel aneztezi oldu canım ama 20 dk içinde getirdiler bence vakit kaybetme derim :KK34::KK34:
maasallah allah nazardan korusun ınsaallah damatlıgını da gorursunnnnnnn

dedıgın gıbı sımdıkıler cok afacan. Anneannem doıyor kı cocuk 7 yasındayken kasıgını agzına goturmeyı bılmezdı eskıden dıyor. Bebek 40 gun gozunu acmazmıs eskıden mesela. Sımdı dogdugu an acıyor bır haftalıkken ınsanın elını bıle gozuyle takıp edebılıyor valla
Sağolasın canım rabbim sizlerede tattırsın o duyguları :KK34::KK34:
Valla öle benim sıpa kendi yemek yiyo şimdiden maşallah :KK16::KK16:
selamun aleyküm kızlaarr
nasılsınıız

Hoşgeldin dafi ablacım sıkma sen canını kışa sen o kiloların hiçbirini koymazsın Allahın izniyle:KK34::KK34:
Yeni evlenen çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dilerim :KK34::KK34:
Kendine iyi bak ablacım arada uğra özletme kendini :KK16::KK16:

14.00- 1 kase yoğurt çorbası
yarım tabak türlü
1 dilim ekmek
domates, salatalık, kırmızı biber

17.00- 1 paket domatesli naneli kraker (66kal)

17.30- Annem yine bir şeyler yapmaya başladı, bu sefer yağı çok katmadığı için bir tane minik dereotlu poğaça yedim, sonra da pişman oldum
:KK50:

aman suyu ıhmal etme, hemen kabız olma rıskın baslar ayrıca odem de tutarsın suyu 2,5 dan asagı yapma. ozellıkle de yaz gunu zaten cok ıhtıyacımız var

evet bugün içerim 3 litre canımm hala daha alışamadım suya :)

caresız dertlerımız olmasın ınsaallah ne dıyeyım. hakkında hayırlısı olsun huzursuzluk kadar kotu bırsey yok. evlılıkte sorun varsa ınsanın hayatı cehenneme donuyor hıcbırseye benzemıyor ALLAH kımseye yasatmasın herkese huzur mutluluk versın ınsaallah.

ben sorunlara gomulup genclık yıllarımdan berı kendımı heba ettım ama cok buyuk yanlıs.once ben demeyı ogrenmek lazım. ben bıraz bıraz ogrenıyorum ınsaallah

gerçekten sorunsuz bir evliliğim olduğunda çok mutlu olucamm bu ay benim için çok kritik umarımm güzel şeyler olur :) tabi hepimiz için

gunaydınnnnnnnn kızlar

nasılsınız bakalım

dun hıc acmak gelmedı ıcımden. degısık bır gun yasadık. ben bır arkadas ıle tartırısken konu asıl esımı ılgılendırdıgı ıcım esım ılk kez patlak verdı ve cocugu dovecektı resmen. zor ayırdı mıllet. ortam gergın, patron cagırdı falan. bız haklı olunca problem cıkmadı ama baya dagıldık ıster ıstemez. tam bu bıttı derken, ısyerındekı arkadasımız hastalandı yakın arkadasımız oldugu ıcın onu hastaneye goturduk ben de aılesıne haber ettım esı benım arkadasım oldugu ıcın. kum dokuyormus adam, baya ugrastık eve de gec geldık.

hımmm yaa eşinle aynı işyerinde çalışmak dezavantaj tabi heleki böyle durumlarda ama sen soğukkanlı olmalısın her zaman hem zaten haklı tarafta sizmişsiniz sıkma canını umarım herşey daha güzel olur :)

Meyraaaaaa canımmm evlilik yıldönümün kutlu olsun :)

ayrıca geçmiş olsun umarım rabbim şifasını ömür boyu senden esirgemez :) sağlık en önemli şey çünkü kendine çok dikkat emi kuzummm :) ayrıca güzel dileklerin için de teşekkür ederim :) mucksssss

Nilceeeeeeeeeee kuzuuumm

menünü gördüm ilk günlere göre bayaa bi gelişme var :) beğendimm

misafirlerimiz sabah 11 de gitti vee bende işe gittim moralim bozuktu geri eve geldim odaya girdim biraz uzandımm şimdi kalktım çay içip spor yapayım elim hiçbişeye gitmiyor ama sonrada duşa girerimmm menümü akşam yazıcammm :)

Hiçbir şey geçirmez azaltır diyorlar, azaltmak derken ne oluyor biliyor musunuz ?

tamamen geçeni bende görmedim azaldıgını gördüm ama. ben kozmetikte çalısırken kakao kremini kullananlar vardı. azaldıgına bizzat şahidim. hamile kişiler dogumda çatlak olmasın diye dogumdan önce kullanıyorlardı onlardada çatlak vs olmadı. bende 1 ay kadar kullandım biraz azalır gibi oldu ama sonra bıraktım niyeyse. üşengeçlik işte :KK34: kako kremi pahalı bişeyde değil. 3-5 lira fiyatları. bebak acı badem sütününde azalttiıgını duymuştum ama denemedim hiç birde biberiye yağı duydum. topiklerde bilgiler var birde oralardan bak istersen. vaktim olsa bakcamda kınaya gitcem hazırlanıyoruz :KK76::KK76:

kaynanaaatörüm efemim :KK1::KK1::KK1:

kızlar size güzel bi haberim var:)
artık panik-atak ilaçlarımı bırakabilirim gibime geliyo, ve artık ilaçlarımı bırakmak istediğimi doktoruma söylemeye ve bir adım atmaya karar verdim.
yarın doktoruma randevu alıcam birazdan, ve yarın bu konuyu kendisiyle görüşcem, inşaallah doktorumda beni onaylar aksi bişey söylemez:18::18:
çünkü bazen doktorumun ne diyeceğini hiç kestiremiyorum.....
bilgim yetmiyo yani onun fikirlerine.......
inşaallah yarın o da beni onaylar ve artık yarın bi adam atarım artık bu ilaç bırakma konumda.....
bunu çok istiyorum.........
kaç senedir içiyorum bu ilaçları.....
bakalım yarın ola, hayır ola inşaallah......:nazar::nazar::nazar:
bunu sizinlede paylaşmak istedim.......

canım benim umarım bırakırsın. ama direk bıraktırmıyor doktorlar. yavaş yavaş doz azaltıyorsun diye biliyorum. benim kardeşimde kullanıyordu hatırlarsan o öyle bırakıyor. yavaş yavaş doz azaltıyorlar şimdi. Allaha şükür iyide bu aralar sorunsuz. :KK34:

11.40 - Annemle kurabiye yaptık, aslında bir tane yiyeyim ne olacak diye düşünüyordum ki bir kalıp margarin kattık :KK20:
Ben de 2 keten tohumlu bisküviyle 1 bardak sütümü içtim.
:KK56:
Ay piştiler çok lezzetli gözüküyolar ama yemeyeceğim ne yapalım? :KK1:

yime yimeeeeeeeeeeeeeee:KK56:
selamun aleyküm kızlaarr
nasılsınıız

dafi ablaaaaaaaaaaaaaamm sultanıııııımmmm hatunummmmm :KK16::KK16::KK16::KK16: ben geldim beeeeeeeeenn hasretine dayanamadummm :KK30: çok mu yoruyorlar seni oyy kıyamam sanaaa beeenn. gene maşallah düğünler dernekler Allah tamamına erdirsin mutlu etsin. hayırlı olsun ..

SELAM HATUNCUKLARIM,

misafir gelen giden vs eksik olmuyor kına var bugün. ya sünnetin kınası mı olur ben ilk defa bu sene rastladım. hadi madem var eline niye yakıyoruz :KK9::KK9::KK9: sünnet yani buu :KK33: :KK60::KK60::KK60:
teyzemler gelcek diye bekliyorum bi yandanda. ne giycegime hala karar veremedim offff!!! zayıflamam lazım beeeee bu ne ya hiçbişe güzel olmuyor :KK17::KK17:

neyse kaçıyorum ben giremem belki yarın

YENA ABLA
Yarın giremeyebilirim yada ge gelebilirsem anca.. kilo aynı: 92,5 geçen haftada aynıydım ben sanırsam :KK17:
neyse almayakta kalsın aynı :KK53:

sporum yok torpil yaparsanız hayır demem :KK60::KK60::KK60: hem bugün kına kalkcam oynucam bissürü bissürü onlarıda hesaba katalım :KK60::KK60:

hepinizi öpüyorum hoşçakalıınnnn :KK54:

kızlar link atıcam bu spordan yapan var mı ?? ben yapıyorum çok faydalı valla sırıksıklam oluyorum ama değiyorr :) ikinci kez yaptımm gayet iyi geldi zaten adını da burda duymuştum :) leslie sansone :)

Exercise TV / Start walking at home 3 miles with Leslie Sansone - YouTube

soru : ben niyee sizin gibi gülücük sarılma öpme yapamıyorum ki ??? siz nasıl yapıyosunuz ?

kızlar link atıcam bu spordan yapan var mı ?? ben yapıyorum çok faydalı valla sırıksıklam oluyorum ama değiyorr :) ikinci kez yaptımm gayet iyi geldi zaten adını da burda duymuştum :) leslie sansone :)

soru : ben niyee sizin gibi gülücük sarılma öpme yapamıyorum ki ??? siz nasıl yapıyosunuz ?

biz annemle yapıyoruz canım ara ara :) iyi ve kolay bir program ama etkili de aynı zamanda :) :KK8: tüm vücudu da güzel güzel çalıştırıyor aynı zamanda, o açıdan seviyorum :)
yazdıklarımızın hemen altında o sarılanlar, öpüşenler var canım ordan tıklayıp yapıyoruz.
Gel sarılalım :KK19::KK19:

selamun aleyküm kızlaarr
nasılsınıız

ve aleyküm selam dafi ablacım.....
hoşgeldin....
iyi sayılmam diyince korkuttun bi an beni inan, çok mühim bişey var zannettim, çok şükürki değilmiş!
verirsin ablacım tekrar sen azmedip, oyüzden sıkma bence canını ablacım sen......

koşturmalarında kolay gelsin....
bende seni çok öpüyorum, özledik seni.....
kendine iyi bak, görüşürüz......

Meyraaaaaa canımmm evlilik yıldönümün kutlu olsun :)

ayrıca geçmiş olsun umarım rabbim şifasını ömür boyu senden esirgemez :) sağlık en önemli şey çünkü kendine çok dikkat emi kuzummm :) ayrıca güzel dileklerin için de teşekkür ederim :) mucksssss

Nilceeeeeeeeeee kuzuuumm

menünü gördüm ilk günlere göre bayaa bi gelişme var :) beğendimm

çok teşekkür ederim canım benim.......:KK16::KK16::KK16:

kızlar yarın cumaymış ????????

güzel güzel eksilerinizi göreyimmm inşallah :)

:))) inşaallah......
bu hafta 4gün boyunca yüksek dozda yemenin verdiği mantıkla ben kendimden bu hafta hiç ümitli değilim malesef:KK50:
he heee birde tartı beni şaşırtır - gösterirmiş bana:KK70:DD

yazı yazdığımız bölüm varya konu cevaplarken; hıh hemen onun altında yüz ifadeleri var, onların hangisine fare yardımı ile tıklarsan o yazı yazdığımız yere direk geçer 1tane, ve birde şunuda unutma ifadeyi tıkladınmı direk seni sayfanın sonuna atıyo sistem nedense(birde böyle bi durum var, bu dediğimi ilerde anlarsın galiba şuan anlamasanda canım).
:KK54::KK54:

senin burcun ne?

X